Tratinčice, nisam sigurna koliko ću ovaj put biti od koristi jer se ne sjećam da smo mi dobili tako pojedinačno napisane iznose. Možda i jesmo, a da se ne sjećam. Opet smo na putu i sljedećih 10-ak dana nisam uz taj fascikl. Koliko se sjećam, naša nadoplata je bila otprilike tolika i to smo platili na dan aspiracije, a onda smo nakon oplodnje, prije zamrzavanja doplatili čuvanje zbog više embrija koje smo dobili.
Taman mi se poklopilo da je nakon transfera neko zatišje na poslu, pa sam bila doma otprilike tjedan dana.
Prvi put sam na bolovanju bila oko pet tjedana 🤯
👩🏻 ✅
👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
postupak s doniram stanicama
bebica stigla 🤍 👶🏻🤍
Momtobe, hvala ti od srca, uživajte na putu, dok se ja ne sjetim još nekog pitanja. 😂😂😜
Crvenkapice, jeste li vi krenuli, jel M stigla?🤗
Ma mi možemo biti doktorice koliko toga znamo haha a baš ću i ja procitat muski rezenziraj 😂😂
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Tratinčica23 i Momtobe hvala na željama i nadam se Tratinčice da ce i tebi brzo biti dobrih vijesti u 6 mjesecu
Nisam u toj grupi na fejsu ali mi se svidja samo ime grupe
Crvenkapice nisu mi rekli koliko ima ampula ali su napomenili da ima dovoljno uzoraka za postupak.
Krecemo u postupak sredinom 5 mjeseca taman dok jos supruga obavi sve potrebne pretrage.
Mozda se na kraju stvarno i sretnemo tamo
Zdravo svima.
danas je suprug imao mt operaciju gde su mu nasli dva spermatozoida koji su jako loseg kvaliteta i pokretljivosti. Daju nam sanse ispod 5% za uspeh. Odlucili smo da pokusamo. Sutra ce videti da li ce doci do oplodnje. Jedina opcija koja nam preostaje je donor sperme. Nisam jos spremna na taj korak. Da li je neko imao uspeh iz slicne price kao ja?
Da dodam da je to drugi pokusaj, iz prve operacije smo imali 5 spermatozoida i jedan embrion, neuspeo embriotransfer.
Zdravo svima.
danas je suprug imao mt operaciju gde su mu nasli dva spermatozoida koji su jako loseg kvaliteta i pokretljivosti. Daju nam sanse ispod 5% za uspeh. Odlucili smo da pokusamo. Sutra ce videti da li ce doci do oplodnje. Jedina opcija koja nam preostaje je donor sperme. Nisam jos spremna na taj korak. Da li je neko imao uspeh iz slicne price kao ja?
Pozdrav😊
Drago mi je da su vam barem nešto pronašli, a žao mi je jer je to zaista malo. Ako se kod vas već 2 puta nešto pronašlo, čini se ipak da ima spermija.
Znaš kako kažu- i jedan je dovoljan. Budite optimistični i svakako probajte kad ih već imate🤷♀️
A za donaciju, vidi.. muž i ja krećemo u postupak donacije u 6 mj i ne vidimo u tome nikakav problem. Kod nas je to jedini način i jednostavno želja da smo obitelj i da dobijemo našeg malog člana/članicu je veća od bilo čega drugog... tako da ja mogu samo reći da sam zahvalna što na svijetu postoje donori jer se nadam da ćemo mi uz njihovu omoći dobiti naše dijete. 🤗😁 sretno vam! Za bilo kakvu podršku, tu smo.
Trudimo se od 9/21.
Tratinčice nije još došla, valjda će sutra jer sam već luda, čistila stan 5 puta, boli me danas sve 🤞🏻😂
PixelPro nama su isto tako rekli nakon muževe operacije da ima "dovoljno", kasnije nam je dr Romac rekao da ima 8 ampula. Držim fige da uspije iz prve 🥰🤞🏻
👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
👱🏻♂️34 - neopstruktivna azoospermia
📍 Zadar
1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
+5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
Veritas uredan - stiže dečko 💙
22.07.2024. 👶🏻💙
Zdravo svima.
