AZOOSPERMIJA

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PixelPro
    30. Listopad 2023. 23:48

Bopsich prvo tebi da jos jedanput cestitam na blizancima!! 
    Nadam se da ce vam dalje sve ici bez problema i da uzivate jer imate se itekako cemu veselit!
    Lola proci ce i te lose stvari brzo , fokusirajte se na postupak a drugo ce se popravit kad tad 
    Lotta ni ja se nisam oporavio bas u dva dana...treba vremena (tjedan,dva) i saka tableta koje se isplate.
    FNA mapping mi se cini interesantan po ovome sta sam procitao i valjalo bi se detaljnije raspitati za iskustva!
     I hvala svima na pozdravima   

Leona89
    31. Listopad 2023. 09:24

Crvenkapice žao mi je da te uhvatila depra, nije mi to čudno, jer sam se i sama tako osjećala mnogo puta. Vjerujem da ćeš naći snage i da će ti se pozitiva vratiti❤️ drago mi je što ste napokon krenuli u novi postupak i od srca ti želim da ovaj bude dobitan i da uskoro držiš svoje malo klupko sreće u naručju🥰 navijamo za tebe na najjače, sretno u petak na UZV😘❤️💪🏻🤞🏻
    Tratinčice drago mi je da si dobro, neka tako i ostane😍❤️  
    Lola jako mi je žao što si baš ti taj višak, vjerujem da ti je teško to sve palo. Imate svoj cilj i mislim da ti je to jedino bitno sada, odagnaj loše misli, bit će sve u redu❤️ sretno🤞🏻😘
    Momtobe hvala, šaljem puse❤️😘

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

Tratinčica123
    31. Listopad 2023. 19:11

Bokić najdražoj ekipici🤗
    Lotta, svaki dan će mužu biti sve bolje, bitno da se polako oporavlja. Ipak je to bila operacija 🤷‍♀️
    Lola, sretna sam što za vikend kreće i vaš postupak i veselit ćemo se sve skupa pratiti😊 jako mi je žao za posao... idite sad prema ovom cilju, snaći ćete se nekako 🙏
    Momtobe, drago mi je da si živa 🤣
    .
    E sad, loše vijesti. Mi smo danas obavili poziv u centar za skrb i rekli da mi odustajemo od posvajanja.
    Zašto? 
    Jako duuga priča, od početka to sve ide jako sporo i imali smo razumijevanja, no u zadnja 2 tjedna su od nas više puta napravili budale, poludili smo. 
    Pa prvo fali ovo, pa onda fali ono, pa čeka se ravnatelja. Pa mi osobno nazovemo ravnatelja, on nema pojma u kojoj fazi je to sve, ne čeka se njega... Da vas sad ne gnjavim s tim, nama je pukao film kad su rekli da umjesto 2 tjedna, cekat će se mjesec, dva, tri.. tko zna koliko.. Znači muljaju sve do jednog🤨
    To je zaista predugo uz moju trudnoću, tako da ipak ništa od toga. Jako smo tužni jer iskrena srca smo ušli u to sve, ali očito nije suđeno. 😔
    Pusa 😘

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Lotta33
    31. Listopad 2023. 20:56

Leona, nije nam H. rekao za FNA mapping, vec smo sami nasli na netu, kao i vecina nas... Njega cemo pitat za misljenje, ali prilicno ozbiljno razmisljamo tome. Otegotna okolnost je sto je samo u SAD-u, da, ali sto se moze 😕
    ...
    Crvenkapica94, drzim fige za puno folikula, a onda jos jace za oplodnju!! 🤞🤞💪
    ...
    Lola1, jako jako mi je zao kroz sto prolazis. Najgori moguci period... Izgleda da to uvijek tako u zivotu bude 🥺 ali k vragu i posao, drugi prioriteti su puno bitniji. Zelim ti da pronades mir, a onda ce se sve korak po korak posložiti 😘
    ...
    Momtobe2022, da, bolje je da nista ne kaze ta dva tjedna nego ovako, ni da ni ne, ali malo vise ne, ali cekajte😂 nema veze, proletit ce i nama to vrijeme😊 hvala ti 😘
    ...
    PixelPro, boli boli, ali svakim danom sve manje. Kaze moj muz kad sam mu procitala tvoje riječi "odmah mi se svida taj covjek" 😄 jer smo mi po drugim forumima citali kako oporavak brzo ide, a ne o šaki tableta 🤭
    ... 
    Tratinčice, nazalost obzirom gdje zivimo ne cudi me sto ste odustali i sto je sustav blago receno koma. Zao mi je, jedna curica bi sigurno bila presretna i voljena kod vas😢 neka ti tvoj curetak u drobicu bude utjeha za sad. Mozda ste sad odustali zato jer cete u nekom drugom vremenu uspjeti 😘😘
    ... 
    Ostalim curama 😘😘😘

🙋🏻‍♀️: nalik PCOS, uredan ciklus
    🙋🏻‍♂️: azoospermija
    🍀✨IVF Prag ✨🍀
    08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
    09/24 FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
    ...it's a🩵

bopsich
    31. Listopad 2023. 22:57

Lotta drago mi je da se muž polako oporavlja. Doći će to sve polako na svoje, treba vremena. Dobro je da istražujete i druge opcije, ali tko zna, možda vas ugodno iznenade nalazi Mtese ❤️🙏🍀
    Crvenkapica žao mi je, znam kako je i meni bilo teško kad su svi oko mene bili trudni i još bi me pitali što ja čekam. Bila sam sretna zbog njih, ali svejedno je bolilo što ja nisam mogla.. Nadam se da vas uskoro čeka vaša mrvica. Treba puno snage u ovoj priči ❤️🙏🍀
    Lola jako mi je žao što to prolaziš na poslu. Vjerujem da ti se svega nakupilo i nismo mi od kamena, mora čovjek jednom negdje puknuti. Pokušaj se fokusirati na početak postupka, tu smo uz tebe i navijamo za vas ❤️🙏🍀
    Momtobe ❤️🥰
    Tratinčice žao mi je da je tako ispalo. Nažalost situacija u našoj državi je takva, da ljudi sa iskrenom željom na kraju odustanu jer ne mogu na kraj s papirologijom. Možda situacija jednog dana bude bolja, nadam se 🙏❤️🍀
    ..
    Kod mene je sve ok, osim što sam jako pospana od Duphastonea, ali od kad ih uzimam krvarenju ni traga..
    Jedino mi se čini da je dosta toga, Estrofem 2mg 3x1, vaginalno Utrogestan 200 mg 3x2 i od petka pijem Duphastone 3x2 10 mg.. Malo sam kao pijana, ali nema veze 😅🙈 U četvrtak sam na pregledu, pa ću svakako pitati doktora što o tome misli. S obzirom da su mi na hitnoj Duphastone prepisali tek nakon što sam ja pitala misle li da su potrebni..

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

Leona89
    02. Studeni 2023. 07:40

Tratinčice baš mi je žao što niste uspjeli, kako si i sama rekla, očito nije bilo suđeno. Imaš se svejedno čemu veseliti, jer vam stiže vaša curica🩷
    Lotta baš me zanima što H ima reći u vezi toga, brzo će i vaša kontrola, držim fige i dalje da analiza iznenadi ❤️🤞🏻 😘
    Bopsich sretno danas na UZV❤️❤️😘

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

Tratinčica123
    02. Studeni 2023. 14:18

Hvala dragi moji ljudi za utjehu, moram to zaboraviti, ali da smo tužni- stvarno jesmo. Toliko smo se trudili i borili, ali sustav je jednostavno takav i tu ne možemo ništa..  😖😤
    .
    Meni je stomak buknuo preko noći baš baš 🤣 ali ja sam i dalje na minus 8 kila i sad tu stojim. 
    Kaže mi baka da sve ide u bebu, ništa meni, tako se i osjećam. Nešto pojedem, a kao da je samo prošlo kroz mene... 🤣
    https://ibb.co/FhjwxFv
    .
    Kako ste mi svi?❤

Trudimo se od 9/21.

Srculence3
    02. Studeni 2023. 19:44

Pozdrav drage moje♥️Čitam cijelu temu od početka i zapisujem si ali opet imam par pitanja i nedoumica. Tratinčice,Lola,momtobe nadam se da mi možete pomoći, btw Lola jel stigla menga kad krećete🫶?

Naime odluka je pala na Prag . Nalaze sam vec pocela vaditi i zapravo brzo cu ih povaditi samo što se trombofilija ceka 20 dana, a papa test i mjesec dana. Trombofiliju sam vadila i mogla bi doc kroz 2 tjedna, a papu neznam mogu li pokusati ubrzati, ali imam i papu od 26.05.možda se može i ona provući dok ova ne dođe. Zanima me koliko je realno očekivati da idem u postupak sa sljedecim ciklusom koji je 27.11, dakle sad🤭?
    Pitala sam njih, tj s Jelenom komuniciram i ona kaže da je moguće. Zašto već sad, zato je kraj 12.mj ne rade a 1.i 2.mj mi je muž poslovno odsutan, pa gubim.bezveze 3 mj. Dali je teško nabaviti ljekove, i gubi li se tu puno vremena na cekanje narucenih ljekova?

👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
    AMH:35
    🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
    M-TESE ❌
    12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
    15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up
    url=https://www.tickerfactory.com]

Tratinčica123
    02. Studeni 2023. 20:02

Srculence3

Pozdrav drage moje♥️Čitam cijelu temu od početka i zapisujem si ali opet imam par pitanja i nedoumica.Tratinčice,Lola,momtobenadam se da mi možete pomoći, btwLolajel stigla menga kad krećete🫶?

Naime odluka je pala na Prag . Nalaze sam vec pocela vaditi i zapravo brzo cu ih povaditi samo što se trombofilija ceka 20 dana, a papa test i mjesec dana. Trombofiliju sam vadila i mogla bi doc kroz 2 tjedna, a papu neznam mogu li pokusati ubrzati, ali imam i papu od 26.05.možda se može i ona provući dok ova ne dođe. Zanima me koliko je realno očekivati da idem u postupak sa sljedecim ciklusom koji je 27.11, dakle sad🤭?
    Pitala sam njih, tj s Jelenom komuniciram i ona kaže da je moguće. Zašto već sad, zato je kraj 12.mj ne rade a 1.i 2.mj mi je muž poslovno odsutan, pa gubim.bezveze 3 mj. Dali je teško nabaviti ljekove, i gubi li se tu puno vremena na cekanje narucenih ljekova?

Ja mislim da je moguće, zašto ne🤷‍♀️
    Ako su oni u Pragu rekli da njima paše, mislim da sve stignete. Jupiii!
    Meni su za trombofiliju rekli isto mjesec dana, nalaz mi je došao 5-ti dan nakon vađenja, pa možda i to možeš očekivati ranije. 
    Papa test od 5 mjeseca ti kod njih prolazi👍 mislim da mora biti unutar godinu dana.😘 
    A za lijekove će možda Lola najbolje reć, ali mislim da se i to riješi za dan, dva.. 

Trudimo se od 9/21.

momtobe2022
    02. Studeni 2023. 20:21

Srcuence, i ja mislim da je moguće. Nadam se da će ti trombof. stići kao i Tratinčici, ja sam svoju duže čekala. 🍀 Papu uvijek radim privatno i dobijem nalaz kroz tjedan dana. Ako je baš hitno onda mislim da možeš tako napraviti. 
    Lijekove nisam čekala ni sekundu i nisam ih naručivala. Imali su ih uvijek na stanju u ljekarni u koju sam išla. 
    Baš vam držim fige! ❤️

Tratinčice, žao mi je zbog posvojenja. Ipak mi je najviše žao djevojčice koja je propustila ovu priliku za dobiti roditelje i seku. Njuj želim puno sreće 💕 Znam koliko ste htjeli posvojiti, pa se nadam da će biti još prilike kad situacija bude malo mirnija. 🥰

👩🏻 ✅
    👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
    postupak s doniram stanicama
    bebica stigla 🤍 👶🏻🤍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.