AZOOSPERMIJA

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tratinčica123
    18. Listopad 2022. 09:18

Lola, onda se nas dvije pratimo i željno očekujemo nalaze🤗
    Upravo smo muž i ja riješili pretrage, sad čekanje nalaza haha ovo mi je sad kao kad sam čekala hoće li menga stići ili neće dok jos nismo znali situaciju heheh🤣🤣🙈
    I da, slažem se da je zbilja puno novaca za ove pretage ali eto, muž i ja radimo svakako, ja imam svoj salon pa uvijek moram bit dostupna, onda smo izabrali ovako da možemo otići kad nama paše.🤗
    Ali da je skupo, je.. ali kad pogledamo, ovo je tek početak...🙄😓😓

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Lucy08
    18. Listopad 2022. 09:56

Crvenkapica94

Hvala puno na podršci i savjetima ❤️
    Evo naručen idući tjedan kod dr Perinčića u Sanus (za bolnicu dobio termin 5.1.😂) pa se mislimo nakon toga uputiti u Cito. Izvadit će prije toga hormone ovaj tjedan. Za Cito sam čula sve pohvale, a i sama sam davno bila kod dr Poljaka jednom i stvarno imam pozitivna iskustva. Ali vidit ćemo prvo što kaže dr Perinčić.
    Jel se kariogram i mikrodelecije može privatno napraviti i koja je cijena ako neka od vas zna? I ako ne može, tko naručuje, dr opće prakse? Koliko se čeka termin?
    Hvala i sretno svima 💪🏻

Nažalost da ste tu s nama, ali kad je vec tako dobro nam došla 🤗 Sve što znam o azoospermiji sam vec napisala ovdje, posto si sve procitala nemam ti vise sto novo za reci. Za sve treba vremena, a nama svima najvise nedostaje strpljenja... nema potrebe da lab pretrage placas jer i onako neces ono ostalo uspjet pozurit, a sve ostalo ces morat platit i to masno zato cuvaj novce za ono nuzno.
    Mom muzu obiteljska lijecnica nije dala  uputnice za sve potrebne pretrage bez specijalistickog nalaza, nesto je uradio al opet nije bilo dovoljno. Prvo otidi u urologa da ti tocno odredi sta trebas i uradi UZV testisa. Nalazi hormona budu brzo gotovi. Za kariogram i mikrodelecije nalaz cekas jednako platio i neplatio . Kad dobijes up za te pretrage nazovi laboratorij za humanu genetiku npr u splitskoj bolnici i dobit ces termin vađenja oko mjesec dana, a nalaze sve za ukupno 3 tj . Moj je bio na Klomifenu odmah do m tese nakon nalaza hormona i uzv testisa , a za to vrijeme smo cekali te geneticke nalaze. Bit ce sto bude ali sam ovaj proces ima svoje vrijeme i sa silom neces nista postic jer cete si samo nabit stres i presing od kojeg nitko nema koristi. Odite u Cita kod dr Radovnikovic i to vam je moja preporuka. Postupke sve ce te morat placat privatno nazalost ako si zelite sve najbolje i zato cuvajte novce. Neka vam je sa srecom 🤞😊

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

Alice
    18. Listopad 2022. 11:51

Nema na čemu cure za nalaz, nadam se da je pomogao da vidite o cemu se radi. Zanima me kakvi ce nalazi biti od vaših muzica kada obave zahvat, nadam se puno bolji nego mome muzu 
    Tratincica1236 Ne znam kakva je navala kod dr.Hauptaman na Rebru a pretpostavljam velika, ali mislimn da bi do kraja godine trebao tvoj muž napraviti TESE, ne vjerujem da se sad baš 3-4 mj. ceka na termin 
    Zelim mu svakako brz i bezbolan oporavak, vecini to bude sve dobro kao što je No-give-up napisala da je i njezinom muzu sve to brzo zaraslo i prošlo. Bilo bi i kod na tako da se nije sve to zakompliciralo s hemofilijom ali opet gledam svako zlo ima svoje dobro, da nismo obavili tu biopsiju nebi saznali da ima hemofiliju  Sve je to iza nas, samo što je na njega to ostavilo traumu tako da ne znam da li bi ponovo išao na M-TESE raditi kad bi mu dr.predlozio
    Crvenkapica94 Dobro nam došla i što prije otišla s pozitivnim i lijepim vijestima 

•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
    vitamin D 25000
    planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
    •🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
    12/22 otkriven hashimoto

Tratinčica123
    18. Listopad 2022. 12:05

Alice

Nema na čemu cure za nalaz, nadam se da je pomogao da vidite o cemu se radi. Zanima me kakvi ce nalazi biti od vaših muzica kada obave zahvat, nadam se puno bolji nego mome muzuTratincica1236Ne znam kakva je navala kod dr.Hauptaman na Rebru a pretpostavljam velika, ali mislimn da bi do kraja godine trebao tvoj muž napraviti TESE, ne vjerujem da se sad baš 3-4 mj. ceka na termin
    Zelim mu svakako brz i bezbolan oporavak, vecini to bude sve dobro kao što jeNo-give-upnapisala da je i njezinom muzu sve to brzo zaraslo i prošlo. Bilo bi i kod na tako da se nije sve to zakompliciralo s hemofilijom ali opet gledam svako zlo ima svoje dobro, da nismo obavili tu biopsiju nebi saznali da ima hemofilijuSve je to iza nas, samo što je na njega to ostavilo traumu tako da ne znam da li bi ponovo išao na M-TESE raditi kad bi mu dr.predlozioCrvenkapica94 Dobro nam došla i što prije otišla s pozitivnim i lijepim vijestima

Da, nalaz je dosta pomogao, barem smo muž i ja malo vidjeli kako izgleda..🙈
    Hvala ti. Mi ćemo se privatno naručiti kod njega za 4 tjedna, čisto da mu dođemo za svim nalazima, a onda ćemo vidjet šta on dalje kaže.. 🤷‍♀️
    Gdje i kako se naručuje na Rebro za TESE?🤔
    Da, zaista mi je žao što ste vi imali takvo iskustvo,  većinom sve dobro prođe. Muž mi je dosta izdrzljiv, vjerujem da će on to sve s lakoćom proći...ali opet, kod mene je prisutan strah.. ali mislim da je to normalno.🙄
    Jedva čekam da sve budemo trudne😍😍
    Jeste vi sve s područja moraaa hehe?

Trudimo se od 9/21.

Alice
    18. Listopad 2022. 13:11

Tratinčica123

Alice

Nema na čemu cure za nalaz, nadam se da je pomogao da vidite o cemu se radi. Zanima me kakvi ce nalazi biti od vaših muzica kada obave zahvat, nadam se puno bolji nego mome muzuTratincica1236Ne znam kakva je navala kod dr.Hauptaman na Rebru a pretpostavljam velika, ali mislimn da bi do kraja godine trebao tvoj muž napraviti TESE, ne vjerujem da se sad baš 3-4 mj. ceka na termin
    Zelim mu svakako brz i bezbolan oporavak, vecini to bude sve dobro kao što jeNo-give-upnapisala da je i njezinom muzu sve to brzo zaraslo i prošlo. Bilo bi i kod na tako da se nije sve to zakompliciralo s hemofilijom ali opet gledam svako zlo ima svoje dobro, da nismo obavili tu biopsiju nebi saznali da ima hemofilijuSve je to iza nas, samo što je na njega to ostavilo traumu tako da ne znam da li bi ponovo išao na M-TESE raditi kad bi mu dr.predlozioCrvenkapica94 Dobro nam došla i što prije otišla s pozitivnim i lijepim vijestima

Hvala ti. Mi ćemo se privatno naručiti kod njega za 4 tjedna, čisto da mu dođemo za svim nalazima, a onda ćemo vidjet šta on dalje kaže.. 🤷‍♀️
    Da, zaista mi je žao što ste vi imali takvo iskustvo, većinom sve dobro prođe. Muž mi je dosta izdrzljiv, vjerujem da će on to sve s lakoćom proći…ali opet, kod mene je prisutan strah.. ali mislim da je to normalno.🙄

Super što ste sve ubrzali privatnim putem da dodete do njega jer sigurno preko uputnice da biste se načekali. Najbolje sacekati da vidite sta ce vam on tad reci i najbolje ce vas uputiti gdje i kako se naručiti. Pretpostavljam na urologiji, morala bih pogledati muzeve sve te nalaze jer se zaista nazalost sad vise ne sjecam gdje je sve tocno morao ici. 
    Normalno da si zabrinuta ali biti ce sve to oke
    Iz tvojih usta u Bozje usi, hehe, da sto prije svaka od nas ostvari taj san
    Ja sam iz Zagreba

•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
    vitamin D 25000
    planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
    •🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
    12/22 otkriven hashimoto

Tratinčica123
    18. Listopad 2022. 13:19

Alice

Tratinčica123

Alice

Da, zaista mi je žao što ste vi imali takvo iskustvo, većinom sve dobro prođe. Muž mi je dosta izdrzljiv, vjerujem da će on to sve s lakoćom proći…ali opet, kod mene je prisutan strah.. ali mislim da je to normalno.🙄

Super što ste sve ubrzali privatnim putem da dodete do njega jer sigurno preko uputnice da biste se načekali. Najbolje sacekati da vidite sta ce vam on tad reci i najbolje ce vas uputiti gdje i kako se naručiti. Pretpostavljam na urologiji, morala bih pogledati muzeve sve te nalaze jer se zaista nazalost sad vise ne sjecam gdje je sve tocno morao ici.
    Normalno da si zabrinuta ali biti ce sve to oke
    Iz tvojih usta u Bozje usi, hehe, da sto prije svaka od nas ostvari taj san
    Ja sam iz Zagreba

Ma da, tako smo si isplanirali, samo da što prije dođemo kod njega na razgovor. 
    Samo da znamo što je slijedeći korak 😁
    Ok, hvala, vjerujem da će nas on uputiti dalje. 
    Tako je, držimo si najveće figice🤞
    Ohh haha super, ja sam iz Sl.Broda 🤗 mislila sam da ste sve s mora hehe

