Mimice sretno, nek se mrva čvrsto primi 🍀🤞🏻❤️
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Uh jeste se raspisale, ne znam hoću li sve ispratiti 🙈🤭 Mimice, Amy sretno cure, držim fige 🤞🏻🍀❤️ Lotta, čestitke još jednom 🥳🥰❤️ Ivona, sretno i da sto prije skupite novce za dalje 🤞🏻🍀❤️
Leona, baš mi je jako žao što si u takvim bolovima, strašno! kičma zna stvarno biti zeznuta stvar, nadam se da je sada već bolje 😊😊 drago mi je da je pregled prošao dobro i da je bebolinac dobro 💙🩵😄 ma vjerujem da ce to s tlakom biti sve uredu, s obzirom da ti je samo povecan kod ginicke 💪🏻😘🥰 kako si se odlučila za vinogradsku? (da znam kada ce mi trebati 🤞🏻😄🤞🏻)
Mi se pomalo pripremamo za FET, polipa nema, otišli su s menstruacijom, nadamo se da se nece pojaviti uslijed stimulacije 🙏🏻🤞🏻😊
Cure koje su koristile Estrofem (3x1) u FET-u, kako ste ga pile tokom dana? Svakih 8 sati ili?
Ostale cure pusee ❤️🥰
Leona draga, hvala na lijepim zeljama :) znaci cicke ne prestaju do kraja boljeti, oh veselja vjerujem i ja da je tek kad pocnes osjecati bebine pokrete si svjestan svega a i mozes poceti uzivati u cijelom procesu...
Mimica, ima li novosti? drzim fige
Bebolina, jedva cekam da krenes! ja sam bas nekako neuredno pila taj Estrofem, na pocetku 3 odjednom, a kasnije 2 ujutro i 1 navecer (tako i danas pijem)
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
🙋🏻♂️: azoospermija
🍀✨IVF Prag ✨🍀
08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
...it's a🩵
Evo i malo iznenađenje od mene.
U prosincu krećemo s postupkom.Idemo u Prag. ☺️
Danas imali konzultacije,proces mi se radio u 2 ciklusa,ono jedan ciklus punkcija,drugi embriotransfer. ☺️
Spominjala sam financije,teško,ali zapravo i nije,nećemo puno potrošit što se tiče hrane i to,jer ćemo bit po 2-3 dana.
Europe IVF nudi nam popust od 15% u njihovom programu zahvalnosti (med osoblje,policija,vatrogasci imaju popust) i svakako nude ženama do 36god popust ☺️
Koordinatorica super,dostupna na viber,temeljito objašnjeno sve od donora kako ide do procesa i odgovora na naša pitanja. ☺️
👩🏼💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
17.04.25| FET | ❄️❄️ ⏳
Leona draga, hvala na lijepim zeljama :) znaci cicke ne prestaju do kraja boljeti, oh veseljavjerujem i ja da je tek kad pocnes osjecati bebine pokrete si svjestan svega a i mozes poceti uzivati u cijelom procesu…
Mimica, ima li novosti? drzim figeBebolina, jedva cekam da krenes! ja sam bas nekako neuredno pila taj Estrofem, na pocetku 3 odjednom, a kasnije 2 ujutro i 1 navecer (tako i danas pijem)
Hvala vam cure, baš ste divne. Nema ništa novo jer ne želim napravit test 😅 iako prošli put mi je bio pozitivan vrlo rano i vjerojatno bi već mogla napravit, ali ne želim, čekam petak. Inače imam neke simptome, ali prošla sam već dovoljno transfera da znam da to ništa znači. Imala sam transfera kad sam mislila da je 100% uspjelo jer sam imala puno simptoma, pa na kraju nije.
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Evo i malo iznenađenje od mene.
U prosincu krećemo s postupkom.Idemo u Prag. ☺️
Danas imali konzultacije,proces mi se radio u 2 ciklusa,ono jedan ciklus punkcija,drugi embriotransfer. ☺️
Spominjala sam financije,teško,ali zapravo i nije,nećemo puno potrošit što se tiče hrane i to,jer ćemo bit po 2-3 dana.
Europe IVF nudi nam popust od 15% u njihovom programu zahvalnosti (med osoblje,policija,vatrogasci imaju popust) i svakako nude ženama do 36god popust ☺️
Koordinatorica super,dostupna na viber,temeljito objašnjeno sve od donora kako ide do procesa i odgovora na naša pitanja. ☺️
Ajme divno. Sretno vam. Vidim da ste bili i u Turskoj, baš ste težak put prošli i zaslužujete da vas nagradi sa bebicom. I mi smo bili u Turskoj 2021, ali nije nam uspjelo tamo
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
2021 postupak Turska ⛔
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
Draga Mimica, vasa prica je isto zanimljiva bas. Jel moguce da Emre u Turskoj nije nasao a da su tvom muzu kod nas nasli po ponovljenoj operaciji? Obicno bude obrnuto, bas dobro mi nismo stigli do Turske, bili smo samo na konzultacijama, a jednog dana mozda opet pokusamo, ako nam bude do toga, ostavili smo karte otvorene.
A sto se tice transfera, cekamo onda petak i najjace se nadam da ces se obradovati
Ivona, super, bas me zanimaju iskustva iz te poliklinike, malo promjene na ovom forumu :) njima sam se i ja na pocetku javila ali eto iz iskustava ovdje a i jer pronatal radi sa zagrebackim ivf klinikom, oducila se za njih. sretno vam bilo i javljaj nam napredak kad krene
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
🙋🏻♂️: azoospermija
🍀✨IVF Prag ✨🍀
08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
...it's a🩵
Draga Mimica, vasa prica je isto zanimljiva bas. Jel moguce da Emre u Turskoj nije nasao a da su tvom muzu kod nas nasli po ponovljenoj operaciji? Obicno bude obrnuto, bas dobromi nismo stigli do Turske, bili smo samo na konzultacijama, a jednog dana mozda opet pokusamo, ako nam bude do toga, ostavili smo karte otvorene.
A sto se tice transfera, cekamo onda petak i najjace se nadam da ces se obradovatiIvona, super, bas me zanimaju iskustva iz te poliklinike, malo promjene na ovom forumu :) njima sam se i ja na pocetku javila ali eto iz iskustava ovdje a i jer pronatal radi sa zagrebackim ivf klinikom, oducila se za njih. sretno vam bilo i javljaj nam napredak kad krene
Ne, mmi smo bili azoospermija i išli smo u Tursku kao na operaciju, ali onda su mu uspjeli naći par komada u ejakulatu, kriptozoospermija. Pa su s tim oplodili i bili smo na tri transfera i nije uspio nijedan. Onda smo poslije toga opet kod nas išli na spermiogram i oni su uspjeli nać po par komada u ejakulatu i ostala sam trudna s tim i rodila. I sad opet isto, s tim da je bio baš loš postupak, muž je dao tri uzorka i ukupno u svima su uspjeli nać 5 spermija za oplodnju... Zapravo nikome nije jasno kako smo mi s tim spermijima uspjeli dobit zdravo dijete, ali eto dokaz da i jedan dovoljan, uz puno sreće naravno
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
2021 postupak Turska ⛔
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
Bebolina hvala ti, nije još uvijek prošlo, ali svakako ide na bolje🤗tlak bude i doma zadnje vrijeme graničan, imala sam opet jedan dan iznad 140, ali bolovi jako utječu na to, nadam se ipak da će se to smiriti kad bolovi skroz prestanu☺️🥰jako teško sam se odlučila, vagala sam između sv.Duha i Vinogradske i nekako iskustva govore da su u Vinogradskoj super doktori, a to je ipak najbitnije za porod, makar, nikad ne znaš na koga ćeš naletiti. Tamo su sada doktori sa Merkura koje svi jako hvale 🤗 što se tiče rađaona, nove su na Sv.Duhu, ima garažu pa me to privlačilo, Vinogradska je u obnovi pa je kaos i sa parkingom, a smještaj je očajan, ali ta dva dana ću izdržati☺️samo da sve bude u redu 🥰
Baš mi je drago što su polipi otišli i što krećete, kad će ti biti transfer? Sretnooooo🍀🤞🏻♥️
Lotta♥️evo sad me već par dana ništa ne boli, ali ne znači da se opet neće pojaviti. Meni su cicke oooogromne, kaže dragi kao one crnkinje iz plemena, tako i vise otprilike 🤣🤣🤣🤣je, bebini pokreti su nešto prekrasno, ja i ne uživam baš zbog tih bolova u leđima, ali nadam se da će brzo prestati, pa da se napokon mogu malo opustiti☺️Kad će tvoj UZV, sutra? Sretno da nam javiš kako si cmizdrila kad si čula najljepši zvuk na svijetu ♥️🎉🍀🤞🏻😘
Ivona baš mi je drago što krećete, nek vam prosinac donese lijepi poklon ispod bora🤗🥰sretno i izvještavaj nas o svemu🍀🤞🏻🎉♥️😘
Mimice u petak piškiš testić ili vadiš betu?🥰 Sretnooo🍀🤞🏻♥️🎉
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Što se tiče Europe IVF,susretljivi su dosta.Koordinatorica Slađana dostupna na viberu,doktor odgovara na sva pitanja.Znači cijena postupka je 2.990e +300e donirana sperma + 400e zamrzavanje embrija.Lijekovi 900-1500e.
Pola trebamo platiti(avans) do kraja 11og mj i pola do aspiracije.Izbor donora ajme strava,toliko precizno pedantno,te su mi rekli s obzirom na sve nalaze,možemo se odlučiti i za blizance i tu bi dobili papir sa svime što piše blizanačkoj trudnoći.Razmišljamo o dvojčekima svakako,ali gledamo sve prednosti i mane što se tiče trudnoće.Imam svoju Bopsich kao primjer za blizanačku trudnoću koja je prošla odlično.
Ulazimo puna srca u ovo,s totalnom tajnosti.Samo znaju svekar,svekrva,moja strina i sestrična.Znam,svoje mamu i tatu nisam nabrojila jer nismo u kontaktu,pa ću manje stresa imat.Ovi što znaju,znaju samo da idemo.
Veselimo se prosincu,imamo puno povjerenje u doktore,koordinatoricu,veselimo se našoj bebici/bebicama i kako bi naša Mom rekla da i naša priča ima najljepši mogući kraj,i da mi budemo ti koji će naše iskustvo prenositi drugima koji ulaze u ovo. ❤️
👩🏼💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
17.04.25| FET | ❄️❄️ ⏳
Sortiraj odgovore
Najstariji