AZOOSPERMIJA

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Leona89

Broj poruka: 715

Prijavi adminu

Bebolina♥️♥️♥️istina, sad me to brine, ali kad se rodi, sigurno neću misliti na to🤗hvala ti puno❤️nadam se da će mi pomoći, jedva čekam odspavati noć u komadu😅dok još mogu jel, kažu da u zadnjem tromjesečju kreće nesanica🤣🤣
    Jeeeeej baš mi je drago, još malo i ti ćeš nam biti PUPO, držim 🤞🏻 na rukama i nogama, sretnoooo 😍😍😍😍🍀🍀🍀🤞🏻🤞🏻🪄🪄🪄❤️❤️❤️❤️

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

IvonaSi2509

Broj poruka: 225

Prijavi adminu

Curke ja imam pitanje,al znam da nije moguće ali evo da mi potvrdite jer muž danima govori da provjerim.Dal je moguće ići privatno na postupak s tim da mi hzzo plati lijekove tj da mi ih ginekolog moj prepiše.Nešto nam je ova u Češkoj natuknula i muž navaljuje pitaj pitaj.🤣
    Ja mu govorim da je to vjerojatno za utriće ili nešto takvog tipa da injekcije tu ne može "bez veze" prepisati,mislim to je neka logika po meni. 🙈Dal vrijedi nazvati hzzo i pitati?

👩🏼‍💼-29| ✅
    👨🏻‍💼-30| XXY 🧬
    13.02.24| MTESE TURKEY
    28.02.24| IVF TURKEY 26js | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
    01.01.25| EUROPE IVF PRAGUE ⏳

IvonaSi2509

Prijavi adminu

Kod mene je sada ono:"još ova vještica pa s idućom idemo na bockanje".
    Stigla je točno na vrijeme,iduća iliti ta najbitnija treba doći 30.11,ako bude sve kako treba onda se bockam od 1.12 😎

👩🏼‍💼-29| ✅
    👨🏻‍💼-30| XXY 🧬
    13.02.24| MTESE TURKEY

Lotta33

Broj poruka: 336

Prijavi adminu

Srculence, draga nasa, kako je lijepo procitati tvoje recenice, tako zrace ljubavlju! Divno divno, jako mi je drago zbog vas🥰🌸🥰 svi imamo iste dileme i upitnike iznad glave, ali na kraju dana mislim da cemo shvatiti da je sve to tako nevazno, samo da je beba ziva i zdrava i da smo svi sretni🥰😘
    Leona, super za nalaze, drago mi je da su dobri. Samo tako nastavite :)) jel mi se cini ili su sad pregledi postali ucestaliji?
    Bebolina, bravo za M, jedva cekam nastavak i pozitivan ishod svega❤️❤️
    Ivona, ne mozes samo lijekove (injekcije) dobit. Ili sve ili nista preko hzzo. 

Ja sam usla u sedmi tjedan, prati me konstantni umor, samo bi spavala, izluduje me to. Uspusem se nakon dva koraka. Povracala jos nisam ali ako ISTI TREN ne pojedem nesto kad osjetim glad (a to je cesto) bit ce mi muka. Tako da iskreno da kazem, ne uzivam bas u ovim prvim tjednima😅😅 veselim se drugom tromjesecju, nadam se da cu ga docekat i da ce bit nesto laksi😆🍀😄 A i da se ovih pustih tableta i injekcija polagano rijesim…
    Puse svima!!😘😘😘😘

🙋🏻‍♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L, mthfr heterozigot, pai homozigot, Clexane 0.4
    🙋🏻‍♂️: azoospermija
    🍀✨IVF Prag ✨🍀
    08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
    30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt, UZV: ❤️

Leona89

Broj poruka: 715

Prijavi adminu

Lotta draga hvala ti. Jesu da, jer me vode još kao rizičnu i idem na preglede u bolnicu. Bili su svaka dva tjedna zadnja dva puta, sad mi je stavio tri tjedna razmaka. Lete mi dani😁ja ti mogu reći, spavaj kad ti se spava, vjeruj mi🙈tako je i meni bilo u početku i ja sam stvarno slušala svoje tijelo i spavala i popodne kad mi se spavalo. Što se tiče mučnine i hrane, ista stvar, morala sam odmah nešto pojesti kad sam gladna inače nije bilo dobro. Nadam se da će ti drugo tromjesečje biti ljepše, mene evo već dva mjeseca skoro leđa i nespavanje muči, tako da mi ni drugo tromjesečje nije prošlo u lijepom sjećanju 😔 a u četvrtak ulazim u treće, kažu da onda tek kreću bolovi u leđima i nespavanje, ima da prošvikam, nadam se da će biti sve ok nakon tih terapija. Idem sutra i ne mogu dočekati. Kad imaš idući pregled? Ljubim🫂🤗🥰😍😘♥️

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

IvonaSi2509

Prijavi adminu

Hej žene,dobila sam 2 gonala od 900ui i duphaston,zatim ovitrelle za kupiti,znate li cca koja bi mogla biti cijena svega? 🤔 Javim se kasnije s malo više detalja protokola ☺️

👩🏼‍💼-29| ✅
    👨🏻‍💼-30| XXY 🧬
    13.02.24| MTESE TURKEY

Srculence3

Broj poruka: 510

Prijavi adminu

Ivona mislim da je gonal bio 300 eura, ovitrelle mozda 50 ili manje ne sjecam se točno. Nazovi par ljekarni i pitaj za cijene, znaju se razlikovati pa da uzmeš gdje su najpovoljnije. Btw moja m je lani stigla 30.11.🥰🤞✨️✨️

👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
    AMH:35
    🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
    M-TESE ❌
    12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
    15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up
    url=https://www.tickerfactory.com]

Srculence3

Prijavi adminu

A duphaston bi ti mogao mozda gin prepisati, al mislim da on nije skup. 
    Lotta rekli bi slatke brige😁 Meni je prvo tromjesecje bilo ajme ajme, ohss u pocetku pa mucnine i grozne glavobolje🙈. Drugo , treće pa evo i "četvrto" tromjesecje diiivnooo🥰🥰
    Leona joj nece bit lako sigurno ako vec sad tesko spavas..nadajmo se da će ti beba super spavati pa ces se onda naspavati🥰 Jer btw moja spava super, ni dana neispavana nisam bila😁
    Bebolina jel stigla m? 🤞✨️✨️

M-TESE ❌
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up

IvonaSi2509

Prijavi adminu

Evo i mene konačno,znači moj protokol ide ovako,
    Po kalendaru menga dolazi 30.11
    Ako menga dode ujutro računa se 1.dan,ako je popodne onda nulti dan.
    Bockanje bi trebalo biti 2.-3. dan.
    Starta se sa Gonal f 212.5UI prvi i drugi dan,zatim se smanjuje na 200 i 5ti dan dodaje se Duphaston ujutro i navečer.
    Folikulometrije su napisane al nisam popamtila. 🤣
    7.dan gledamo jel ide Ovitrelle ili nastavljamo kratko.
    Ako bude sve po planu onda ćemo se zaputiti za Prag dan prije aspiracije,sve ovisi i UZV kako i obično biva. ☺️
    Ako u aspiraciji bude 15 ili više js onda et ide u siječnju kako bi se tijelo odmorilo,očistilo od hormona i pripremilo za bebicu.
    Preporuka vit d 2000UI,folna i probiotici,ali ja pijem vita mom od KAL prenatale,još ću vidjeti za vit d što ću.
    Probiotici,to mogu jogurte uzimati one tipa activia i to?Imate savjete još neke? ☺️

👩🏼‍💼-29| ✅
    👨🏻‍💼-30| XXY 🧬
    13.02.24| MTESE TURKEY

Srculence3

Prijavi adminu

Ivona to zvuči skroz dobro⬆️ Vitamin D provjeri koliki je, ako je dobar po meni nema potrebe. Folnu sigurno imaju i ti prenatali, a probiotici imas i kupiti bas u ljekarni u obliku kapsula. Neznam dal misle na ove crijevne ili vaginalne, jer imas i probiotike za vaginalnu floru. Nešto Omnia se zovu čini mi se, jako dobri. Super da vode racuna o ohss, ja sam imala 17 fol i naravno ohss cim je s trudnocom poceo rasti hcg. Veselim se kao da ja idem🥰🥰🥰⬆️⬆️

M-TESE ❌
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.