Trudimo se od 9/21.

momtobe2022
    18. Listopad 2022. 14:36

Moj je suprug na TESE kod dr. Hauptmana čekao otprilike 3 mjeseca, a bilo mu je rečeno da je čekanje nekoliko tjedana.  Kad je donio sve nalaze na zadnjim mu konzultacijama dr. nije dao termin, već mu je rekao da će ga obavijestiti. I je… dan i pol prije. 😅 Naravno, to nam je bio prioritet i brzinski smo otkazivali putovanje, organizirali se na poslu, doma. Srećom, pola sata smo od bolnice, pa nam to bar nije bio problem. Ne mogu zamisliti da smo još morali putovati, organizirati smještaj i slično. Nadam se da ćete znati datum operacije unaprijed da se stigente pripremiti. 
    Mi smo to radili 2021. kad se u bolnicama još povlačila korona i sve je kasnilo, pa ne znam bih li za tu neorganiziranost okrivila isključivo situaciju s pandemijom ili su i inače takvi. Eto, javljam čisto da budete spremne ako im je to inače praksa. 

👩🏻 ✅
    👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
    postupak s doniram stanicama
    bebica stigla 🤍 👶🏻🤍

Tratinčica123
    18. Listopad 2022. 15:07

momtobe2022

Moj je suprug na TESE kod dr. Hauptmana čekao otprilike 3 mjeseca, a bilo mu je rečeno da je čekanje nekoliko tjedana. Kad je donio sve nalaze na zadnjim mu konzultacijama dr. nije dao termin, već mu je rekao da će ga obavijestiti. I je… dan i pol prije. 😅 Naravno, to nam je bio prioritet i brzinski smo otkazivali putovanje, organizirali se na poslu, doma. Srećom, pola sata smo od bolnice, pa nam to bar nije bio problem. Ne mogu zamisliti da smo još morali putovati, organizirati smještaj i slično. Nadam se da ćete znati datum operacije unaprijed da se stigente pripremiti.
    Mi smo to radili 2021. kad se u bolnicama još povlačila korona i sve je kasnilo, pa ne znam bih li za tu neorganiziranost okrivila isključivo situaciju s pandemijom ili su i inače takvi. Eto, javljam čisto da budete spremne ako im je to inače praksa.

Jaooo haha strasno,  ali da, svi smo navikli na naše bolnice i doktore... Mi nismo iz Zg tako da ćemo morati neki termin dogovorit, jer mi nećemo moći baš u jednom danu to sve izvesti...🙉🤔 
    Hvala na upozorenju!❤
    Dobro ste vi to sve na kraju i stigli 🤣
    Imam pitanje za tebe..  kad si im poslala e mail u Prag nakon koliko su ti otprilike odgovorili ?

Trudimo se od 9/21.

Tratinčica123
    18. Listopad 2022. 15:40

Hej da, žene, još sam htjela pitati nešto 😁
    Na nalazima spermiograma koliko je kod vašeg muža bilo volumena i kakva je bila ph vrijednost?🤔

Trudimo se od 9/21.

momtobe2022
    18. Listopad 2022. 19:12

Tratinčica123

momtobe2022

Moj je suprug na TESE kod dr. Hauptmana čekao otprilike 3 mjeseca, a bilo mu je rečeno da je čekanje nekoliko tjedana. Kad je donio sve nalaze na zadnjim mu konzultacijama dr. nije dao termin, već mu je rekao da će ga obavijestiti. I je… dan i pol prije. 😅 Naravno, to nam je bio prioritet i brzinski smo otkazivali putovanje, organizirali se na poslu, doma. Srećom, pola sata smo od bolnice, pa nam to bar nije bio problem. Ne mogu zamisliti da smo još morali putovati, organizirati smještaj i slično. Nadam se da ćete znati datum operacije unaprijed da se stigente pripremiti.

Jaooo haha strasno, ali da, svi smo navikli na naše bolnice i doktore… Mi nismo iz Zg tako da ćemo morati neki termin dogovorit, jer mi nećemo moći baš u jednom danu to sve izvesti…🙉🤔
    Hvala na upozorenju!❤
    Dobro ste vi to sve na kraju i stigli 🤣
    Imam pitanje za tebe.. kad si im poslala e mail u Prag nakon koliko su ti otprilike odgovorili ?

Jako brzo! Nisam sad kopala po tim starim mailovima da bih točno znala, ali taj isti dan ili sljedeći sam od koordinatorice na hrvatskom jeziku dobila odgovor da su sve zaprimili i da će se javiti kad liječnik pogleda nalaze. Odgovor s mišljenjem liječnika (opet ga prenosi koordinatorica) smo dobili kroz dva do tri dana. S njima zbilja sve ide jako brzo i što se čekanja tamo tiče mislim da nema brige. 

👩🏻 ✅
    👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
    postupak s doniram stanicama
    bebica stigla 🤍 👶🏻🤍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.