Cure ,evo da vas malo ohrabriti, nakon naše dijagnoze azoospermija mislili smo gotovo ,i tako 6.mj svaki nalaz azoo, nakon toga pojavljuje se 4miliona spermija i mi ih zaledio za svaki slučaj u KBC Rijeci, kako Rijeka ne radi krećemo u Zagreb u Beta + ,radimo spremio on loš par stotina spermija, dođe dan da krećem u stimulaciju ponovimo spermiogram kad ono 0, ponovimo idući mj opet 0, odlučimo preseliti iz KBC Ri zaleđene spermije i napokon krenemo u postupak ,kad na dan aspiracije muž ponovi spermiogram i tad 7 miliona nikad ih nije bilo toliko…
Danas nakon 5 godina borbe ugledala sam svoj prvi plus na testu.Moram napomenuti da je suprug u međuvremenu operirao varikokelu..
Sretno svima i ne odustajte😘🍀
Amy, baš mi je drago za plusić na testu, čestitam!🥰Nadovezat ću se za varikokelu, kod nas je bilo slično. Svi spermiogrami azoo, a nakon operacije varikokele na zadnjem spermiogramu bilo je 7 milijuna/mL i uspio je postupak. Čini mi se da operacija varikokele stvarno može pridonijeti boljem nalazu i žao mi je da se koliko vidim ne pridaje baš pažnja tome.
💃ok 🤵oligoasthenozo/azoospermia
05/24 - 1. IVF/ICSI - 7dnt ➕ , 1.uzv - 6+4❤️
Nifty ✅
Cure ,evo da vas malo ohrabriti, nakon naše dijagnoze azoospermija mislili smo gotovo ,i tako 6.mj svaki nalaz azoo, nakon toga pojavljuje se 4miliona spermija i mi ih zaledio za svaki slučaj u KBC Rijeci, kako Rijeka ne radi krećemo u Zagreb u Beta + ,radimo spremio on loš par stotina spermija, dođe dan da krećem u stimulaciju ponovimo spermiogram kad ono 0, ponovimo idući mj opet 0, odlučimo preseliti iz KBC Ri zaleđene spermije i napokon krenemo u postupak ,kad na dan aspiracije muž ponovi spermiogram i tad 7 miliona nikad ih nije bilo toliko…
Danas nakon 5 godina borbe ugledala sam svoj prvi plus na testu.Moram napomenuti da je suprug u međuvremenu operirao varikokelu..
Sretno svima i ne odustajte😘🍀Amy,baš mi je drago za plusić na testu, čestitam!🥰Nadovezat ću se za varikokelu, kod nas je bilo slično. Svi spermiogrami azoo, a nakon operacije varikokele na zadnjem spermiogramu bilo je 7 milijuna/mL i uspio je postupak. Čini mi se da operacija varikokele stvarno može pridonijeti boljem nalazu i žao mi je da se koliko vidim ne pridaje baš pažnja tome.
Istina
👨🦱38- teška oligoasthenozoospermia(med, orašasti plodovi, Fertil Up)👩🦱28 - Amh 1.83 μg/L. (Novalac)
1x IVF prirodni ❌ (1🥚 nije se 17.06 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
11.01 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice, spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije ponovno teška oligoasthenozoospermia
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703)
Sretno svima i ne odustajte😘🍀
Pozdrav Amy!
Kakve nalaze hormona je imao tvoj suprug prije i posline operacije varikokele?
Amy pratim te na potpomognutoj☺️ drago mi je da su se spermiji pojavili i da je stanje bolje nakon operacije varikokele🎉🎉sretno sutra s betom 🍀🤞🏻❤️😘
Donna slažem se, nama ju nitko nije htio operirati. Mislili smo privatno, na kraju smo odustali nakon što je mTesa bila negativna.
