I da,sa Suleymanom sam bila u kontaktu.Imamo punu podršku od njega.Poslao mi je sve nalaze što je on imao da im priložim u Pragu,rekao je ako budem trebala ikakav savjet,pomoć da mu se javim,da će rado objasniti. 🥰
👩🏼💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
17.04.25| FET | ❄️❄️ ⏳
Mimica, kuzim, wow, vi ste bas srece imali, pravo cudo ❤️❤️❤️ pravi ste dokaz da je jedan dovoljan. gle ako spermici iz uzorka nisu dovoljno dobri, barem znate da postoje i da bi operacija sigurno bila uspjesna..tu opciju uvijek imate. 🍀🤞🏻
Leona, u petak sam na UZV-u i bas se nadam da ce se vidjeti razlika od proslog puta...pozitivna naravno :)) probat cu se sudrzati od cmizdrenja odnosno odgoditi to do kad izadem iz ordinacije jeste smislili ime bebacu ili jos o tome ne razmisljate? hhh
e i daj mi reci, Prolutex, izut ce me iz cipela, kod nas je jos i skuplji nego u zgu. probala sam naci po forumima za madarsku pa sam iskopala neki mail ljekarne al nema odgovora. mozes mi napisati gdje si ti isla i koja je cijena? i moze li ici dostava? dok ja dodem do madarske i nazad nisam nista ustedila, dapace. vidim da na njuskalu ima neki oglas al isto me malo strah tako uzimati...
Ivona, super da ste pozitivni i zadovoljni i u lijepom iscekivanju. sigurna sam da tako ne moze lose zavrsiti i da ces nam i ti uskoro pokazivati svoje lijepe testice❤️❤️
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
🙋🏻♂️: azoospermija
🍀✨IVF Prag ✨🍀
08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
...it's a🩵
Mimica, kuzim, wow, vi ste bas srece imali, pravo cudo❤️❤️❤️ pravi ste dokaz da je jedan dovoljan. gle ako spermici iz uzorka nisu dovoljno dobri, barem znate da postoje i da bi operacija sigurno bila uspjesna..tu opciju uvijek imate.🍀🤞🏻
Leona, u petak sam na UZV-u i bas se nadam da ce se vidjeti razlika od proslog puta…pozitivna naravno :)) probat cu se sudrzati od cmizdrenja odnosno odgoditi to do kad izadem iz ordinacijejeste smislili ime bebacu ili jos o tome ne razmisljate? hhh
e i daj mi reci, Prolutex, izut ce me iz cipela, kod nas je jos i skuplji nego u zgu. probala sam naci po forumima za madarsku pa sam iskopala neki mail ljekarne al nema odgovora. mozes mi napisati gdje si ti isla i koja je cijena? i moze li ici dostava? dok ja dodem do madarske i nazad nisam nista ustedila, dapace. vidim da na njuskalu ima neki oglas al isto me malo strah tako uzimati…
Ivona, super da ste pozitivni i zadovoljni i u lijepom iscekivanju. sigurna sam da tako ne moze lose zavrsiti i da ces nam i ti uskoro pokazivati svoje lijepe testice❤️❤️
Lotta nećeš vjerovati, ali muž je bio na TESE u Hrv, prije nego smo išli u Tursku i nije nađeno ništa. Nemamo u planu ponovno ići na operaciju
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Mimica, kuzim, wow, vi ste bas srece imali, pravo cudo❤️❤️❤️ pravi ste dokaz da je jedan dovoljan. gle ako spermici iz uzorka nisu dovoljno dobri, barem znate da postoje i da bi operacija sigurno bila uspjesna..tu opciju uvijek imate.🍀🤞🏻
Leona, u petak sam na UZV-u i bas se nadam da ce se vidjeti razlika od proslog puta…pozitivna naravno :)) probat cu se sudrzati od cmizdrenja odnosno odgoditi to do kad izadem iz ordinacijejeste smislili ime bebacu ili jos o tome ne razmisljate? hhh
e i daj mi reci, Prolutex, izut ce me iz cipela, kod nas je jos i skuplji nego u zgu. probala sam naci po forumima za madarsku pa sam iskopala neki mail ljekarne al nema odgovora. mozes mi napisati gdje si ti isla i koja je cijena? i moze li ici dostava? dok ja dodem do madarske i nazad nisam nista ustedila, dapace. vidim da na njuskalu ima neki oglas al isto me malo strah tako uzimati…
Lotta nećeš vjerovati, ali muž je bio na TESE u Hrv, prije nego smo išli u Tursku i nije nađeno ništa. Nemamo u planu ponovno ići na operaciju
A dobro vjerojatno jer je tese a ne micro tese… ali isto, bas je suludo to sve🤯🤯🤯
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
🙋🏻♂️: azoospermija
🍀✨IVF Prag ✨🍀
08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
...it's a🩵
TSH - 4.07
fT3 - 6.05
fT4 - 18.25
Prolaktin - 30.03
E sad žene,euthyrox ne pijem od ožujka,jel bi moglo to imat kakve veze?Vaša mišljenja,savjeti?
Tražila sam uputnicu za uzv i pregled na kbc ZG jer strina ide tamo pa kaže da su stručni i ok.
👨🏻💼-30| XXY 🧬
17.04.25| FET | ❄️❄️ ⏳
Ivona zvuči super, neka vam se ostvari želja♥️🤞🏻🍀
Lotta super, navijam za tebe sutra🎉🎉ja se nisam mogla suzdržati, ako uspiješ, svaka čast. Taj zvuk je nešto čudesno i teško je ne pustiti suzu radosnicu🤗🥰🥰🥰❤️bebač ima ime, za sada vam ga neću otkriti, jer se možda još predomislimo☺️🤭što se tiče Prolutexa ja sam išla u Letenye, Szabadság tér 11, 8868 Mađarska, Kazay Endre Gyògyszertár-ime ljekarne. Nazoveš +36 93 343 035 i tražiš gospođu Ritu, ona koliko toliko kuži hrvatski. Kažeš joj da bi htjela naručiti Prolutex i koliko kutija ti treba. Moraš imati original recept fizički sa sobom na kojem piše broj kutija koje si naručila. Mi ga nismo imali fizički, smilovali su nam se, pa je naknadno Jelena poslala poštom fizički recept. Opet sam zaboravila od kud si? 🙈 Kod njih je upola jeftiniji nego kod nas u Zg-u. Ako je kod vas još skuplji onda ti se isplati, do kojeg TT ga moraš pikati? K
Što se tiče dostave ne znam da li postoji...
Ivona svakako bi trebala smanjiti TSH za postupak, mora biti do 2, kada ostaneš trudna TSH se poveća. Meni je u trudnoći usprkos terapiji narastao na 23. Ja sam krenula 6 mjeseci ranije sa nadomjesnom terapijom, sretno. Ja sam kod dr. Annemarie Balaško na Rebru.
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Curke moj testić ovaj puta negativan. Navijam za vas, da svi dobijete svoje smotuljke sreće. Pratim vas i dalje. ❤️
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Curke moj testić ovaj puta negativan. Navijam za vas, da svi dobijete svoje smotuljke sreće. Pratim vas i dalje. ❤️
Mimica žao mi je zbog negativnog testa,i sama znam kako je to,kao i većina cura,šaljem ti veliki zagrljaj ❤️🥺
👨🏻💼-30| XXY 🧬
17.04.25| FET | ❄️❄️ ⏳
Leona, sigurno bolovi utječu na tlak, držim fige da se smire bolovi, a onda i tlak 🙏🏻🤞🏻💪🏻 da ne bude dodatnih komplikacija do poroda ❤️❤️🥰🥰🍀🍀 hvala ti puno za pros and cons za bolnice, naravno najbitnije je da sve prođe dobro i da su liječnici stručni 😊❤️🥰 još cemo o ovoj temi, kada rodis, da cujemo dojmove iz prve ruke 😄
Evo čekam M, trebala bi stići danas/sutra pa ćemo vidjeti kada će biti transfer 🙈 strah me da se ne bi opet pojavili polipi od Estrofema i onda opet odgoda... alii pokušavam biti pozitivna 🙏🏻😊 iako me pms opako šora, pa se tesko urazumiti… hvalaaa ti ❤️ javim sve 🥰
Ivona, super sve zvuči za Europe IVF, idete punog srca i želim vam sreću 🤞🏻🍀😊❤️
Lotta, sretnooo na UZV, nadam se da ćes danas čuti srcekoo, taj najdivniji trenutak 🥰❤️
Mimica, žao mi je, nadam se da će idući put biti uspješan, drzite se 🙏🏻❤️
Mimica žao mi je zbog negativnog testa, drži se🫂♥️
Bebolina nema na čemu, dogovoreno🥰 sretno da bude sve u redu🍀🍀🤞🏻🥰♥️😘
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Sortiraj odgovore
Najstariji