Srculence sretno i da obe napreduju!! drzim fige!
Nadam se dobrim vijestima!
Pozdrav svima,
Čitam vas već neko vrijeme, ali nikako da podijelim i našu priču.
Suprugu (1996.) je u 3.mj.2023. Otkrivena azzospermija, ja imam PCOS pa smo prije mislili da ne možemo zatrudniti jer kod mene nešto ne funkcionira. Dok nije uslijedio taj šok.
Odradio je sve pretrage UZV i color dopler neupaljiv nalaz, bakteriologija uredna, genetika, mikrodelecije i kariogram sve uredno, hormoni FSH 11,6 IU/, LH 5,2 IU/L, testosteron 16,3 nmol/L
Nikakvih bolesti i ništa nije imao kad je bio mali i mlađi. Odradio je 17.11. TESE postupak na kojemu nažalost moje nađeno ništa, doktor Hauptman je sam bio u šoku i rekao je da se zna nekad dogoditi kad su svi nalazi dobri da jednostavno nema ništa, na nalazu piše Sertoli cells only. Naime doktor kaže da nema neke šanse da će se nešto naći i da se ponavlja postupak. Za 3mj mora ponoviti hormone, ali sam doktor je rekao da krenemo drugim putem ili posvajanje ili donor. Suprug je sam forsirao da krenemo dalje pošto smo već dugo skupa i da nemamo što čekati. Dan iza smo kontaktirali EUROPE IVF u Pragu i krenuli u sami proces. Rekli su nam da HZZO pokriva (sve?), ali da se treba naručiti. Pa bi nam dobro došla pomoć koga i gdje zvati sada. Rekli su nam da imamo sve nalaze te da možemo krenuti ukoliko želimo u siječnju već.
👩 (25) PCOS, sve u redu
👱♂️ (27) azzospermia, TESE 11/23 ❌
Pahuljica, pozdrav i tebi. Tako smo i mi godinu dana mislili da ćemo sa mnom imati ozbiljnih problema i da zato ne ide, slične priče 💋
Što se tiče Praga, ja znam da tamo hzzo pokriva koliko njihova država dozvoljava, a ostalo ide vaša nadoplata.
Tražite od njih predračun jer vam je to prvo potrebno za hzzo, dakle papir gdje piše tko snosi trošak i koji iznos, s tim papirom se dalje javljate u hzzo.
Evo šaljem broj od pravnice Irene koja vam to sve i riješava u direkciji, pa najbolje ju zvrcnuti pa pitat.
https://ibb.co/xMYxyxG
.
Srculence, čekamo te 💋
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Pahuljice dobrodosla i zao mi je zbog dijagnoze, ovdje ces pronaci sve informacije nadam se ❤️ sretno 🍀
Tratincice mene i dalje nenormalno grci, kao menstrualna bol, jel i tebi bilo tako? Mislim se mozda da mi je to jer sjedim na poslu 8 sati, moze li to biti od toga? Jer kad lezim bolje mi je. Vec sam sefu rekla i mislim se da cu od iduceg tjedna radit od doma jer se ne zelim forsirati. Ima li ista sto pomaze kod tih grceva/bolova?
👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
👱🏻♂️34 - neopstruktivna azoospermia
📍 Zadar
1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
+5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
Veritas uredan - stiže dečko 💙
22.07.2024. 👶🏻💙
Crvenkapice, 1. Šta ti čekaš sa svojom trakicom dolje, ajmo stavljaj ju.🤣😋
A za bolove, da.. iskreno, najgori menga bolovi ikad..po cijeli dan i po noći me znalo budit.. prestalo je tamo negdje u 7,8 tjednu.. od tad samo ponekad..
Već sam pisala, ja sam znala i oplakat koliko me boljelo i grčilo.. Meni je malo pomogao magnezij u prahu s okusom naranče(2 na dan) i muž mi je lagano masirao leđa i istezao, donji dio, znalo je popustiti.
Trudimo se od 9/21.
Ne znam staviti trakicu!! 😂😂😂
Jel samo kopiram onaj link kao?
Ajde dobro, kupit cu magnezij danas, bas me malo to brine ☹️
📍 Zadar
22.07.2024. 👶🏻💙
Ne znam staviti trakicu!! 😂😂😂
Jel samo kopiram onaj link kao?
Ajde dobro, kupit cu magnezij danas, bas me malo to brine ☹️
Idi na taj link---- tickerfactory.com
Kad uđeš, vodit će te po koracima, izaberi trudnoću, termin poroda po zadnjoj M, sve ispuni do kraja po želji i onda kad ti izbaci ona 3 linka neka na kraju, mislim da kopiraš 2 link po redu i onda zalijepiš u svoj opis..
.
I mene je zabrinjavalo i onda sam naišla na jedan video nekog ginekoga od tamo negdje i baš je pričao zašto neke žene sve jače osjete neke ništa... navodno, položaj maternice prije trudnoće igra ulogu. Ona kao mora biti ravna u trudnoći, a nekom je malo iza ili malo naprijed i onda je potrebno više napora i boli da se ona formira normalno za bebu... Ja sam to sad laički napisala ali valjda kuzis 🤣
Trudimo se od 9/21.
Evo uspjela hahah 😂🙈❤️
Ma da, kuzim sve to, ali nisam mislila da ce ovoliko bas boliti, ali dobro sve cemo izdrzati samo nek se lijepo namjesti 🥰
📍 Zadar
22.07.2024. 👶🏻💙
Pozdrav žene, evo još ovu poruku ću da ne gušim više temu svojoj pričom. Danas je odustao jedan, ostao mi jedan za nadati se do petka. Konzultacije: navodno je na zadnjem uzv jedan folikul bio 18 i zato je išla štoperica. Ovi drugi su bili manji. Ona kaže da joj je jedino logično da sam loše reagirala na štopericu. Što god to znacilo. Anyway ,idemo dalje, ništa od vracanja 3dc jednostavno kažu nema smisla. Čekamo i molimo se da u petak vratim našu malu savršenu blasticu💗 Vjerujem u nju ali ako ne uspije, idem kroz par mjeseci ponovo, novce sam sama sebi rekla stvorit ću kako znam i umijem!
Pahulja žao mi je zbog ishoda, tako je i moj muž reagirao, i ako se oboje slažete definitivno idite što prije dalje. Ne odustajte, i djelite informacije ovdje s nama💕 I za ostale nove cure nema odustajanja, ovo je borba s kojom se samo može dobiti, no give up💗
Ostale moje "stare cure" šaljem vam ljubav ogromnu, hvala vam💜
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Hvala cure, oprostite što sad skrećem s redovnog razgovora 😂 zvala sam gospođu iz HZZO i rekla je da mi neki doktor iz KBC ili KB treba ispuniti tu prijavnicu )ili kako se već to zove) te im onda ja odnesem to u HZZO posto sam iz ZG. Može li me netko uputiti kome da
To idem i kolko se to čeka pošto sam do sad išla sve privatno, a oni traže iz baš da ide preko državnog 😰
👩 (25) PCOS, sve u redu
👱♂️ (27) azzospermia, TESE 11/23 ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji