Bopsich bas mi je drago da je sve super s tvojim djecacima 💙💙 izgledas odlicno🤩 Mogu zamislit kako ti je vec sad s dvi bebice u stomaku , a tek dolazi tezi period trudnoce kako oni budu rasli. Meni je bilo ko da nisam trudna do nedavno, a sad pusem, stenjem ko baba neka kad se treba dignit, napravit par skala i sl. 🤣 Valjam se ko kit na suhom i zugam muzu kako mi fali trapez da visi sa stropa da se prihvatim pri ustajanju s kreveta i kauca 🤣 pa kad malac pritisne mjehur i trebam se po noci izvuc iz kreveta za wc samo molim boga da ne kihnem ili zakasljem jos da ne moram i hlace mjenjat 🤣
Slike mi se ne stavljaju na forum. Mozes zamislit trudnu tuljanicu ili kita 🤣 otekla sam u licu, nogama, ma cijela , muzu sam slatka buhtlica, a ja sebe ne volim ni vidit sad zadnjih dana . Za sad u +12kg. Veselim se rodit pa da izdušim napokon 😅
Srculence draga lipo je vidit tvoju trakicu kako napreduje i drago mi je da uzivas u trudnoci 🥰 Psiha je super, jedva cekam da krene porod i da uzmem u ruke to nase cudo ❤️ Necu da mislim o negativi i da stvaram strahove bespotrebno sad pred porod. Vjerujem da ce sve bit dobro na kraju i bas bas jedva cekamo taj dan. Uzivam u papanju i spavanju, radim kako mi tilo trazi, ne brojim kalorije sad u kraj. Muz me tetosi, vodi di mi se prohtije, udovoljava svim moji gurmanskim zeljama i pojacanom trudnickom apetitu zadnjih dana. Uzivamo u dvoje jos malo, a on se veseli debljem novcaniku kad rodim jer misli da necu moc sve to s bebom bar prvih mjeseci 😄🤪
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Lucy ti si inspiracija!!🥰🥰💫💫 Btw okidala sam na dio sa trapezom iz stropa🤣🤣🤣🤣
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Lucy ti si inspiracija!!🥰🥰💫💫 Btw okidala sam na dio sa trapezom iz stropa🤣🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣 cekaj jos malo pa ces ga i ti trazit di je 🤣🤣🤣🤣
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Pozdrav, drage devojke!
Ja sam iz komšiluka, nisam našla ovako razrađenu temu azoospermije, pa sam se pridružila vama.🙂
Nisam našla da spominjete inhibin b, to je pokazatelj spermatogeneze, nama je toliko mali, da ne znam da li da pokušavamo dalje. FSH 18-25, testosteron uvek dobar. Punkcijom su nađeni spermatozoidi, pre dve godine i tek sada smo imali prvi neuspeli pokušaj ISCI. Ostalo nam je za još jednom, u međuvremenu ja idem na sve moguće analize, jer od 10 embriona nismo imali nijednu blastu...Iako je kod mene kao sve i redu. Spremamo novac za dr Emrea, a meni je već plan za usvajanje u glavi. Izvinite na dugačkom postu. Pratim vas sve i nadam se što više pozitivnih priča i želim vam sreću.
Nama je ostao sada psihološki oporavak.
👱 37 god, sve ok, blagi PCOS, hipotireoza
🧔41 god, FSH 18-25, LH 8-12, testosteron ok.
Punkcijom zamrznuti spermatozoidi za dva pokušaja.
1.24. ISCI - 10 embriona, 0 blaste
Lucy hvala draga❤️😘🤞🏻🍀 bitno da je sve u redu sa bebicom, još malo pa je u tvojim rukama ❤️❤️❤️❤️
Verujem kako lijep nastavak vaše priče😍 jako mi je drago da ste izbjegli mTese i da su nađeni spermiji , sretno dalje😍❤️🍀🤞🏻
Ivona PUPO naša❤️ čekamo s tobom i nadamo se lijepim vijestima, testićima, plusićima😍😍😍❤️🍀🤞🏻🎊🎉 sada samo uživanje kako ti je Lucy napisala, mužu uvali kućanske poslove ❤️❤️🎊🎊🎊
...
Predala papire, kažu čeka se do 60 dana. Ja se iskreno nadam da će biti što prije. Prije predaje su pregledali papire i rekli da je sve u redu. Molim Boga da prođe 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Što se tiče mojih strahova oko OHSS-a, dr. je bila stvarno strpljiva i sve mi objasnila, ali je bila i užasno ljuta što me psihologica tako isprepadala. Kaže da je gotovo sigurna da sa ovom stimulacijom i mojim AMH-om neću dobiti OHSS. Znam da to nije garancija, ali ipak me to utješilo. Prvi dan ću doći na UZV 6,7 ili 8 dan, ovisi o danu u tjednu. Odahnula sam i dr. je jako pozitivna oko svega i rekla je da će to biti sve super i da se ništa ne bojim, tako da ostajem kod nje❤️🤞🏻🍀
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Dok ja sve napišem evo još stranica 🤣 nikako vas uloviti, ali drago mi je da smo aktivne❤️
Bopsich slažem se, Tratinčica čudo naše. Svaki savjet i podrška od bilo koje od vas puno znači, da ne bi bilo❤️❤️❤️❤️😍😘
Hvala na lijepim željama, nadam se da će biti sve u redu. Samo da oni to odobre, lako ću ja za igle☺️ Ne mogu zamisliti kako je to kad te dva mala bića lupkaju iznutra, a ni kako je nositi ih. Vjerujem da ti je već sad teško, ali lavica si ti, izdržati ćeš sve❤️ nadam se da će biti lijepih sličica sa 4d-a. Prekrasno izgledaš😍😍😍😍
Srculence baš je lijepo čuti da ti je divno u trudnoći, neka tako i ostane do kraja🥰☺️ tako je i brda pomičem ako treba ❤️❤️❤️❤️🫣😘
Lucy da te nema, trebalo bi te izmisliti. Baš si me nasmijala sad🤣🤣🤣🤣legendo
Malena dobrodošla. Moj muž je vadio Inhibin B, ali na kraju ni on nije siguran pokazatelj spermatogeneze, nama je bio dobar, pa svejedno nije nađen materijal. Žao mi je što je prvi pokušaj bio neuspješan, ali super je da je ipak nađen materijal i to punkcijom što je pikanje na slijepo. Nadam se da će drugi pokušaj uspjeti. Držim fige za dalje, sretno ☺️🍀🤞🏻
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Pozdrav, drage devojke!
Ja sam iz komšiluka, nisam našla ovako razrađenu temu azoospermije, pa sam se pridružila vama.🙂
Nisam našla da spominjete inhibin b, to je pokazatelj spermatogeneze, nama je toliko mali, da ne znam da li da pokušavamo dalje. FSH 18-25, testosteron uvek dobar. Punkcijom su nađeni spermatozoidi, pre dve godine i tek sada smo imali prvi neuspeli pokušaj ISCI. Ostalo nam je za još jednom, u međuvremenu ja idem na sve moguće analize, jer od 10 embriona nismo imali nijednu blastu…Iako je kod mene kao sve i redu. Spremamo novac za dr Emrea, a meni je već plan za usvajanje u glavi. Izvinite na dugačkom postu. Pratim vas sve i nadam se što više pozitivnih priča i želim vam sreću.
Hej, želim ti uliti mali tračak nade. Moj suprug je odradio Inhibin B, bio je visok, blizu gornje granice, ali kada smo pokazali to Emreu, njegov komentar je bio: "Što svi vi iz Srbije radite Inhibin B? Baš ga volite, a on nije značajan pokazatelj."
Tako da, javljajte se Emreu. Finansijski jeste zahtevno, nama su rečene sledeće cene:
- MicroTese - 2000€
- Zamrzavanje - 500€
- Lekovi za stimulaciju - oko 1000€
- VTO - 3000€
Plus dodatni troškovi puta, smeštaja, boravka tamo.
Spermogram im je oko 60€.
Emre nam je tražio 500€ kapare pre odlaska, ali nam je taj novac vraćen, jer suprugu nisu radili MicroTese. Naplatili su nam konsultacije sa Emreom, sa ginekologom i suprugove analize hormona (FSH, LH i testosteron) oko 150€.
Cene pišem čisto da biste imali u vidu da okvirno znate, meni je baš značilo kada je Bopsich ispisala cene, a one su se u medjuvremenu promenile, pa rekoh možda nekome pomogne
Ivona sretno danas! neka bude prica uspjesna kao i kod srculenceVerujem, cestitam na lijepim vijestima, to je najbolje sto se moze dogoditi u ovoj situaciji!
kakve vam je kvalitete naden materijal, dovoljno dobar za oplodnju?
Likbratz, ovdje nitko nema dobre muzeve nalaze, niti probleme kao tvoje nazalost. morat ces pitati na drugoj temi :/
Nisu nam komentarisali kvalitet, u nalazu samo piše koliko ih je pokretnih, a koliko nepokretnih. Kako je nama Emre objasnio, sperma se centrifugira i spermatozoidi padaju na dno posudice, oni uzimaju 10% za uzorak i to analiziraju, ostalih 90% zamrzavaju, ali ne znaju koliko je tu spermatozoida tačno. Rekao nam je još da je bolje raditi sa svežim spermatozoidima i da će, nakon moje aspiracije, suprug ponovo raditi spermogram i ako situacija to bude zahtevala, možda ipak biti potrebna MicroTese.
Hvala svima na divnim željama, ukoliko nekome mogu pomoći savetom, tu sam ❤️
Žene moje,tko je zainteresiran, dr.Emre ima seminar 20.4 u Hotelu Central u Zagrebu. 😊
👩🏼💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
17.04.25| FET | ❄️❄️ ⏳
Pozdrav, drage devojke!
Nisam našla da spominjete inhibin b, to je pokazatelj spermatogeneze, nama je toliko mali, da ne znam da li da pokušavamo dalje. FSH 18-25, testosteron uvek dobar. Punkcijom su nađeni spermatozoidi, pre dve godine i tek sada smo imali prvi neuspeli pokušaj ISCI. Ostalo nam je za još jednom, u međuvremenu ja idem na sve moguće analize, jer od 10 embriona nismo imali nijednu blastu…Iako je kod mene kao sve i redu. Spremamo novac za dr Emrea, a meni je već plan za usvajanje u glavi. Izvinite na dugačkom postu. Pratim vas sve i nadam se što više pozitivnih priča i želim vam sreću.
Hej, želim ti uliti mali tračak nade. Moj suprug je odradio Inhibin B, bio je visok, blizu gornje granice, ali kada smo pokazali to Emreu, njegov komentar je bio: "Što svi vi iz Srbije radite Inhibin B? Baš ga volite, a on nije značajan pokazatelj."
Tako da, javljajte se Emreu. Finansijski jeste zahtevno, nama su rečene sledeće cene:
- MicroTese - 2000€
- Zamrzavanje - 500€
- Lekovi za stimulaciju - oko 1000€
- VTO - 3000€
Plus dodatni troškovi puta, smeštaja, boravka tamo.
Spermogram im je oko 60€.
Emre nam je tražio 500€ kapare pre odlaska, ali nam je taj novac vraćen, jer suprugu nisu radili MicroTese. Naplatili su nam konsultacije sa Emreom, sa ginekologom i suprugove analize hormona (FSH, LH i testosteron) oko 150€.
Cene pišem čisto da biste imali u vidu da okvirno znate, meni je baš značilo kada je Bopsichispisala cene, a one su se u medjuvremenu promenile, pa rekoh možda nekome pomogne
Hvala za podršku. Bojim se da inhibin ako je visok može da zavara, ako je nizak baš i ne, doduše laik sam. Nama je ponovo rađena punkcija sada pred transfer i nađeni su samo nepokretni, tako da smo radili sa zamrznutima, ali ajde neka proizvodnja postoji. Okvirno znam za cene, hvala na detaljima.
Kod mene je problem psihološke prirode, nemam snage za dalje pretrage, borbu. Kako se vi nosite sa svim?
👱 37 god, sve ok, blagi PCOS, hipotireoza
🧔41 god, FSH 18-25, LH 8-12, testosteron ok.
Punkcijom zamrznuti spermatozoidi za dva pokušaja.
1.24. ISCI - 10 embriona, 0 blaste
Sortiraj odgovore
Najstariji