Odreći ćete me se! 🙊Nisam otvarala forum pola stoljeća…
Srculence, nisi se nikad predala ❤️ za mene si bila i ostala no-give-up. Odahni, imaš sve, napravila si sve, možeš sve. Mama si i to je zauvijek. Nadam se da te nema jer uživaš u svakoj sekundi. Neka, i treba biti tako. Neću ti dalje pisati. Plačem. 🤍
Leona, čestitam na zdravom dječaku. Neka nam malo izravna ovi statistiku na forumu gdje stižu uglavnom cure. 🙃
Lotta, nek se i tebi sve konačno posložilo i presretna sam da vam je transfer odobren. I moj test je bio + na 4dpt, pa navali i ti 😂 Držim fige i stavljam podsjetnik za 4 dana da otvorim forum da to slučajno ne propustim.
Tratinčice, mislim da sam ti to već pisala, ali zavidim ti na ovim krafnicama koje možeš grickali kod svoje cure. Naša je oduvijek mršavoca dugih ruku i nogu, pa nismo imali te deserte. Sad će 2 godine, malo preko 10 kg 😅
Naš malo veseli štapić je vrlo pričljiv, aktivan i radoznao. Ne znam kokiko smo puta čuli da je ‘baš živa za jednu curicu’ 🙄
Ana, prilično sam sigurna da info koje si dobila nisu točne. Andrijana ti ne daje recept nego ti s protokolom stimulacije kojeg si od nje dobila u RH odlaziš ginekologu (važno da je s područja humane reprodukcije) po privatni recept i tako kupuješ lijekove. Sretno! 🍀
Puse svima 😘
👩🏻 ✅
👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
postupak s doniram stanicama
bebica stigla 🤍 👶🏻🤍
Bebolina, hvala tii
Momtobe, nije te dugo bilo, ali svaki put kad se vratis bude mi jaaako drago, lijepo te cut :)) mislim da cu za vikend, mozda sesti dan...ali poznavajuci sebe i svoju nestrpljivost sve je moguce!
...
Ana, što se tice recepata, meni ih je poslala koordinatorica i onda sam ih isprintala i predala ljekarni koja mi je dala lijekove (nismo preko hzzo-a pa za stimulaciju nisam mogl traziti svog ginekologa drzavnog da mi prepise te lijekove). Ali nije mi svaka ljekarna htjela tako prihvatiti, neki su trazili da bude original recept, neki se uopce nisu snalazili na stranom receptu. Tek iz trece sam nasla onu koja bez problema prihvaca isprintani recept iz Praga :)
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L, mthfr heterozigot, pai homozigot, Clexane 0.4
🙋🏻♂️: azoospermija
🍀✨IVF Prag ✨🍀
08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt, UZV: ❤️
Hvala vam cure na odgovorima❤️
Poslala sam Andrijani mail ali se jos nije javila.
Lotta, u kojoj si to ljekarni dobila lijekove bez problema? Jer kak se meni inace sve zakomplicira, ocekujem da cu i s tim imati probleme🙈
Pretpostavljam da ljekarne nemaju uvijek na stanju te lijekove, koliko ste dugo cekale da stignu u ljekarnu?