Lotta kako se osjećaš? Kad imaš UZV? ❤️😘🥰
👣👣👣Bila sam jučer na kontroli u Vinogradskoj☺️Prva stvar koja me iznenadila je što sam čekala možda 15 minuta 😁, a mislila sam da ću čekati par sati sa bolnim leđima, ne znam kako bi izdržala. Pregled je prošao dobro, doktor se čudio zašto sam tako rano poslana, gledao vrijednosti tlaka i uočio samo jednu povišenu vrijednost i to onu koja je mjerena kod ginekologice😌Za ostale je rekao da su ok☺️ uzeo mi je briseve, napravio cervikometriju i kratko pogledao bebu, ne bi ga ni gledao da nisam pitala da pogleda🥴 nije mi okrenuo ekran😶ali je komentirao da sve jako lijepo izgleda i da su otkucaji snažni🩵uputa je da pratim tlak i dalje, pa ako bude povišenih vrijednosti da će me slati na obradu za preeklampsiju. 29.10. imam OGTT, a kontrola 30.10 🥰♥️🎉
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Lotta, beta je predivna🥰🤩 čestitam mamice! Kada je 1 uzv? 😊
Leona, drago mi je da je pregled prošao dobro, da je naš dječak zdrav i da sve ide kako treba❣️
Srculence, mogu misliti kako uživate u vašem klupku sreće... Samo uživaj, tako brzo prođe 😭
Lucy, kad ti napišeš koliki je vaš dječak, ja se tek onda sjetim kolika je i naša curka...🫣🥴 Navijamo onda za jednu sekicu 🤞🥰
Amy, čestitam na pozitivnom testu. Neka sve ostane dobro do kraja 🩷🙏
Ivona i Lola, od srca vam želim da financije brzo sjednu na svoje mjesto, uzasno mi je krivo i nepravedno što nama svima trebaju ogromni novci da bi imali dijete.. To komentiram s mužem od početka... Žalosno.. Naći će se nekako i samo hrabro dalje ❤️❤️
Momtobe, jel vi stojite pri svojom odlukom da ne idete po bracu ili seku? Muž i ja mislimo da ćemo ostati također na jednom djetetu, pa čisto da vidim jeste li se vi predomislili, da vidim hoćemo li i mi možda 🤣🤣 meni je stvarno ona dovoljna...
.
I da cure, jeste li primijetile da smo sve do sada rodile na carski, osim naše Lucy 🫣🫣😜
Trudimo se od 9/21.
👱♀️25- PCOS, 🙋♂️29- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
Stigla princeza 29.04.24.🥰
Lotta, beta je predivna🥰🤩 čestitam mamice! Kada je 1 uzv? 😊
Leona, drago mi je da je pregled prošao dobro, da je naš dječak zdrav i da sve ide kako treba❣️
Srculence, mogu misliti kako uživate u vašem klupku sreće… Samo uživaj, tako brzo prođe 😭
Lucy, kad ti napišeš koliki je vaš dječak, ja se tek onda sjetim kolika je i naša curka…🫣🥴 Navijamo onda za jednu sekicu 🤞🥰
Amy, čestitam na pozitivnom testu. Neka sve ostane dobro do kraja 🩷🙏
Ivona i Lola, od srca vam želim da financije brzo sjednu na svoje mjesto, uzasno mi je krivo i nepravedno što nama svima trebaju ogromni novci da bi imali dijete.. To komentiram s mužem od početka… Žalosno.. Naći će se nekako i samo hrabro dalje ❤️❤️
Momtobe, jel vi stojite pri svojom odlukom da ne idete po bracu ili seku? Muž i ja mislimo da ćemo ostati također na jednom djetetu, pa čisto da vidim jeste li se vi predomislili, da vidim hoćemo li i mi možda 🤣🤣 meni je stvarno ona dovoljna…
.
I da cure, jeste li primijetile da smo sve do sada rodile na carski, osim naše Lucy 🫣🫣😜
🤣🤣🤣🤣 Lucy je stroj za rađanje 😅🤣
Imam jos 3 embrija pa kad me vec to dobro ide ja cu sve da ih rodim ako Bog da 😄
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Mimica kako je prosao transfer? Kad ce testic da ga analiziramo?
Ivona mladi ste, samo polako i sve ce bit kad dode vrime i novci za to 🤞
Leona nije lako bit trudan ni fizicki ni psihicki, izdrzi jos tih 16 tjedana pa ce sve bit lakse kad pusulinac bude u maminim rukama 🥰
Amy cestitam! Sad sam ljubomorna da i mi nismo prvo probali rijesit varikokelu 🤪 zezam se nisam jer sad kad imam bebu mi je super ta njegova azo zbog zastite od nezeljene trudnoce 😂 kakva je beta?
Donna vi niste imali m tessu? Kako se osjecas?
Tratincica bas je proletilo vrime, a da ga tek vidis koliki je duljinom i tezinom kao da mu je godina dana 🙈
Mamice pa zar ti nije zao da svojoj princezi uskratis predivno odrastanje uz bracu ili seku 😔 Steta pored onolikih embrija koliko ih imate da ostanu samo tako smrznuti u epruveti. Koji je zakon tamo o cuvanju embrija?
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Curkeee! Hvala svima, moja beta se isto zahvaljuje❤️❤️
...
Upravo sam se vratila s UZV-a iz bolnice (isla sam da mi odobre Clexane, moram doci iduci tjedan nakon sto doktori i komisija to prodiskutiraju). Nemamo jos srceko, ali zumanjcana i gestacijska su tu :) doktor je komentirao da je i velik za svoje tjedne (vjerojatno zato i onako velika beta), ocito se brzo ugnijezdio 🥰🥰 ponavljam opet UZV za tjedan dana kad se nadam cuti kuc kuc ❤️
...
Amy94, vidjela sam na drugoj temi prvu betu, jesi je ponovila?
