Lucy08 bockanje je na redu sljedeci tjedan ovisno kako se namisti...
Potonulalađa nadam se da ce se moc to riješiti korekcijom hormona s obzirom da vec ima dijete
Dr.Hauptman kod vas u Zg-u je specijalist za azoospermiju.
Imaš klinika preko hzzo(besplatno) u Zg-u a i privatno gdje se moze zamrzniti. Negdje sam bio vidio popis za Hrvatsku ali sad ne mogu naci...
Dosli su nalazi i SHBG je 7,2
Estradiol 73
Folitropin 4,9
Lutropin 3,2
Prolaktin 162
Testosteron 8,33
Slobodni testosteron266,9
E sad zene moje drage mi moze koja pomoci i reci nesto vise, uopce ne znam koliko smo ustvari kriticno po tim nalazima
I da li smo trebali mozda jos nesto vaditi da se dobije bolja slika zbog cega je nastupila azoo
Hvala
Lucy08 bockanje je na redu sljedeci tjedan ovisno kako se namisti…Potonulalađa nadam se da ce se moc to riješiti korekcijom hormona s obzirom da vec ima dijete
Dr.Hauptman kod vas u Zg-u je specijalist za azoospermiju.
Imaš klinika preko hzzo(besplatno) u Zg-u a i privatno gdje se moze zamrzniti. Negdje sam bio vidio popis za Hrvatsku ali sad ne mogu naci…
I znaci taj dr hauptman je jedini?moze li se njemu javiti preko maila pa nesto dogovoriti? Naj lakse mi je tako komunicirati
Hvala
Potonulalađa- Dr Hauptman radi privatno u poliklinici Godan u Zagrebu, mi smo tamo na red došli za tjedan dana kod njega.
Morate imate kad dolazite- FSH,LH, testosteron i prolaktin te genske pretrage- kariogram i mikrodelecije Y kromosoma.
S tim nalazima idete kod njega na pregled pa će vam on sve dalje reći, vidim da je testosteron nizak pa će vjerojatno ići terapija prvo da ga podigne. 😁
Ima e-mail- Dinko Hauptman <dinkhaup@gmail.com>
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Ali shbg je jako nizak, ne kuzim koju ulogu on igra u svemu tome, oprostite ako sam sebicna i gnjavim ali nova sam u tome🙁
I jel se te ostale pretrage mogu isto iz obicnog vadenja krvi naruciti?
Test,estradiol i SHBG su niski, definitivno ce morati ici na terapiju.
Mislim da u vasem slucaju nece treba raditi mikrodeleciju i kariogram s obzirom na prošlost.
To je inace posebna pretraga koja se ceka dugo preko Hzzo ili je skupa ako se radi privatno ali da ide brže.
Obavezno se šta prije javite doktoru.
Pozdrav svima 😊
Evo meni danas bio transfer 2 trodnevna embrija. Na punkciji je izvađeno 11 jajnih stanica, od toga je 7 bilo zrelih. Iz dvije ampule spermija je pronađeno 7 spermija i sve stanice su oplođene. Međutim nisu svi spermiji bili dobri, i zato su samo 2 embrija preživila. Nemamo ništa za zalediti. Vraćena su oba jer je jedan lošiji i po mišljenju dr Romca ne bi preživio zamrzavanje. Nemam puno nade ovaj put jer mi je cijeli postupak bio dosta naporan i punkcija je bila bolna 😔 nakon ovoga ako bude neuspješno ćemo definitivno napraviti jednu duguu pauzu od svega, da se malo vratim u normalu. Ostalo je još 4 ampule spermija, ali nitko ne može garantirati kakvi su.
Ovaj put mi je i psihički i fizički jako teško. Sad 2 tjedna mirujem pa što bude bude ❤️
Beta mi je 20.5. 🤞🏻💪🏻
👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
👱🏻♂️34 - neopstruktivna azoospermia
📍 Zadar
1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
+5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
Veritas uredan - stiže dečko 💙
22.07.2024. 👶🏻💙
Hvala vam ljudi na svim savjetima, javila sam se Dr na mail, odmah je odgovorio ali da ima poprilicno veliku guzvu u svoj ordinaciji te mi dao mail na koji da se narucim
E sad mene zanima jel to preko hzzoa jer u mailu stoji hzzo ili on radi kao privatnik? Hvala
Cak sam mu napisala ama bas sve i koje nalaze imamo i kakvi su i pitala sam treba li jos nesto pripremiti prilikom dolaska k njemu ali nista mi nije napisao😞
Crvenkapice, uživaj sa svoje dvije mrve i evo, navijamo za vas i muž i ja 🤞🤞 neka bude ugodno iznenađenje za 2 tjedna i da krenemo s jednim lijepim nizom na našoj temi ☺️☺️ žao mi je što nema za zalediti, ali s takvim spermijima i ovo je odlično!😎
Potonulalađa, doktor će odgovoriti čim stigne sigurna sam, s njim smo imali tako dobru komunikaciju i nemate brige što se njega tiče.
Ako ste dobili e- mail za naručivanje, to je preko hzzo na Rebru u Zagrebu, tamo radi.
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji