Bebolina, odlican rezultat, bravo🥳🥳🥳🥳❤️❤️ kako si, jeli te boli? Znaci nije problem s poplavama, bas sam se pitala kako je tamo..super onda😊😊
A sad ajmo spermiciiiii🤞🏻🤞🏻
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L, mthfr heterozigot, pai homozigot, Clexane 0.4
🙋🏻♂️: azoospermija
🍀✨IVF Prag ✨🍀
08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt, UZV: ❤️
Bebolina bravo, super rezultat 🎉🎉 neka ih se što više oplodi i opstane do blastice🍀☺️🙏🏻🤞🏻samo odmaraj i javljaj dalje kako napreduje♥️drago mi je da ste sretno stigli, baš me zanimalo zbog tih poplava☺️sutra će te manje boljeti😘😘😘
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Evo da se malo javim...
U četvrtak smo bili na razgovoru sa socijalnim radnicama u jednom Centru.
Rekli su da će u ponedjeljak javiti odluku koju su donesli, koji par će odabrati. Ja na poslu, i dolazi poziv - kažu da je odluka jako teška i da su u velikoj dvojbi, pa će još razgovarati s trećom kolegicom i da će javiti onda u petak.
Sad #jedvačekanje do petka, kakva god odluka bila.. Ako i ne budemo izabrani, idemo dalje u nove pobjede, samo optimistično 😁💪
🤵33 god, neopstruktivna azoo
👰29 god, sve ok, folikulometrije, Gynositol
Pokušavamo od 10/2020.
U postupku posvajanja 💪🫶
Ej cure. Dragi je operiran, nemamo dobre rezultate. Nista nije nadeno 😔 dr.Emre je divan doktor, strpljiv, pazljiv, nemam rijeci, sve preporuke. Ne znamo sta cemo dalje, za sada pustit glave da nam se ohlade. Mame, cuvajte i zagrlite svoje bebe❤️ ostalima zelim sve kao i nama dvoje, da jednom budete obitelj na koji god nacin❤️
Bebolina, danas rezultati oplodnje jelda? drzimo figeeee :)) ❤️❤️
SmileyBee, i vama drzim fige na najjace za sutra, bas mi se to cini ful brzo rjeseno :) kakva god odluka sutra bila, vasa vas bebica negdje ceka
Blue33, jako mi je zao, poznat osjecaj, grozan grozan...ako te ista tjesi, s vremenom postane lakse. covjek sve nekako prihvati, okrene se drugim ciljevima i borbama i nade razlog za veseliti se. samo si dajte koliko god vremena potrebno, neki krenu odmah u donacije, nekima treba da se glava ohladi. meni je prosla gotovo godina dana od operacije do FET-a koji je jako brzo i mogu ti reci da mi je to bilo taman da se u glavi sve poslozi. tako da otugujte a onda glavu gore, ima nacina za sve!
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L, mthfr heterozigot, pai homozigot, Clexane 0.4
🍀✨IVF Prag ✨🍀
Draga Leona, drzimo figice da ih se sto vise oplodi i dođe do blastice ❤️🥰🙏🏻 sretno smo se i vratili, bez problema hvala Bogu, nije bilo nikakvih poplava na putu niti kada smo se vracali 🙏🏻😊 danas me isto bolucka, najvise kada hodam i kada mi se piski me bole jajnici 😅 nadam se da ce proci, da nije hiper 🤞🏻
SmileyBee, odlicne vijesti, navijamo da odaberu vas, to bi bas bilo divno i jako brzo 😄❤️🥰
Blue33, jako mi zao sto se nije nista naslo 😢 svi ovdje smo to prosli i definitivno te razumijemo… tugaa i razocaranje je sigurno veliko, ali sto kaze Lotta s vremenom postane mrvu lakse ❤️ okrenemo se drugim mogucnostima i nadamo se da cemo svi jednoga dana postati roditelji na nacin na koji odaberemo 🥰 držite se! ❤️🥰
Lotta, da doktorica je rekla da bi danas trebali znati kako napreduje oplodnja, ali Andrijana mi nije nista jos javila, ona je rekla da cemo u pon najviše znati... a ja neću forsirati s pitanjima, nadam se da će sve biti uredu 🙏🏻😄❤️❤️🥰🥰
Jeste vi imale bolove poslije aspiracije jos koji dan? 🙈
SmileyBee super vijesti, puno sreće vam želim, držim 🤞🏻♥️🍀😘
Blue jako mi je žao, nažalost znam točno kako se osjećate😭😔🫂dajte si vremena za oporavak, pa dalje u nove pobjede ❤️😘
Bebolina drago mi je da ste sretno stigli kući❤️ma ne vjerujem da je hiper, tako je i meni bilo par dana iza, pisala sam ti da me isto boljelo kad mi se piški. Samo odmaraj i bit će sve u redu, a ako baš potraje više od tjedan dana, javi se doktorici. Sretno i jedva čekam da nam javiš lijepe rezultate❤️😘
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Bebolina, ne mogu rec da me bolilo bas ali npr kad bi zakasljala bi osjetila kao da mi je jajnik skocio😂 isto nelagoda ful..kao da se jos nisu smjestili di bi trebali,a zapravo su vjerojatno bili uvecani pa ih zato osjetimo. Proc ce to sve brzo. Ja sam dobila M peti dan btw, pa da ocekujes i to…
U pon cete znati koliko je blastica ali obicno jave koliko se oplodilo. Ma posalji ti njoj mejl sutra ako se ne javi😄😄😄
🍀✨IVF Prag ✨🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji