Lola, vi možete doći tamo zapravo kad god vi želite, odnosno samo je bitno da oni imaju slobodno…
Ja sam znala u četvrtak da si stopericu moram dat u subotu u 23 sata i da je aspiracija u ponedjeljak ujutro.
Zato i pitam, jer ako kažu da ne može nikakva zamjena, to vidi s njima.. možda i može 😀
Lako vi krenete kad ti kažu da si za 2 dana trebaš dat stopericu i dođete tamo i oni će ti dati Ovitrelle… ali kažem, javi im, možda može i neka zamjena.. Ja bih čak otišla tamo 2 dana prije da se lijepo odmoris. Nije aspiracija jednostavna ❤ samo polako..
Srculence, Hahah i ja jedva da svi vi budete na porodiljnom, mene će tad budit beba, a vi ćete uzivati u spavanju 🤣😛
Opa, imamo onda još jedne koji uskoro putuju. Veselim se zbog vas, volim takve priče 🤩
Mi još čekamo te zadnje papire, sutra ćemo zvat da vidimo kako i šta.. dal se što riješilo.. još malo uživamo u slobodi 🙈🤣
Zaista je nestasica i ne mogu se narucit nigdje ali ljekarna Filipovic u Zagrebu ima i frendica ce mi ih kupiti i donijeti 💕 svakako cemo otici barem dan prije jer put je uzasno dug i sto kazes da odmorim .. drago mi je ds ti je malo lakse s trudnocom ☺️
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Hvala vam svima na savjetima, napraviti ću kako trenutno osjećam da trebam i otići kod ginekologa. Mislim da je to sad prioritet. Smeđarenje se nastavlja, iako je više roskasto nego smeđe. I kao neke "kapilaraste niti" jako tanke i male(izmišljam riječi jer ne znam kako bih to bolje opisala). Ne bude ništa na ulošku, ali nakon što se obrišem se pojavi na papiru. Bolovi su povremeni. Uopće ne znam što da mislim, ali baš se ne mogu opustiti i jedva čekam taj sljedeći četvrtak da se malo smirim..
Leona žao mi je da se sve zakačilo za tebe, hoće to tako nakon antibiotika 🙄 Meni uvijek imunitet podigne propolis u kapsulama od Nature.
Bitno da su nalazi obavljeni i nadam se da ćete uskoro dobiti poziv 🤞🍀
Lola ne znam tko je spominjao Crvelina, ja sam folikometriju radila u Turskoj, a kod dr. Tadić sam odradila samo mjerenje endometrija prije FET-a. I ona je sve napravila kako treba 😊
Vezano za Ovitrelle, i mi smo imali problem s tim. Moj muž ih je uzimao za terapiju prije Micro Tese, i zadnjih mjesec dana ih nigdje nije bilo, pa nam je prijatelj nosio iz Slovenije..
Sad vidim da ste se snašli, odlično 😊
Srculence drago mi je da ste donijeli odluku ❤️ Ako je tvoj muž miran s tim, mislim da i ti možeš biti. Razumijem da si htjela još jednom pokušati, ali vjerujem kad krenete u postupak da ćeš biti sigurna u svoju odluku 🥰
Tratinčice drago mi je da si sad u nekom ugodnijem i mirnijem periodu trudnoće ❤️
Nadam se da će se i papiri za posvajanje uskoro riješiti 🤞🍀
Kad je sljedeći pregled? 😊
Lotta draga, javi se kad budeš spremna. Nećemo forsirati, ali samo da znaš da mislimo na vas ❤️
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Evo me cure moje drage ❤️ maloprije smo stigli kuci, put je dugo trajao jer je dio autoceste bio zatvoren - za muza kojeg boli i dok sjedi nije bas bajan dan za produljiti put. Srecom, tablete pomazu🙂
Doktor Hauptman je jutros opet dosao do njega, rekao je stanje u jednom testisu bolje nego u drugom, da ne zeli reci da nema nista, ali da se nadao da ce to biti bolje. Mi smo dobro psihicki, izmijenjuje nam se tuga i neka zezancija, ne znam kako bi opisala. Nije nam se vjerojatno jos sleglo sve.
...
Lucy, Tratinčice, kako ste vi trudnice?🥰 Nema mucnima vise pretpostavljam, sad dolazi lijepo razdoblje i onaj najlipsi drobic, ni premal ni prevelik 🤩
...
Bopsich, nazovi svoju ginekologicu i reci da ne mozes doci, zapravo javit ce ti se sestra ionako pa njoj ne moras puno objasnjavati. Nemoj se bzvz nervirati oko ovakvih stvari 😘😘
...
Leona, Lola, Srculence (gledam ja ko je to 🤣) i sve ostale cure, hvala vam svima jos jednom na podrsci i brizi. Navijam za sve vas jednako u vasim borbama kao i za sebe. Leonice, ti si nam sljedeca mtese nada 🥰
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
🙋🏻♂️: azoospermija
🍀✨IVF Prag ✨🍀
08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
...it's a🩵
Srculence, sad vidim da ste napola odlucili za Prag. Teska je to odluka, i meni se vrtila u glavi cijelim putem. Malo sam ok s tim, malo nisam, tako da te u potpunosti razumijem. Sto god da odlucite, izbor je ispravan. 😊
🍀✨IVF Prag ✨🍀
...it's a🩵
Draga Lotta, nek ste vi sretno stigli kuci 🫶🏻 zapravo ne zvuci ni tako lose sto je dr rekao? Odmorite se sada lijepo
Curke, pitanje, isla sam uzet svoj bijeli recept za ovitrelle natrag jer mi treba za drugu ljekarnu, oni su rucno nasvrljali pen 🤷🏻♀️ ja sam mislila da on nije u pen-u. Bas mi je malo frka uopce ne znam ni kada ni kako se pikati 🫣😅 doktor je rekao da moze ujutro sad nemam pojma jel tipa gonal i cetrotide oboje u isto vrijeme u istu stranu .. milijun pitanja sorry
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Draga Lotta, nek ste vi sretno stigli kuci 🫶🏻 zapravo ne zvuci ni tako lose sto je dr rekao? Odmorite se sada lijepo
Curke, pitanje, isla sam uzet svoj bijeli recept za ovitrelle natrag jer mi treba za drugu ljekarnu, oni su rucno nasvrljali pen 🤷🏻♀️ ja sam mislila da on nije u pen-u. Bas mi je malo frka uopce ne znam ni kada ni kako se pikati 🫣😅 doktor je rekao da moze ujutro sad nemam pojma jel tipa gonal i cetrotide oboje u isto vrijeme u istu stranu .. milijun pitanja sorry
Da, Ovirtelle je također pen. Pogledaj si na yt videe za svaki lijek i ne možeš ništa pogriješiti, tako smo i mi.
Ja sam radila do 3 sata, pa sam se pikala u 16h kad smo i muž i ja doma.
Gonal u jednu stranu od pupka, Cetrotide kad ti jave, u drugu stranu, ali u isto vrijeme.
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Srculence uzet ću nešto svakako,tnx 🥰 drago mi je da vas osjećaji vode u Prag, nek vam je sa srećom ❤️
Tratinčice sretno sutra, nadam se da će sve ispasti super i da vam curka uskoro stiže❤️
Bopsich hvala na savjetu, probat ću sve što mogu da ga dignem malo❤️ kao što i sama već znaš, smeđarenje je normalno, dok nema krvi i velikih bolova ne moraš brinuti, bit će sve u redu. Jedva čekam i ja taj tvoj pregled, brzo će to, samo pozitiva, opusti se😘😘😘
Lotta draga, bitno da ste sretno stigli kući, drago mi je da tablete pomažu i nadam se da će bol brzo proći. Znači još ništa nije gotovo, čim on ne želi reći da nema ništa. Da li vam je rekao kad će biti ta analiza tkiva gotova i kad imate kontrolu?
