Tratinčice, jel idete vi baš na TESE ili Micro-TESE? Da te utješim mm se jako brzo oporavio. Nevjerojatno kako brzo se to tkivo i koža oporavlja. Mi smo isti dan otišli iz bolnice, ja sam mu previjala ranu svaki dan. Prvih par dana je bilo otečeno i maaalo ga je boljelo, poslije skroz oke. E da vas pitam, spominjete da je u Repromedu jako skupo, koliko je to skupo jel znate? Ove poliklinike IVF, Beta Plus ili Škvorc, jeli one i dalje imaju ugovor sa HZZO?
Draga, to još ne znam.. rekao je doktor kad stignu ovi nalazi da dođemo na dogovor.. vjerujem da ćemo tad znati..🙏
Joooj haha sad mi je lakše.. i on se sekira kako će biti.. ali dobro, spremni smo na sve. Super, nadam se da će oporavak i kod nas dobro proći.
Hmm,čula sam da cijeli postupak košta cca 22.000kn plus lijekovi.. 🙈🙄
Tako je da, imaju. Ja sam zvala. One rade preko hzzo.
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Pozdrav svima,
Jučer pročitala cijeli forum na ovu temu pa da se i ja javim. 28 godina, dijabetes Mody od 16.godine, na inzulinu već 6 godina. Hiperprolaktinemija i mikroadenom na hipofizi, neredoviti ciklusi, s terapijom Bromocorn spustili prolaktin, krenuli na Klomifen i Estrofem, došlo do ovulacije u zadnja 2 ciklusa, međutim opet ništa od oplodnje. Muž napravio spermiogram prošli tjedan, dobili nalaz azoospermia i sad ne znamo di ćemo prije. Rečeno mu je da je moguće zbog toga što je rođen kao palčić i možda mu testisi nisu bili spušteni odmah. Ugl naručio se privatno kod urologa prvo. Moj ginekolog mi je savjetovao odmah u Petrovu, ali ne znam kakvo je stanje sad tamo?
Pokušavamo od 3.mjeseca, s tim da sam ja dugo bila na pilulama i bila na obradi u Petrovoj tad, rekli su mi samo da je sve u redu i da se javim kad ostanem trudna. Nakon toga mi menstruacija nije došla 90 i nešto dana, pa sam išla privatno kod ginekologa (jer od ovog preko HZZO nikakve koristi), i tad je prolaktin bio na 1500 (jer mi je ginekolog savjetovao da prestanem piti Brom, greška naravno jer se kasnije privatni ginekolog šokirao). Ugl to smo sve doveli u red i sad ova dijagnoza mužu. U Zadru živimo inače, a ja dijabetes vodim u Zagrebu. Ako netko ima slično iskustvo neka se javi ☺️ i svaki savjet je dobrodošao. Prvo moramo vidit s urologom pa dalje što će biti korak po korak.
Vama svima sretno ❤️ lijepo je pročitati iskustva i znati da nisi sam ❤️
👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
👱🏻♂️34 - neopstruktivna azoospermia
📍 Zadar
1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
+5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
Veritas uredan - stiže dečko 💙
22.07.2024. 👶🏻💙
Draga Crvenkapice dobrodošla u grupu.. žao mi je radi dijagnoza, nadam se da ćeš u ovoj grupi pronaći savjete i podršku💖
Mi smo isto izgubili puno vremena s mojim visokim prolaktinom ( bio je 2400 , mikroadenom hipofize, neredoviti ciklusi, uspješno oboren prolaktinom ciklusi uredni sad), misleći da je on osnovni problem. I kad se to dovelo u red, mm napravio spermiogram. Dijagnoza azoospermije bila je takav udarac jer sam ja bila uvjerena da je moj mm pravi rasplodni bik da se se tako izrazim ( zdrav, kršan, u sportu).. Isto smo sa područja Zadra. Kod kojeg urologa ste mislili ici? S obzirom da je blizu i da je stručna, možda da probate kod doktorice(urolog-androlog) Radovniković u Cito da vas uputi u pretrage i što gdje kako. Moj je na prvi pregled otišao kod doktora Perinčić tu u Zadru jer se preko zdravstvenog dosta čekalo. Prije toga smo na vlastitu ruku napravili hormone u Analize u Zadru ( testosteron, FSH, LH, prolaktin). Pitaj sve što te zanima. Znam da je šok, ali kao što vidiš ima jako pozitivnih primjera😊🥰
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Hej crvenkapice, dobro nam došla, ali da se što prije prebacimo sve na druge teme☺️🙈
Žao mi je zbog nalaza, vjerujem kakav je šok bio na prvu. Ja sam 3 dana oplakala ali idemo dalje 💪
Ja bih ti samo savjetovala da ako možete prije urologa obavite hormone i krvnu sliku.. jer to će vas sigurno tražiti urolog.
To sve dobijete od muževe doktorice. Nama je dala uputnice za LH,FSH, testesteron i prolaktin na osnovu nalaza spermiograma.
Mi se tek nakon tih nalaza bili javili urologu.
Trudimo se od 9/21.
