Mile moje sve najbolje vam želim za blagdane🥰♥️✨️
Lotta woow vec 15.tjedana, vec se sigurno nazire lijepi trbuscic🥰
Leona jos malo i ulazis u 9.mjesec🥰🥰 Kako si, udara li beban dragi♥️
Bebolina držim fige🥰✨️✨️✨️♥️
Boopsich ajmeeee predivni suuuu😍😍😍😍
Ivona iscekujemo tvoj ciklus, odma na 1.1.ako sam dobro upratila🥰✨️ Jedva čekam♥️
Tratincice, Lucy, Crvenkapice, Momtobe ljubim mojw mamice i njihova mala čuda🥰🥰
..Ja stalno mislim o sljedecem postupku i jedva cekam, nemogu si pomoci🙈 S obzirom na carski rez što mislite kad bi najranije mogla ici? Mozda bi vec u 5.mj isla na postupak posto smrzlica nemam, pa na jesen isla na Fet. Muž mi nikako nije za , za to rano ići, ali ja stalno o tome mislim🙈🙈🙈
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Mile moje sve najbolje vam želim za blagdane🥰♥️✨️
Lotta woow vec 15.tjedana, vec se sigurno nazire lijepi trbuscic🥰
Leona jos malo i ulazis u 9.mjesec🥰🥰 Kako si, udara li beban dragi♥️
Bebolina držim fige🥰✨️✨️✨️♥️
Boopsich ajmeeee predivni suuuu😍😍😍😍
Ivona iscekujemo tvoj ciklus, odma na 1.1.ako sam dobro upratila🥰✨️ Jedva čekam♥️
Tratincice, Lucy, Crvenkapice, Momtobe ljubim mojw mamice i njihova mala čuda🥰🥰
..Ja stalno mislim o sljedecem postupku i jedva cekam, nemogu si pomoci🙈 S obzirom na carski rez što mislite kad bi najranije mogla ici? Mozda bi vec u 5.mj isla na postupak posto smrzlica nemam, pa na jesen isla na Fet. Muž mi nikako nije za , za to rano ići, ali ja stalno o tome mislim🙈🙈🙈
Vidi ti nase Srculencee ❤️ Bas sam mislila si gdje si 😍
Tako je,mozda i odem ranije na bolovanje,jer posao sa stresom,puno hodanja,nitko te ne stedi a sve su muski,pa ono 🙄
👩🏼💼-29| ✅
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY
28.02.24| IVF TURKEY 26js | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE ⏳
Hej cure,želim svima sretnu Novu ❤️
Da svima ova 2025 donese samo najljepše,a svi znamo što.Da svaka cura što bude išla na postupak IVFa,posvajanja...bude naoružana strpljenjem,najboljim mislima i što manje boli.Jer smo to zaslužile sve.Da ove godine bude baby boom. 💪🏼❤️Ja uspješno javljam da je menga stigla prije par sati,taman je znala kad će 🤣
👩🏼💼-29| ✅
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY
Draga ekipice, zelim vam svima sretnu Novu godinu! Da vam bude najbolja i najsretnija ikad s vašim bebicama! 🥰❤️ Ostali koji ste u borbi i dalje da sljedeci blagdani budu s bebicom u narucju ili na putu 🥰🙏
Ja se nadam da cu do kraja ove godine po drugu bebu kad poslozim sve kako sam zamislila. Srculence mozda budemo skupa na jesen isle u FET😊🤞
Beba T vise nije beba, bar tako ne izgleda 😅 Izgleda kao da ima duplo više mjeseci, jede ko veliki, obožava ljude i zivotinje, vesel, razigran, energican, bučan, skitalica na mamu... Ne znam kako sam zivila prije njega. Prezahvalni smo i presretni na tom našem malom čudu koje nam je ucinilo život savrsenim ❤️😍
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Cureeeee! 😊😊
Evo da se i ja malo javim! Leona, 35.tt vec😱 vrijeme stvarno leti, kako si?? Nadam se da je sve ok, da ide svojim tokom a da su bolovi makar podnosljivi😅😅
Srculence, navijam za tvoj i Lucyin iduci fet, kad god da on bio, prekrasno mi je sto obje zelite sto prije na drugog bebaca🥰 iz vasih se rijeci tocno osjeti kako gustate ❤️ Tratincice, Boopsich, puse vama i curi i deckima 🥰🥰💗💙💙
Bebolina, napokon da si se javilaaa😀 super da je sad sve spremno i cisto, evo i Lucy je nakon histero imala uspjesan fet ako se ne varam tako da drzim fige i vjerujem da ces i ti biti jedna od onih koji su otisle u Prag i vratile se trudne😃😃 Ivona, sretno i tebi, uskoro je fet??
