AZOOSPERMIJA

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Srculence3
    17. Ožujak 2023. 08:29

Inesss baš si mi srce napunila s ovom porukom, hvala ti od srca🥰🥰🥰🥰🥰💖💖💖💖💖
    Tratinčice dakle sve si uredovala, bravoooo, jedva čekam taj 6.mjesec evo uzbuđena sam kao da ja idem🤩🤩🤗🤗🥰🥰 
    Ostale curke kako stee, šaljem puseee 😘😘😘😘❣❣❣

👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
    AMH:35
    🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
    M-TESE ❌
    12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
    15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up
    url=https://www.tickerfactory.com]

Tratinčica123
    17. Ožujak 2023. 08:56

Ines, Hvala ti za prekrasnu poruku, uživaj sa svojom dječicom 🤗🥰
    .
    Cure moje, ja vam ne mogu opisati koja sreća u meni i uzbuđenje. Ja se tako veselim 6 mjesecu 🤩
    Napokon mi je nekako bol u srcu prestala i samo smo se fokusirali sada na putovanje u Prag..
    Doktor mi je jučer ispunio Tiskanicu i rekao da se nada ću na ovaj način ostvariti trudnoću, da on ne vidi razlog zašto nebi i da mu ne dolazim više dok nisam trudna.. 🤣🤣🤣🙈
    Muž samo razmatra koja mjesta moramo obići u Pragu Hahaha hoću reć, mi smo napokon odahnuli i jedva čekamo☺️☺️
    .
    Ugodan vam zadnji radni dan 😎😎

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Tratinčica123
    17. Ožujak 2023. 09:16

I da, nemojte me sad osuđivati 🤣
    Koliko ste ono dana vi pauzirali sa seksom? Ja nekako nebi barem dok muž ne obavi tu kontrolu, njega više ništa ne boli, ali jaja su još uvijek natečena i konci su tek jucer počeli viriti van..🤣
    E sad, kako je on stalno kod kuce, i kad ja idem i kad se ja vraćam, kako se malo zadovoljiti a da on to ne skuzi Hahah jer ono, mi nismo od prošle srijede... tad nam je bio zadnji seks 🤣😭 a kažem, nebi ništa htjela barem do njegove kontrole. Stalno je u blizini i nekako mi glupo da on skuzi, a vidim da već postajem nezadovoljna 🤣🤣

Trudimo se od 9/21.

Srculence3
    17. Ožujak 2023. 11:01

Tratinčice, za prvu poruku💖💖💖💖 sretno i sretno, jedva čekam💕
    A za drugu, naša apstinencija od operacije je bila jedva 7 dana i sve je bilo oke, ne preporučujem ali on nije imao mira. Do kontrole ženo draga kunilingus 2xdnevno, reci propisao doktor 😂 

👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
    AMH:35
    🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
    M-TESE ❌
    12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
    15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up
    url=https://www.tickerfactory.com]

Tratinčica123
    17. Ožujak 2023. 11:40

No give up ❤
    Hahah jao, nama je danas 7 dan poslije operacije, no meni to još uvijek uopće ne izgleda dobro da bi mogli, mislim da ćemo se mi tu još strpiti. Još uvijek mi izgleda "lose" za tako nešto..  🤣😔 ne znam..  
    A da, morat će se muž malo pozabaviti sa mnom, krajnje je vrijeme 🤣🤣

Trudimo se od 9/21.

Crvenkapica94
    17. Ožujak 2023. 15:24

Tratinčice baš mi je drago što ste pozitivni i jedva čekate Prag ❤️ ja sam isto prije m-tese već tražila letove za Prag i gledala što bi mogli posjetiti usput iako smo već bili tamo prije 8 godina 😂 ali svakako je dobro na takav način razmišljati, biti otvoren za sve opcije 🥰
    Što se tiče odnosa, mi smo čekali 3 tjedna, mene je isto bilo strah jer mi nije izgledalo dobro baš. I taman u to vrijeme sam i ja imala mengu pa se nekako poklopilo sve da nam nije bio problem. Ali apsolutno podržavam da se zadovoljiš sama ako imaš potrebu ili da muž pomogne 😂💪🏻 nema bolje anti stres tehnike od toga 👍😂
    Kod mene nema nekih novosti što se tiče postupka pa se ne javljam, ali čitam sve. Krenula sam na psihoterapiju online i jako sam zadovoljna. Pisala sam o tome prije, ali evo opet ponavljam jer mislim da se o tome jako malo priča općenito. Žena se zove Helena Rašić Radauš i sama je prošla mpo, možete pročitati više o njoj na njenoj web stranici. Ja idem sama, online, jer muž smatra da njemu to ne treba u ovom trenutku i ja to poštujem. Meni treba i osjećam se bolje otkad idem, jednom tjedno ili svaki drugi tjedan, možete kako god želite. 50 minuta je 40eura. Žena radi također i partnerska savjetovanja. Usput mi je preporučila i knjigu koja je odnedavno prevedena na hrvatski jezik i to bi preporučila svima vama. Knjiga se zove Neotpjevane uspavanke i ima je za kupiti u knjižarama ili naručiti online. Ja sam tek na pola, ali je jako jako poučna i na jako dobar način objašnjava problem neplodnosti i sa čime se sve nosimo. Tako da sam svakako htjela to podijeliti sa svima ako vas zanima ❤️❤️
    Kako ste ostale cure? Ima li novosti? 🥰

👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
    👱🏻‍♂️34 - neopstruktivna azoospermia
    📍 Zadar
    1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
    2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
    4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
    10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
    +5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
    Veritas uredan - stiže dečko 💙
    22.07.2024. 👶🏻💙

Tratinčica123
    18. Ožujak 2023. 08:27

Jutro curee, nadam se da krećete uživati u vikendu🤗
    Evo muž i ja smo se jučer malo pozabavili, on sa mnom ja s njim 🤣 seksa nije bilo haha nadam se da to sad neće utjecati na oporavak, zasad izgleda ok🤣
    Crvenkapice, hvala za podršku. Mi nismo tamo nikad bili, pa se veselimo vidjeti Prag haha 🥰 nekako nam je sve lakše kad gledamo tako pozitivno!
    Što se tiče psihoterapije, sjećam se da si govorila i drago mi je da si napokon krenula. Ja sam pogledala stranicu i pročitala par članaka- oduševila sam se!
    Ako ti bude neke zanimljive savjete davala, ako budeš za, uvijek možeš malo i podijeliti s nama.. 
    A što se tiče muža, tu se razumijem. Moj isto kaže da mu to uopće ne treba i da nije zainteresiran, a ja.. zasad ne osjećam da mi treba, ali ako se desi neuspjesi u Pragu, razmotrit ću to kao opciju sigurno.

Trudimo se od 9/21.

Crvenkapica94
    18. Ožujak 2023. 14:55

Ma ja imam i neke druge probleme koje moram riješiti sama sa sobom uz sve ovo tako da meni to stvarno pomaže i baš mi je drago što postoji ta žena koja nas razumije skroz 😍
    Svakako preporučujem tu knjigu, slično kao i njeni članci na stranici, na jako dobar način opisuju sve što proživljavamo ❤️

Nadam se da uživate svi u vikendu, nama je sunce i sve je odmah bolje 🥰

👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
    👱🏻‍♂️34 - neopstruktivna azoospermia
    📍 Zadar
    1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
    2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
    4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
    10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
    +5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
    Veritas uredan - stiže dečko 💙
    22.07.2024. 👶🏻💙

Tratinčica123
    19. Ožujak 2023. 09:22

Crvenkapica94

Ma ja imam i neke druge probleme koje moram riješiti sama sa sobom uz sve ovo tako da meni to stvarno pomaže i baš mi je drago što postoji ta žena koja nas razumije skroz 😍
    Svakako preporučujem tu knjigu, slično kao i njeni članci na stranici, na jako dobar način opisuju sve što proživljavamo ❤️

Nadam se da uživate svi u vikendu, nama je sunce i sve je odmah bolje 🥰

Neka, ja sam uvijek za to da se čuva i pazi naše mentalno zdravlje ☺️
    Muž i ja smo morali "odraditi" psihoterapijsko savjetovanje zbog donacije i mogu vam ja reći da smo mi bas izašli sretni i s nekim olakšanjem.🥰
    Hvala za knjigu, ja mislim da ću si je uzeti 😊
    Mislim da sam trenutno jako pozitivna, ali ako nam u Pragu nešto ne uspije.. vjerujem da će mi trebati malo podrske i vjetra u leđa...nekako sve nade polažem u to..  🤷‍♀️
    .
    Pozdrav svima 🤗🤗

Trudimo se od 9/21.

• ljubica123
    20. Ožujak 2023. 11:26

Crvenkapice, ja sam baš nedavno tražila neku vrstu terapije koja bi mi pomogla nositi se sa ovim, i isto sam naišla na ovu Helenu. Sad si me baš potakla da se prijavim, prijavila sam se na listu čekanja i iskreno se nadam da neću dugo čekati jer mi je baš potrebno...
    Tratinčice, kakvo ste vi savjetovanje odradili za donaciju, je li ima neko posebno savjetovanje ili?
    Pozdrav ostalim curama 

👩(92) - sve ok
    🧑(95) Azoospermija, Anejakulacija
    02/23 M-TESE - neuspješno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.