Leona, super se osjecam, osim bolnih siski i tu i tamo kojeg grcica nemam nikakvih simptoma. Bas sam muzu govorila da mi je draze kad me boli jer onda znam da je tu od progesterona sam strasno napuhana, sve hlace otkopcavam pri vrhu, a haljine su mi najbolje frendice
Tebi leda znaci nisu jos popustila? To je sve od trudnoce ili si imala i prije problema? Jako nezgodno, mislim da su bolovi uha i leđa najgori ikad valjda ce i to brzo proci bemu misa... ali zato super za malca, da lijepo napreduje, doci ce ti u ruke a da se ni okrenula nisi :))
Lucy08, kad ide bebac 2? nemoj nam otici s teme, moramo pratiti i dolazak brace/seke
Bebolina, kad ce tvoj FET? Ides ovaj ciklus? Jesu polipi otisli?
Mimica, ocekujemo testice za koji dan :))
Tratincice, ljubi curku i razmislite jos malo o svojim embrijicima koji vas strpljivo cekaju 🥰
...
Ako sam koga zaboravila, nije namjerno...puse svima!
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L, mthfr heterozigot, pai homozigot, Clexane 0.4
🙋🏻♂️: azoospermija
🍀✨IVF Prag ✨🍀
08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt, UZV: ❤️
Mimicakako je prosao transfer? Kad ce testic da ga analiziramo?
Ivonamladi ste, samo polako i sve ce bit kad dode vrime i novci za to 🤞
Leonanije lako bit trudan ni fizicki ni psihicki, izdrzi jos tih 16 tjedana pa ce sve bit lakse kad pusulinac bude u maminim rukama 🥰
Amycestitam! Sad sam ljubomorna da i mi nismo prvo probali rijesit varikokelu 🤪 zezam se nisam jer sad kad imam bebu mi je super ta njegova azo zbog zastite od nezeljene trudnoce 😂 kakva je beta?
Donna vi niste imali m tessu? Kako se osjecas?
Tratincica bas je proletilo vrime, a da ga tek vidis koliki je duljinom i tezinom kao da mu je godina dana 🙈
Mamice pa zar ti nije zao da svojoj princezi uskratis predivno odrastanje uz bracu ili seku 😔 Steta pored onolikih embrija koliko ih imate da ostanu samo tako smrznuti u epruveti. Koji je zakon tamo o cuvanju embrija?
Lucy, radili smo mTese, ali daaaavno kad smo tek saznali za azoo dijagnozu (skroz slučajno, bili smo baš mladi i djeca nam nisu bila ni na kraj pameti 🤣) pa smo nađene spermije smrzli za postupak nekad u budućnosti. U međuvremenu je mm operirao varikokelu i pojavili su se spermiji pa smo sad radili s tim svježima, a ne s materijalom iz mTese. Zapravo ispada da je mTese bila nepotrebna, ali nismo nažalost znali da operacija varikokele može popraviti stanje🙄Ja sam inače super, doktor kaže da je sve u najboljem redu tako da se nemam šta požalit. Nadam se da će šta duže i ostat tako🤣Kako si ti, koliko imate smrzlića? Jel u planu ubrzo fet?😁
💃ok 🤵oligoasthenozo/azoospermia
05/24 - 1. IVF/ICSI - 7dnt ➕ , 1.uzv - 6+4❤️
Nifty ✅
Mimice, držim fige za dobar rezultat 🍀
Lotta, beta ti je top! Samo neka mirno i bezbrižno sve prođe.
Tratinčice, Lucy, nismo se predomislili. Ni u jednom trenu nije otvorena tema ni opcija drugog djeteta. Osobno se ne osjećam kao da sam stvorena za više od jednog i nemam nikakvu želju ni poriv za tim kao prije trudnoće. Razlog za imati drugo dijete samo da prvo ne bude jedinac/jedinica mi nikad nije bio dovoljan ni opravdan. Vjerojatno ćemo još godinu-dvije plaćati čuvanje i to će od nas biti to. Meni je azo sad također odlična jer se ne brinem hoću li ostati trudna. Ovo ljeto mi je mesntruacija kasnila 13 dana i samo sam si mislila Ajme, nisam valjda!. Toliko sam to ignorirala da nisam ni test htjela kupiti. 🙄 Mi ne čuvamo ništa od dječje opreme, igračaka ni stvari. Svega smo se odmah riješili kako nam prestane trebati. Otvoreno kažem da ne planiramo više djece i mogu reći da uglavnom čujem nagovaranja ili osuđujuće komentare među kojima je pobjednički Jedno ko nijedno. 😅 Selo nikad neće biti sretno i s tim sam se pomirila.
👩🏻 ✅
👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
postupak s doniram stanicama
bebica stigla 🤍 👶🏻🤍
Sortiraj odgovore
Najstariji