PixelPro hvala! Sretno i vama pa da napravimo jedan slavljenicki party u cita uskoro 😄🤞
Crvenkapice histeroskopiju radim u KBC Split. Imala sam problem doc na vrijeme do uputnica za preoperativnu pripremu i sad kasnim i ne znam hocu li je uspit uradit u ovom ciklusu. Cekam da mi jave , a ako ne onda se odgađa za sljedeci. Ako mi odgode sad ic cu privatno u cita jer sam vec pokidala živce cekajuc. Uvalila sam se u tu dodatnu obradu i onda se sve razvuklo…
Aha aha, ajde nadam se da ćeš uspjeti sve obaviti sad 🤞🏻🤞🏻
Koliko vi još imate ampula od m-tese? Možda si spominjala već, zaboravila sam.
Tko ce sve zapamtit... Imamo jos 7 ampula. A vi?
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Sad sam vidila da imamo jednako 😄 znaci svi imamo u startu 8 🤔😅
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Mi konacno skupili sve nalaze i sredinom svibnja imamo prvi pregled kod Hauptmana. Jedva cekam cuti sto ce reci drzim fige curama koje uskoro krecu u postupakkk
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
🙋🏻♂️: azoospermija
🍀✨IVF Prag ✨🍀
08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
...it's a🩵
Sad sam vidila da imamo jednako 😄 znaci svi imamo u startu 8 🤔😅
Daa, nama su rekli da su našli 8, i iskoristili 1 za prvi postupak tako da sad imamo 7. Hmm možda tako odaberu za 8 ampula najbolje? Čini mi se da je biolog rekao da u svakoj ima bar 2 dobra spermija. Jel tako i vama rečeno? Malo su škrti na objašnjenjima 🥲
👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
👱🏻♂️34 - neopstruktivna azoospermia
📍 Zadar
1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
+5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
Veritas uredan - stiže dečko 💙
22.07.2024. 👶🏻💙
Lotta 🤞
Crvenkapica dr.R je bila odusevljena pronadenim spermijima, rekla je da su uredne morfologije i da ih je mnogo. Embriolog je rekao da je nalaz super i da vjerojatno nije tako davno nastupila azoospermija.
Pustila sam muza u miru za sada, kaze eno ti ih zamrznuti i sta oces vise 😅 ali jos bi ja njega doli cackala i skidala mu te varikokele jer ja imam neku nadu da se moze popravit stanje. Ja sam sve napravila sta sam mogla , sa mnom je sve super, ne uspije li ovaj postupak ici ce on opet do urologa na konzultacije sta jos mozemo napraviti.
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
Lotta 🤞
Crvenkapica dr.R je bila odusevljena pronadenim spermijima, rekla je da su uredne morfologije i da ih je mnogo. Embriolog je rekao da je nalaz super i da vjerojatno nije tako davno nastupila azoospermija.
Pustila sam muza u miru za sada, kaze eno ti ih zamrznuti i sta oces vise 😅 ali jos bi ja njega doli cackala i skidala mu te varikokele jer ja imam neku nadu da se moze popravit stanje. Ja sam sve napravila sta sam mogla , sa mnom je sve super, ne uspije li ovaj postupak ici ce on opet do urologa na konzultacije sta jos mozemo napraviti.
Lucy08, ako smijem pitati - kako to da je tvom muzu dijagnosticirana neopstruktivna azoo (vidjela sam na 1.str) a ima varikokelu? I dosta visok FSH. Ono sto sam ja do sad vidjela i citala, ako postoji opstrukcija poput te varikokele je opstruktivna... plus sto kazu da je FSH isto pokazatelj koja je vrsta - ukoliko je dosta povisen, a bez drugih prepreka - neoprstruktivna. Mozda sam nesto krivo shvatila
🍀✨IVF Prag ✨🍀
...it's a🩵
Lotta 🤞
Pustila sam muza u miru za sada, kaze eno ti ih zamrznuti i sta oces vise 😅 ali jos bi ja njega doli cackala i skidala mu te varikokele jer ja imam neku nadu da se moze popravit stanje. Ja sam sve napravila sta sam mogla , sa mnom je sve super, ne uspije li ovaj postupak ici ce on opet do urologa na konzultacije sta jos mozemo napraviti.Lucy08, ako smijem pitati - kako to da je tvom muzu dijagnosticirana neopstruktivna azoo (vidjela sam na 1.str) a ima varikokelu? I dosta visok FSH. Ono sto sam ja do sad vidjela i citala, ako postoji opstrukcija poput te varikokele je opstruktivna… plus sto kazu da je FSH isto pokazatelj koja je vrsta - ukoliko je dosta povisen, a bez drugih prepreka - neoprstruktivna. Mozda sam nesto krivo shvatila
Prica je bila na prvom pregledu da ima granicno manje testise, jedan je spusten kirurski , poremecene hormone i sve je upucivalo na neopstruktivnu azo, a uz to i varikokele. Dr je rekla da je vjerojatno greska u embrionalnom razvoju i davala nam male sanse i m tesa je jedino sta nam preostaje. Varikokele su prosirene krvne zile na testisima i ja sam razumila da je problem sto one pregrijavaju testise i time ostecuju njih i sjeme. Navodno operacija varikokela nije garancija rjesenja problema. Znam za slucaj koji je s tom operacijom od azoo dijagnoze i hormonalnim disbalansom dosao na normo i uredne hormone. Uglavnom nama je bila prognoza losa i zakljucak da su testisi s greskom. Nalaz operacije je iznenadenje tesko i nakon toga nije bilo pitanja vise nego smo navalili na potpomognutu oplodnju s tim sta imamo, tek nakon neuspjesnih pokusaja sam ja pocela mozgat jel mozemo jos nesto po pitanju njega napravit.
