AZOOSPERMIJA

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Leona89

Broj poruka: 692

Prijavi adminu

Bebolina hvala ti, nije još uvijek prošlo, ali svakako ide na bolje🤗tlak bude i doma zadnje vrijeme graničan, imala sam opet jedan dan iznad 140, ali bolovi jako utječu na to, nadam se ipak da će se to smiriti kad bolovi skroz prestanu☺️🥰jako teško sam se odlučila, vagala sam između sv.Duha i Vinogradske i nekako iskustva govore da su u Vinogradskoj super doktori, a to je ipak najbitnije za porod, makar, nikad ne znaš na koga ćeš naletiti. Tamo su sada doktori sa Merkura koje svi jako hvale 🤗 što se tiče rađaona, nove su na Sv.Duhu, ima garažu pa me to privlačilo, Vinogradska je u obnovi pa je kaos i sa parkingom, a smještaj je očajan, ali ta dva dana ću izdržati☺️samo da sve bude u redu 🥰
    Baš mi je drago što su polipi otišli i što krećete, kad će ti biti transfer? Sretnooooo🍀🤞🏻♥️
    Lotta♥️evo sad me već par dana ništa ne boli, ali ne znači da se opet neće pojaviti. Meni su cicke oooogromne, kaže dragi kao one crnkinje iz plemena, tako i vise otprilike 🤣🤣🤣🤣je, bebini pokreti su nešto prekrasno, ja i ne uživam baš zbog tih bolova u leđima, ali nadam se da će brzo prestati, pa da se napokon mogu malo opustiti☺️Kad će tvoj UZV, sutra? Sretno da nam javiš kako si cmizdrila kad si čula najljepši zvuk na svijetu ♥️🎉🍀🤞🏻😘
    Ivona baš mi je drago što krećete, nek vam prosinac donese lijepi poklon ispod bora🤗🥰sretno i izvještavaj nas o svemu🍀🤞🏻🎉♥️😘
    Mimice u petak piškiš testić ili vadiš betu?🥰 Sretnooo🍀🤞🏻♥️🎉

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

IvonaSi2509

Broj poruka: 209

Prijavi adminu

Što se tiče Europe IVF,susretljivi su dosta.Koordinatorica Slađana dostupna na viberu,doktor odgovara na sva pitanja.Znači cijena postupka je 2.990e +300e donirana sperma + 400e zamrzavanje embrija.Lijekovi 900-1500e.
    Pola trebamo platiti(avans) do kraja 11og mj i pola do aspiracije.Izbor donora ajme strava,toliko precizno pedantno,te su mi rekli s obzirom na sve nalaze,možemo se odlučiti i za blizance i tu bi dobili papir sa svime što piše blizanačkoj trudnoći.Razmišljamo o dvojčekima svakako,ali gledamo sve prednosti i mane što se tiče trudnoće.Imam svoju Bopsich kao primjer za blizanačku trudnoću koja je prošla odlično. 
    Ulazimo puna srca u ovo,s totalnom tajnosti.Samo znaju svekar,svekrva,moja strina i sestrična.Znam,svoje mamu i tatu nisam nabrojila jer nismo u kontaktu,pa ću manje stresa imat.Ovi što znaju,znaju samo da idemo.
    Veselimo se prosincu,imamo puno povjerenje u doktore,koordinatoricu,veselimo se našoj bebici/bebicama i kako bi naša Mom rekla da i naša priča ima najljepši mogući kraj,i da mi budemo ti koji će naše iskustvo prenositi drugima koji ulaze u ovo. ❤️

👩🏼‍💼-28| ✅
    👨🏻‍💼-29| XXY 🧬
    13.02| MTESE TURKEY
    28.02| IVF TURKEY 26js | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
    01.12| EUROPE IVF PRAGUE ⏳

IvonaSi2509

Prijavi adminu

I da,sa Suleymanom sam bila u kontaktu.Imamo punu podršku od njega.Poslao mi je sve nalaze što je on imao da im priložim u Pragu,rekao je ako budem trebala ikakav savjet,pomoć da mu se javim,da će rado objasniti. 🥰

👩🏼‍💼-28| ✅
    👨🏻‍💼-29| XXY 🧬
    13.02| MTESE TURKEY

Lotta33

Broj poruka: 330

Prijavi adminu

Mimica, kuzim, wow, vi ste bas srece imali, pravo cudo ❤️❤️❤️ pravi ste dokaz da je jedan dovoljan. gle ako spermici iz uzorka nisu dovoljno dobri, barem znate da postoje i da bi operacija sigurno bila uspjesna..tu opciju uvijek imate. 🍀🤞🏻
    Leona, u petak sam na UZV-u i bas se nadam da ce se vidjeti razlika od proslog puta...pozitivna naravno :)) probat cu se sudrzati od cmizdrenja odnosno odgoditi to do kad izadem iz ordinacije  jeste smislili ime bebacu ili jos o tome ne razmisljate? hhh  e i daj mi reci, Prolutex, izut ce me iz cipela, kod nas je jos i skuplji nego u zgu. probala sam naci po forumima za madarsku pa sam iskopala neki mail ljekarne al nema odgovora. mozes mi napisati gdje si ti isla i koja je cijena? i moze li ici dostava? dok ja dodem do madarske i nazad nisam nista ustedila, dapace. vidim da na njuskalu ima neki oglas al isto me malo strah tako uzimati...
    Ivona, super da ste pozitivni i zadovoljni i u lijepom iscekivanju. sigurna sam da tako ne moze lose zavrsiti  i da ces nam i ti uskoro pokazivati svoje lijepe testice❤️❤️

🙋🏻‍♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L, mthfr heterozigot, pai homozigot, Clexane 0.4
    🙋🏻‍♂️: azoospermija
    🍀✨IVF Prag ✨🍀
    08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
    30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt, UZV: ❤️

Mimica91

Broj poruka: 414

Prijavi adminu

Lotta33

Mimica, kuzim, wow, vi ste bas srece imali, pravo cudo❤️❤️❤️ pravi ste dokaz da je jedan dovoljan. gle ako spermici iz uzorka nisu dovoljno dobri, barem znate da postoje i da bi operacija sigurno bila uspjesna..tu opciju uvijek imate.🍀🤞🏻
    Leona, u petak sam na UZV-u i bas se nadam da ce se vidjeti razlika od proslog puta…pozitivna naravno :)) probat cu se sudrzati od cmizdrenja odnosno odgoditi to do kad izadem iz ordinacijejeste smislili ime bebacu ili jos o tome ne razmisljate? hhhe i daj mi reci, Prolutex, izut ce me iz cipela, kod nas je jos i skuplji nego u zgu. probala sam naci po forumima za madarsku pa sam iskopala neki mail ljekarne al nema odgovora. mozes mi napisati gdje si ti isla i koja je cijena? i moze li ici dostava? dok ja dodem do madarske i nazad nisam nista ustedila, dapace. vidim da na njuskalu ima neki oglas al isto me malo strah tako uzimati…
    Ivona, super da ste pozitivni i zadovoljni i u lijepom iscekivanju. sigurna sam da tako ne moze lose zavrsiti i da ces nam i ti uskoro pokazivati svoje lijepe testice❤️❤️

Lotta nećeš vjerovati, ali muž je bio na TESE u Hrv, prije nego smo išli u Tursku i nije nađeno ništa. Nemamo u planu ponovno ići na operaciju

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

Lotta33

Broj poruka: 330

Prijavi adminu

Mimica91

Lotta33

Mimica, kuzim, wow, vi ste bas srece imali, pravo cudo❤️❤️❤️ pravi ste dokaz da je jedan dovoljan. gle ako spermici iz uzorka nisu dovoljno dobri, barem znate da postoje i da bi operacija sigurno bila uspjesna..tu opciju uvijek imate.🍀🤞🏻
    Leona, u petak sam na UZV-u i bas se nadam da ce se vidjeti razlika od proslog puta…pozitivna naravno :)) probat cu se sudrzati od cmizdrenja odnosno odgoditi to do kad izadem iz ordinacijejeste smislili ime bebacu ili jos o tome ne razmisljate? hhhe i daj mi reci, Prolutex, izut ce me iz cipela, kod nas je jos i skuplji nego u zgu. probala sam naci po forumima za madarsku pa sam iskopala neki mail ljekarne al nema odgovora. mozes mi napisati gdje si ti isla i koja je cijena? i moze li ici dostava? dok ja dodem do madarske i nazad nisam nista ustedila, dapace. vidim da na njuskalu ima neki oglas al isto me malo strah tako uzimati…
    Ivona, super da ste pozitivni i zadovoljni i u lijepom iscekivanju. sigurna sam da tako ne moze lose zavrsiti i da ces nam i ti uskoro pokazivati svoje lijepe testice❤️❤️
    Lotta nećeš vjerovati, ali muž je bio na TESE u Hrv, prije nego smo išli u Tursku i nije nađeno ništa. Nemamo u planu ponovno ići na operaciju

A dobro vjerojatno jer je tese a ne micro tese… ali isto, bas je suludo to sve🤯🤯🤯

🙋🏻‍♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L, mthfr heterozigot, pai homozigot, Clexane 0.4
    🙋🏻‍♂️: azoospermija
    🍀✨IVF Prag ✨🍀
    08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
    30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt, UZV: ❤️

IvonaSi2509

Prijavi adminu

TSH - 4.07
    fT3 - 6.05
    fT4 - 18.25
    Prolaktin - 30.03E sad žene,euthyrox ne pijem od ožujka,jel bi moglo to imat kakve veze?Vaša mišljenja,savjeti?
    Tražila sam uputnicu za uzv i pregled na kbc ZG jer strina ide tamo pa kaže da su stručni i ok.

👩🏼‍💼-28| ✅
    👨🏻‍💼-29| XXY 🧬
    13.02| MTESE TURKEY

Leona89

Broj poruka: 692

Prijavi adminu

Ivona zvuči super, neka vam se ostvari želja♥️🤞🏻🍀
    Lotta super, navijam za tebe sutra🎉🎉ja se nisam mogla suzdržati, ako uspiješ, svaka čast. Taj zvuk je nešto čudesno i teško je ne pustiti suzu radosnicu🤗🥰🥰🥰❤️bebač ima ime, za sada vam ga neću otkriti, jer se možda još predomislimo☺️🤭što se tiče Prolutexa ja sam išla u Letenye, Szabadság tér 11, 8868 Mađarska, Kazay Endre Gyògyszertár-ime ljekarne. Nazoveš +36 93 343 035 i tražiš gospođu Ritu, ona koliko toliko kuži hrvatski. Kažeš joj da bi htjela naručiti Prolutex i koliko kutija ti treba. Moraš imati original recept fizički sa sobom na kojem piše broj kutija koje si naručila. Mi ga nismo imali fizički, smilovali su nam se, pa je naknadno Jelena poslala poštom fizički recept. Opet sam zaboravila od kud si? 🙈 Kod njih je upola jeftiniji nego kod nas u Zg-u. Ako je kod vas još skuplji onda ti se isplati, do kojeg TT ga moraš pikati? K
    Što se tiče dostave ne znam da li postoji...
    Ivona svakako bi trebala smanjiti TSH za postupak, mora biti do 2, kada ostaneš trudna TSH se poveća. Meni je u trudnoći usprkos terapiji narastao na 23. Ja sam krenula 6 mjeseci ranije sa nadomjesnom terapijom, sretno. Ja sam kod dr. Annemarie Balaško na Rebru.

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

Mimica91

Broj poruka: 414

Prijavi adminu

Curke moj testić ovaj puta negativan. Navijam za vas, da svi dobijete svoje smotuljke sreće. Pratim vas i dalje. ❤️

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

IvonaSi2509

Prijavi adminu

Mimica91

Curke moj testić ovaj puta negativan. Navijam za vas, da svi dobijete svoje smotuljke sreće. Pratim vas i dalje. ❤️

Mimica žao mi je zbog negativnog testa,i sama znam kako je to,kao i većina cura,šaljem ti veliki zagrljaj ❤️🥺

👩🏼‍💼-28| ✅
    👨🏻‍💼-29| XXY 🧬
    13.02| MTESE TURKEY

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.