Tratinčice ☺️🩵💙🩵💙🩵
Lucy istina 😌 nema mi druge, proletiti će to💙🩵💙🩵😘
Lotta drago mi je da sve ide u dobrom smjeru 🥰držim 🤞🏻 🍀 da i dalje bude sve ok i da na sljedećem pregledu čuješ ♥️ nemoj si željeti simptome, dobro je i ovako🤣🤣🤣ja sam 24tt pa mi se i dalje događa da me malo bole cice, pa ne bole dugo, pa opet bole😅hoću reći da je normalno imati simptome, pa da nestanu i onda se opet pojave, ali znam kako ti je. Ja sam postala svjesnija da sam stvarno trudna oko 16tt kad sam počela osjećati bebicu😁🥰tako je, nisu još popustila😔već sam stvarno umorna i nervozna, ne spavam, budi me bol 😢imala sam i prije problema, ali nikad ovako. Proći će ☺️
Da, maleni će stići jako brzooo🩵💙🩵💙🩵👣
Momtobe svatko ima pravo odlučiti koliko će djece imati i nikad mi nisu bili jasni ljudi koji osuđuju. Nama koji tako teško dođemo do djeteta, sreća je i jedno dijete☺️🥰😘❤️
Ljubim vas sve🩵💙🩵💙🩵💙🩵😘
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Mimicakako je prosao transfer? Kad ce testic da ga analiziramo?
Ivonamladi ste, samo polako i sve ce bit kad dode vrime i novci za to 🤞
Leonanije lako bit trudan ni fizicki ni psihicki, izdrzi jos tih 16 tjedana pa ce sve bit lakse kad pusulinac bude u maminim rukama 🥰
Amycestitam! Sad sam ljubomorna da i mi nismo prvo probali rijesit varikokelu 🤪 zezam se nisam jer sad kad imam bebu mi je super ta njegova azo zbog zastite od nezeljene trudnoce 😂 kakva je beta?
Donna vi niste imali m tessu? Kako se osjecas?
Tratincica bas je proletilo vrime, a da ga tek vidis koliki je duljinom i tezinom kao da mu je godina dana 🙈
Mamice pa zar ti nije zao da svojoj princezi uskratis predivno odrastanje uz bracu ili seku 😔 Steta pored onolikih embrija koliko ih imate da ostanu samo tako smrznuti u epruveti. Koji je zakon tamo o cuvanju
Transfer je prošao ok, ali rekli su da su embriji dosta loši da se ne nadam puno... Sa testom neću žuriti, uživati ću malo u činjenici da sam možda trudna, mi azoo nemamo često tu priliku.
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Mimice sretno, nek se mrva čvrsto primi 🍀🤞🏻❤️
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Uh jeste se raspisale, ne znam hoću li sve ispratiti 🙈🤭 Mimice, Amy sretno cure, držim fige 🤞🏻🍀❤️ Lotta, čestitke još jednom 🥳🥰❤️ Ivona, sretno i da sto prije skupite novce za dalje 🤞🏻🍀❤️
Leona, baš mi je jako žao što si u takvim bolovima, strašno! kičma zna stvarno biti zeznuta stvar, nadam se da je sada već bolje 😊😊 drago mi je da je pregled prošao dobro i da je bebolinac dobro 💙🩵😄 ma vjerujem da ce to s tlakom biti sve uredu, s obzirom da ti je samo povecan kod ginicke 💪🏻😘🥰 kako si se odlučila za vinogradsku? (da znam kada ce mi trebati 🤞🏻😄🤞🏻)
Mi se pomalo pripremamo za FET, polipa nema, otišli su s menstruacijom, nadamo se da se nece pojaviti uslijed stimulacije 🙏🏻🤞🏻😊
Cure koje su koristile Estrofem (3x1) u FET-u, kako ste ga pile tokom dana? Svakih 8 sati ili?
Ostale cure pusee ❤️🥰
Leona draga, hvala na lijepim zeljama :) znaci cicke ne prestaju do kraja boljeti, oh veselja vjerujem i ja da je tek kad pocnes osjecati bebine pokrete si svjestan svega a i mozes poceti uzivati u cijelom procesu...
Mimica, ima li novosti? drzim fige
Bebolina, jedva cekam da krenes! ja sam bas nekako neuredno pila taj Estrofem, na pocetku 3 odjednom, a kasnije 2 ujutro i 1 navecer (tako i danas pijem)
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L, mthfr heterozigot, pai homozigot, Clexane 0.4
🙋🏻♂️: azoospermija
🍀✨IVF Prag ✨🍀
08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt, UZV: ❤️
Evo i malo iznenađenje od mene.U prosincu krećemo s postupkom.Idemo u Prag. ☺️
Danas imali konzultacije,proces mi se radio u 2 ciklusa,ono jedan ciklus punkcija,drugi embriotransfer. ☺️
Spominjala sam financije,teško,ali zapravo i nije,nećemo puno potrošit što se tiče hrane i to,jer ćemo bit po 2-3 dana.
Europe IVF nudi nam popust od 15% u njihovom programu zahvalnosti (med osoblje,policija,vatrogasci imaju popust) i svakako nude ženama do 36god popust ☺️
Koordinatorica super,dostupna na viber,temeljito objašnjeno sve od donora kako ide do procesa i odgovora na naša pitanja. ☺️
👩🏼💼-29| ✅
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY
28.02.24| IVF TURKEY 26js | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
01.01.25| EUROPE IVF PRAGUE ⏳
Leona draga, hvala na lijepim zeljama :) znaci cicke ne prestaju do kraja boljeti, oh veseljavjerujem i ja da je tek kad pocnes osjecati bebine pokrete si svjestan svega a i mozes poceti uzivati u cijelom procesu…
Mimica, ima li novosti? drzim figeBebolina, jedva cekam da krenes! ja sam bas nekako neuredno pila taj Estrofem, na pocetku 3 odjednom, a kasnije 2 ujutro i 1 navecer (tako i danas pijem)
Hvala vam cure, baš ste divne. Nema ništa novo jer ne želim napravit test 😅 iako prošli put mi je bio pozitivan vrlo rano i vjerojatno bi već mogla napravit, ali ne želim, čekam petak. Inače imam neke simptome, ali prošla sam već dovoljno transfera da znam da to ništa znači. Imala sam transfera kad sam mislila da je 100% uspjelo jer sam imala puno simptoma, pa na kraju nije.
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
2021 postupak Turska ⛔
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
Evo i malo iznenađenje od mene.U prosincu krećemo s postupkom.Idemo u Prag. ☺️
Danas imali konzultacije,proces mi se radio u 2 ciklusa,ono jedan ciklus punkcija,drugi embriotransfer. ☺️
Spominjala sam financije,teško,ali zapravo i nije,nećemo puno potrošit što se tiče hrane i to,jer ćemo bit po 2-3 dana.
Europe IVF nudi nam popust od 15% u njihovom programu zahvalnosti (med osoblje,policija,vatrogasci imaju popust) i svakako nude ženama do 36god popust ☺️
Koordinatorica super,dostupna na viber,temeljito objašnjeno sve od donora kako ide do procesa i odgovora na naša pitanja. ☺️
Ajme divno. Sretno vam. Vidim da ste bili i u Turskoj, baš ste težak put prošli i zaslužujete da vas nagradi sa bebicom. I mi smo bili u Turskoj 2021, ali nije nam uspjelo tamo
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
2021 postupak Turska ⛔
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
Draga Mimica, vasa prica je isto zanimljiva bas. Jel moguce da Emre u Turskoj nije nasao a da su tvom muzu kod nas nasli po ponovljenoj operaciji? Obicno bude obrnuto, bas dobro mi nismo stigli do Turske, bili smo samo na konzultacijama, a jednog dana mozda opet pokusamo, ako nam bude do toga, ostavili smo karte otvorene.
A sto se tice transfera, cekamo onda petak i najjace se nadam da ces se obradovati
Ivona, super, bas me zanimaju iskustva iz te poliklinike, malo promjene na ovom forumu :) njima sam se i ja na pocetku javila ali eto iz iskustava ovdje a i jer pronatal radi sa zagrebackim ivf klinikom, oducila se za njih. sretno vam bilo i javljaj nam napredak kad krene
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L, mthfr heterozigot, pai homozigot, Clexane 0.4
🙋🏻♂️: azoospermija
🍀✨IVF Prag ✨🍀
08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt, UZV: ❤️
Draga Mimica, vasa prica je isto zanimljiva bas. Jel moguce da Emre u Turskoj nije nasao a da su tvom muzu kod nas nasli po ponovljenoj operaciji? Obicno bude obrnuto, bas dobromi nismo stigli do Turske, bili smo samo na konzultacijama, a jednog dana mozda opet pokusamo, ako nam bude do toga, ostavili smo karte otvorene.
A sto se tice transfera, cekamo onda petak i najjace se nadam da ces se obradovatiIvona, super, bas me zanimaju iskustva iz te poliklinike, malo promjene na ovom forumu :) njima sam se i ja na pocetku javila ali eto iz iskustava ovdje a i jer pronatal radi sa zagrebackim ivf klinikom, oducila se za njih. sretno vam bilo i javljaj nam napredak kad krene
Ne, mmi smo bili azoospermija i išli smo u Tursku kao na operaciju, ali onda su mu uspjeli naći par komada u ejakulatu, kriptozoospermija. Pa su s tim oplodili i bili smo na tri transfera i nije uspio nijedan. Onda smo poslije toga opet kod nas išli na spermiogram i oni su uspjeli nać po par komada u ejakulatu i ostala sam trudna s tim i rodila. I sad opet isto, s tim da je bio baš loš postupak, muž je dao tri uzorka i ukupno u svima su uspjeli nać 5 spermija za oplodnju... Zapravo nikome nije jasno kako smo mi s tim spermijima uspjeli dobit zdravo dijete, ali eto dokaz da i jedan dovoljan, uz puno sreće naravno
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
2021 postupak Turska ⛔
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
Sortiraj odgovore
Najstariji