AZOOSPERMIJA

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Lotta33

Broj poruka: 330

Prijavi adminu

Momtobe evo ti jedno ❤️:)
    Subotu sam pauzirala, a jucer popodne sam napravila jedan, nije trakica nego onaj klasicni i bila je crtica. Blijeda ali se vidi. Danas moram vaditi progesteron po uputama iz Praga pa se mislim hocu li uvaliti i betu 😂😂

🙋🏻‍♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L, mthfr heterozigot, pai homozigot, Clexane 0.4
    🙋🏻‍♂️: azoospermija
    🍀✨IVF Prag ✨🍀
    08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
    30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt, UZV: ❤️

Tratinčica123☺

Broj poruka: 254

Prijavi adminu

Lotta, daj nam slikicu ako ima novih testica?🤩
    Jesi li odlučila vaditi betu? 🤩🫣

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️25- PCOS, 🙋‍♂️29- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
    Stigla princeza 29.04.24.🥰

Lotta33

Prijavi adminu

Tratincice, izvadila sam krv ali nisam betu, odlucila sam biti karakter jos koji dan
    Nemam sliku noviju nazalost, a nemam vise ni testova. Danas cu se obnoviti pa vam stavim ❤️🥰❤️🥰

🙋🏻‍♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L, mthfr heterozigot, pai homozigot, Clexane 0.4
    🍀✨IVF Prag ✨🍀

Lotta33

Prijavi adminu

Leona, sjećam se da si ti tjedan dana od ET uvela Protulex. Evo mene ista sudbina docekala, progesteron bloze donjoj granici. Kako si ga kupovala? Sve privatno ili? Poludit cu vise s tim injekcijama, Protulex i Clexane svaki dan 

🍀✨IVF Prag ✨🍀

• bebolina29

Broj poruka: 106

Prijavi adminu

Draga Lottaa, novaaa trudnica iz Praga na vidiku 😄😍🥰 čekamo betu da mozemo slaviti 🥳❤️
    Draga Leona, nadam se da je tlak pod kontrolom, da ne divlja🤞🏻😊🤗❤️

Lotta33

Prijavi adminu

Evo jedan lijepi testic na 7dpt 🥰🥰: 
    https://ibb.co/TTStF7T

🍀✨IVF Prag ✨🍀

Lola1

Broj poruka: 419

Prijavi adminu

Drage moje curke, nisam vas zaboravila i hvala sto me se sjetite ❣️
    Prvo da cestitam najnovijoj pupici @Lotti 💟 bravooo odlicno su testici nek se nastavi tako ☺️ ja sam koristila progesteron al sam ga kupovala u hr, da nije zavrsilo kako je, vjerojatno bi otisla do madjarske jer je duplo povoljnije. Reci mi clexane gdje kupujes ili si ga uspjela dobiti na recept? Cisto informativno..
    @Leona nadam se da si mi dobro, cestitke na muskicuuuuu pogodila si 🥰😍😍😍 
    Ostale cure isto se nadam da ste mi sve dobro.. ja sam se makla malo iako popratim tu i tamo , ali iako se neopisivo veselim svakoj lijepoj vijesti tu, meni je ono sto se nama dogodilo jos veci udarac jer koliko sam skuzila jedino nama u Pragu nije uspjelo tj nije se odrzalo 😞 uglavnom stopirano je sve do daljnjeg radi financija te prije iduce godine i to tko zna kada  u biti cemo dalje (ako do tad budem imala uopce jos sta jajnih stanica) tako je kako je na zalost.. uglavnom ne zelim vas bedirati, mamice uzivajte sa smotuljcima srece, trudnice cuvajte se i pazite , mazite bebice ❤️🥰
    Curka koja je u procesu posvajanja, drzim fige jako jako za pozitivne vijesti 👏🏻 cure koje ce tek ici u postupak zelim svu srecu svijeta 💟

👩🏻32
    👦🏻31
    Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
    Prag 11/23
    Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
    Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
    Nemamo smrzlica
    Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage

Lotta33

Prijavi adminu

Draga Lola, cesto te se sjetim kad dodem na forum, moras uzeti u obzir da smo ovdje nas svega 5-6 koje smo isle u Prag, a gdje su sve druge zene koje pokusavaju. sa mnom su u sobi na dan transfera bile jos 3 zene, sve su vidno starije od mene (ja imam 32), mislim da su bile i preko 40 godina. Hocu reci, ovo se potrefilo da imamo cure tu koje su uspjele i rodile iz prve, ali sigurno ima i hrpa njih koje nisu, samo nisu se ovdje javile. Mozes pogledat druge forume na temu Praga pa ces vidjet :) svakako ti zelim svu srecu svijeta i sigurna sam da vas ceka uspjeh. ❤️🥰 
    Mozda je bas problem bio u progesteronu i trombofiliji. Koje mutacije imas? Clexane za sad kupujem (skup je), ali sam narucena u bolnicu na pregled pa ako mi ga tamo odobre imat cu preko hzzo-a, i tome se iskreno nadam. 
    ...
    Leona, nadam se da si ok, cudno mi je da te nema dugo na forumu 

🍀✨IVF Prag ✨🍀

Lola1

Broj poruka: 419

Prijavi adminu

Lotta33

Draga Lola, cesto te se sjetim kad dodem na forum, moras uzeti u obzir da smo ovdje nas svega 5-6 koje smo isle u Prag, a gdje su sve druge zene koje pokusavaju. sa mnom su u sobi na dan transfera bile jos 3 zene, sve su vidno starije od mene (ja imam 32), mislim da su bile i preko 40 godina. Hocu reci, ovo se potrefilo da imamo cure tu koje su uspjele i rodile iz prve, ali sigurno ima i hrpa njih koje nisu, samo nisu se ovdje javile. Mozes pogledat druge forume na temu Praga pa ces vidjet :) svakako ti zelim svu srecu svijeta i sigurna sam da vas ceka uspjeh. ❤️🥰
    Mozda je bas problem bio u progesteronu i trombofiliji. Koje mutacije imas? Clexane za sad kupujem (skup je), ali sam narucena u bolnicu na pregled pa ako mi ga tamo odobre imat cu preko hzzo-a, i tome se iskreno nadam.

Leona, nadam se da si ok, cudno mi je da te nema dugo na forumu

Hvala draga.. ❣️ ima li koji testic jutros? ☺️☺️☺️
    Ma da i samnom su bile ali su one dolazile na donaciju jajnih stanica sto je opet druga prica.. a samnom kao sve super al realno imali smo bas bas los rezultat, na 12js samo dvi blastice, tako da mislim da ja necu jos dugo imat jajnih stanica evo i taj amh i sve plus mi se ciklus skratio ma joj… ali sta mozemo kako bude bit ce .. 
    vjerujem, sve je to skupo bas i nije fer da nam ne daju bar te lijekove tipa prolutex, clexane odmah…
    Imam mthfr homo plus pai 4g/5g tako da iskreno mislim da meni treba heparin plus sto meni trombociti znaju bit preko granice al to su sve izignorirali..

👩🏻32
    👦🏻31
    Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
    Prag 11/23
    Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
    Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
    Nemamo smrzlica
    Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage

Lotta33

Prijavi adminu

Draga Lola, ja imam mthfr hetero, a pai homo tj 4g/4g. Plus meni je jedan od roditelja imao vensku trombozu dva puta i to sam naglasila. Mislim da su mi samo zbog toga dali clexane. Vjerujem da ces iduci put dobiti i ti, ako ne, trazi ga sama. A sto se tice rezultata aspiracije, mozda nisu pogodili terapiju, sto je opet lako moguce, znam da je to sve i dalje metoda pokusaja/pogresaka.. samo se nemoj obeshrabriti, a novci ce doci, kad tad💪🏽💪🏽 

🍀✨IVF Prag ✨🍀

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.