Curke čitam vas kasnije, sve je ok. Glavom dolje i dalje, dubi mamin princ🩵dr.je rekao da mu je trbuh malo veći, po mjeri je za 31+5, pa je rekao da će beba biti velika😳ja sam danas 29+1 - težak je 1572 grama🐽FL mu je 52, za 27+6, po tome ispada manji. Uglavnom sve je u redu, to je najbitnije 🩵💙🩵💙
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Helou žene,ja sam vam danas bila na pregledu kod gin.
Sve je hvala Bogu u redu,papa test odrađen i čekamo nalaze.Znači,kaže na nalazu ovako:"sprijeda na fundusu subserozni mioom promjera 16.5mm"
Kaže gin da nema panike,nije u maternici pa ne smeta ni za bebu ni za išta drugo.
Ako je koja curka imala situaciju slobodno nek kaže kako i što,mada ja ne paničarim kako je rekla ukratko da nema to problema. ☺️
Ostalo nema nikakvih infekcija i dr.
Tako da,spremna sam biti mama što se tiče i fizičikog djela 🤗Morali smo pomaknuti na siječanj postupak kako bi sada na miru odradili nalaze do kraja i sve imali na hrpi,pa kad krene postupak da mirujem i samo uživam osim što bude trebalo ovo normalno riješavati. 🥰Pitanjce za sve koje su išle na folikulometriju,danas mi je kod gin rečeno da je bukirana mjesec i pol unaprijed i pitanje kako će me uopće primiti na folikulometrije.Imate li kakav savjet,što i kako?Pitala sam informativno da vidim kako ide pošto u Istanbulu sam imala "sve u paketu" 😁
👩🏼💼-29| ✅
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY
28.02.24| IVF TURKEY 26js | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
01.01.25| EUROPE IVF PRAGUE ⏳
Pozdrav,
Nedavno sam pitala ovdje u vezi tese operacije i vi ste sve preporucile micro tese, no muz je ipak odlucio prvo ici na tese jer je sve bilo dogovoreno, a onda na mtese ako bude potrebe nazalost na tese nije nista nađeno i preporucen mu je mtese na rebru, ali cemo za to potegnuti do splita u cito.
Dobio je i preporuku za Proxeed plus, jel one pomazu? pise da treba minimalno 3mj piti da bi bilo nekakog ucinka, a svakako mtese planiramo negdje oko proljeca otici, pa da poboljsa koji spermij ako ga ima.
Leona, te mjere me bas bune, jedno kaze vece drugo kaze manje, vjerojatno je bebac bas onakav kakav treba biti samo voli zbunjivati sve oko sebe drago mi je da je sve super, samo neka tako nastavi! 🩵🩵
Ivona, ne znam ti rec za folikulometriju, mene su normalno primali, ne traje to nesto dugo.
Šiškica, zao mi je sto nas niste poslusali, mada ni mtese nije nikakva garancija. ako nema nema, ali ako i mozda ima s mtesom ce se vjerojatnije nac. steta dva puta ici na operaciju. Za Proxeed ne znam, moj ga nije koristio, ali ima ovdje onih koji jesu...
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L, mthfr heterozigot, pai homozigot, Clexane 0.4
🙋🏻♂️: azoospermija
🍀✨IVF Prag ✨🍀
08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt, UZV: ❤️
Moj m je koristio po saznanju za neplodnost Profertil,bilo je savjeta od doktora za proxeed,fertilup...ali ni pomaka na nalazima povećanju testosterona,sve do Arimidexa,čak nam ni Emre nije dao da pije vitamine,nije objasnio zašto.
Nama je Hauptman rekao kako on ne želi radit mtese,da bi onda rekao ipak može tese,ali mi smo ga odbili jer je tese nekako "rizičnija" od tese,dakako čuli smo par slučajeva di su nakon tese muškarci imali hematome,komplikacije i svašta nešto,pa se nismo usudili.Kad je Emre odradio mtese već za 2-3h smo imali rezultate,zatim nakon tjedan dana mm je šetao kao da nije ni imao operaciju.Da ponovno biramo što i kako,definitivno opet mese i opet Emre.
👩🏼💼-29| ✅
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY
Lotta33, ma sve mi je jasno za mtese, moze biti da ni tu nista nece naci, ali evo kad nije htio slusati sad ce ponovno na operaciju.
IvonaSi2509, hvala na savjetima, krenuti cemo od proxeed-a pa cemo vidjeti, testosteron mu je oko 16. Tese je hvala Bogu dobro prosla, nije imao ni hematom ni komplikaciju neku, ali se nadamo da ce mtese biti bolji i da ce nesta naci.
Hej ekipa,evo ja danas vadila krv,krvna slika,elektroliti,aptt,štitnjaća...i drugo još 🤣
5 amupla krvi na transfuziji i raznosi još na 2 mjesta.Nije mi dobro 🙈🤣
Kako ste vi?Ima kakvih novosti? ❤️
👩🏼💼-29| ✅
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY
Jutro žene ❤️
Pošto imam Netflix,našla i pogledala sam brdo filmova,serija,dokumentaraca.
Ovdje preporuka je bila "Čovjek s 1000 djece",pogledala sam ga.
Imam preporuku za vas,koje smo sve u tome,vedar film i divan koji se zove "Joy". Radi se o Louise Brown,prvoj IVF bebi u svijetu,kako je jedan tim doktora stručnjaka riskiralo sve da bi napravili ogromnu promjenu u svijetu.Ja sam oduševljena,a vi mi javite svoje dojmove.
Kada je u filmu bio dio embriotransfera,to me toliko dirnulo jer sam i sama plakala i taj dio mi je bio najemotivniji od svih dijelova u IVFu.☺️
👩🏼💼-29| ✅
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY
Pozdrav svima, evo mene nakon dugo vremena.
Pratim forum svakodnevno, ali nisam ništa pisala jer se kod nas nije dogodilo ništa novo - do jučer. Nakon jednog razgovora u rujnu, prošli tjedan smo opet bili pozvani na jedan razgovor za posvajanje jednom drugom Centru. Čak su nam na razgovoru dali naslutiti da nekako naginju da nas izaberu da posvojimo ovo dijete, od preostala 2 para..
No eto, zašto bi bilo jednostavno kada može biti teško.
Jučer je stigao poziv i ipak nas nisu izabrali.
Nisam tužna ni očajna, bila sam spremna i na taj ishod, kao i prošli put. Ali baš mi je žao jer sam se baš nadala da bi nekako ovo mogla biti naša prilika. Malo me to ipak muči pa možda povratno nazovem, čisto da mi kažu što je točno presudilo, jer mi ne da mira...Eto, to je to od mene s novostima. Idemo dalje i trudimo se biti pozitivni 😁😁
Rekli su nam u jednom Centru da nakon Nove godine, ponovno kontaktiramo Centre jer se naše molbe koje smo slali, arhiviraju da svim dokumentima za 2024. godinu. Tako da krećemo opet malo jačim tempom u novoj godini.Puno sreće svima u vašim borbama ❤️💪
🤵33 god, neopstruktivna azoo
👰29 god, sve ok, folikulometrije, Gynositol
Pokušavamo od 10/2020.
U postupku posvajanja 💪🫶
Sortiraj odgovore
Najstariji