Muz prati moje ovulacije i napada u nadi da ce se dogodit cudo 😄 Ne znam... idemo sad opet u postupak kako sam zacrtala pa ne bude li uspjeha vracamo se opet na njega i sjeckanje jajaca 🤣
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
Lucy08, ako smijem pitati - kako to da je tvom muzu dijagnosticirana neopstruktivna azoo (vidjela sam na 1.str) a ima varikokelu? I dosta visok FSH. Ono sto sam ja do sad vidjela i citala, ako postoji opstrukcija poput te varikokele je opstruktivna… plus sto kazu da je FSH isto pokazatelj koja je vrsta - ukoliko je dosta povisen, a bez drugih prepreka - neoprstruktivna. Mozda sam nesto krivo shvatila
Prica je bila na prvom pregledu da ima granicno manje testise, jedan je spusten kirurski , poremecene hormone i sve je upucivalo na neopstruktivnu azo, a uz to i varikokele. Dr je rekla da je vjerojatno greska u embrionalnom razvoju i davala nam male sanse i m tesa je jedino sta nam preostaje. Varikokele su prosirene krvne zile na testisima i ja sam razumila da je problem sto one pregrijavaju testise i time ostecuju njih i sjeme. Navodno operacija varikokela nije garancija rjesenja problema. Znam za slucaj koji je s tom operacijom od azoo dijagnoze i hormonalnim disbalansom dosao na normo i uredne hormone. Uglavnom nama je bila prognoza losa i zakljucak da su testisi s greskom. Nalaz operacije je iznenadenje tesko i nakon toga nije bilo pitanja vise nego smo navalili na potpomognutu oplodnju s tim sta imamo, tek nakon neuspjesnih pokusaja sam ja pocela mozgat jel mozemo jos nesto po pitanju njega napravit.
Muz prati moje ovulacije i napada u nadi da ce se dogodit cudo 😄 Ne znam… idemo sad opet u postupak kako sam zacrtala pa ne bude li uspjeha vracamo se opet na njega i sjeckanje jajaca 🤣
Aha, aha, hvala na pojasnjenju meni se nekako cini ako je varikokela znaci da se ipak neki spermici stvaraju, samo eto jadni ne mogu van - stoga odlican rezultat operacije. U svakom slucaju, super da vam je tako dobro ispalo! Ako se naslo jednom, naci ce se valjda i opet - ali bolje jos o tome ne misliti
PS. I mi napadamo ovulacije, nikad ne znas!! :)) (premda, duboko u sebi...jel...ipak znas)
🍀✨IVF Prag ✨🍀
...it's a🩵
Lucy08, ako smijem pitati - kako to da je tvom muzu dijagnosticirana neopstruktivna azoo (vidjela sam na 1.str) a ima varikokelu? I dosta visok FSH. Ono sto sam ja do sad vidjela i citala, ako postoji opstrukcija poput te varikokele je opstruktivna… plus sto kazu da je FSH isto pokazatelj koja je vrsta - ukoliko je dosta povisen, a bez drugih prepreka - neoprstruktivna. Mozda sam nesto krivo shvatila
Muz prati moje ovulacije i napada u nadi da ce se dogodit cudo 😄 Ne znam… idemo sad opet u postupak kako sam zacrtala pa ne bude li uspjeha vracamo se opet na njega i sjeckanje jajaca 🤣
Aha, aha, hvala na pojasnjenjumeni se nekako cini ako je varikokela znaci da se ipak neki spermici stvaraju, samo eto jadni ne mogu van - stoga odlican rezultat operacije. U svakom slucaju, super da vam je tako dobro ispalo! Ako se naslo jednom, naci ce se valjda i opet - ali bolje jos o tome ne misliti
PS. I mi napadamo ovulacije, nikad ne znas!! :)) (premda, duboko u sebi…jel…ipak znas)
Imamo mi materijala za potpomognute dovoljno. Ja bi volila pokusat popravit njegovo stanje radi njega, radi njegove hormonalne ravnoteze, zdravlja i nadam se prirodne trudnoce. Ja se nadam da se moze jos nesto napravit.
Cuda se dogadaju... samo vi napadajte 😉😄
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
Lucy slično i kod nas sve, samo bez varikokele. Ali dr Romac je rekao da kad nađu jednom, velika šansa je da bi se opet našlo, i da se može i opet ići na m-tese. Kod mog muža bi to bilo samo iz desnog tetsisa opet, jer u lijevom nema ništa, taj nije nikad spušten. Isto tako, dr Radovniković je bila oduševljena što se išta našlo pa smo se odmah bacili dalje u icsi. Vidjet ćemo što će biti dalje sad 💪🏻🤞🏻
I isto tako svaki mjesec pokušamo u vrijeme ovulacije, nikad se ne zna stvarno. Iako kod mene pogodit ovulaciju je isto kao i dobiti na eurojackpotu 😂😂 ali nada umire zadnja! 😂
Evo meni sutra opet ultrazvuk i nadam se aspiracija u ponedjeljak ako bude sve okej. Javljam dalje 💪🏻🥰
👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
👱🏻♂️34 - neopstruktivna azoospermia
📍 Zadar
1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
+5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
Veritas uredan - stiže dečko 💙
22.07.2024. 👶🏻💙
Sortiraj odgovore
Najstariji