Hej drage cure.. mi se upravo vracamo iz Zga, vadili smo jutros krv u Klaicevoj rekli su nalaz za mjesec dana.. Crvenkapice dobrodosla.. vjerujem koji sok.. i mi smo bili uvjereni da je eventualno do mene, prvo ja u analizi Zadar sve hormone vadila da bi na kraju mm bila dijagnosticirana azoo. Iako ima od toga vec pola godine mi smo i dalje u soku ali moramo gurati dalje. Svakako muz ti treba napraviti hormone : fsh , lh, testosteron i trebat ce Kariogram i Mikrodelecije y kromosoma. Moj savjet da prvo kariogram i mikrodelecije rijesite jer se ceka dugo i termin i kasnije nalazi.. tek s tim onda kod urologa. Ako te jos nesto zanima pitaj.. ne znam mi nismo isli ni u Zadar ni Split nego sve u Zagreb , ostale curke svima
Zelim srecu s nalazima i ko god nesto ima 🤗
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Hvala puno na podršci i savjetima ❤️
Evo naručen idući tjedan kod dr Perinčića u Sanus (za bolnicu dobio termin 5.1.😂) pa se mislimo nakon toga uputiti u Cito. Izvadit će prije toga hormone ovaj tjedan. Za Cito sam čula sve pohvale, a i sama sam davno bila kod dr Poljaka jednom i stvarno imam pozitivna iskustva. Ali vidit ćemo prvo što kaže dr Perinčić.
Jel se kariogram i mikrodelecije može privatno napraviti i koja je cijena ako neka od vas zna? I ako ne može, tko naručuje, dr opće prakse? Koliko se čeka termin?
Hvala i sretno svima 💪🏻
👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
👱🏻♂️34 - neopstruktivna azoospermia
📍 Zadar
1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
+5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
Veritas uredan - stiže dečko 💙
22.07.2024. 👶🏻💙
Evo naručen idući tjedan kod dr Perinčića u Sanus (za bolnicu dobio termin 5.1.😂) pa se mislimo nakon toga uputiti u Cito. Izvadit će prije toga hormone ovaj tjedan. Za Cito sam čula sve pohvale, a i sama sam davno bila kod dr Poljaka jednom i stvarno imam pozitivna iskustva. Ali vidit ćemo prvo što kaže dr Perinčić.
Jel se kariogram i mikrodelecije može privatno napraviti i koja je cijena ako neka od vas zna? I ako ne može, tko naručuje, dr opće prakse? Koliko se čeka termin?
Hvala i sretno svima 💪🏻
Kariogram- Poliklinka Analiza - cca 2.000kn
MikrodelecijeY kromosoma- Synlab- 1.200kn
NNalazi za 2 tjedna gotovi.
Mi smo na putu za Zg, muž ide ujutro to obaviti.
Za kariogram se naručuje, rade ponedjeljkom i utorkom- termin dobili prvi utorak nakon mog poziva.
Za Y ja samo nazvala i oni rekli bilo koji dan od 7 do 9 doći i bit će riješeno, dakle nema naručivanja.
Pričam o Zagrebu ☺️🙈
Trudimo se od 9/21.
Hvala i sretno svima 💪🏻
Kariogram- Poliklinka Analiza - cca 2.000kn
MikrodelecijeY kromosoma- Synlab- 1.200kn
NNalazi za 2 tjedna gotovi.
Mi smo na putu za Zg, muž ide ujutro to obaviti.
Za kariogram se naručuje, rade ponedjeljkom i utorkom- termin dobili prvi utorak nakon mog poziva.
Za Y ja samo nazvala i oni rekli bilo koji dan od 7 do 9 doći i bit će riješeno, dakle nema naručivanja.
Pričam o Zagrebu ☺️🙈
Da, dr opće prakse izdaje uputnicu. Čeka se nekih mjesec dana na termin ako imate sreće, a nalaze čekate isto mjesec dana ...
Nas su htjeli naručiti u 12 mj, a ja im se javila prošli tjedan.. dakle, krajem 1 mj bi imali tek nalaze...
A ovako, za 3 tjedna sve gotovo🤗
Trudimo se od 9/21.
Pokusajte zvati Klaicevu objasnite situaciju , oni idu u obnovu ali nas su ugurali doslovno smo mogli u roku jedan dan ici (u cetvrtak zvala u petak rekla da dodjemo) al nisam mogla tako na brzinu pa smo danas isli.. to je kariogram.. s mikrodelecije smo naruceni 20.10 u zadru i oni to valjda na rebro onda salju to cemo nalaze cekat ko zna koliko al sta mozemo.. iskreno nije mi se davalo preko 3000kn jer meni su te pretrage „nebitne“ sko plivaca nema nije bas da nas toliko briga jel genetski ili nesto trece jer cemo trazit mtese bez obzira na nalaze- ako treba broj Klaiceve javite
👩🏻32
👦🏻31
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
I da treba uputnica od dr opce prakse al mene je pitala da li imam nesto od urologa/androloga pa sam joj proslijedila samo mail od Dr Hauptmana u kojem je reko da nam trebaju ti nalazi za uopce doc kod njega
👩🏻32
👦🏻31
Prag 11/23
Nemamo smrzlica
Sortiraj odgovore
Najstariji