Drage nove cure, svima zelim dobrodoslicu i ako kako mogu pomoc, tu sam 🫶🏻 da sto prije uspijete sve u svom cilju 💪🏻
Nase trudnice, bas brzo vrijeme leti 🥰 jos malo pa nam stizu azoo borci 💕
Ja sam isla odradit papu & briseve (papa se ceka do 20.3) tako da nam 4i mjesec otpada :(
Imam jos odraditi tsh i prolaktin iduci tj. Ma da me sestra kod gina pitala zasto traze opet papu i briseve u tako kratkom razdoblju ali eto 🤷🏻♀️ inace gin kaze da ne vidi problem ni zasto nam nije uspjelo iz prve kao izgleda sve super uredno
@bopsich, nama za sada ne mijenja planove jer idemo u fet ali ako ne uspije, pa ne mogu oni nama zabraniti da idemo privatno i placamo, nek se gone da oprostite, bas ko sto si rekla, sramota, dovoljno nam je tesko pa da ne mogu pomoci bar u vidu lijekova da ih ne placamo 🤮🤮 ali sto je tu je, ja sam rekla ako treba dic i kredit, dic cemo ga do svog cilja
Sto se svih emocija i psihe tice, vec sam i pisala da je i nama identicno, ne druzi nam se s nikim jer svi imaju djecu, i nekako smo bas sami na ovom putu jer netko tko ovo nije prolazio, nema pojma kakva je to borba i fizicka i psihicka, ali eto valjda nam je dan taj kriz jer ga mozemo podnjeti, ja se nadam da ce nam svima na kraju doci svjetlo na kraju tunela 💕 zagrljaj svim curkama
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Ivona ma bit će sve ok, jedva čekam da se veselimo s tobom. Misliš piškiti testić ili čekaš betu?🫣🍀❤️😘
Bopsich mogu misliti kako je to kad te dvoje lupa iznutra, treba to izdržati, svaka čast💪🏻❤️ Ja mislim da ako ćemo sami sve platiti, onda nema problema, jer zapravo nitko ni ne zna da ideš. Opcija je ili platiti sve sami ili ići u državu sa neanonimnim donatorima. Ja bi najrađe onda platila sve, a kad sam dragom rekla on se razveselio kao pa super, idemo u Španjolsku i HZZO sve plati. Ne znam što ćemo...
Lola žao mi je što ne stižete u 4.mj. ali nadam se da ćeš za 5.mj. onda biti spremna❤️😘
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Ivona ma bit će sve ok, jedva čekam da se veselimo s tobom. Misliš piškiti testić ili čekaš betu?🫣🍀❤️😘
Bopsich mogu misliti kako je to kad te dvoje lupa iznutra, treba to izdržati, svaka čast💪🏻❤️ Ja mislim da ako ćemo sami sve platiti, onda nema problema, jer zapravo nitko ni ne zna da ideš. Opcija je ili platiti sve sami ili ići u državu sa neanonimnim donatorima. Ja bi najrađe onda platila sve, a kad sam dragom rekla on se razveselio kao pa super, idemo u Španjolsku i HZZO sve plati. Ne znam što ćemo…
Lola žao mi je što ne stižete u 4.mj. ali nadam se da ćeš za 5.mj. onda biti spremna❤️😘
Pa "slučajno" su se našla dva testića kod mene u kupatilu pa ne znam dal da pravim i kad da pravim 🤣🤣
👩🏼💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
05.2025| FET | ❄️❄️ ⏳
Ivona , možeš već danas, Tratincici se pokazala lagana crta već 4.dan, a 5.dan dobra crta. Ja sam 5.dan a baš sam bila skeptična. Išla sam s misli ako se i ne pokaže nista ne znaci jer može biti rano, ako se pokaže super🥰🥰 Kako si, imas li nekih novih simptoma?
Leona mila baš mi je žao kako vam se zakompliciralo. Na vama je odluka, i vjerujem da ćete donijet najbolju odluku🥰🤞 Sretno, sretno ♥️
Lola ,imaš li staru papu barem unutar godinu dana da im to posaljes, pa ovu prilozis jos kad dode. Imaš li ostalo, kad ocekujes m? Mislim da još stigneš🥰🤞🤞
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Ivona , možeš već danas, Tratincici se pokazala lagana crta već 4.dan, a 5.dan dobra crta. Ja sam 5.dan a baš sam bila skeptična. Išla sam s misli ako se i ne pokaže nista ne znaci jer može biti rano, ako se pokaže super🥰🥰 Kako si, imas li nekih novih simptoma?
Leona mila baš mi je žao kako vam se zakompliciralo. Na vama je odluka, i vjerujem da ćete donijet najbolju odluku🥰🤞 Sretno, sretno ♥️
Lola ,imaš li staru papu barem unutar godinu dana da im to posaljes, pa ovu prilozis jos kad dode. Imaš li ostalo, kad ocekujes m? Mislim da još stigneš🥰🤞🤞
Ja sam danas odradila,i bio je negativan😬sutra cu opet pa cemo vidjet 😅
👨🏻💼-30| XXY 🧬
05.2025| FET | ❄️❄️ ⏳
Ja sam danas odradila,i bio je negativan😬sutra cu opet pa cemo vidjet 😅
Osjetim bolove u stomaku,napuhana sam jos uvijek,i nekako mi neki odredeni mirisi smetaju 🙈
👨🏻💼-30| XXY 🧬
05.2025| FET | ❄️❄️ ⏳
Ivona nista to ne znaci stvarno je rano. Ali isto nam možeš poslati slikicu, jer zna baciti sjenicu koju ne vide svi🤞😊
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Ivona nista to ne znaci stvarno je rano. Ali isto nam možeš poslati slikicu, jer zna baciti sjenicu koju ne vide svi🤞😊
Ja sam ga bacila 🤣 Sutra cu ponovno 🤣
👨🏻💼-30| XXY 🧬
05.2025| FET | ❄️❄️ ⏳
Ja sam ga bacila 🤣 Sutra cu ponovno 🤣
I da,iskocila mi je ispod usne bubuljica,muz se uplasio da nije pred mengu 🙈
👨🏻💼-30| XXY 🧬
05.2025| FET | ❄️❄️ ⏳
Hej ekipa🙂
Mi smo obavili uzv, ništa od 4D jer naravno, ona je opet zezala i okrenula leđa mami i tati.. Dr kaže da je ona totalno u pozi za porod i glavica je u porođajnom kanalu već i takvu je teško uslikati...
No, ja sam se jadna isplakala 2 sata nakon pregleda, jer smo radili obični uzv kad smo već došli i u jednom trenutku doktorica kaže da ispred desnog bubrega kod crijeva, vidi neku tvorbu kojoj naravno tu nije mjesto.. Nije tumor ili takvo što, ali čini joj se kao da je prosireno crijevo.. To može biti ništa na kraju, ali može nositi i neke teže stvari.. Npr, operacija odmah pri porodu, dijete rođeno bez otvora, anusa, ili poteškoće sa kakanjem nakon poroda.. Rekla je da nije još sigurna i da ne može dati dijagnozu ali def nešto ima što nebi baš trebalo.. Naručila nas je opet za 2 tjedna da provjeri još jednom u nadi da će beba biti u malo boljem položaju pa da može bolje vidjeti.
Malo smo zabrinuti i uplašeni.. Ne znam što bih mislila.. Javila sam se odmah svom doktoru, čekam njegov odgovor.. Javim ako saznam više.. 😪😞
Trudimo se od 9/21.
👱♀️25- PCOS, 🙋♂️29- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
Stigla princeza 29.04.24.🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji