AZOOSPERMIJA

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ljubica123
    12. Ožujak 2023. 19:13

Ma tu su mu konci prvi ispali, a nije zaraslo, doslovno se rastvara, vidit cemo bas sutra... 
    A vi ste Romca pozurivali, mada on to ne radi... Mislim nas je ona odmah upoznala s time da se to dugo ceka, jer to ne rade oni, nego oni to šalju na medicinski fakultet u st, pa ako možemo pogurat prof. Sapunara da njega požurujemo. Mislim muž mu je posla mail, ali nije dobio odgovor neki. Mislila sam da si njega direktno kontaktirala...Mislim u tome je i stvar sto se dugo čeka i sto su rezultati jako šturi. Jer oni to nisu dužni baš radit pa naprave kad stignu čisto da naprave....

👩(92) - sve ok
    🧑(95) Azoospermija, Anejakulacija
    02/23 M-TESE - neuspješno

Tratinčica123
    13. Ožujak 2023. 10:49

Momtobe, Ako si tu negdje, poludit ćeš od mojih pitanja. Kratko i jasno ću 🤣
    Kada ste dobili to odobrenje od hzzo, stiglo je na kućnu adresu ili? 
    I drugo, odobrili su vam baš IVF- ICSI metodu? 🙄
    Mislim iz Pronatala su mi poslali da nas primaju na takav postupak, ali ono, nije bilo problema od strane hzzo? 🤗
    Ostale cure želim vam ugodan dan, uživajte u svakom danu 😊😊🥰

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Srculence3
    14. Ožujak 2023. 11:30

Ljubice jeste bili na pregledu,što kaže doktorica?

👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
    AMH:35
    🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
    M-TESE ❌
    12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
    15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up
    url=https://www.tickerfactory.com]

• ljubica123
    14. Ožujak 2023. 11:57

Jesmo, rekla mu je da će se to samo popunit, kao takva je valjda koža skrotuma, a izgleda ko dvi velike usne haha al dobro...
    Jeste se vi čuli s njom dalje nakon hp nalaza, jel ima ona dalje plan za vas ili ste prepušteni sami sebi?

👩(92) - sve ok

Srculence3
    14. Ožujak 2023. 12:08

ljubica123

Jesmo, rekla mu je da će se to samo popunit, kao takva je valjda koža skrotuma, a izgleda ko dvi velike usne haha al dobro…
    Jeste se vi čuli s njom dalje nakon hp nalaza, jel ima ona dalje plan za vas ili ste prepušteni sami sebi?

O svašta,a dobro još je to friško sve.
    Poslala sam joj u mailu sve odmah čim sam dobila ali mi nije ništa odgovorila. Nisam naknadno ni slala ni zvala, umorih se od ganjanja, al nema mi što pametno ni reći. Tako da je ovo drugo, prepušteni sami sebi😂

👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
    AMH:35
    🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
    M-TESE ❌
    12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
    15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up
    url=https://www.tickerfactory.com]

• ljubica123
    14. Ožujak 2023. 12:43

Da, tako i moj muž kaže, obavila je posao i više je nije briga haha. Nažalost u ovim situacijama nemaš baš više nekog izbora. Ja sam isto preumorna više, prvo od prvog problema pa sad i ovoga i najradije bi se pomirila s time, al ne nosim se najbolje s tim. Vjerujem da ćemo ponovit mTese negdi drugo čisto da budemo sto posto sigurni, barem se konzultirat o toj drugoj operaciji. 

👩(92) - sve ok

Lola1
    16. Ožujak 2023. 17:05

Tratinčica123

Momtobe, Ako si tu negdje, poludit ćeš od mojih pitanja. Kratko i jasno ću 🤣
    Kada ste dobili to odobrenje od hzzo, stiglo je na kućnu adresu ili?
    I drugo, odobrili su vam baš IVF- ICSI metodu? 🙄
    Mislim iz Pronatala su mi poslali da nas primaju na takav postupak, ali ono, nije bilo problema od strane hzzo? 🤗
    Ostale cure želim vam ugodan dan, uživajte u svakom danu 😊😊🥰

Hej , kako ste ? Kako se muz oporavlja? Da li se javio povratno dr sa infom sto je slao na daljnju analizu.. i mene isto zanima kako funkcionira s hzzom.. da li se moze naknadno traziti refundacija? tipa odete platite i onda naknadno se dobije novac. Svaka info je dobrodosla pa
    Se nadam da ce nam nasa momtobe se javiti kad stigne :) ostalim curkama mah mah 

👩🏻32
    👦🏻31
    Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
    Prag 11/23
    Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
    Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
    Nemamo smrzlica
    Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage

Tratinčica123
    16. Ožujak 2023. 20:27

Lola, muž mi je dobro, oporavak ide kako i treba.😊
    Doktor je zvao i samo rekao da dođemo 23.3 skupa, na razgovor i muž na kontrolu.
    Nama je doktor ispunio Tiskanicu, pa čim prođe taj četvrtak, šaljemo sve u hzzo i čekamo odobrenje. 
    Ne, ne može se odraditi pa tražiti naknadno.  Prvo se mora dobiti rješenje pa tek onda ide sve dalje. To sam već provjerila.😊

Trudimo se od 9/21.

Tratinčica123
    16. Ožujak 2023. 20:29

I da, rekla mi je gospođa iz hzzo da oni imaju zakonski rok do 60 dana da moraju dati povratnu info,  odnosno odobrenje. 
    Mi planiramo 25.3 predati sve papire pa se nadamo da ćemo do kraja 5 mj imati sve, jer moj ciklus s kojim planiramo u postupak kreće 1.6  🙈🙈

Trudimo se od 9/21.

• inesss
    17. Ožujak 2023. 06:52

Ja nisam s ove teme,al tako ste mi drage sve toliko ste mile i dobre,volim vas pratiti i cekam kad cete biti trudne,slucajno sam usla na ovu stranicu to jest azoospermiju i onda gledam kako ste hrabre i koliko se postujete s muzevima.Svu srecu vam zelim,ja sam prosle godine bil na potpomognutoj i dobila dva velika dara eno upravo pojeli dvi velike boce sad spavaju,zelim i vama tako❤️

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.