…
Ja sam skroz dobro, rekla bi zacudujuce dobro, zapravo me nista ne boli i ne muci. Mucnine su trajale cca 2-3 tjedna i prestale u 10/11 tjednu. Tu i tamo osjetim zatezanje dolje, kazu da je to maternica koja se rasteze i priprema. Trbuh mi se bas i ne vidi, a ja sve cekam da iskoci pa nikako😅 Prenatalne testove nisam radila…odustali smo od toga. A sto se spola tice - stize nam pisulinac 😋🤗🩵 Leona i ja smo prekinule slijed praskih cura😆
Ja jos uvijek radim ali mislim da necu jos dugo. I to vam je vise manje toooo…puse svima!!😘😘
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
🙋🏻♂️: azoospermija
🍀✨IVF Prag ✨🍀
08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt, UZV: ❤️
👶🏼 decko 🩵
Heeeeeeeej🤗
Ivona, sretno, čekamo tvoj transfer a onda i pozitivan testić 🤞
Lotta, jaaako mi je drago da te mučnine ne muče, one su mene ubile... Super da se dobro osjećaš, to je najbitnije. Čestitam na dečku! 💙 Bome, niste nastavile niz curica 🤣
Lucy, neka se sve posloži kako ste zamislili i držim fige za jednu curku! Kad si sad opisala svog sina, super bi pasao uz moju curku🤣🤣 nema gdje je nema... Heheheh ista takva... Na mamu🤣
Srculence, ne bih da se ispadne da pametujem, ali mislim da je sigurnije barem 2 godine pričekati što se tiče carskog reza, meni su rekli minimalno 2 godine.. Znam puno ljudi koji su i prije, pa je bilo sve ok. Ali možda da budeš sigurna i opuštena, malo duže samo pričekati. ❣️🥰 Ljubim 😘
Leona, bebac uskoro stiže!! Jeste spremni?!?!? 🥰 Iako, taj zadnji mjesec nikako proći 🫨🫨
Smiley, kako ste? Idete li na kakve nove razgovore? 😚
Trudimo se od 9/21.
👱♀️25- PCOS, 🙋♂️29- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
Stigla princeza 29.04.24.🥰
Ajme evo mojih curkii ❤️❤️❤️Nadam se da ste dobro ☺️
Ja sam u 7om danu ciklusa.
Danas obavljena folikulometrija, vodeći folikul na desnom jajniku,ali svi su jos mali,11-13mm,endometrij 8.1mm.U petak ponovno uzv,nastavljamo samo jako s Gonalima i Duphaston ujutro i navečer (od kojeg mi se nenormalno vrti u glavi i imam mučnine). Ležim kod kuće,odmaram,jedem,spavam i tako u krug 🤣
👩🏼💼-29| ✅
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY
Drage cure, drago mi je da se tema vraća i to na velika vrata! Ušla sam jedno prije možda mj. dana i nije bilo nikakavih događanja.
Eto, javljam se danas nakon što mi je prijateljica obznanila da je trudna nakon 6 godina pokušavanja i IVFa. To me nekako dodatno potaknulo da vam se javim.
Svima vam želim najdivniju godinu, ali nekako posebno, za gram više navijam za one koji još bebice nemaju. ❤️
Bebolino, Ivona, Smiley 👼🏼 Sretno, sretno, sretno ❤️
Lotta, uživaj u svakoj minuti trudnoće osobito jer se tako dobro osjećaš.
Leona, meni su tvoji tjedni proletjeli, kao da smo jučer nazdravljali pozitivnom testu.
Srculence i Lucy, s divljenjem čitam vaše redove i želju da se ponovo ostvarite kao majke. Nadam se da će vam ova godina donijeti radosnu vijest o povećanju obitelji.
Tratinčice, presladak vam je curetak 🌷 Ako je već sad tako živa, bit će samo još veselije kako bude rasla 😊
Moja cura je prošla dvije godine, priča kao da joj je 6, u pubertetu je kao da joj je 17. I uživamo u svemu tome baš, baš najjače. Mogu reći da sam već dosta toga oko samog postupka zaboravila, pa se rijetko odgovorima uključujem u ovu temu, a i neke su se stvari u međuvremenu promijenile. Mi ćemo uskoro platiti treću godinu čuvanja embrija iako sam ja predložila suprugu da to više ne radimo, ali njemu bi to slomilo srce 😂 Nek se nada još neko vrijeme, ali meni drugo dijete nije ni u peti.
Samo pišite, javljajte, ja ću sve čitati. Kad se ovdje zahukta situacija bude bolje od najnapetije serije!
👩🏻 ✅
👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
postupak s doniram stanicama
bebica stigla 🤍 👶🏻🤍
Sortiraj odgovore
Najstariji