Evo cure, mom mužu je bilo ovako:
Fsh- 28.08
Testosteron- 10.91
Ishod znate.. ali evo, nama je doktor rekao da bi nam dao najviše 10% s obzirom na sve.. tako da se mi stvarno ničemu nismo nadali puno jer nas je doktor pripremio na sve..🤷♀️
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Ma nema ti tu pravila baš, mome je bio prvo FSH 16 pa 18, testosteron na gornjoj granici, inhibin B dobar, endokrinolog i urolozi rekli da se radi o opstrukciji haha, na kraju ništa... Iskreno mislim da je bolje da ne daju velike šanse, možda se onda i oni više potrude...
👩(92) - sve ok
🧑(95) Azoospermija, Anejakulacija
02/23 M-TESE - neuspješno
Tratinčice protokol je stvarno svakom prilagođen tako da vjerujem da je to najbolje za tebe. I stvarno očekujem trudnoću iz prve, držim fige na najjače 🤞🏻❤️
No-give-up kad ste mislili ponoviti spermiogram? Navijam za plivače da se ukažu u što većem brojuu 💪🏻❤️
Sanja držim fige za što više dobrih jajnih stanica i trudnoću iz ovog postupka 💪🏻🥰 javljaj novosti obavezno 😊
I slažem se za ove komentare da je očito bolje kad vam ne daju nikakve šanse. Ja sam na dan muževe operacije bila uvjerena da je to to, da se ništa neće naći i već sam u glavi bila u Pragu. Moram iskopati koliki je njemu bio FSH, nisam sigurna više. Ali testosteron se digao s 10 na 28 uz Klomifen. Iako nema ni to neke veze koliko vidim. 🤷🏻♀️
👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
👱🏻♂️34 - neopstruktivna azoospermia
📍 Zadar
1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
+5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
Veritas uredan - stiže dečko 💙
22.07.2024. 👶🏻💙
Crvenkapice, Hvala ti. Ja zaista imam neki dobar osjećaj nakon puno vremena. Ja cu im vjerovati i mislim da je ovo najbolja terapija za mene. Sad samo treba dočekati da napokon krenemo!🤭🤩🤩
Jel vi krećete u 4 mj?🥳
Trudimo se od 9/21.
Evo mom mužu je FSH bio 24 (ref 1-12), ako to ikome išta znači.
Tratinčice daa krećemo evo nadam se za tjedan dana, tad mi treba doći menstruacija. U nove pobjede 💪🏻🥰
👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
👱🏻♂️34 - neopstruktivna azoospermia
📍 Zadar
1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
+5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
Veritas uredan - stiže dečko 💙
22.07.2024. 👶🏻💙
Hej, Tratinčice!
Moja stimulacija je bila ista, bar što se lijekova tiče. Od drugog dana ciklusa uzimala sam Gonal F 150. Od 6. dana uz Gonal počela sam s 0,25 mg Cetrotide. Štoperica je bila Ovitrelle i to 2 puta po 250 mg. Liječnik u ZG je uvjeren da me dupla štoperica stajala OHSS zbog kojeg je odgođen transfer. Ne zna kako su tebi napisali…
Rezultat ove stimulacije bilo je 14 folikula -> 11 odličnih -> 7 oplođenih -> 5 kvalitetnih -> jedan od tih pet me danas izmoriodo krajnjih granica 😂 (ali i bezbroj puta nasmijao), ostali su smrznuti.
Mislim da se nećeš ljutiti ako ti kažem da ti želim bar takav scenarij kakav smo mi imali. 🤍
Crvenkapice, meni je travanj bio ‘dobitni mjesec’, pa se nadam da ćeš nastaviti taj trend 🥰
👩🏻 ✅
👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
postupak s doniram stanicama
bebica stigla 🤍 👶🏻🤍
Momtobe- Da, točno tako je i meni napisano. Od drugog dana Gonal ali čini mi se 225, pa onda 150 tek 5 i 6 dan. 7 dan su mi napisali da odem na ultrazvuk pa će mi onda tek reći što dalje.
Piše samo da ću trebati Cetrotide (3 injekcije) i Ovitreelle×2 ( 500mg). Upravo tako!
Zaista? Ne znam onda kako da kažem 12.4 kad budemo online da ne želim 2 stoperice. Koliko i čitam po forumu, svi dobiju jednu... ne znam zašto dvije...
Možda glupo pitanje, ali ako bi htjela napisati koliko imaš godina i koliko kg otprilike? Ako smo tu približno iste, htjela bih im nekako reći za tu stopericu...
Više mi voljela da se to sve napravi dok smo tamo, ne znam baš da ćemo moći dolaziti iduci ciklus ponovno.. 🤷♀️🤷♀️
Ali da, Hvala! Očekujem i ja sličan scenarij!💪💪
Trudimo se od 9/21.
Pardon, 2,3 i 4 dan Gonal po 125, a 5 i 6 dan po 150.
Trudimo se od 9/21.
Mislim da osim godina, visine i težine veću ulogu u određivanju stimulacije ima hormonalni status. Imam 30 godina,
49 kg i 160 cm.
Eto, ne znam zašto dvije, ali živo me zanima. Ako pitaš, molim te javi što su ti rekli. Ovdje se dr. baš začudio, a i žena u ljekarni me blijedo gledala i rekla da ne zna kad je nekome dvije prodala…
U slučaju OHSS svakako jedan ciklus preskačeš da se tijelo potpuno oporavi.
Meni su nakon prvog uzv-a javili da kupim još Golana i korstila sam bar 5 Cetrotidea iako mi je isto na početku posalo 3, alk sve to kasnije jave. Tad kad im se javljaš nakon uzv odgovaraju na mail unutar sat-dva.
Mislim da je meni aspiracija bila 17. dan ciklusa.
👩🏻 ✅
👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
postupak s doniram stanicama
bebica stigla 🤍 👶🏻🤍
Mislim da osim godina, visine i težine veću ulogu u određivanju stimulacije ima hormonalni status. Imam 30 godina,
49 kg i 160 cm.
Eto, ne znam zašto dvije, ali živo me zanima. Ako pitaš, molim te javi što su ti rekli. Ovdje se dr. baš začudio, a i žena u ljekarni me blijedo gledala i rekla da ne zna kad je nekome dvije prodala…
U slučaju OHSS svakako jedan ciklus preskačeš da se tijelo potpuno oporavi.
Meni su nakon prvog uzv-a javili da kupim još Golana i korstila sam bar 5 Cetrotidea iako mi je isto na početku posalo 3, alk sve to kasnije jave. Tad kad im se javljaš nakon uzv odgovaraju na mail unutar sat-dva.
Mislim da je meni aspiracija bila 17. dan ciklusa.
Ok, ja sam višlja i deblja od tebe, ali opet baš onda gledam da ne možemo ti i ja isto dobit 🤣
Al dobro. Ja cu bas pitat zašto idu dvije stoperice, pa ću ti javit što su rekli, nema problema...
.
E vidiš, I meni su napisali barem 3 da imam.. ali ja sam zvala Petrovu, poslali sam im protokol i sestra je rekla da smo pošaljem riješenje od hzzo čim stigne i da će oni pripremiti sve. Ja rekla da muž i ja idemo u Zg 19.5 i ako bi tad mogla pokupiti to sve da bi bilo odlično, ona je rekla "može, dogovorit ćemo se."
E sad, ako postoji šansa da oni meni jave ujutro da ja popodne moram uzeti nešto što ja nemam kod kuce, ne mogu ja sjest u Zg te minute i da do navečer imam sve spremno. Baš moram onda i to pitat, bolje da ja uzmem onda više pa lako kasnije vratim, jer mi smo 2h udaljeni od Zg. Ja neću to baš tako moći..🤷♀️🤷♀️
Uh, čak 17- ti dan? Ja nekako očekivala od 12dc do 15dc max. 🤣
Na koliko mm folikula si dobila stopericu??
Trudimo se od 9/21.
Sortiraj odgovore
Najstariji