Pozdrav😊
Drago mi je da su vam barem nešto pronašli, a žao mi je jer je to zaista malo. Ako se kod vas već 2 puta nešto pronašlo, čini se ipak da ima spermija.
Znaš kako kažu- i jedan je dovoljan. Budite optimistični i svakako probajte kad ih već imate🤷♀️
A za donaciju, vidi.. muž i ja krećemo u postupak donacije u 6 mj i ne vidimo u tome nikakav problem. Kod nas je to jedini način i jednostavno želja da smo obitelj i da dobijemo našeg malog člana/članicu je veća od bilo čega drugog… tako da ja mogu samo reći da sam zahvalna što na svijetu postoje donori jer se nadam da ćemo mi uz njihovu omoći dobiti naše dijete. 🤗😁 sretno vam! Za bilo kakvu podršku, tu smo.
Hvala na recima podrske koje znace vise nego bilo sta. Cekamo danas poziv da nam jave da li je doslo do oplodnje. Ja pijem svoju terapiju, koju cu prestati danas ako nista ne bude od oplodnje. Sinoc smo vodili dugi razgovor, i odlucili se na donora. Zelimo da postanemo roditelji, i tesko mi je da ga gledam ovako razocaranog. Iskreno, previse je ovo stresa, nade, svega. Ja punim 30 u junu, suprug 34. Pravicemo malo pauzu, pa cemo u potragu za donorom. Mi u Grckoj sve to radimo, ne znam kako se bira donor? Je l mi mozemo da vidimo sliku, ili samo karakteristike? Vama zelim svu srecu ovog sveta, da bude sve onako kako ste zamislili. ♥️
Zdravo svima.
Pozdrav😊
A za donaciju, vidi.. muž i ja krećemo u postupak donacije u 6 mj i ne vidimo u tome nikakav problem. Kod nas je to jedini način i jednostavno želja da smo obitelj i da dobijemo našeg malog člana/članicu je veća od bilo čega drugog… tako da ja mogu samo reći da sam zahvalna što na svijetu postoje donori jer se nadam da ćemo mi uz njihovu omoći dobiti naše dijete. 🤗😁 sretno vam! Za bilo kakvu podršku, tu smo.
Hvala na recima podrske koje znace vise nego bilo sta. Cekamo danas poziv da nam jave da li je doslo do oplodnje. Ja pijem svoju terapiju, koju cu prestati danas ako nista ne bude od oplodnje. Sinoc smo vodili dugi razgovor, i odlucili se na donora. Zelimo da postanemo roditelji, i tesko mi je da ga gledam ovako razocaranog. Iskreno, previse je ovo stresa, nade, svega. Ja punim 30 u junu, suprug 34. Pravicemo malo pauzu, pa cemo u potragu za donorom. Mi u Grckoj sve to radimo, ne znam kako se bira donor? Je l mi mozemo da vidimo sliku, ili samo karakteristike? Vama zelim svu srecu ovog sveta, da bude sve onako kako ste zamislili. ♥️
I ja sam još uvijek sa 100 pitanja, kad budeš imala vremena, vrati si dosta stranica unazad.. naša draga Momtobe koja je dobila na taj način bebicu sve lijepo odgovara i objašnjava.. 🤗😁
Ali evo, ja sam pogledala 1 video i puno korisnih info se mora naći..
Izvoli link - https://youtu.be/gKl0UZK96f8
Pogledaj ovaj i mislim da si onda i sama možeš naći i još koji video na temu tome na istim stranicama, zaista bude puno jasnije... 😁
.
Crvenkapice, evo moja M upravo stigla. Malo me strah i nervozica hvata kad znam da nakon ove M još samo 1 u 5 mj i startamo 🥳🥳
Joj, ja sam ovaj mjesec imala najgori moguće pms,sve me sastavilo hahaha🤣🤣
Trudimo se od 9/21.
Sanja, kakvo je stanje kod vas?😁
No give up, kako ste?🤗
Trudimo se od 9/21.