AZOOSPERMIJA

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tratinčica123
    18. Listopad 2022. 19:34

momtobe2022

Tratinčica123

momtobe2022

Moj je suprug na TESE kod dr. Hauptmana čekao otprilike 3 mjeseca, a bilo mu je rečeno da je čekanje nekoliko tjedana. Kad je donio sve nalaze na zadnjim mu konzultacijama dr. nije dao termin, već mu je rekao da će ga obavijestiti. I je… dan i pol prije. 😅 Naravno, to nam je bio prioritet i brzinski smo otkazivali putovanje, organizirali se na poslu, doma. Srećom, pola sata smo od bolnice, pa nam to bar nije bio problem. Ne mogu zamisliti da smo još morali putovati, organizirati smještaj i slično. Nadam se da ćete znati datum operacije unaprijed da se stigente pripremiti.
    Mi smo to radili 2021. kad se u bolnicama još povlačila korona i sve je kasnilo, pa ne znam bih li za tu neorganiziranost okrivila isključivo situaciju s pandemijom ili su i inače takvi. Eto, javljam čisto da budete spremne ako im je to inače praksa.

Jaooo haha strasno, ali da, svi smo navikli na naše bolnice i doktore… Mi nismo iz Zg tako da ćemo morati neki termin dogovorit, jer mi nećemo moći baš u jednom danu to sve izvesti…🙉🤔
    Hvala na upozorenju!❤
    Dobro ste vi to sve na kraju i stigli 🤣
    Imam pitanje za tebe.. kad si im poslala e mail u Prag nakon koliko su ti otprilike odgovorili ?

Jako brzo! Nisam sad kopala po tim starim mailovima da bih točno znala, ali taj isti dan ili sljedeći sam od koordinatorice na hrvatskom jeziku dobila odgovor da su sve zaprimili i da će se javiti kad liječnik pogleda nalaze. Odgovor s mišljenjem liječnika (opet ga prenosi koordinatorica) smo dobili kroz dva do tri dana. S njima zbilja sve ide jako brzo i što se čekanja tamo tiče mislim da nema brige.

Hvala puno, ja sam im danas poslala e mail, čisto da dobijemo par info o donaciji i općenito postupcima kod njih..  pa evo, samo da znam kad mogu očekivati odgovor.. 
    Super onda, bit će brzo povratna info🤗🤗 hvala puno!
    Ako sam dobro shvatila, od njih se sve dobije- lijekovi i onda to sve možemo ostalo odraditi u Hr kod svog doktora i onda tek na aspiraciju i transfer opet kod njih? 

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Tratinčica123
    18. Listopad 2022. 19:37

momtobe2022

Tratinčica123

momtobe2022

Moj je suprug na TESE kod dr. Hauptmana čekao otprilike 3 mjeseca, a bilo mu je rečeno da je čekanje nekoliko tjedana. Kad je donio sve nalaze na zadnjim mu konzultacijama dr. nije dao termin, već mu je rekao da će ga obavijestiti. I je… dan i pol prije. 😅 Naravno, to nam je bio prioritet i brzinski smo otkazivali putovanje, organizirali se na poslu, doma. Srećom, pola sata smo od bolnice, pa nam to bar nije bio problem. Ne mogu zamisliti da smo još morali putovati, organizirati smještaj i slično. Nadam se da ćete znati datum operacije unaprijed da se stigente pripremiti.
    Mi smo to radili 2021. kad se u bolnicama još povlačila korona i sve je kasnilo, pa ne znam bih li za tu neorganiziranost okrivila isključivo situaciju s pandemijom ili su i inače takvi. Eto, javljam čisto da budete spremne ako im je to inače praksa.

Jaooo haha strasno, ali da, svi smo navikli na naše bolnice i doktore… Mi nismo iz Zg tako da ćemo morati neki termin dogovorit, jer mi nećemo moći baš u jednom danu to sve izvesti…🙉🤔
    Hvala na upozorenju!❤
    Dobro ste vi to sve na kraju i stigli 🤣
    Imam pitanje za tebe.. kad si im poslala e mail u Prag nakon koliko su ti otprilike odgovorili ?

Jako brzo! Nisam sad kopala po tim starim mailovima da bih točno znala, ali taj isti dan ili sljedeći sam od koordinatorice na hrvatskom jeziku dobila odgovor da su sve zaprimili i da će se javiti kad liječnik pogleda nalaze. Odgovor s mišljenjem liječnika (opet ga prenosi koordinatorica) smo dobili kroz dva do tri dana. S njima zbilja sve ide jako brzo i što se čekanja tamo tiče mislim da nema brige.

Hvala puno, ja sam im danas poslala pa da znam samo kad mogu očekivati odgovor. 
    Onda super,  bit će brzo povratna info 🤗
    Ako sam dobro shvatila, od njih se dobiju lijekovi i onda sve ostalo možemo obaviti u Hr, a onda tek na aspiraciju i transfer opet kod njih?
    Koliko ste čekali za postupak tamo, oprosti ako si mi već pisala ali zaboravila sam..🙄

Trudimo se od 9/21.

Tratinčica123
    18. Listopad 2022. 19:37

Dva puta sam poslala, soriiii🙉🙉🙉

Trudimo se od 9/21.

momtobe2022
    18. Listopad 2022. 22:30

Tako je! Dr. od tamo napiše što još od nalaza eventualno trebaš napraviti (a trebat će ti dosta toga) i nakon skupljenih nalaza ti propisuje terapiju. Sve obaviš u RH i odmah šalješ mailom. Recept za lijekove dobivaš preko bolnice ili privatno. Moja gin. iz doma zdravlja mi te ljekove nije mogla dati, čak je slala i upit u hzzo. Idu samo preko bolnice ili putem privatnog recepta specijalista. Uputnice za pretrage sam bez problema dobivala preko nje, ali sam dio obavljala i privatno da bude brže. 
    Na sam postupak se ne čeka. U njega ulaziš s prvim sljedećim ciklusom nakon prikupljenih nalaza i dobivanja lijekova. U suprotnom ti dio nalaza propada i upadaš u začarani krug. 😂
    U koju si se kliniku javila?

👩🏻 ✅
    👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
    postupak s doniram stanicama
    bebica stigla 🤍 👶🏻🤍

Tratinčica123
    19. Listopad 2022. 08:14

momtobe2022

Tako je! Dr. od tamo napiše što još od nalaza eventualno trebaš napraviti (a trebat će ti dosta toga) i nakon skupljenih nalaza ti propisuje terapiju. Sve obaviš u RH i odmah šalješ mailom. Recept za lijekove dobivaš preko bolnice ili privatno. Moja gin. iz doma zdravlja mi te ljekove nije mogla dati, čak je slala i upit u hzzo. Idu samo preko bolnice ili putem privatnog recepta specijalista. Uputnice za pretrage sam bez problema dobivala preko nje, ali sam dio obavljala i privatno da bude brže.
    Na sam postupak se ne čeka. U njega ulaziš s prvim sljedećim ciklusom nakon prikupljenih nalaza i dobivanja lijekova. U suprotnom ti dio nalaza propada i upadaš u začarani krug. 😂

Puno ti hvala, sad mi je jasnija cijela slika.👍 Moj doktor je u bolnici baš na odjelu pa onda mislim da sa uputnicama i svime neće biti velikih problema.. niti sa pregledima itd.. Hvala!
    E da, baš sam te to htjela pitati upravo, da mi proslijedis e mail i kliniku gdje ste vi isli?🙏
    Ja sam jučer poslala e mail u:
    - Europe Ivf Prag
    - Pronatal Cz 
    Ako trebam negdje drugdje, voljela bih gdje ste i vi, ipak je na preporuku lakše, pa molim te za mail.. 🤗

Trudimo se od 9/21.

Tratinčica123
    19. Listopad 2022. 11:31

Tratinčica123

momtobe2022

Puno ti hvala, sad mi je jasnija cijela slika.👍 Moj doktor je u bolnici baš na odjelu pa onda mislim da sa uputnicama i svime neće biti velikih problema.. niti sa pregledima itd.. Hvala!
    E da, baš sam te to htjela pitati upravo, da mi proslijedis e mail i kliniku gdje ste vi isli?🙏
    Ja sam jučer poslala e mail u:
    - Europe Ivf Prag
    - Pronatal Cz
    Ako trebam negdje drugdje, voljela bih gdje ste i vi, ipak je na preporuku lakše, pa molim te za mail.. 🤗

Poslala sam jutros i na- [email=dobrodosli@pragueivf.cz]dobrodosli@pragueivf.cz[/email]
    Dobila sam odgovor u roku 2h, sve potrebno su mi napisali.🤗
    Ostale dvije klinike još ništa. 

Trudimo se od 9/21.

Lola1
    19. Listopad 2022. 14:06

No-give-up

Lola, mi smo baš nedavno rješavali uputnice za hormone, kariogram i mikrodelencije uz mladog i neiskusnog doktora opće prakse mm baš se iskompliciralo (sto puta ispravljao uputnice). Prvo sam poslala uputnicu naobzadar.lab@gmail.com, onda su mi oni odgovorili:
    "Poštovani, Uvidom u vaše uputnice vidimo da imate dio pretraga koje možete obaviti kod nas i dio koje možete poslati u suradnu ustanovu preko nas. Pretragu kariogram ne možete poslati preko nas nego se morate osobno telefonski dogovoriti (Citogenetski laboratorij 01/2367234 )Neka vam liječnik općeprakse pošaljeuputnice:-NA 1. - MIKRODELECIJA Y- NA 2. - INHIBIN B, SHBG I SLOBODNI TESTOSTERON- NA 3. - Slanje uzorka u suradnu ustanovuKada riješite uputnice morate doći na osobni dogovor u centralni laboratorij.Dogovor možemo obaviti u jutarnjem terminu kada dođete vaditi krv za pretrage koje mi radimo.Ako dolazite samo da se naručite za vađenje u suradnu ustanovu onda najbolje radnim danom od 11 do 14h"

Mikrodelencije je vadio u zadru pa je potrebno prije toga dogovoriti se u centralnom labu, donijeti uputnicu za vađenje i slanje u suradnu ustanovu, a za kariogram sam zvala gore broj koji su mi dali i poslala mail napredbiljezbe.poliklinika.pedijatrija@kbc-zagreb.hr uputnice za kariogram i genetsko savjetovanje i na mail su mi odgovorili da je dobio termin tek 19.12.2022.
    Ako te što zanima pitaj😊

Draga, ako moze jos info , pisala sam na ob lab i samo su mi napisali da se vadi krv u poliklinici dolje i isto se uzima broj na salteru uglavnom kao i kad obicno vadis krv? hvala ti :) 

👩🏻32
    👦🏻31
    Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
    Prag 11/23
    Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
    Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
    Nemamo smrzlica
    Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage

Tratinčica123
    22. Listopad 2022. 09:28

Žene,  di ste mi, nema vas?🥰 kako ste? 

Trudimo se od 9/21.

Lola1
    24. Listopad 2022. 08:19

Tiho je nesto na forumu :) al razumljivo, barem u nasem slucaju sad kad cekamo nalaze nista se ne dogadja. @Sunny , cestitam na bebici nek je sretno :) tako mi je drago kad vidim da i s nasom dijagnozom ste uspjeli , svima nam to daje nadu 💕

👩🏻32
    👦🏻31
    Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
    Prag 11/23
    Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
    Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
    Nemamo smrzlica
    Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage

Srculence3
    24. Listopad 2022. 08:35

Jutro cure❤. Baš tako što kažeš Lola ništa se ne događa pa nemam što ni prijavit😁 Muž pije klomid i vitamin E, za 10 dana će na kontrolu hormona. Nuspojave ne osjeća nikakve, čak bi rekla da pozitivno djeluju na njega, sad ne znam jeli to nekakav placebo učinak. Lola oprosti nisam bila na forumu tek sad vidim pitanje, jeste uspjeli riješiti? Tratinčice što ima kod vas, jel muž vadio krv?

👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
    AMH:35
    🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
    M-TESE ❌
    12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
    15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up
    url=https://www.tickerfactory.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.