Upravo sam se čula s doktoricom vezano za hormone supruga. Rekla mi je da je dobro što je testosteron porastao, i da povišene vrijednosti lh i fsh u odnosu na zadnji ne znače nužno da je stanje lošije. Ali se svakako iza m-tese očekivala promjena u vrijednostima hormona. Propisala mu je clomifen 25 mg/dnevno i ponoviti hormone za 3 do 4 tjedna pa će ovisno o stanju hormona mijenjati količinu ili potpuno zamijeniti brevactidom.
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Upravo sam se čula s doktoricom vezano za hormone supruga. Rekla mi je da je dobro što je testosteron porastao, i da povišene vrijednosti lh i fsh u odnosu na zadnji ne znače nužno da je stanje lošije. Ali se svakako iza m-tese očekivala promjena u vrijednostima hormona. Propisala mu je clomifen 25 mg/dnevno i ponoviti hormone za 3 do 4 tjedna pa će ovisno o stanju hormona mijenjati količinu ili potpuno zamijeniti brevactidom.
Hvala ti!
Držim fige da sa clomifenom bude nekakvih pomaka! 🤞🤞 dobro je.. nije sve tako crno🤗😜
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Hvala ti draga Tratinčice💖 Koliko čitam, u jako puno slučaja je bilo pozitivnih pomaka. Čitala sam i da ima bolje djelovanje uz antioksidans (najbolje vitamin E) pa ćemo uzeti i to da pije. Što ima kod vas?
M-TESE ❌
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
Hvala ti draga Tratinčice💖 Koliko čitam, u jako puno slučaja je bilo pozitivnih pomaka. Čitala sam i da ima bolje djelovanje uz antioksidans (najbolje vitamin E) pa ćemo uzeti i to da pije. Što ima kod vas?
Da.. I ja sam puno čitala o tome i isto mislim da se pokazalo dosta dobro.. 🤞🤞 mora uspjeti nešto na bolje 🤗
Ništa, mi strpljivo čekamo iduci tjedan pa da obavimo kariogram i mikrodelecije.. 🙈
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Pozdrav hrabre borilice 🥰 jutros sam naisla na ovaj forum i cijelo jutro vas citam. Jako mi je drago da postoji, da ste aktivne i da dijelite ove dragocijene informacije. Mi smo se sa dijagnozom neopstruktivna azospermija susreli u 12/20. Kao i vecina u totalnom soku i apsolutno neocekivano. Tocno znam sve vase emocije kroz koje prolazite ❤️ kad sam tad krenula guglati nisam nigdje uspjela naci aktivan forum sa svim ovim informacijama koje si vi tu dijelite ❤️ zato mi je bas drago da ste aktivne 😊 prikljucila sam se temi potpomognuta oplodnja, tamo je bilo nekoliko cura ciji muzevi imaju azoo pa sam ostala na toj temi 😊 pokusat cu ukratko opisati nasu pricu. U 12/20 napravljen 1.spermiogram i dijagnoza azoo. Spermiogram ponovljen jos 2 puta, dijagnoza ista. Napravljen nalaz hormona. Testosteron uredan, FSH 32. Dotad sam na netu vec iscitala sve sto se dalo iscitati o azo i shvatila da su nam sanse sa takvim FSH jako male. Dogovorili smo telefonske konzultacije sa dr Radovnikovic (CITO) i pregled kod dr Hauptmana (Rebro). Pregled je pokazao atrofiju testisa (smanjeni testisi), uzrok nepoznat. Oba doktora su nam na temelju nalaza i UZV rekli da su sanse za uspjesnu TESE smanjene. Odlucili smo se za TESE postupak kod dr Hauptmana. Genetski nalazi (kariogram i mikrodelecije) su bili uredni. Uzeto je ukupno 5 uzoraka i u 2 je pronadeno nesto malo spermija. Na nalazu pise da je mogucnost/uspjesnost TESE/ICSI vrlo mala. Na preporuku dr Hauptmana i istrazivanjem po netu, odlucili smo se za postupak u polik Repromed. Embriolog Stanic nam je odmah rekao da ne zna sto ga ocekuje kad odmrzne smrznuti materijal jer je nalaz biopsije jako los. Srecom bilo je hrabrih 12 spermija koji su uspjeli oploditi 6 js. Dobili smo 2 blastice i jedna samo sto nije stigla u nase narucje 🥰❤️ nadam se da ce nasa prica nekome dati nadu i vratiti malo pozitive. Uzasno je tesko prolaziti kroz svu neizvjesnost koju ova dijagnoza nosi sa sobom i potrebno je puno ljubavi i gledanja u istom smjeru da dodemo do ispunjenja nase zelje za roditeljstvom. Zelim vam svima od srca puno hrabrosti, razumijevanja i ljubavi u partnerskom odnosu i na kraju ostvarenje najvece zelje ❤️
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 🔄
sunnysparkle7@gmail.com
mamatobe2022 bas si jako lijepo opisala vas stav o donaciji ❤️ vjerujem da bi i mi isto postupili da je doslo do donacije 😊 zelim ti lijepu i urednu trudnocu
Pretrage - U Zagrebu se privatno mogu napraviti pretrage mikrodelecije Y kromosoma u Synlabu, a u polik Analiza se moze napraviti kariotip. Nalazi dodu za 2-3 tjedna.
