Mali princ držim fige da brzo dođeš na red, gdje god budeš išla. Sretno ❤️🍀🤞🏻😘
Trudnice naše - kako ste? Šaljem puse❤️😘
Lucy još si u komadu? ☺️🫣 Ja jedva čekam da rodiš🫣🥰❤️
Ivona kako si? Osjećaš li kakve simptome? 🥰😘
Ljubim vas sve 😘❤️🍀
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Maliprinc držim fige da brzo dođeš na red, gdje god budeš išla. Sretno ❤️🍀🤞🏻😘
Trudnice naše - kako ste? Šaljem puse❤️😘
Lucyjoš si u komadu? ☺️🫣 Ja jedva čekam da rodiš🫣🥰❤️
Ivonakako si? Osjećaš li kakve simptome? 🥰😘
Ljubim vas sve 😘❤️🍀
Jos sam u komadu 😄 Nema nista nova. Kad krene javim 🤗❤️😘
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Provjerena informacija - sljedeci tjedan je sastanak nacionalnog povjerenstva za mpo. Zadnjih mjeseci odbijaju sve zahtjeve za lijecenjem u zemljama gdje je donacija anonimna jer su shvatili da su godinama odobravali takve zahtjeve i isli mimo zakona, te da se potencijalno izlazu riziku tuzbe buduci da ne rade sukladno nasem zakonu o mpo.
Nazalost Leona mislim da vam nece odobriti zahtjev kao ni nama. Zao mi je 😔
Mi smo planirali prebaciti jajne stanice u Cesku kako ne bih morala ponovno prolaziti kroz stimulaciju i riskirat teski ohss. Mislili smo ako posaljemo samo taj zahtjev, bez da trazimo da nam dio liječenja pokriva hzzo, da ce mozda proci jer se nigdje ne treba navesti razlog zasto, medutim i takve zahtjeve odbijaju.
Mi smo trenutno na sve strane, javili smo se dr. Hauptmanu da muz ode na pregled i vidi sto on misli o ponovnoj mtesi. Javili smo se dr. Emre iz Turske da cujemo i njegovo misljenje. Dobili smo savjet iz Repromeda da pokusamo s klinikama u kojima donacije nisu anonimne. Navodno je to slucaj u Spanjolskoj i Portugalu i to bi hzzo odobrio kompletan postupak, a ne samo dio.
Isabela hvala na info, pokusat cu onda otici osobno 😊
Mali princ da znam za to, jer mi je psihologica rekla da je ženi za Makedoniju odbijen zahtjev zbog toga. Nisam se previše nadala, ali mislila sam možda ipak prođe. 💔😓😭😭😭 Hvala na info, uvijek postoji opcija uz plaćanje...vidjet ćemo što će biti.😓
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Dobro jutro svima iz (napokon) Hrvatske.
Vratili smo se iz Turske nadamo se nas troje,i jučer na aerodromu od 12:30 do 16:00 baš sam se nahodala i bilo mi malo previše,em što je preporučljivo mirovati,a i izvozali su nas tamo.
Prvo su nam ručnu prtljagu prebacili u predanu(krcat let)
Drugo,morala sam izuvati čizme na rengenu.(Nije znog izuvanja nego mi je stomak malo velik 😅
Treće osjetila sam male bolove u stomaku pa sam se malo uplašila
Četvrto stave nam gate F12A i nađemo ga,sjednemo(Gate F općenito ogroman) i naravno ja imala app od Istanbulskog aerodroma i skužim 10min pred ukrcavanje da su nam promjenili gate na F2,idem vidjet na njihov ekran,stvarno i ajde sad tamo.
Kaos.
Peto,dođemo u Beograd,čekamo prtljagu,naše nema,sve izvučene,i na kraju naše zadnje izvučene,pretrnuli smo 🤣
Nadam se da je bebica još s nama i da joj ovo jučer nije naštetilo.❤️
Napuhan mi je stomak,malo je bolio u području jajnika,taj dio,i jutros je super. ❤️
👩🏼💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
17.04.25| FET | ❄️❄️ ⏳
Heeej Ivonaaa, baš je lijepo vidit tvoju poruku, stalno mislim jeste stigli jel sve oke. Stresno ali bitno da je sve prošlo oke🥰 Čitam što pišeš i isto tako je meni cca 3 dan iza transfera poceli bolovi i napuhanost, moja pretpostavka je kasni ohss kao i meni, a uzrokuje ga rast hcg🥰🥰🎊🎊 Joooj jedva cekam tvoj test, al ovo tako obećavajuće zvuči!!
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Srculence drago mi je da se dobro osjećaš i da još radiš. Samo neka se tako sve nastavi 🥰
Kad je sljedeći pregled? Možda bi mogli uskoro i spol saznati 🩷🩵
Lucy sigurna sam da je sad već jako teško. Za trapez te razumijem, meni bi već sad dobro došao 😅 Ali bliži se to kraju i uskoro stiže vas dječak 🥰 Baš baš jedva čekam 🎉
MalenaS dobro došla, i nadam se da će vam taj još jedan koji je ostao biti uspješan 🙏🍀❤️
Vezano za psihološki dio ovog puta, svakako nije lako. Mi smo relativno brzo došli do cilja, a ja sam se svejedno odvojila od nekih prijatelja, zatvorila se i povukla u sebe. Da nismo uspjeli, vjerujem da bi još više potonula. Teško je ovo, ali mislim da je najbitnije da ti i partner radite na svome odnosu i da budete podrška jedno drugome ❤️
Verujem tako su i nama rekli da je bolje da ih ne zamrzavaju, zato sam ja i prošla paralelno stimulaciju, čak iako nismo znali hoće li MTese biti uspješna. Ali vidim da su Ivona i njen suprug imali skroz drugačiji protokol, a muževi nam imaju iste dijagnoze.. Ne znam kako oni to odlučuju, ali ja svakako imam povjerenja u njih.
I baš si lijepo sve napisala, slažem se s tobom ❤️ Treba pričati o tome, jer s neplodnosti se bori puno više ljudi nego što mislimo. Nažalsot.
Tratinčice zamisli ta lupkanja koja osjetiš, pa tako sa svih mogućih (a nekad mi se čini i nemogućih 😅) strana. Ali neka oni mene lupkaju, onda znam da je sve u redu ❤️ Iako ponekad zna biti malo bolno 🙈
Joj vaša curka nikako ne surađuje na uzv. Nadam se da će se sutra konačno pokazati pa da ćete imati barem koju lijepu sličicu da je vidite. Ali uskoro ona stiže na upoznavanje uživo, brzo će to sad proći 🥰❤️
Ovo s 10 jastuka mi je poznato 😅 Ja već skoro 2 mjeseca spavam s jednim jastukom između nogu, s drugim pod trbuhom i na trećem glava 🤣 Trudnički mi nikako ne odgovara 🤷♀️
Blue ti si baš inspiracija i sve što si prošla i prolaziš još uvijek. Jako si lijepo to sve napisala. Svakako ne smijemo zaboraviti da se život događa dok mi prolazimo kroz naše borbe, i da ga treba živjeti ❤️
Mali Princ nadam se da ćete uspjeti negdje što prije doći na red za pretrage. Ako ste u mogućnosti, možete i privatno, sigurno ćete manje čekati.
Ivona kod tebe sve zvuči obećavajuće i ja sam nekako od početka sigurna da ćete vi uspjeti ❤️ Jedva čekam da izvadiš betu i da s nama podijeliš sretne vijesti 🥰
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
** Vezano za ove nove zakone i odluke u vezi donacija, nemam komentara. Kao da ovo sve skupa nije dovoljno teško, pa se našlo nekoliko budala koji su odlučili zakomplicirati ljudima ionako već tešku borbu. Strašno je to što rade, umjesto da pomognu, oni donose ovakve odluke..
Leona, Lotta i Lola ne znam koliko sad to utječe na vaše planove? Ako idete bez da tražite djelomično pokrivanje troškova od hzzo-a, možete li svejedno u Prag ili je i tada problem?
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Devojke,
Vidim da dosta pišete o OHSS. Meni dr kaže da sam imala blagi i ne pridaje poseban značaj tome. A, čini mi se da bi trebalo.
Kakva su vaša iskustva sa tim?Ja sam imala 23 jć, estradiol mi je bio preko 12.000 na dan aspiracije. Grudi me i dalje bole, pa ću proveriti progesteron.
Ivona, hvala, čekamo rezultate, gledaj do bete da uživaš i skrećeš misli. 🙂
👱 37 god, sve ok, blagi PCOS, hipotireoza
🧔41 god, FSH 18-25, LH 8-12, testosteron ok.
Punkcijom zamrznuti spermatozoidi za dva pokušaja.
1.24. ISCI - 10 embriona, 0 blaste
Devojke,
Vidim da dosta pišete o OHSS. Meni dr kaže da sam imala blagi i ne pridaje poseban značaj tome. A, čini mi se da bi trebalo.
Kakva su vaša iskustva sa tim?Ja sam imala 23 jć, estradiol mi je bio preko 12.000 na dan aspiracije. Grudi me i dalje bole, pa ću proveriti progesteron.
Ivona, hvala, čekamo rezultate, gledaj do bete da uživaš i skrećeš misli. 🙂
Aspiracija bila 28.2 di mi je izvađeno 26js i sve do 4.3 natakala sam se vodom i izotonikom,mirovala strogo,nisam išla nigdje osim na wc,i u drugi hotel kad smo selili,i daaaa,puno proteinske hrane i to je to. 🥰
Uživam,odmaram i jedem.
Danas smo bili u velikom shoppingu,puno povrća smo nakupovali i voća.Hranimo se zdravo 😉
👩🏼💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
17.04.25| FET | ❄️❄️ ⏳
Sortiraj odgovore
Najstariji