AZOOSPERMIJA

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

IvonaSi2509

Broj poruka: 225

Prijavi adminu

Da dignem malo forum,nismo dugo bile aktivne.Kako ste curke? ❤️

👩🏼‍💼-29| ✅
    👨🏻‍💼-30| XXY 🧬
    13.02.24| MTESE TURKEY
    28.02.24| IVF TURKEY 26js | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
    01.01.25| EUROPE IVF PRAGUE ⏳

• Ljubičica2

Broj poruka: 7

Prijavi adminu

Ja samo da vas pozdravim sve.
    Kod mene se još ništa ne dešava, muž je bez posla, moj posao je nestabilan.. Zbog toga se ne mrdamo s mrtve tačke. Nemam šta reći...
    Uđem svakih par dana na forum pratim vas ☺️ i bila sam se zabrinula što se danima niko ne oglašava..
    Pozdrav i podrška za sve!

Lotta33

Broj poruka: 336

Prijavi adminu

I meni cudno da nema nikoga!  mi smo navikli ovdje bit svaki dan aktivni i onda kad je malo zatisje odmah svi zabrinuti  nadam se da ste svi dobro 

🙋🏻‍♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L, mthfr heterozigot, pai homozigot, Clexane 0.4
    🙋🏻‍♂️: azoospermija
    🍀✨IVF Prag ✨🍀
    08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
    30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt, UZV: ❤️

IvonaSi2509

Prijavi adminu

Evo žene ja trebam dobit na staru godinu pa bockanje 1.1(nova godina novi početak) 🤣
    Pitanje za sve,u postupku i pred postupak kad jesti nar/ananas a kad stati? 🤔

👩🏼‍💼-29| ✅
    👨🏻‍💼-30| XXY 🧬
    13.02.24| MTESE TURKEY

bopsich

Broj poruka: 455

Prijavi adminu

Nisam bila zbilja jako dugo na forumu i vidim da imamo nove trudnice 🥰🥰Čestitam svim trudnicama i dobro nam došle nove bebice! 🥰🥰❤️❤️Pročitala sam 30 stranica u nazad i sve mi se pobrkalo 😅 Mi smo dobro, odlično zapravo. Dečki su preslatki i već veliki, a ja sam svaki dan zahvalna što smo ih dobili. Toliko su različiti, od izgleda do karaktera i to me svaki dan ispočetka oduševljava. 
    Nadam se da ću biti malo aktivnija ovdje ubuduće, ovako je malo teško sve popratiti.Zapamtila sam samo da je Lotta trudna i to me jaaako razveselilo 🥰🥰
    Leona već 32 tjedna 🥰🥰 Brzo stiže i vaša sreća ❤️
    Tratinčice djevojčica ti je preslatka i već velika, uživajte s njom i dalje ❤️❤️Moji dječaci žele svima sretne blagdane 💫https://ibb.co/1JxPYVB

41 👩‍❤️‍👨 32 👧🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

Leona89

Broj poruka: 715

Prijavi adminu

Lotta ❤️ pa lijepo je biti bez bolova, ali vidjet ćeš da u trudnoći nikad nema mira, onaj tko ju je prozvao "blaženim" stanjem, mora da je lud🤣mislim, ne mora biti, nije ni jedna trudnoća ista, ali vidim da su neke boljke neizbježne i stalno se ponavljaju kod više žena. Sad recimo svaka dva sata se po noći dižem na WC, pa se često desi da dugo ili uopće više ne mogu zaspati 😏 tako da sam jako umorna😅noge nateknu kad malo duže stojim, prepone bole, donji dio trbuha kad ustanem, pa menga bolovi, pa cice i tako u krug🤣uživam jedino u njegovim udarcima, kad je miran, odmah se zabrinem, ali odmah drugi dan nadoknadi sve🥰🩵 
    Meni isto često za nešto kažu da je veće po tjednima, a nešto manje, sve je to normalno. Što se druškanja tiče, mi nismo jako dugo smjeli zbog hematoma, mislim do cca 20tt, ali ako je sve ok mislim da možete, ali bolje provjeriti sa ginekologom. Kako si ti sada? Jesu prošle mučnine? Jesi bila na mini anomaly-u ili nećeš ni ići? Spol niste još saznali? Makar sam ti ja rekla svoje mišljenje po onoj metodi, nadam se da će se potvrditi 🥰Pusaaaa🥰♥️
    Šiškica moj muž je pio Proxeed, nama nije pomogao. Šteta što niste prvo na MT išli, ali evo držim 🤞🏻 i želim puno sreće da vam ipak nađu materijal u Citu🍀❤️
    Danny mislim da je Bebolina imala polipe i da su joj odgodili transfer zbog toga. Od tad se ne javlja više, pa ne znam što je sa njom i ne znam iskreno da li je dobila neku terapiju ili je samo čekala da ode sa menstruacijom...
    SmileyBee žao mi je što vas nisu izabrali, nadam se da će vam 2025.donijeti više sreće🤞🏻🍀❤️
    Ljubičice šaljem zagrljaj i puno podrške, neka i vama 2025. donese nešto bolje🫂♥️🥰🍀🤞🏻😘
    Bopsich 🩵💙🩵💙baš mi je drago čuti te malo, ajme dječaci su ti preslatki u tim matching pidžamama😍drago mi je da ste dobro i da lijepo napredujete, već su veliki, baš leti vrijeme 🥰
    👣👣Mi smo dobro, osim boljki koje sam gore Lotti napisala, da ne ponavljam 😅 na zadnjem pregledu smo imali točno dvije kile. U ponedjeljak idem opet, pa javim kako je bilo. Puse svima😘❤️

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

IvonaSi2509

Prijavi adminu

Hej cure,sibnula sam u drugu temu obu poruku,pa cu i ovdje,valjda ce mi netko objasnit.
    Daaakle,malo sam se pogubila u cijenama,pitanje za sve koje su placale postupak,dal se u Ceskoj placa  zamrzavanje i kada se placa cuvanje smrzlica? Odmah na postupku ili kad prode godina dana?
    Jer ja nisam prosli postupak nista platila u Turskoj jer nam je ostao samo jedan embrij koji je isao na et. 
    Poanta je da sam zaboravila koordinatoricu pitati to,a sad su slobodni za praznike,pa da ne uznemiravam osim kad dode menga. 🙈
    Stanje napeto,cekam gonale da mi dodu iz Slovenije(gonali 900 jedinica u Sloveniji su 200injak eura ako kome treba da znate) 😁
    Stara godina se blizi,ja se pripremila,samo da 🔴🔴 dode i onda lagano.🤣
    I kako ste vi koje ste isle avionom/autom na 2-3 dana u Prag organizirale put u tako brzom roku? Strah me da nesto ne zeznem 🙈

👩🏼‍💼-29| ✅
    👨🏻‍💼-30| XXY 🧬
    13.02.24| MTESE TURKEY

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.