Jel muž morao obaviti prije dolaska u bolnicu testiranje na Covid? Pitala sam dr H. u mailu ali je bacio ignore na to pitanje. Tako je Lottice draga mi smo sljedeća MTese nada, jedva čekam poziv i da to prođe, da skinem tu neizvjesnost s grbače❤️🥰😘
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Srculence uzet ću nešto svakako,tnx 🥰 drago mi je da vas osjećaji vode u Prag, nek vam je sa srećom ❤️
Tratinčice sretno sutra, nadam se da će sve ispasti super i da vam curka uskoro stiže❤️
Bopsich hvala na savjetu, probat ću sve što mogu da ga dignem malo❤️ kao što i sama već znaš, smeđarenje je normalno, dok nema krvi i velikih bolova ne moraš brinuti, bit će sve u redu. Jedva čekam i ja taj tvoj pregled, brzo će to, samo pozitiva, opusti se😘😘😘
Lotta draga, bitno da ste sretno stigli kući, drago mi je da tablete pomažu i nadam se da će bol brzo proći. Znači još ništa nije gotovo, čim on ne želi reći da nema ništa. Da li vam je rekao kad će biti ta analiza tkiva gotova i kad imate kontrolu?
Jel muž morao obaviti prije dolaska u bolnicu testiranje na Covid? Pitala sam dr H. u mailu ali je bacio ignore na to pitanje. Tako je Lottice dragami smo sljedeća MTese nada, jedva čekam poziv i da to prođe, da skinem tu neizvjesnost s grbače❤️🥰😘
Dan prije javljanja u bolnicu muz treba napraviti brzi test na Covid kod doktora opce prakse, on naravno mora biti negativan i doktor mu to pecatira. Sve sto te bude zanimalo pitaj, mada je Tratinčica nasa sve vec bila i napisala 😊 ali najvise se pitanja stvori kad dobijes termin cini mi se 😅 kontrola je za dva tjedna kad je ujedno i sluzbeni nalaz (analiza) gotov. Ja ne ocekujem od analize nista (iako me kopka sto nije rekao nula), a muz se jos ne da slomiti 😄 sad i ja jedva cekam vas poziv, nama je na kraju termin vise manje ispao kako je hauptman i rekao, a mi ubrzo ulazimo u studeni sto znaci da vam poziv stvarno brzo moze doci 🥰🥰
🍀✨IVF Prag ✨🍀
...it's a🩵
Lotta bas mi je zao sto vam odma nisu nasli nesto ali eto budite optimisticni mozda se daljnja analiza pokaže pozitivna!
Drzimo vam fige ja i supruga koja je isto upucena u događanja ovde.
Tratincice termin nam je oko valentinova u 2 mjesecu i nadamo se da smo potrosili sve probleme u ovom razdoblju...da ce sad biti lakše koliko toliko dalje
Lotta bitno da ste vi sada kući i da je operacija iza vas. Znam da je sad najgore čekanje (barem meni je u cijelom ovom postupku IVF-a čekanje uvijek najgore, a ima ga najviše 🙈). Meni čak ne zvuči loše to što vam je doktor rekao. Treba biti realan i ne imati prevelika očekivanja, ali druge strane - još uvijek ima nade i ništa još nije gotovo🥰🍀🍀🙏
Mužu želim što brži i lakši oporavak 🍀
Lola ja nisam koristila pen, ali kažu da je s penom puno lakše nego s običnim injekcijama. Kao što je rekla Tratinčica, na YouTube - u imaš video i pogledaj. Sretno 🍀❤️ Bliži se i vaš odlazak u Prag i baš se veselim 🥰
Leona nadam se da ćete i vi uskoro dobiti poziv 🥰 Kao što sam već napisala, čekanje je najteže u ovom cijelom procesu, barem meni..
PixelPro želim da vam sve prođe lagano i mirno do kraja trudnoće. Brzo ce i 2. mjesec i eto vaše bebe s vama 🥰🍀
..
Kod mene od jučer popodne nema ni smeđarenja ni nikakvih tragova krvi. Nema no bolova. Samo neka tako i ostane 🙏🍀🤞
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji