AZOOSPERMIJA

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tratinčica123
    08. Prosinac 2023. 10:56

Srculence,  čekamo da se javiš sa uzv ❤🤞
    Malo smanji tempo, da, lagane šetnje normalno ali bez puno forsiranja... ja znam da je mene zadnja 2 dana toliko boljelo dolje sve, jedva sam se kretala. Isplakala sam se ko nikad jer muž zbog mene mora ležati u sobi i ne možemo nigdje ići. I onda mi je dobro i rekao, tu smo prvo zbog bebe i postupka,  sve što možemo ostalo super, ali ništa ni ne moramo.
    .
    Bokić svima 💋

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Srculence3
    08. Prosinac 2023. 12:32

Lucy ljubim te,hvala mila💕💕💕💕 Tratincice jesi mi dobro? Čim vidim da nema tvojih poruka zabrinem se jeli te opet muci glavobolja ili mucnina. Hvala mila,uvijek misliš na mene🥰 Evo ovako s drugog ultrazvuka 9dc : s lijeve strane jedan veliki 2 mala, s desne nebrojivo🤣, kaže doktorica 15 sigurno većih i ovih malih tko zna još koliko. Endometrij ako sam dobro cula 12, oni su zadovoljni, štoperica ipak 2 ovitrelle veceras u 21 i punkcija u nedjelju ujutro. U nedjelju mi je dok Mardešić što je super, ako bude sve oke transfer u petak. Rekli su mi piti 3-4 l vode, proteina. Ja sam dobro, blago skroz napuhana i blago osjecam jajnike. Apetit mi je opao skroz,što mi je super🤣Pitala ja za dugo hodanje, rekla je oke šetnja super ali da ipak smanjim. Tratincice vidjela sam ti Andrijanu oba dana, uvijek se javi jako je simpatična. A danas vidim ima novu frizuru, ošisala se do ramena i ofarbala u svijetlo smeđu, super joj stoji🥰 I moram pohvaliti moju Jelena, divna divna sve objasnila, dostupna, draga, ma cijelo osoblje jedan veliki wow😍

👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
    AMH:35
    🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
    M-TESE ❌
    12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
    15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up
    url=https://www.tickerfactory.com]

Tratinčica123
    08. Prosinac 2023. 13:20

Srculence, Odlično! Sve se čini jako lijepo i baš mi je drago da se osjećate ugodno, tako je i nama bilo.🤗
    Odmah sam se sad sjetila kad su meni rekli- ne možemo izbrojati, ali preko 20🤣 kad ono- 40🤣🤣
    Uzmi si proteine iz njihove ljekarne,  meni su od vanilije bili baš top. Meni se to pomagalo, barem sam imala takav osjećaj.😊 I stvarno se posveti tekućini,  mene je to možda na kraju i spasilo hehe 
    Andrijana je moja top žena i bit će mi žao ako ju više ne vidim 😁🙈
    Navijamo za super stanje i za transfer🤞🤞

Trudimo se od 9/21.

momtobe2022
    08. Prosinac 2023. 15:26

Srculence, sve vam ide kao po špagi. Neka tako ostane do kraja 🙃 I mene je mučilo što zbog mojih bolova od 10 dana u Pragu mi nismo mrdnulo dalje od restorana u okolici hotela, ali to je zbilja najmanje važno. 
    Verujem, mislim da je važno spomenuti i mikrodelecije koje su manje više svi naši muževi prije tese ili mtese radili. Mol je suprugu otkrivena mikrodelecija koja se u 99% slučajeva prenosi na muške potomke. Zbog toga nam je u jednu ruku i laknulo kad kod njega nije ništa pronađeno tese postupkom. Da jest, to bi nam sigurno otežalo daljnje odluke i bili bismo u velikim moralnim dilemama. Uz to, predimplantacijska dojagnostika u Hrvatskoj ne postoji, pa bi svakako moralo negdje van ako bismo odličili s njegovim materijalom imati samo djevojčice. 🙄 
    Jedino što je ovaj forum dokazao jest kako je azo potpuno individualna i da ti bolji ili lošiji nalazi, svjetski ili domaći stručnjaci, njihove kojekakve prognoze zapravo ne znače puno. Kako bude, bude, a uglavnom bude dobro na ovaj ili onaj način 🍀

👩🏻 ✅
    👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
    postupak s doniram stanicama
    bebica stigla 🤍 👶🏻🤍

Lola1
    08. Prosinac 2023. 15:33

Srculence3

Lucy ljubim te,hvala mila💕💕💕💕 Tratincice jesi mi dobro? Čim vidim da nema tvojih poruka zabrinem se jeli te opet muci glavobolja ili mucnina. Hvala mila,uvijek misliš na mene🥰 Evo ovako s drugog ultrazvuka 9dc : s lijeve strane jedan veliki 2 mala, s desne nebrojivo🤣, kaže doktorica 15 sigurno većih i ovih malih tko zna još koliko. Endometrij ako sam dobro cula 12, oni su zadovoljni, štoperica ipak 2 ovitrelle veceras u 21 i punkcija u nedjelju ujutro. U nedjelju mi je dok Mardešić što je super, ako bude sve oke transfer u petak. Rekli su mi piti 3-4 l vode, proteina. Ja sam dobro, blago skroz napuhana i blago osjecam jajnike. Apetit mi je opao skroz,što mi je super🤣Pitala ja za dugo hodanje, rekla je oke šetnja super ali da ipak smanjim. Tratincice vidjela sam ti Andrijanu oba dana, uvijek se javi jako je simpatična. A danas vidim ima novu frizuru, ošisala se do ramena i ofarbala u svijetlo smeđu, super joj stoji🥰 I moram pohvaliti moju Jelena, divna divna sve objasnila, dostupna, draga, ma cijelo osoblje jedan veliki wow😍

Wowww predivne vijesti 😍😀😀 bas mi je drago da vam se sve poslozilo i da vam nije kao nama 🤭🤭🤭 ocito je jako puno mozda i najvise do koordinatorice (ne znam da li cu je moc mijenjati za dr postupak) 
    Super da ce vam biti dr mardesic ☺️ odmori sada malo meni je na 12 folikula vec bila napuhanost i sve a i na dan punkcije sam se preforsirala na kraju pocela krvariti. Pomalo i sretno 🤗
    Dobrodosle nove curke , zao mi je radi dijagnoza ako kako mogu pomoc tu sam
    Ostale curke 🫶🏻

👩🏻32
    👦🏻31
    Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
    Prag 11/23
    Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
    Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
    Nemamo smrzlica
    Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage

IvonaSi2509
    08. Prosinac 2023. 18:57

verujem

IvonaSi, nama kariogram još uvek niko nije pomenuo. Odnosno, ja sam juče zvala svog ginekologa i ispričala mu situaciju, on me je samo pitao da li je suprug radio kariogram, ja sam rekla da nas niko od lekara koje smo posetili nije uputio na to. Dogovorili smo konsultacije za večeras, pa ću ga baš pitati da suprug odradi kariogram. Smatram da je bolje znati na čemu si i sa čime se boriš.

Zanima me kako teče procedura za Emrea. Nisam ga još kontaktirala, jer čekam da se vidim sa svojim ginekologom večeras. Pa sutra ili u ponedeljak da ga kontaktiram.
    Da li traži da se odrade analize neke pre odlaska, da li se dugo čeka… Sve me zanima 😅

Hej draga,ja se nikako javiti.Znači odradite kariogram,možeš i ti tražiti za sebe ono čisto da imaš nalaz.I naravno,mikrodelecije što je momtobe spomeula,mužu je to u redu pa sam na to totalno zaboravila. Što se tiče Turske znači ja sam se Emreu javila tako da sam mu se ispričala na whats app,poslala nalaz urologa s uzv,kariogram,nalaz hormona štitnjače,lh,fsh i testosteron.Nakon toga smo se dogovorili da će me nazvati,i idući dan je bilo tako,tražio je muža da odradi totalni testosteron i estradiol jer je mužu testosteron tada bio 8.14 pa smo ga morali pojačati,znači 13.11 je počeo s Arimidex 1x1 i evo 27.11 odradili opet te nalaze a ono testosteron 12.90 i on je zadovoljan i još 2mj terapija i vidimo se u Istanbulu.

👩🏼‍💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
    👨🏻‍💼-30| XXY 🧬
    13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
    28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
    15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
    10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
    05.2025| FET | ❄️❄️ ⏳

Crvenkapica94
    08. Prosinac 2023. 21:05

Hej cure, samo da pozdravim sve nove i zazelim srecu svima i Srculence navijamo za tebe ❤️❤️
    Ja samo radim i spavam, toliko sam umorna. Narucili su me u Petrovu tek 3.1. Pa sam se javila u Repromed i otici cu kod njih 18.12. na ultrazvuk, malo mi je dugo cekati do 3.1. Usput da i njih vidim jer se nismo vidjeli od transfera. Zasad nemam jake mucnine, samo kao generalna muka kroz dan, kad pojedem. Ali ne povracam. Grcevi i dalje tu i tamo, bole sise, i umor 😅 to je sve dobro. Puse svima 😘😘

👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
    👱🏻‍♂️34 - neopstruktivna azoospermia
    📍 Zadar
    1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
    2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
    4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
    10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
    +5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
    Veritas uredan - stiže dečko 💙
    22.07.2024. 👶🏻💙

Lucy08
    09. Prosinac 2023. 09:49

Crvenkapica94

Hej cure, samo da pozdravim sve nove i zazelim srecu svima i Srculence navijamo za tebe ❤️❤️
    Ja samo radim i spavam, toliko sam umorna. Narucili su me u Petrovu tek 3.1. Pa sam se javila u Repromed i otici cu kod njih 18.12. na ultrazvuk, malo mi je dugo cekati do 3.1. Usput da i njih vidim jer se nismo vidjeli od transfera. Zasad nemam jake mucnine, samo kao generalna muka kroz dan, kad pojedem. Ali ne povracam. Grcevi i dalje tu i tamo, bole sise, i umor 😅 to je sve dobro. Puse svima 😘😘

Draga super su ti simptomi trudnoce i neka njih, do 12 tt je tesko pogotovo jer je energija skoro na 0. Brzo ce to proletit i onda ces uzivat u carima trudnoce . Ja se nekad i zaboravim da sam trudna jer se odlicno osjecam.
    U pocetku je dugo psihicki cekat 4 tjedna izmedu pregleda pa bolje da si se narucila ranije na pregled radi svog mira. Kad prodes tih 12tt i opustis se ce ti vrijeme letit izmedu pregleda. 😊

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

Tratinčica123
    09. Prosinac 2023. 18:03

Hej ekipica ❤
    Crvenkapice, neka si se ti naručila malo ranije, izludit do 1 mj🤣 bit ćeš mirnija, ali simptomi su tu, tako da vjerujem da je sve u redu!
    Srculence, draga naša, želim ti sreću sutra na aspiraciji, da nam javiš što ljepše vijesti. Nemoj se bojati, bolno je kad se probudiš,  ali za par sati sve prestane. Navijam i držim fige❤💋

Trudimo se od 9/21.

Leona89
    09. Prosinac 2023. 18:14

Crvenkapice super su to simptomi, bit će to sve super, veselim se UZV ❤️😍😘
    Srculence draga sretno sutra na aspiraciji, neka sve prođe super, javi nam seee❤️😍😘

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.