Mimica91, ja nemam, nadam se da ces se uspjet snaci 🤞🏻🤗
Leona, jaavim naravno ❤️🥰 jesam bolje sam, ne boli me nista vise ☺️☺️ no, bila sam na pregledu za polipe, pa doktor nije uopce mogao vidjeti polipe jer je endometrij jako zadebljan i rekao je da su jajnici uvecani… tako da i dalje mirujem i nalijevam se tekucinom 😊
Hvala ti za Decortin, meni je isto ostao jer sam prestala piti kada sam saznala da nece biti transfera, tako da cu imati kad budem isla na transfer ❤️😊😊
Puse svima 😘😘
Mimica, nemam ni ja Klomifen, nismo ga nikad koristili...
Leona, bas si me nekako nasmijala s tim ''nista se ne hvalis'' hvala za lijepe zelje❤️😊 imam i ja dvije kutije Decortina, ostalo od prošlog puta plus sam sad opet uzela. Iz nekog razloga su mi prvi put rekli 5mg a sad 2,5 mg tako da imam duplo
Bebolina, znaci bolje ti je, odlicno! sve to brzo prode... samo piti vode i proteina jos malo i bit ce super :)
...
Ja sam bila na UZV, 10dc i endometrij je lijep, trolinijski, 10 mm. Pojela sam sinoc pola ananasa i to je sve od mojih dodataka za debljinu endica jer jednostavno ne mogu, dode mi muka poslala sam im sad nalaz pa cemo vidjeti, bas me zanima sto ce reci.
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L, mthfr heterozigot, pai homozigot, Clexane 0.4
🙋🏻♂️: azoospermija
🍀✨IVF Prag ✨🍀
08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt, UZV: ❤️
Bebolina drago mi je da si bolje i da te ništa ne boli. Normalno je da su jajnici uvećani, puno folikula je raslo unutra☺️bitno je da nemaš slobodne tekućine 💪🏻 samo se nalijevaj i dalje i odmaraj🥰 ok, super da imaš, meni isto ostalo, a ne znam što ću s njim. Bebolina sjajne vijesti, bravo, čestitam 🎉🎉❤️😘
Lotta pa da, to su lijepe vijesti i moraš ih podijeliti s nama, kako drukčije da navijamo za tebe☺️☺️🥰 ja sam pila Prednison od 2.5mg, a Decortin mi je dala ginekologica i on je od 5mg, ali mi je rekla da ga po pola pijem, ne znam zašto su tebi rekli 5 mg🤷🏻♀️ endo ti je odličan, nemoj se siliti, ne treba ti više💪🏻javi što su ti rekli i kad je Fet🤞🏻🍀❤️🎉😘
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Jao cure, komplikacije neke
na uzv sam imala neku strukturu za koju je moja doktorica rekla da nije nista strasno, ali ju je slikala i upisala na nalaz. i sad ovi iz praga zele novi uzv ovaj tjedan+ zele da oni naprave sami detaljan uzv tamo kod njih. Znaci, u ponedjeljak je zakazan fet, ali prije njega ce napraviti taj ultrazvuk i ukoliko po njihovom misljenju to ne bude ok, ta struktura jel, nece biti transfera poludit cu, odakle sad taj vrag, nije ga nikad prije bilo, a da ne govorim da cemo mozda bzvz putovati. maaaaaaaa
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L, mthfr heterozigot, pai homozigot, Clexane 0.4
🍀✨IVF Prag ✨🍀
Bebolina, zaboravila sam napisati - cestitam na 5 blastica, bas taman i lijep broj :)))
🍀✨IVF Prag ✨🍀
Leona draga hvala ti puno 🥰🥰❤️❤️ nalijevam se i odmaram 💪🏻😄🙈
Lotta dragaa, jaao kako uvijek tako nesto dođe kada ne treba 😓😓 nadam se da ipak ta struktura neće smetati i da će biti FET, da nećete bezveze putovali 🤞🏻🤞🏻🙏🏻🙏🏻 razumijem te skroz ❤️❤️ i šaljem veliki hug 😘 nije isto, ali slično, meni su se pojavili ti nesretni polipi… doktor mi je rekao da su oni toliko maliiiii i da ih on ne bi uopce dirao, da to nije nista strasno, ali kao ne moze njih natjerati da rade transfer ako neće… i da se nada da će otići sami od sebe jer me ne bi htio slati na histeroskopiju zbog toga 😕🙉 iako napravit cu sve ako ne odu sami 🙉 ali sve ću više znati kada dobijem M i napravim ponovno UZV…
Hvala ti 🥰❤️ nadam se da će jedan mali borac 🐧 od njih 5 biti naša bebica 🥰
Lotta baš mi je žao, nadam se da će se ipak ispostaviti da nije ništa i da ćeš moći na transfer😔držim 🤞🏻 i javi kad ćeš imati više info sa drugog UZV🫂🫂❤️❤️😘😘🤞🏻🍀
Bebolina nadam se da će i kod tebe sve ići super i da će polipi otići sami❤️❤️❤️😘🍀🤞🏻
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Bebolina, super brojka🤗 baš kako cure kažu-aman taman 🤣 čekaju sada svoju mamicu❣️
Leona, danas uzv? Čekamo vijesti i slike!!😃🤩 Hoće li to biti još jedna Praška curica hm hm hm 🤣
Lotta, omg. Kako se to hoće. Ja ipak vjerujem da je to ništa, jer već bi prije nesto valjda bilo.... Možda je samo neko normalno zadebljanje, ali svakako bolje da se to prije pogleda. Koliko je god teško to sve, mislim da u Pragu ne žele raditi bezveze transfere, vole da je sve tip top. 😊
Blue, užasno mi je žao što se ništa nije našlo... Razmislite što ćete dalje i uzmite si vremena ako vam treba. Mi smo odabrali Prag odmah nakon naše drage Momtobe jer je njima bilo uspješno a i još jednom paru kojeg znamo, pa kud svi tu i mali mujo... Heheheh🤣🤣
.
Mi smo vam dobro. Za vikend imamo krstitke, pa smo u pripremama. 🥰
I da, kupili smo novu kuću, pa se do Božica i selimo. Svašta smo si zadali. 🫣🙄
Moja curka 🤗❤️
https://ibb.co/YRqdGsQ
https://ibb.co/v1t6fSF
Trudimo se od 9/21.
👱♀️25- PCOS, 🙋♂️29- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10