I da, pitala sam da li je dovoljno da uputnicu izda dr opce prakse napisao je da je 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Lola, mi smo baš nedavno rješavali uputnice za hormone, kariogram i mikrodelencije uz mladog i neiskusnog doktora opće prakse mm baš se iskompliciralo (sto puta ispravljao uputnice). Prvo sam poslala uputnicu na obzadar.lab@gmail.com, onda su mi oni odgovorili:
"Poštovani, Uvidom u vaše uputnice vidimo da imate dio pretraga koje možete obaviti kod nas i dio koje možete poslati u suradnu ustanovu preko nas. Pretragu kariogram ne možete poslati preko nas nego se morate osobno telefonski dogovoriti (Citogenetski laboratorij 01/2367234 )
Neka vam liječnik opće prakse pošalje uputnice:
-NA 1. - MIKRODELECIJA Y
- NA 2. - INHIBIN B, SHBG I SLOBODNI TESTOSTERON
- NA 3. - Slanje uzorka u suradnu ustanovu
Kada riješite uputnice morate doći na osobni dogovor u centralni laboratorij.
Dogovor možemo obaviti u jutarnjem terminu kada dođete vaditi krv za pretrage koje mi radimo.
Ako dolazite samo da se naručite za vađenje u suradnu ustanovu onda najbolje radnim danom od 11 do 14h"
Mikrodelencije je vadio u zadru pa je potrebno prije toga dogovoriti se u centralnom labu, donijeti uputnicu za vađenje i slanje u suradnu ustanovu, a za kariogram sam zvala gore broj koji su mi dali i poslala mail na predbiljezbe.poliklinika.pedijatrija@kbc-zagreb.hr uputnice za kariogram i genetsko savjetovanje i na mail su mi odgovorili da je dobio termin tek 19.12.2022.
Ako te što zanima pitaj😊
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Lola, mi smo baš nedavno rješavali uputnice za hormone, kariogram i mikrodelencije uz mladog i neiskusnog doktora opće prakse mm baš se iskompliciralo (sto puta ispravljao uputnice). Prvo sam poslala uputnicu naobzadar.lab@gmail.com, onda su mi oni odgovorili:
"Poštovani, Uvidom u vaše uputnice vidimo da imate dio pretraga koje možete obaviti kod nas i dio koje možete poslati u suradnu ustanovu preko nas. Pretragu kariogram ne možete poslati preko nas nego se morate osobno telefonski dogovoriti (Citogenetski laboratorij 01/2367234 )Neka vam liječnik općeprakse pošaljeuputnice:-NA 1. - MIKRODELECIJA Y- NA 2. - INHIBIN B, SHBG I SLOBODNI TESTOSTERON- NA 3. - Slanje uzorka u suradnu ustanovuKada riješite uputnice morate doći na osobni dogovor u centralni laboratorij.Dogovor možemo obaviti u jutarnjem terminu kada dođete vaditi krv za pretrage koje mi radimo.Ako dolazite samo da se naručite za vađenje u suradnu ustanovu onda najbolje radnim danom od 11 do 14h"
Mikrodelencije je vadio u zadru pa je potrebno prije toga dogovoriti se u centralnom labu, donijeti uputnicu za vađenje i slanje u suradnu ustanovu, a za kariogram sam zvala gore broj koji su mi dali i poslala mail napredbiljezbe.poliklinika.pedijatrija@kbc-zagreb.hr uputnice za kariogram i genetsko savjetovanje i na mail su mi odgovorili da je dobio termin tek 19.12.2022.
