Joooj žene moje hvala vam, Tratincice,Leona ljubim vas hvala vam💕💕 Javim vam se sutra čim dodem sebi! Danas sam oko podne povracala i bilo mi ful loše, vjer od od Ovitrelle, otisli do grada,lagano šetnja lagana hrana i puno vode i stvarno se dobro sad osjećam. Nadam se da se nece puno pogoršati iza transfera jer baš bi mi šteta bilo ne otić na ET. Ljubim.vas💗💗
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
@srculence sretno sutra 🥰
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Od 17 folikula samo 2 ocite MII...
M-TESE ❌
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
Od 17 folikula samo 2 ocite MII…
:/ ali bit ce to dvije lijepe bebice sigurna sam 💕
Da li su ti komentirali sto je s ostalima? Tako je meni od 12 punktiranih bilo 4 MII
Oce li cekati do blastica? Nemoj biti izbedirana draga , drzimo fige za ove dvije
👩🏻32
👦🏻31
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Srculence glavu gore, budi pozitivna, sigurna sam da će to biti dvije bebice kako i Lola kaže. Znam da si razočarana, ali nemoj da te to sad obeshrabri, rekla sam ti već, da vas čeka Božićno čudo, netko to gore vidi sve❤️🎄🎁🎉🎊💙❤️ šaljem ti najveći zagrljaj i puno poljubaca 😍😘❤️
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Srculence, bemu miša 😖 samo neka sad te dvije odrade svoj dio posla i bit će dobro🤞
Kakav je plan za transfer? Jesu li što spominjali?
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Jako dugo sam čekala uzv i konzultacije. Po pogledu doktora odmah sam znala da nije dobro. Neznam jesam ja nesto krivo napravila, ili moje tijelo dobro ne funkcionira..to je 90% praznih folikula... Ja sam glupača cijelo vrijeme mislila o OHSS, ma jebo me OHSS, nisam očekivala ovo s jajnim stanicama.. Dao mi je progesterona i jos neke tablete,ako budem oke i bude oke transfer u petak. Nije mi nesto bio optimistican, ja sam bila izvan sebe tako da neznam jesam ga još što trebala pitati. Lola piše mi 15 praznik folikula, kaže to se može dogoditi kod policisticnih ako se ne pogodi terapija...hvala vam, ali do neba sam tužna.........
M-TESE ❌
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
Jako dugo sam čekala uzv i konzultacije. Po pogledu doktora odmah sam znala da nije dobro. Neznam jesam ja nesto krivo napravila, ili moje tijelo dobro ne funkcionira..to je 90% praznih folikula… Ja sam glupača cijelo vrijeme mislila o OHSS, ma jebo me OHSS, nisam očekivala ovo s jajnim stanicama.. Dao mi je progesterona i jos neke tablete,ako budem oke i bude oke transfer u petak. Nije mi nesto bio optimistican, ja sam bila izvan sebe tako da neznam jesam ga još što trebala pitati. Lola piše mi 15 praznik folikula, kaže to se može dogoditi kod policisticnih ako se ne pogodi terapija…hvala vam, ali do neba sam tužna………
zao mi je , znam da te ne tjesi ali znam kako se osjecas.. mislim ja nemam policisticne jajnike ali isto mi je oljuska bila od 12 da ih je tako malo zrelih . Jednostavno nase jajne stanice ocito nisu top i na tome treba poraditi , nemam drugog objasnjenja.. znam po sebi samo da mi je zakliha js pala masu u god dana , kad sam presla 30tu 🤷🏻♀️ nemoj biti tuzna, prvi je put i terapija je radjena realno na pamet.. dr ne znaju kako cemo odreagirati na to. Ja sam imala valjda najjacu mogucu stimulaciju i eto . Glavu gore i nadam se da ce te dvi biti top 💕
👩🏻32
👦🏻31
Prag 11/23
Nemamo smrzlica
Jako dugo sam čekala uzv i konzultacije. Po pogledu doktora odmah sam znala da nije dobro. Neznam jesam ja nesto krivo napravila, ili moje tijelo dobro ne funkcionira..to je 90% praznih folikula… Ja sam glupača cijelo vrijeme mislila o OHSS, ma jebo me OHSS, nisam očekivala ovo s jajnim stanicama.. Dao mi je progesterona i jos neke tablete,ako budem oke i bude oke transfer u petak. Nije mi nesto bio optimistican, ja sam bila izvan sebe tako da neznam jesam ga još što trebala pitati. Lola piše mi 15 praznik folikula, kaže to se može dogoditi kod policisticnih ako se ne pogodi terapija…hvala vam, ali do neba sam tužna………
zao mi je , znam da te ne tjesi ali znam kako se osjecas.. mislim ja nemam policisticne jajnike ali isto mi je oljuska bila od 12 da ih je tako malo zrelih . Jednostavno nase jajne stanice ocito nisu top i na tome treba poraditi , nemam drugog objasnjenja.. znam po sebi samo da mi je zakliha js pala masu u god dana , kad sam presla 30tu 🤷🏻♀️ nemoj biti tuzna, prvi je put i terapija je radjena realno na pamet.. dr ne znaju kako cemo odreagirati na to. Ja sam imala valjda najjacu mogucu stimulaciju i eto . Glavu gore i nadam se da ce te dvi biti top 💕
Samo sto mene kod njih iskreno jako smeta je to da i kod tako malo js oni riskiraju i cekaju peti dan. Svugdje se vraca i na 2i i 3i dan i zene su i tako ostajale trudne , iskreno ako od smrzlica ne bude nista mog, ja cu ih pitat zasto to rade. Super je kad imas dovoljno js i onda cekas peti dan ali ovako mi to nema smisla
👩🏻32
👦🏻31
Prag 11/23
Nemamo smrzlica
Lola hvala ti... Sutra kad dodem sebi otici cu do njih,i otpusno pismo mi je ostalo. Slažem se s tim što kazeš, kad imaš samo dvije riskirat ih do 5.dana.. Progesteron ujutro i navece, i prendil ujutro su mi dali (ako sam dobro zapamtila), valjda je to oke. Srećom ne boli me, a sad bi dala sve da me ubija od bolova al da imam više jajnih stanica...
M-TESE ❌
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
Sortiraj odgovore
Najstariji