AZOOSPERMIJA

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tratinčica123
    30. Ožujak 2023. 17:11

Evo žene, ja dobila protokol za stimulaciju.
    https://ibb.co/LhZxV6d   🥳🥳🥳
    Crvenkapice, što si ti koristila?😁
    .
    Ostalo neću više puno komentirati, moramo glavu gore i dalje hrabrooo ❤ tu smo jedna za drugu!

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Crvenkapica94
    30. Ožujak 2023. 18:44

Tratinčica123

https://ibb.co/LhZxV6d 🥳🥳🥳
    .
    Ostalo neću više puno komentirati, moramo glavu gore i dalje hrabrooo ❤ tu smo jedna za drugu!

Ja sam Letrozol 2.-6.dana ciklusa, Gonal 150 + Orgalutran od 6.-9.dana, onda Gonal 300 + Orgalutran, i 10.dan štoperica Ovitelle i Decapeptyl. 12.dan je bila aspiracija i 15.dan transfer. Sad ćemo opet isti postupak, ali možda veća doza Gonala ili će duže čekati da dobijemo što više jajnih stanica. Sporo su rasle prošli put. 

👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
    👱🏻‍♂️34 - neopstruktivna azoospermia
    📍 Zadar
    1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
    2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
    4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
    10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
    +5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
    Veritas uredan - stiže dečko 💙
    22.07.2024. 👶🏻💙

Tratinčica123
    30. Ožujak 2023. 19:25

Crvenkapica94

Tratinčica123

https://ibb.co/LhZxV6d 🥳🥳🥳
    .

Ja sam Letrozol 2.-6.dana ciklusa, Gonal 150 + Orgalutran od 6.-9.dana, onda Gonal 300 + Orgalutran, i 10.dan štoperica Ovitelle i Decapeptyl. 12.dan je bila aspiracija i 15.dan transfer. Sad ćemo opet isti postupak, ali možda veća doza Gonala ili će duže čekati da dobijemo što više jajnih stanica. Sporo su rasle prošli put.

Aham, malo drugačije nego kod mene onda.. 
    Meni su dali Gonal tri dana, pa onda veća doza Gonala 4,5 i 6 dan.. pa onda kad mi kažu Cetroide i ista stoperica da.. 🤷‍♀️😊
    Ja se nadam da će biti kod mene jajnih stanica🙏
    .
    Momtobe, kako je tvoj protokol izgledao, jel sličan kao moj? 😘

Trudimo se od 9/21.

Lotta33
    31. Ožujak 2023. 08:58

Pozdrav cure, 
    i ja se evo javljam, nisam puno aktivna jer trenutno samo cekamo, ali svaki dan bacim pogled da vidim ima li sto novo :) 

🙋🏻‍♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
    🙋🏻‍♂️: azoospermija
    🍀✨IVF Prag ✨🍀
    08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
    30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
    ...it's a🩵

Srculence3
    31. Ožujak 2023. 10:10

Dobro jutroo draga grupo💖💖💖 evo nas živnuli smo, idemo💪💪
    Tratinčice ne brini sad će oni kroz koji dan poispadati, svakome je drugačije i mome je tek za 3 tjedna al je fino zaraslo pa možda bolje da duže drži. Woow već si dobila protokol, jel idete od 01.06, ili ranije? Pre preee 🥰🥰
    Ljubice hvala ti na pitanju mi smo čak super, zaokupirani tj. čak u gužvi privatno i poslovno ali sve ide kako treba pa sam baš zadovoljna. Po pitanju azoo status quo, on i dalje pije klomifene i morat ćemo ubrzo okušati se na spermiogram ako se slučajno što pokrenulo. Dobro si to primijetila, onima kojima daje najveće šanse nakraju najgori rezultati. I to za povišen FSH i blago povišen. 
    Sanjaaa pa braaavoooo, jedva čekam novi update kad kreneš u postupak,sretno 🤞🤞💕💕 Čekaj podsjeti me kako su prošle prve dvije biopsije? 
    Crvenkapice šaljem 😘😘😘😘, sretno, veselim se  novim pobjedama💖💖 Lotta😘😘❤❤❤

👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
    AMH:35
    🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
    M-TESE ❌
    12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
    15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up
    url=https://www.tickerfactory.com]

Mimica91
    31. Ožujak 2023. 10:37

Pozdrav cure, evo da se i ja javim i pozdravim vas. 
    Nadam se da ste dobro i da ne date lošim vijestima da vas pokolebaju. Mi smo dugih 5 godina iz mjeseca u mjesec imali većinom samo loše vijesti, ali sreća se na kraju preokrenula. Nadam se i vjerujem da isto čeka i vas. 
    Tratinčice ja sam uvjerena da ćeš ti ostati trudna iz prve i da ćete dobiti svoju curicu. Jako si mlada i imaš kvalitetne jajne stanice, ne vidim što bi vas moglo spriječiti u pozitivnom ishodu... 
    Moj dobitni protokol je bio Ovaleap, Cetrotide, Ovitrelle...
    No give up, stalno čekam vaše dobre vijesti... Sigurna sam da će vam se kad tad pojaviti spermiji u ejakulatu. Jer je tako i nama bilo, imali smo kripto, pa cijelu jednu godinu azo, pa opet kripto 🤞
    Navijam za sve vas ❤️ 

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

• Ssanjas
    31. Ožujak 2023. 11:02

No-give-up ja sam vec u postupku,danas sam 7dc,bila sam 5dc na folikulometriji i imam 6-7 folikula na svakom jajniku od 10-11mm,od lijekova sam dobila pergoveris 225 i od danas krecem sa cetrotide 💪 
    Sta se tice biopsija,prva je bila na Rebru kod dr Hauptmana i tamo smo imali 10 ampula od kojih je samo 5 kao bilo ok,na drugoj biopsiji privatno u Ivf poliklinici su nasli 2 pokretna spermica i 10-tak nepokretnih ali ih nisu imali sa cim oplodit i pisalo se kao neuspjesna biopsija 🤷‍♀️ sad je zamrznuto 8 ampula sa po 2 sjemenska kanalica i navodno su dobre ampule 🙈 ali to cemo sve znat drugi tjedan kad bude aspiracija 🤷‍♀️

sanjass322@gmail.com

Tratinčica123
    31. Ožujak 2023. 12:01

No give up, ma ne mogu ti opisati koliko sam ja uzbuđena 🤩🙈 da da, jučer sam dobila cijeli protokol, ogroman e-mail, sve objašnjeno 🤗
    Mislim da krećemo s 1.6, muž me nagovara za 5 mj, ali imamo registraciju pa teško da ćemo uklopiti.
    Online konzultacije imamo 12.4 u 9h za sve nedoumice... 
    Ajme, kako bi bilo dobro da se kod vas u spermiu nađe nešto, baš bi bilo dobro iznenađenje 🤞🤞
    Mimica, ženo, hvala ti. Bas me zanima kako ću reagirati na terapiju 🙄 doktorica je navodno rekla da očekuje trudnoću iz prve i veliku uspješnost.🙏🙏
    Sanjaaa, odlično... nek uspije 🤞🤞😊

Trudimo se od 9/21.

Lotta33
    31. Ožujak 2023. 15:35

ljubica123

Da, vidiš kod nas baš suprotno, mene su tražili da dođem u kliniku da nam kaže te loše vijesti i da može ić ća jer je kraj radnog vremena. Mi smo nakon toga stali još 2 sata u sobi, nalaz nas je čeka na šalteru. MIslim nakon neuspješnog postupka nisi više njihova stvar, realno bilo bi dobro reć barem napravite možda nalaze hormona za 6 mjeseci i uzv za svaki slučaj, al dobro…Isto tako muža je poslala da napravi magneta dva, što smo platili privatno, a snimke nije niti pogledala, jer kao ne radi joj cd ocitavac… Na kraju je sve to jedan veliki biznis.

A što se tiče loših nalaza,prognoza i ostalog nema tu pravila jednostavno. U biti je veći FSH puno bolja stvar nego blago povišen. Kažu da ljudi koji imaju FSH veći od 45, imaju veće šanse nego oni kojima je blizu granice. Ja sam iskreno prije mislila da oni vide mikroskopom tocno di su spermiji, a ne vide, vide jedino razliku u tkivu, ako je ima. Tako da ljudi sta imaju blago povisen FSH i normalnu velicinu testisa, znaci nemaju bas ostecena tkiva, imaju najmanje sanse od svih jer to je jednostavno uzimanje tkiva na pamet opet.

Uh ovo mi je danas doslo kao naruceno, moj ima dosta povisen FSH (oko 35) i kad sam vidjela nalaze pala sam u komu. Ovo daje malo nade! :D 

🙋🏻‍♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
    🙋🏻‍♂️: azoospermija
    🍀✨IVF Prag ✨🍀
    08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
    30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
    ...it's a🩵

• Ssanjas
    31. Ožujak 2023. 22:23

Lotta33 ako ti je lakse,mom muzu je FSH dan prije operacije bio 52,ali mu se amh malo digao pa je to bila jedina svjetla tocka u tome svemu 🙈

sanjass322@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.