Ako te što zanima pitaj😊
Hvala puno na informaciji :) mi cemo pokusat u Klaicevu citala sam da tamo su malo manji redovi cekanja , a kad vec idemo ionako za kariogram onda vjerojatno tamo se vadi i za mikrodelecije? Mislim stvarno mi je uzas da se to u Zadru sve ne moze :(
👩🏻32
👦🏻31
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Lola, mikrodelencije se vade u Zadru ali se šalju nisam sigurna Split ili Zagreb. Staviš mail ukoliko želiš da ti na mail dođu nalazi, navodno mikrodelencije budu gotove kroz mjesec dana. Meni čak paše ovaj 19.12. otići ću par dana na advent u zg, da ne idemo uvijek po pokori u Zagreb🙈
M-TESE ❌
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
Lola, mikrodelencije se vade u Zadru ali se šalju nisam sigurna Split ili Zagreb. Staviš mail ukoliko želiš da ti na mail dođu nalazi, navodno mikrodelencije budu gotove kroz mjesec dana. Meni čak paše ovaj 19.12. otići ću par dana na advent u zg, da ne idemo uvijek po pokori u Zagreb🙈
Uh sad sam se zbunila… znaci ne mozemo jedno i drugo obavit na istom mjestu u zgbu? I jos kratko pitanje jer sam na drugom forumu procitala da su trazili specijslisticki nalaz tko upucuje na te pretrage a ne samo od de opce prakse tako da mi nista vise nije jasno.. pa da i to je super malo vidite adventa 😊 mi bi sko bude ikako moguce spojili sa 18.11 pa produzili za slavoniju al cisto sumnjam da ce nam dat bas tada termin
👩🏻32
👦🏻31
Prag 11/23
Nemamo smrzlica
Draga Lola1,
KBC Zagreb radi obje pretrage. Bar je tako bilo kad je nama trebalo.
Moj je suprug mailom poslao svojoj dr. opće prakse nalaz dr. H u kojem je vidljivo da traži mikrodelecije, kariogram i savjetovanje (možda je dovoljan i mail doktora kojeg si dobila s preporukom pretraga). Ona mu je isti dan poslala uputnice, a on se zatim naručio na pretrage. Iako je bila korona termin je dobio kroz 2-3 tjedna maksimalno. S uputnicama nije bilo nikakvih problema.
KBC ima katalog svojih pretraga i brojeve telefona kraj svake koje kožeš (bar informativno) zvati https://www.kbc-zagreb.hr/katalog-pretraga.aspx
Mikrodelecije su pod A (azoospermija), a kariogram normalno pod K.
Jedan je nalaz dobio poštom, a jedan mailom. Više se ne sjećam koji kako i koliko je točno trebalo, ali ništa pretjerano dugo nismo čekali. Do mjesec dana rekla bih…
👩🏻 ✅
👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
postupak s doniram stanicama
bebica stigla 🤍 👶🏻🤍
Dobro jutro moje žene 🥰
Također sam i ja stupila u kontakt s dr.H te je rekao da ne dolazimo u srijedu na razgovor jer svakako prije njegovog mišljenja moramo napraviti kariogram i Y.
Tako da smo proslijedili e mail muževoj doktorici te ju zamolili za te navedene uputnice.
Kad ih dobijemo, na koji broj trebam zvati za naručivanje? U Zagrebu.
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Draga Lola1,
KBC Zagreb radi obje pretrage. Bar je tako bilo kad je nama trebalo.
Moj je suprug mailom poslao svojoj dr. opće prakse nalaz dr. H u kojem je vidljivo da traži mikrodelecije, kariogram i savjetovanje (možda je dovoljan i mail doktora kojeg si dobila s preporukom pretraga). Ona mu je isti dan poslala uputnice, a on se zatim naručio na pretrage. Iako je bila korona termin je dobio kroz 2-3 tjedna maksimalno. S uputnicama nije bilo nikakvih problema.
KBC ima katalog svojih pretraga i brojeve telefona kraj svake koje kožeš (bar informativno) zvatihttps://www.kbc-zagreb.hr/katalog-pretraga.aspx
Mikrodelecije su pod A (azoospermija), a kariogram normalno pod K.
Jedan je nalaz dobio poštom, a jedan mailom. Više se ne sjećam koji kako i koliko je točno trebalo, ali ništa pretjerano dugo nismo čekali. Do mjesec dana rekla bih…
Sada vidim da si poslala ovdje neke brojeve, da li se možda na te brojeve zove i naručuje?☺️
Trudimo se od 9/21.
Evo mi smo dobili uputnice, poslala sam i ja mail na
predbiljezbe.poliklinika.pedijatrija@kbc-zagreb.hr
Tako su mi isto rekli preko telefona. Čekamo termin.🤷♀️
Trudimo se od 9/21.
Tratinčice, pretpostavljam da si kao i ja dobila upute i po njima išla. Meni su kroz par dana mailom javili termin.
M-TESE ❌
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
Sortiraj odgovore
Najstariji