AZOOSPERMIJA

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • proljetnica1

Broj poruka: 124

Prijavi adminu

Imaš 2 zdrave djece i trošiš okolo bespotrebno resurse da bi napravila 3.? Oprosti ali wtf?! Stvarno ruganje s ljudima koji jadni pokušavaju doci do prvog (ijednog) djeteta

momtobe2022

Broj poruka: 229

Prijavi adminu

Draga Proljetnice,žena koja želi drugo, treće ili peto dijete trebala bi ga željeti jednakim žarom kao i prvo. Koji je inače smisao željeti ga. Tako i naša Sakura 💕 Neka joj je sretno i nek ju više nijedan zli jezik ne ubode. 
    U 433 ispisane stranice nismo imali ništa slično tvom komentaru, pa bi bilo najbolje da cvateš negdje drugdje. 
    #ludamater

👩🏻 ✅
    👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
    postupak s doniram stanicama
    bebica stigla 🤍 👶🏻🤍

Sakura02

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

@proljetnica1 žao mi je da te moja čežnja za trećim djetetom uzrujala. Jasno da su moj žal i stres zbog situacije s neplodnosti nesporedivi naspram onog što osjećaju oni u borbi za svoje prvo dijete.  Da, imam dvoje djece i da, naravno da ću se lakše pomiriti s time da možda neće biti tog željenog trećeg nego netko drugi jednog jedinog ali svejedno ne mislim da su moj osjećaji želje za djetetom i tuge zbog dosadašnjeg neuspjeha pogrešni.  Misliš da ljudi koji već imaju dijete nebi trebali imati pravo na potpomognute metode preko HZZO-a ili ako vec imaju pravo da ga nije moralno iskoristiti? Nije da će netko potrebitiji izvisiti baš zato jer bi mi ušli postupak. 

👩(36) bez dg
    🧔‍♂️(39) teška OAZS>AZO
    pokušavamo 1g, sekundarna neplodnost, u misiji 3.dijete
    9/24 🔜 IVF konzult.

Mimica91

Broj poruka: 414

Prijavi adminu

Proljetnica prosipa pamet na svakoj temi pa je došla i ovdje.
    Evo i ja idem na drugo dijete i ne mislim da prosipam ikakve resurse. Legitimno je pravo svakog da želi drugo, treće, četvrto ili peto dijete. I da svakako je neusporedivo teže kada nemaš nijedno, ali ne znači da nemaš pravo željeti i pokušati još jedno ako za to postoje mogućnosti

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

Tratinčica123☺

Broj poruka: 254

Prijavi adminu

Mimica, idete po drugog bebaca? Želim vam svu sreću i uspjeh iz prve. ❣️🤗
    Srculence, svaki dan si mi u mislima😊❤️Slažem se u potpunosti sa nasom Momtobe, željeti svako drugo dijete istim žarom, inače čemu smisao... 🥰
    Leona, nestrpljivo čekamo s tobom tvoj pregled, uživat ćete, nadam se da će bebica slušati i da će se lijepo pokazati. Navijamo za spol 😃🙃

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️25- PCOS, 🙋‍♂️29- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
    Stigla princeza 29.04.24.🥰

Mimica91

Prijavi adminu

Tratinčica
    Da idemo opet u postupak sa sljedećom mengom. Spermiogram je i dalje kriminalan, 3,4 spermija, ali nadamo se najboljem.
    Pozdravila te Kiki13 sa foruma i pitala da li znaš što je sa Anchy?

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    2021 postupak Turska ⛔
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin

Tratinčica123☺

Broj poruka: 254

Prijavi adminu

Mimica91

Tratinčica
    Da idemo opet u postupak sa sljedećom mengom. Spermiogram je i dalje kriminalan, 3,4 spermija, ali nadamo se najboljem.
    Pozdravila te Kiki13 sa foruma i pitala da li znaš što je sa Anchy?

Super, javljajte nam situaciju. Sretnoo! ❣️
    Jao, stalno se pitam kako je Kiki i ostale cure.. Koliko sada ima njena beba već? Pozdrav za nju!
    Anchy je imala još 2 neuspješna transfera, čeka opet histero pa ponovni pokušaji. Uglavnom, još pokušavaju 😞

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️25- PCOS, 🙋‍♂️29- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
    Stigla princeza 29.04.24.🥰

Mimica91

Prijavi adminu

Kiki
    Je rodila dan prije mene, tako da se znamo sa teme Jesenske bebe 2023. Mala je napunila godinu nedavno

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    2021 postupak Turska ⛔
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin

Leona89

Broj poruka: 696

Prijavi adminu

Proljetnica idi negdje drugdje prosipati svoju toksičnost, sram te može biti! 🥴😡😤
    Sakura ne vrijedi trošiti riječi na ovakve neljude, ne obaziri se, ženi je očito dosadno u životu😵‍💫samo naprijed ♥️♥️♥️
    Mimice sretno u borbi za drugo dijete🍀♥️
    Tratinčice hvala ti😍🥰♥️
    Srculence u mislima si i jedva čekam da nam se javiš ♥️♥️🥰🩷🩷🩷🩷🩷🎉🎉🎉
    👣👣👣
    Samo sam vam htjela javiti da sam jako sretna bila danas kada sam vidjela nalaz, TSH se vratio u normalu i sada je 2,86 ne znam sjećate li se ali bio je jako visok, zadnji je bio preko 11🥹☺️☺️☺️🎉🎉🎉🎉🎉🎉💪🏻
    Ljubim vas sve i svima želim puno sreće 🍀🍀🍀

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

Srculence3

Broj poruka: 501

Prijavi adminu

Drage moje mi smo danas došli na svijet🥰💕 Ona je prepredivna, malo reci savršena, ja sam prezaljubljena😍😍😍😍 Sve je prošlo super,ajmo reci relativno brzo, bol ćemo isto zaboraviti🙈🥰 Ljubimo vas puno💋💋♥️♥️

👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
    AMH:35
    🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
    M-TESE ❌
    12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
    15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up
    url=https://www.tickerfactory.com]

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.