Leona, sigurno bolovi utječu na tlak, držim fige da se smire bolovi, a onda i tlak 🙏🏻🤞🏻💪🏻 da ne bude dodatnih komplikacija do poroda ❤️❤️🥰🥰🍀🍀 hvala ti puno za pros and cons za bolnice, naravno najbitnije je da sve prođe dobro i da su liječnici stručni 😊❤️🥰 još cemo o ovoj temi, kada rodis, da cujemo dojmove iz prve ruke 😄
Evo čekam M, trebala bi stići danas/sutra pa ćemo vidjeti kada će biti transfer 🙈 strah me da se ne bi opet pojavili polipi od Estrofema i onda opet odgoda... alii pokušavam biti pozitivna 🙏🏻😊 iako me pms opako šora, pa se tesko urazumiti… hvalaaa ti ❤️ javim sve 🥰
Ivona, super sve zvuči za Europe IVF, idete punog srca i želim vam sreću 🤞🏻🍀😊❤️
Lotta, sretnooo na UZV, nadam se da ćes danas čuti srcekoo, taj najdivniji trenutak 🥰❤️
Mimica, žao mi je, nadam se da će idući put biti uspješan, drzite se 🙏🏻❤️
Mimica žao mi je zbog negativnog testa, drži se🫂♥️
Bebolina nema na čemu, dogovoreno🥰 sretno da bude sve u redu🍀🍀🤞🏻🥰♥️😘
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Lotta čekamo lijepe vijesti, sretnooooo🍀🍀🤞🏻🤞🏻🥰♥️😘
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Cure hvala još jednom na pomoći oko lijekova, Andrijana mi je poslala recepte i kupila sam ih u Filipović ljekarni u Zagorskoj😊
Jučer sam krenula sa pikanjem, tako da planiramo sljedeći vikend za Prag, ovisno o fulikulometriji😊
Još uvijek nemamo smještaj rješen, koliko sam shvatila Andrijanu to ćemo rješavati kad joj se javim poslije folikulometrije...Mislila sam da će nam to riješiti odmah prvi dan cikusa😏, jel i vama to tako bilo?
🙋♀️ 33 god.-endometrioza AMH-21 pmol/l
🙋♂️37 god.- Azzospermija
11.mj-donacija Pronatal Prag⏳️
Eto mene s pregleda, malo ❤️ blinka na ekranu :))) doktorica mi je na 2 sekunde pustila otkucaje da ih cujem, rekla je da je bebica premala pa ju nije htjela opterecivati puno kolor doplerom, svega koju sekundu zvuka. Ali divno divno🥰🥰🥰🥰 sve je dobro i izgleda kako treba, kontrola za mjesec dana 🤗🤗 Sad i ja mogu napokon staviti trakicu, nisam htjela prije nego vidim srce🙈🥳🥳
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L, mthfr heterozigot, pai homozigot, Clexane 0.4
🙋🏻♂️: azoospermija
🍀✨IVF Prag ✨🍀
08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt, UZV: ❤️
Eto mene s pregleda, malo ❤️ blinka na ekranu :))) doktorica mi je na 2 sekunde pustila otkucaje da ih cujem, rekla je da je bebica premala pa ju nije htjela opterecivati puno kolor doplerom, svega koju sekundu zvuka. Ali divno divno🥰🥰🥰🥰 sve je dobro i izgleda kako treba, kontrola za mjesec dana 🤗🤗 Sad i ja mogu napokon staviti trakicu, nisam htjela prije nego vidim srce🙈🥳🥳
Lotta čestitam na ♥️ toliko sam sretna zbog tebe, nemaš pojma🎉🎉😍😃mirnu i školsku trudnoću ti želim. Imaš slikicu? Uživaj i samo mirno do idućeg UZV ❤️🥰😘
Cure hvala još jednom na pomoći oko lijekova, Andrijana mi je poslala recepte i kupila sam ih u Filipović ljekarni u Zagorskoj😊
Jučer sam krenula sa pikanjem, tako da planiramo sljedeći vikend za Prag, ovisno o fulikulometriji😊
Još uvijek nemamo smještaj rješen, koliko sam shvatila Andrijanu to ćemo rješavati kad joj se javim poslije folikulometrije…Mislila sam da će nam to riješiti odmah prvi dan cikusa😏, jel i vama to tako bilo?
Ako imaš protokol i lijekove, onda nema razloga da ti smještaj već nije sređen, ali nemoj brinuti oko toga, smještaj ćete imati svakako🤗Ja sam to dogovorila unaprijed jer sam znala da sve imam i kad mislimo krenuti, dogovor je bio nakon drugog UZV. Sretno s bockanjem🎉🍀🤞🏻
Evo da javim i tu, situacija je sljedeća
Prva beta 32, druga 24 prekidam terapiju i ponasam se normalno čekam mengu, kroz 3 dana ponovim betu da vidim ako je pala kad beta 70, idem opet kroz 2 dana 196, danas ću izvaditi ponovno pa ćemo vidjet situaciju.
Al evo koji god ishod uspjelo je po prvi put❤️
👨🦱38- teška oligoasthenozoospermia(med, orašasti plodovi, Fertil Up)👩🦱28 - Amh 1.83 μg/L. (Novalac)
1x IVF prirodni ❌ (1🥚 nije se 17.06 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
11.01 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice, spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije ponovno teška oligoasthenozoospermia
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703)
Eto mene s pregleda, malo ❤️ blinka na ekranu :))) doktorica mi je na 2 sekunde pustila otkucaje da ih cujem, rekla je da je bebica premala pa ju nije htjela opterecivati puno kolor doplerom, svega koju sekundu zvuka. Ali divno divno🥰🥰🥰🥰 sve je dobro i izgleda kako treba, kontrola za mjesec dana 🤗🤗 Sad i ja mogu napokon staviti trakicu, nisam htjela prije nego vidim srce🙈🥳🥳Lottačestitam na ♥️ toliko sam sretna zbog tebe, nemaš pojma🎉🎉😍😃mirnu i školsku trudnoću ti želim. Imaš slikicu? Uživaj i samo mirno do idućeg UZV ❤️🥰😘
Hvala draga moja Leona❤️❤️❤️❤️ nadam se da ce biti tako kako kazes🙏🏻☺️☺️ Btw zaboravila sam ti se skroz zahvaliti za info o Prolutexu! Mi smo iz Dalmacije, do nedavno sam bila u Zg ali evo vratili se, bas u krivo vrijeme😂 nadam se da se necu bockat dalje od 9tt, jedva se cekam svih tih lijekova rijesit (osim Clexana).
evo slicica, meni je presmijesna, izgleda kao mali crvic😆😅
https://ibb.co/LvsSWhd
…
Amy, wow koji povratak!!! Super super!! Jesi vadila jucer, sto kaze? 🍀🍀🍀🍀🙏🏻🙏🏻
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L, mthfr heterozigot, pai homozigot, Clexane 0.4
🙋🏻♂️: azoospermija
🍀✨IVF Prag ✨🍀
08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt, UZV: ❤️
Eto mene s pregleda, malo ❤️ blinka na ekranu :))) doktorica mi je na 2 sekunde pustila otkucaje da ih cujem, rekla je da je bebica premala pa ju nije htjela opterecivati puno kolor doplerom, svega koju sekundu zvuka. Ali divno divno🥰🥰🥰🥰 sve je dobro i izgleda kako treba, kontrola za mjesec dana 🤗🤗 Sad i ja mogu napokon staviti trakicu, nisam htjela prije nego vidim srce🙈🥳🥳Lottačestitam na ♥️ toliko sam sretna zbog tebe, nemaš pojma🎉🎉😍😃mirnu i školsku trudnoću ti želim. Imaš slikicu? Uživaj i samo mirno do idućeg UZV ❤️🥰😘Hvala draga moja Leona❤️❤️❤️❤️ nadam se da ce biti tako kako kazes🙏🏻☺️☺️ Btw zaboravila sam ti se skroz zahvaliti za info o Prolutexu! Mi smo iz Dalmacije, do nedavno sam bila u Zg ali evo vratili se, bas u krivo vrijeme😂 nadam se da se necu bockat dalje od 9tt, jedva se cekam svih tih lijekova rijesit (osim Clexana).
evo slicica, meni je presmijesna, izgleda kao mali crvic😆😅
https://ibb.co/LvsSWhd
…
Amy, wow koji povratak!!! Super super!! Jesi vadila jucer, sto kaze? 🍀🍀🍀🍀🙏🏻🙏🏻
Jučer 342 iskreno ne znam gdje ovo vodi, sutra vadim još jednu pa se nadam da će biti jasnije
👨🦱38- teška oligoasthenozoospermia(med, orašasti plodovi, Fertil Up)👩🦱28 - Amh 1.83 μg/L. (Novalac)
1x IVF prirodni ❌ (1🥚 nije se 17.06 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
11.01 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice, spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije ponovno teška oligoasthenozoospermia
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703)
Sortiraj odgovore
Najstariji