Embrioglue - netko ga je spomenuo. Mi smo ga koristili u uspjesnom postupku u polik Repromed. Mislim da ga imaju i polik IVF i Podobnik.
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 🔄
sunnysparkle7@gmail.com
Pozdrav drage zene 🤗
Sunny hvala na podjeljenom iskustvu. Embrioglue ima i u Cita. Mi smo na "pauzi" od mpo iako se to bas ne moze reci da je moguce i izvedivo jer u pauzi nema dana da nam nije glavna tema sto dalje. Ja sam na tri adrese preko hzzo jutros povadila krv za razne dodatne krvne pretrage nebi li nasli krivca neuspjelim transferima, narucila se jutros u splitskoj bolnici na humanoj genetici za karoigram i dobila termin 29.11.
Sutra jos moram u obicni lab na OGTT , HbA1C i TSH prekontrolirat. Iza nove godine cu u ginekologa opet briseve, spolne hormone prekontrolirat i dogovorit histeroskopiju.
Muzu je jucer ustanovljena celijakija slucajno, pa ce on isto po laboratorijima za dodatne pretrage i spolne hormone prekontrolirat ovih dana. Javim vam izvjestaj!
Prethodno zdravi, nakon azoospermije kopajuci pronasli razne dijagnoze 🙈 da nismo isli na bebu mislili bi da smo zdravi 😅
Nakon sve sta obavimo bit ce dilema ostati vjerni Citu ili prebaciti se u taj slavni Repromed 🤯
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
https://ibb.co/8KS67vv
https://ibb.co/Nt9CccJ
https://ibb.co/Q6bP54X
https://ibb.co/WFcH0HT
Valjda sam dobro ocitala nalaze muzevih hormona koje sam vam obecala poslat. On je bio na Klomifenu od 1. do 5. mj tj do M tesse . Prvo je uzimao 25 mg svako drugi dan do kontrole hormona i onda mu je povecano da uzima 25mg svaki dan .
Vidila sam da smo nalaz mikrodelecije cekali 14 dana, a kariogram malo vise od mijesec dana i sve je bilo uredno.
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Draga Sunny od 💖 ti hvala na svakoj natipkanoj riječi...na podjeljenom iskustvu i riječima potpore🥰🥰
Lucy08 e hvala ti što si se potrudila poslati nalaze, znači bit je bila podignuti testosteron fsh nije ni provjeravala. Super mi je tvoja posvećenost, i znam da bi voljela malo se odmoriti od svega, ostaviti se i foruma, ali isto ja volim da si s nama u toku💕 E btw gledala sam i ja Repromed, najviše radi embriologa koji je u našoj priči jako bitan.
M-TESE ❌
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
Hej cure.. mi smo napokon dobili uputnice i za zd termin za mikrodelecije 20.10. pa se salje za zg.. e sto mi je danas uljepsalo dan, zvala sam Klaicevu i zena mi kaze na zalost vam ne mogu dati termin jer idemo u obnovu i ne znam kad ce biti gotovo ono razocarenjeee je valjda i ona preko telefona mogla cuti.. kaze zapisat cu vas beoj pa ako na rebru ni do tada ne dodjete na red kad radovi zavrsite doc cete .. i ja ono ajojj.. zena zastane malo kaze cekajte da razmislim .. da li bi sutra mogli doc 🙀😹 na kraju mi je to bilo malo tesko sve ishendlat s poslom smjestajem i slicno i zena mi dala termin za pon za kariogram znsci nevjerojatno koja sreca odradit ce jos to i nadam se da se nece otec s nalazima il se zagubit il sta ja znam posto ide renovacija al ono, sok i nevjerica
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Sortiraj odgovore
Najstariji