Srculence, tvoje rijeci su tako divne, tople i ohrabrujuce❤️ zelim vam da nikad taj osjecaj ne prestane!🥰🥰 I zelim svakoj od nas,koja to jos nije, da osjeti isto, a pogotovo onima s donacijama jer su tu uvijek svakakva pitanja, hvala ti❤️❤️
Bebolina, i meni su na 6.dc bili po 10-11-12 mm tako da je to super. Iz svog iskustva preporucam da ti na nalazu uzva koji saljes u Prag prebroje sve folikule (nakon drugog uzv pa na dalje) jer recimo meni su na tom drugom samo napisali velicine a nije pisalo koliko ih je (bio je praznik pa su mi to na hitnom prijemu radili) i onda je dosao treci uzv i polupanika jer ih je bilo hrpaaaaa i odgoden transfer. Na kraju 28 folikula izvadeno.
Pocela sam jajnike lagano ali zanemarivo osjecat 8dc, a na 10dc vec prilicno. 11dc je bila aspiracija i daleko najbolnije jutro do tad. Ali sve prode cim sve izvade🥰🥰🥰
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L, mthfr heterozigot, pai homozigot, Clexane 0.4
🙋🏻♂️: azoospermija
🍀✨IVF Prag ✨🍀
08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt, UZV: ❤️
Krivo sam napisala, aspiracija mi je bila 13dc, tek sad kuzim😅 nema veze, nebitno, sretno s polipima nadam se da nece stvarat problem. Javi nam svakako kako napreduje sve, veseli me pratiti svaku od nas😊😊
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L, mthfr heterozigot, pai homozigot, Clexane 0.4
🙋🏻♂️: azoospermija
🍀✨IVF Prag ✨🍀
08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt, UZV: ❤️
Bebolina ne shvaćam zašto bi odgađali transfer, znači li to da ako oni stvarno postoje, moraš prvo na skidanje polipa, pa tek onda na transfer? Čudi me da ti to nitko prije nije vidio? Ajde javi svakako što kažu, nadam se da su ipak samo krivo vidjeli 🤞🏻🍀težina je sasvim normalna pojava i ja sam ju osjetila, sve više kako su dani pikanja odmicali, točno znam kako se osjećaš🤗Lotta ti je dala dobar savjet za broj folikula. Ja sam se isto puno bolje osjećala nakon vađenja, ali znam da me još par dana dosta smetalo i osjetila sam težinu i laganu bol u jajnicima kad mi se piškilo npr. ali bez brige, bit će sve ok🥰sretno sutra draga♥️🤞🏻🍀😘🙏🏻
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Lotta, hvala ti! 🥰❤️
Leona, danas su malo detaljnije pogledali, jesu polipici, mali su, ali tu su, poslala sam slike u Prag. Odgodit ce se tranfer jer je Andrijana rekla da zele da sve bude najpovoljnije za transfer, a to je da nema polipa 😊 Kada sam bila na zadnjem UZV nije ih bilo, a to je bilo u 6.mj… nadam se da ce otici sami od sebe, jer je Turudicka rekla da oni odu i sami, a ako ne onda cu ih ici maknuti, pa na tranfer. Malo smo tuzni zbog toga, ali ne mogu nista promijeniti. 🥹
Danas mi je 8.dc, endometrij 8 mm, folikuli su narasli na oba jajnika 13,14,15 mm, zapisali su ih 8, ali ima i manjih 😊
Hvala ti Isabela na podijeljenom iskustvu. Nadam se da ce i moji otici sami od sebe 🤞🏻🙏🏻😊
Bebolina, inače super savjet koji sam dobila- što prije dogovoriti termin za histero.
Ja sam radila u bolnici, dvoumila sam se da li bi išla privatno ili u bolnicu, ali odlučila sam se za bolnicu.
Između punkcije i transfera mi je proslo cca 3mjeseca, sto mi je bilo prihvatljivo. Da sam odugovlačila s naručivanjem, tko zna koliko bi prošlo, a lako otkažeš termin ako polip sam ode :)
Drage cure, da se javim… danas 10. dc su folikuli 17,18,19 mm, kaze dr. da ih ima dosta 😊 pošaljem Andrijani nalaz na mail i poslije toga poruku na mob za svaki slučaj da nije vidjela i ona mi još nije odgovorila, pa me to sada stresira 🙈 a pitala sam ju jucer je li problem što je vikend da joj pošaljem nalaze i ona kaže da nije, da klinika radi i vikendom. Nadam se da će mi odgovoriti do 14 sati barem, da mogu kupiti još lijekova ako bude trebalo jer ljekarna Filipovic radi do 15 sati. 🤞🏻🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji