AZOOSPERMIJA

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Lotta33

Broj poruka: 330

Prijavi adminu

Bebolina, Leona, Tratincice, hvala na utjesnim rijecima, nadam se da ste sve u pravu ❤️❤️❤️ Javim vam razvoj situacije u petak...
    ...
    Bebolina, jeli i ti planiras odmah iduci normalan ciklus u postupak (ukoliko naravno polipi ne budu stvarali problem, a najjace se nadam da nece)? 
    Leona, jeste bili na pregleduuuu? Ne sumnjam da je sve ok, a cekamo nestrpljivo saznati spol 🤩🤩❤️
    Tratincice, cestitam na svemu, mogu samo zamisliti koje lijepo razdoblje - imate preslatku bebicu, kupili ste kucu, neki skroz novi zivot, predivno ❤️🤩

🙋🏻‍♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L, mthfr heterozigot, pai homozigot, Clexane 0.4
    🙋🏻‍♂️: azoospermija
    🍀✨IVF Prag ✨🍀
    08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
    30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt, UZV: ❤️

Lotta33

Prijavi adminu

Ne znam odakle iznad ovaj moj ogroman placljivi emotikon preko cijelog ekrana😂😂  nadam se da ga samo ja vidim haha🙈🙈🫣

🙋🏻‍♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L, mthfr heterozigot, pai homozigot, Clexane 0.4
    🍀✨IVF Prag ✨🍀

• bebolina29

Broj poruka: 106

Prijavi adminu

Tratincice, da aman taman 😂🤞🏻🙏🏻 ajmeee divnoo, imate za vikend krstitke 😍 neka je sretno krštenje malenoj 🥰❤️ preslatka je! Čestitam na novoj kuci, sve su to lijepe stvari koje vam se događaju, neka se samo nastavi u tom tonu 🥰 eto, sve se slaže na svoje mjesto ❤️ sigurno ima malo stresa, ali misli na to kako ćete biti za Božić u svojoj novoj kuci sa svojom bebicom 😍 ima li sto ljepse? 🥰
    Hahahaha draga Lotta, vidi se veliki emoji plačka 😂😂😂 javi nam razvoj situacije u petak 🙏🏻🤞🏻🤞🏻ja držim i dalje fige da sve bude ok 🍀❤️ ako polipi odu s ovom M (daj Bože 🙏🏻🤞🏻🍀) svakako bi išli u FET sljedeci ciklus, ako sve bude uredu 🤞🏻🙏🏻😊😊

Leona89

Broj poruka: 692

Prijavi adminu

Bebolina, Tratinčice, Lotta navijačice moje hvala vam ♥️ Na druženju je bilo prekrasno, jako emotivno i sa puno suza radosnica od tate i mame🤭🫣🥰 mamu osjećaj nije prevario još od početka - nosim pišulinca🩵💙🩵💙🩵💙
    Sve je u redu i baš onako kako treba biti, zdrava bebica, bio sam pospan ujutro jer kao i mama volim dugo spavati, pa sam puno zijevao i skrivao lice rukicama, preslatko nešto💙💙💙💙😍🤗☺️🎉🎉
    Tratinčice uživajte na krstitkama i čestitam na kupnji kuće😍🎉🎉 curka ti je preslatka, med medeni🩷💖🩷💖🩷
    Lotta javi svakako, neka je sa srećom🍀🤞🏻♥️
    Bebolina tebi također sretno da što prije ideš u FET🍀🤞🏻♥️
    Puse svima curke drage👣❤️❤️❤️❤️🥰😘

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

• bebolina29

Prijavi adminu

Draga Leeona, vjerujem da je bilo emotivno, jako mi je drago da je sve super! ❤️❤️❤️🥰🥰🥰 I da si uspjela pogoditi da nosis deckica, bravo mamaaa! Čestitke na zdravom pišulincu 😍😍🍀🍀🥰🥰 
    Hvalaa ti još jednom 🥰❤️

FifiAki

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

Bok 😊
    Ima netko sa friškom informacijom koliko treba Nacionalnom povjerenstvu za MPO da odobri premještanje biološkog materijala ?
    Podnijeli smo zahtjev 6.8 
    Hvala ❤️ 

Leona89

Broj poruka: 692

Prijavi adminu

Bebolina hvala ti💙🩵💙🩵💙😘

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

Lotta33

Prijavi adminu

Draga Leona, cestitam na srca na malom pisulincu 🩵💙🩵💙😘 drago mi je da je i tata pustio suzu, znaci nema razlike nikakve :))
    Bebolina, znaci negdje krajem desetog mjeseca krecemo u navijanje za vas ❤️ jedva cekam! mozda i mene odgode pa se ipak spojimo 
    ...
    Moja tvorba je i dalje tu, sve isto, kaze doktorica da je po njoj zanemarivo. Bas me zanima sto ce biti u ponedjeljak na FET-u, drzite figeee 😘😘😘

🍀✨IVF Prag ✨🍀

• bebolina29

Prijavi adminu

Lotta, iskreno se nadam 🙏🏻🤞🏻💪🏻🥰❤️ hahahah eto mozda nas ipak sudbina spoji, ali nadam se da ces ti to sada rijesiti 💪🏻🤞🏻😊❤️
    A jel znas koje je velicine ta tvorba? Nije mi jasno kako doktorica ne moze definirati sto je to tocno? Mozda je neko malo zadebljanje ili mali polipic…jesi slala sliku toga u Prag? 
    Drzimo 🤞🏻❤️🥰 

• Ana1991

Broj poruka: 5

Prijavi adminu

Pozdrav svima, nova sam ovdje ali vas čitam skoro od samog početka, samo se nikako javiti.🙈
    Suprugu je dijagnosticirana azoospermija i trebao je na operaciju kod Hauptmana jos pocetkom godine, ali s obzirom da je bolnica u renovaciju još uvijek čekamo poziv😏 Tako da smo ljetos odlučili da idemo u Prag. Ja sam obavila sve pretrage i neki dan sam od Andrijane dobila protokol tako da planiramo vec sljedeći mjesec za Prag.
    Sad jedno pitanjce, Andrijana mi nije poslala recept za lijekove, jel ju trebam podsjetiti ili mi to izdaje moja ginekologica?

🙋‍♀️ 33 god.-endometrioza AMH-21 pmol/l
    🙋‍♂️37 god.- Azzospermija
    11.mj-donacija Pronatal Prag⏳️

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.