🙋♀️ 33 god.-endometrioza AMH-21 pmol/l
🙋♂️37 god.- Azzospermija
11.mj-donacija Pronatal Prag⏳️
Draga Ana, kao i Lotti meni je koordinatorica Andrijana poslala recepte za sve lijekove, otisla sam u ljekarnu Filipovic na Tresnjevci (ako si iz Zagreba) kako mi je savjetovala moja draga Leona 🥰 oni su trazili samo da im pokazem preko moba recepte i da im onda posaljem na mail, pitali su me preko kojeg liječnika, ja sam rekla dr. Tudurić sa Sv. Duha jer sam obavljala sve preglede kod nje. Nisam imala nikakvih problema oko toga. Sretno 🍀🙏🏻❤️🤗
Lotta pupice naša, jako mi je drago da je FET ipak odrađen, nek si smazala krumpiriće💪🏻nek se mala mrva čvrsto primi za mamicu i ne pušta, sretno draga i jedva čekam vidjeti tvoje testiće♥️♥️♥️♥️🤞🏻🍀😘🙏🏻
Mom hvala ti puno 🤗♥️😘🩵💙🎉drago mi je da je tvoja curica živa vatra☺️🥰♥️
Ana ne znam od kud si, ja sam lijekove kupovala u ljekarni Filipović u Zagorskoj ulici i dobila sam sve recepte u PDF-u od Jelene i proslijedila sam im na mail kad sam ih došla kupiti, nije bilo problema, sretno🍀♥️😘sad vidim da ti je i Bebolina sve napisala😅🎉
👣👣👣
Curkice drage ja obavila pregled kod svoje soc.ginekologice. Sa bebicom je sve u redu, ali meni tlak divlja😔dalje moram na kontrole u bolnicu, rekla je pošto je visoko rizična trudnoća da se ona ne bi kockala. Tlak kod nje mi je bio 152/83 i uvijek mi je povišen kod nje, doma sam mjerila bio je ok. Sad sam ga opet mjerila 124/81, hvala Bogu ne moram na hitnu trčati, ali pošteno sam se prepala. I dalje me jako strah, nervoza me pere jer moram odabrati bolnicu u koju ću ići na kontrole, pa i roditi, bojim se da me ne bi ostavili u bolnici🥴🥴idem na kontrolu za tri tjedna, pa ću vidjeti što će mi reći😶
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Draga Leona, hvala tii ❤️ sto se tice tvog tlaka, nemam iskustva s tim pa ne znam nista savjetovati osim da osluskujes svoje tijelo, doktore, redovno ga mjeri i odmaraj. ne znam radis li jos, ali ako je rizicna trudnoca ja se ne bi zezala s tim! sve i da te ostave u bolnici svo zlo s tim, naspram neke ne daj boze druge situacije... tako da samo polako
...
Ja ne mogu docekat vikend da napravim testic naravno, osjecam neke grcice non stop, od prvog dana, ali svjesna sam da to moze biti utrogestan pa se ne obazirem previse. Tamo su mi izmjerili progesteron i rekli da je ok, ali prepisali za svaki slucaj Prolutex ako se za 6-7 dana (kad su mi rekli da ga ponovno izvadim) pokaze da je snizen..tako da moram i to uskoro obaviti. Isto tako, na otpusnom pismu su mi rekli Cyclogest ili Amelgen, 2x400. Moj mi je ginic napisao Cyclogest, cekam da potrosim utrogestan pa se na njega prebacim. Je li ga tko koristio? Doza je veca za 200 mg, ali svida mi se jer su to samo 2 tablete, ono guranje utrogestana 6 puta dnevno mi je ajme
...
malo sam se raspisala heh, nadam se da ste mi sve ok, mamice isto koje nismo dugo culi (Bopsich, Crvenkapica, Srculence), Lola i Tratincice, Leona, Bebolina i ako sam nekog zaboravila
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L, mthfr heterozigot, pai homozigot, Clexane 0.4
🍀✨IVF Prag ✨🍀
Leona, da, tlak može biti zeznuta stvar u trudnoći... Većinu žena pošalju kući pa si moraš mjeriti svakih sat vremena, ali sa mnom u bolnici je ležala cura zadnja 2 mjeseca trudnoće baš zbog tlaka i rodila je dan iza mene, sa 38+0. Hoću reći, da se pripremiš da će se to sigurno držati pod budnim okom doktora, ali samo nek sve bude dobro ❣️😁
Lotta, jedva čekam vikend i tvoj testić 🤩🤩 imaš li osjećaj da si trudna, da je to to? Ja sam ga imala zbilja od transfera... I nisam se prevarila.. A znam da je tako i Srculence.... Što kažu tvoji osjecaji 🥰
Ja sam koristila Cyclogest od početka, sve ok 😃
Trudimo se od 9/21.
👱♀️25- PCOS, 🙋♂️29- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
Stigla princeza 29.04.24.🥰
Tratinka, ako stignem ujutro, pisnut cu ga sutra, to je 4dpt, i ako nadem one tvoje gravignost za kupiti inace ne znam sto bi ti rekla, malo osjecam da je to to a onda, kao npr upravo sad, nista ne osjecam mada totalno su mi drugacije nuspojave od utrica prije i nakon transfera, ali svejedno necu tome davat vaznost. javim vam sveeeeee
🍀✨IVF Prag ✨🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji