Bokic cure moje drage 💕
Citam vas i pratim skoro svakog dana, rjesavala sam nedto privatno ovih dana pa nisam bas bila ovdje aktivna…
Sunnyznam sa foruma potpomognute oplodnje ovdje i zaista mi je njezina prica dala nade i vjere da je svr moguce s nasom dijagnozom pa cak iz prvog pokusaja🫶🏻 Zaista Repromed i embriolog Patrik su na dobrom glasu, jedina steta sto ne rade preko hzzo-a😐
Vidim cure da spominjete dodatke koje vasi muskici uzimaju, mislite da kod neopstruktivne azoo gdje je rezultat 0, ima ucinka? I da li se mogu ti dodatci na svoju ruku kupiti i piti ili treba preporuka urologa? 🤓
Mi nikada nismo o tome razmisljali da moj muz uzme ista posto kada smo vidjeli dijagnozu i prve spermiograme gdje je sve bilo 0 i balaz biopsije koji je loš…
Dobro jutro curke 😁☺️
Da.. Svi govore za Repromed, ali nažalost, ja mislim da se mi nećemo odlučiti privatno jer zaista je puno novaca.. možda tamo nekad ako par postupaka ovako ne uspije.. zaista je to nedostizno 😞
Najvjerojatnije ćemo mi u Beta Plus, ako TESE bude dala pozitivne rezultate..
Ah čuj, ni mi nismo sigurne da li pripravci nešto pomažu, ali muž i ja smo se dog da se on koristiti sve sto može, korigiramo malo prehranu skupa, ne pijemo, ne pušimo....
Ja sam čula za te što muž pije da su radili cuda haha pa ono, nebi si oprostila da ne probamo..🤷♀️
Vidjet ćemo.. ali kako bi rekla, ja nekako vjerujem u dobar rezultat 😁
Muž ide u utorak obaviti kariotip i ...Y!
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Bokic cure moje drage 💕
Citam vas i pratim skoro svakog dana, rjesavala sam nedto privatno ovih dana pa nisam bas bila ovdje aktivna…
Sunnyznam sa foruma potpomognute oplodnje ovdje i zaista mi je njezina prica dala nade i vjere da je svr moguce s nasom dijagnozom pa cak iz prvog pokusaja🫶🏻 Zaista Repromed i embriolog Patrik su na dobrom glasu, jedina steta sto ne rade preko hzzo-a😐
Vidim cure da spominjete dodatke koje vasi muskici uzimaju, mislite da kod neopstruktivne azoo gdje je rezultat 0, ima ucinka? I da li se mogu ti dodatci na svoju ruku kupiti i piti ili treba preporuka urologa? 🤓
Mi nikada nismo o tome razmisljali da moj muz uzme ista posto kada smo vidjeli dijagnozu i prve spermiograme gdje je sve bilo 0 i balaz biopsije koji je loš…
Dobro jutro curke 😁☺️
Da.. Svi govore za Repromed, ali nažalost, ja mislim da se mi nećemo odlučiti privatno jer zaista je puno novaca.. možda tamo nekad ako par postupaka ovako ne uspije.. zaista je to nedostizno 😞
Ah čuj, ni mi nismo sigurne da li pripravci nešto pomažu, ali muž i ja smo se dog da se on koristiti sve sto može, korigiramo malo prehranu skupa, ne pijemo, ne pušimo….
Ja sam čula za te što muž pije da su radili cuda haha pa ono, nebi si oprostila da ne probamo..🤷♀️
Muž ide u utorak obaviti kariotip i …Y!
Dobro jutro😊
Slažem se nažalost Repromed je zaista skup i nedostizan mnogima 😔 Nama je IVF prvi zasad 🤷🏼♀️ Mi isto ne pijemo, ne pušimo, pokušavamo prehranu kolko tolko paziti🤭 E pa zato pitam jel se mogu ti pripravci kupiti na svoju ruku i početi piti ili se ipak treba prije konzultirati s doktorom?🤔
Treba biti pozitivan!
Sretnoo i javi rezultate🤞🏻❤️
•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
vitamin D 25000
planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
•🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
12/22 otkriven hashimoto
Dobro jutro curke 😁☺️
Ah čuj, ni mi nismo sigurne da li pripravci nešto pomažu, ali muž i ja smo se dog da se on koristiti sve sto može, korigiramo malo prehranu skupa, ne pijemo, ne pušimo….
Muž ide u utorak obaviti kariotip i …Y!
Dobro jutro😊
Slažem se nažalost Repromed je zaista skup i nedostizan mnogima 😔 Nama je IVF prvi zasad 🤷🏼♀️ Mi isto ne pijemo, ne pušimo, pokušavamo prehranu kolko tolko paziti🤭 E pa zato pitam jel se mogu ti pripravci kupiti na svoju ruku i početi piti ili se ipak treba prije konzultirati s doktorom?🤔
Treba biti pozitivan!
Sretnoo i javi rezultate🤞🏻❤️
Uf, želim nam sreću 😍
Možeš uzeti na svoju ruku, sve ovo što moj muž pije smo uzeli mi sami.. malo sam čitala po forumu, pa eto, vidim da mnogi muški koriste haha 🤣
Hoću, hvala! Što je vama sad slijedeće?
Trudimo se od 9/21.
Tratinčica123 Svima nama zelim srecu i pozitivne rezultate❤️
Hvalaa ti, to sam i ja mislila pisto su to sve dodatci prehrani zapravo a ne lijekovi. Bas si razmisljam sada da li da i moj muz proba 3 mjeseca s tim lijekovima iako je on pitao dr.Hauptmana za te dodatke i rekao mu je da za njegov slučaj azoospermije to nebi imalo ucinka pošto se ona nalazi u 15% slučajeva gdje se ne zna uopce uzrok azoospermije😔
Trenutno stojimo malo u mjestu dok ne poslozimo neke privatne stvari, ali svakako imamo u planu za početak otici s nalazima TESE na razgovor i misljenje u jednu od ove tri privatne poliklinike IVF, Beta Plus ili Škvorc pa da cujemo sta ce nam reci🤞🏻😊
vitamin D 25000
12/22 otkriven hashimoto
Hvalaa ti, to sam i ja mislila pisto su to sve dodatci prehrani zapravo a ne lijekovi. Bas si razmisljam sada da li da i moj muz proba 3 mjeseca s tim lijekovima iako je on pitao dr.Hauptmana za te dodatke i rekao mu je da za njegov slučaj azoospermije to nebi imalo ucinka pošto se ona nalazi u 15% slučajeva gdje se ne zna uopce uzrok azoospermije😔
Trenutno stojimo malo u mjestu dok ne poslozimo neke privatne stvari, ali svakako imamo u planu za početak otici s nalazima TESE na razgovor i misljenje u jednu od ove tri privatne poliklinike IVF, Beta Plus ili Škvorc pa da cujemo sta ce nam reci🤞🏻😊
Ma da, najčešće kažu da nema puno smisla piti bilo što kad je u pitanju sama 0 na spermiu, ali nekako, dosta sam čitala i bilo je puno pozitivnih iskustava, gdje se ipak i od same 0 pronašlo nakon par mjeseci spermija.. mi pokušavamo sada da pije da se nakon TESE možda nešto i pronađe.. nemamo što izgubiti..
Jer zaista ne znam što očekivati od TESE.. 🙏🙏
Možete pokušati, zašto ne? ☺️
Dobro, kada obavite razgovor, molim te da nam preneseš ovdje dojmove.. jer i mi ćemo u jednu od tih klinika.. Pa ako vi budete prije, prenesi nam🤞
Oprosti, koliko si ono rekla da ste čekali za TESE nakon svih nalaza?
Trudimo se od 9/21.
Tratinčica123 Svima nama zelim srecu i pozitivne rezultate❤️
Ma da, najčešće kažu da nema puno smisla piti bilo što kad je u pitanju sama 0 na spermiu, ali nekako, dosta sam čitala i bilo je puno pozitivnih iskustava, gdje se ipak i od same 0 pronašlo nakon par mjeseci spermija.. mi pokušavamo sada da pije da se nakon TESE možda nešto i pronađe.. nemamo što izgubiti..
Jer zaista ne znam što očekivati od TESE.. 🙏🙏
Možete pokušati, zašto ne? ☺️
Dobro, kada obavite razgovor, molim te da nam preneseš ovdje dojmove.. jer i mi ćemo u jednu od tih klinika.. Pa ako vi budete prije, prenesi nam🤞
Oprosti, koliko si ono rekla da ste čekali za TESE nakon svih nalaza?
Treba pokusati, nista ne mozemo izgubiti, gore od ovih 0 spermica ne moze biti 😅
Samo neka tvom dragom zahvat i oporavak dobro prode 🙏🏻
Nikad ne znas, mozda vas nalaz TESE iznenadi🤞🏻
Naraaavno da cu vam odmah tu javiti sve sta su nam rekli na razgovoru🫶🏻
Jooj ne znam ti sad bas tocno ali nije to bilo odmah gotovo, vec kad je moj muz dosao na kontrolu kod dr.Hauptmana nakon oporavka i svih komplikacija koje su bile onda mu je dao nalaz negdje sigurno mjesec dana☺️
vitamin D 25000
12/22 otkriven hashimoto
vitamin D 25000
12/22 otkriven hashimoto
Alice neka tebe s nama, zajedno smo jače💖 Hvala ti za ovaj nalaz od muža, mi još nismo dobili histološki nalaz ( M-TESE je bila 18.07.2022.) ne kužim da nije moglo u 3 mjeseca biti gotovo. Što se tiče pripravak i dodataka, ja iskreno stvarno mislim a mogu pomoći. Isto tako stres, nezdrav način života mogu jako odmoći. Par situacija nam je pričala doktorica i embriolog u Cita, npr doslovno promjene spermiograma od čiste 0 do normozoospermije ( situacije uvjetovane stresom, dodatcima itd).
Btw, sinoć sam na Netflixu pogledala film Ono što smo željeli, priča je o paru koji se bori sa neplodnošću i neuspjelim ivf postupcima. Nije inspirativna niti ima neki happy end ali nekad je i dovoljno utješno vidjeti kako se drugi nose s tim. Npr meni je ženski lik u filmu primjer kakva ne želim biti.
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Dobro jutro drage moje❤
Alice neka tebe s nama, zajedno smo jače💖 Hvala ti za ovaj nalaz od muža, mi još nismo dobili histološki nalaz ( M-TESE je bila 18.07.2022.) ne kužim da nije moglo u 3 mjeseca biti gotovo. Što se tiče pripravak i dodataka, ja iskreno stvarno mislim a mogu pomoći. Isto tako stres, nezdrav način života mogu jako odmoći. Par situacija nam je pričala doktorica i embriolog u Cita, npr doslovno promjene spermiograma od čiste 0 do normozoospermije ( situacije uvjetovane stresom, dodatcima itd).
Btw, sinoć sam na Netflixu pogledala film Ono što smo željeli, priča je o paru koji se bori sa neplodnošću i neuspjelim ivf postupcima. Nije inspirativna niti ima neki happy end ali nekad je i dovoljno utješno vidjeti kako se drugi nose s tim. Npr meni je ženski lik u filmu primjer kakva ne želim biti.
Alice- Hvala ti za nalaz.. sad kužim 👍
Ne znam, sutra idemo riješiti kariogram i Y pa se nadam da tu neće biti nekih dodatnih problema, a onda čim dobijemo nalaze ćemo privatno kod dr.H da vidimo što dalje..
Ako to sve bude ok, planiramo se za 3 tjedna naručit kod njega. Misliš li da bi mu mogli TESE napraviti do Božića? Koliko ste čekali do samog zahvata?🤔
Jako se brinem za njegov oporavak.. Baš mi je teško kad znam što će i on morat proći.. 😓
No-give-up– Tako je, slažem se. Puno je bilo slučajeva takvih, ajmo reci, čudesnih..nemamo što izgubiti. 😁
Hvala ti za film, ja ću ga možda čak i večeras pogledat!❤
Trudimo se od 9/21.
Tratinčice, jel idete vi baš na TESE ili Micro-TESE? Da te utješim mm se jako brzo oporavio. Nevjerojatno kako brzo se to tkivo i koža oporavlja. Mi smo isti dan otišli iz bolnice, ja sam mu previjala ranu svaki dan. Prvih par dana je bilo otečeno i maaalo ga je boljelo, poslije skroz oke. E da vas pitam, spominjete da je u Repromedu jako skupo, koliko je to skupo jel znate? Ove poliklinike IVF, Beta Plus ili Škvorc, jeli one i dalje imaju ugovor sa HZZO?
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji