AZOOSPERMIJA

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucy08
    03. Svibanj 2023. 11:26

Pozdrav svima 🙋‍♀️
    Crvenkapice kako si? Kako je prosla punkcija?
    Tratincice mi cemo se skoro pratiti 😊 drzim 🤞 🤗
    Mimica ti si vec prevalila pola puta 😍 vjerojatno sad uzivas u drugom tromjesjecju 😊
    Pixel kad vi krecete sa bockanjem?
    Ostala ekipa kako ste, ima li sta nova?
    Meni je histeroskopija za tjedan dana i nadam se krajem mjeseca da cu moc krenit u postupak ❤️

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

Tratinčica123
    03. Svibanj 2023. 12:29

Lucy draga, onda ćemo se bome pratiti, bit ćemo možda par dana razmaka 🤭😁 odličnoo!!
    Držimo fige da nam se Crvenkapica uskoro javi s dobrim vijestima ☺️ idemo mi sve skupa na proljetne bebe!🤞🥰

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Lucy08
    03. Svibanj 2023. 14:12

Tratinčica123

Lucy draga, onda ćemo se bome pratiti, bit ćemo možda par dana razmaka 🤭😁 odličnoo!!
    Držimo fige da nam se Crvenkapica uskoro javi s dobrim vijestima ☺️ idemo mi sve skupa na proljetne bebe!🤞🥰

Nadam se da hocemo napokon! 🤞❤️😍😍😍😍😍

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

momtobe2022
    03. Svibanj 2023. 15:16

Hej, Tratinčice
    Sve smo plaćali karticom. Oni koriste i eure, pa ne moraš brinuti oko razmjene novca ako ćete plaćati gotovinom. 
    Nama je isto odobreno 7 dana, ali mislim da HZZOu ništa ne znači ako budete više jer smještaj ionako plaćate sami. Jedino ti još klinika može dodatno naplatiti preglede koje budeš imala prije aspiracije što HZZO isto ne pokriva. 🙄 Mislim da sve to skupa nije neki značajan iznos. Svakako mi se čini bolje da si tamo i da ne čekaš zadnji čas za krenuti. 

Crvenkapice, sretnooo! 

👩🏻 ✅
    👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
    postupak s doniram stanicama
    bebica stigla 🤍 👶🏻🤍

Tratinčica123
    03. Svibanj 2023. 16:57

Draga Momtobe, kako ste vi? Kako je curica? ☺️
    Hvala ti na odgovoru. Zvala me Andrijana pa je rekla da sve preglede koje budem tamo obavljala do aspiracije ne plaćam ništa jer sam njihov pacijent, a da za hzzo nije bitno i da oni gledaju samo od aspiracije do transfera. 
    Da, i muž i ja smo rekli da idemo onda nakon prvog ultrazvuka, čini nam se manje stresno i kao bolja opcija.. 😁☺️ 
    Planiramo sve platiti karticom, najlakše je...Nadam se da ćemo uspjeti iz prve, kao i vi! ❤🤭

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

• potonulalađa
    03. Svibanj 2023. 17:20

Pozdrav cure, citam vas od prve stranice
    Trenutno sam na 73 stranici ali trudim se doci do kraja…
    Na zalost prikljucujem se ovoj temi jer je i nama dijagnoza 0, azoospermija…
    Citam vase muke i bas mi je zao, ali znate kako je svatko misli da je njegov slucaj najgori pa tako i ja…
    Evo u kratko jer puno i nemam sto za reci, partner ima 35g a ja 34 i kad citam da su meni vec godine kriticno za imati djecu padnem u depresiju🙁 a samim time i vise sto nisam lupila glavom u zid par puta i krenula u sve to prije..
    Pokusavamo godinama i uvijek sam mislila da je problem u meni sve do spermiograma! Do sad je moj dragi isao na ultrazvuk testisa i sve u najboljem redu, kao mali nije imao nikakvih problema… 
    Evo bas sutra idemo na vadenje krvi i svih spolnih hormona, mi tek na zalost krecemo od tud na svoju ruku jer sam citajuci vas ovdje vec puno naucila, meni nije jasno u nasoj situaciji je to da je on sa nekih 17 godina imao dijete i sad ovakva dijagnoza
    Znaci bilo je sve u potpunom redu, sto je moglo toliko poci po zlu da silne godine nakon toga nista? Ima tko od vas takvih iskustva? A najgore od sveg je sto moj dragi misli da ce dobiti neke hormonske terapije i da ce to poboljsati spermiogram a ja zivim u nadi da ce tako i biti
    Zanima me postoji li neka klinika gdje nakon pronadenih spermija nakon spremiograma mogu odmah to zamrznuti? I krenuti u postupak potpomognute? Hvala unaprijed

Crvenkapica94
    03. Svibanj 2023. 17:38

Heej cure i dečki, danas je izvađeno 11 jajnih stanica 🥳🥳 bilo je dosta bolno, ali preživjela sam 💪🏻
    Transfer će biti u subotu ili ponedjeljak, ovisno kakve budu ovih dana. Nadam se da će barem pola biti dobrih 💪🏻💪🏻🤞🏻🤞🏻
    Potonulalađa dobrodošla nažalost na ovu temu 😔
    Nemoj da te deprimiraju godine, evo nekidan sa mnom žena bila u Cita, 45 godina, amh nizak da niži ne može biti, i ostala trudna iz prvog ivf-a 🤩 nikad se ne zna, bitno da krenete sad korak po korak. Odakle ste? Koliko ja znam sve privatne klinike imaju mogućnost zaleđivanja spermija iz spermiograma? Ispravit će me cure ako griješim. U Cita u Splitu znam sigurno da se može. 
    Svašta tu može biti razlog kod tvog partnera, kakav je posao radio do sad, je li na visokim temperaturama? Da ne gatamo sad tu, najbolje ćete znati nakon nalaza hormona i pregleda doktora. Ponovit će sigurno još jednom spermiogram. Jesu li tvoji nalazi u redu?

👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
    👱🏻‍♂️34 - neopstruktivna azoospermia
    📍 Zadar
    1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
    2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
    4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
    10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
    +5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
    Veritas uredan - stiže dečko 💙
    22.07.2024. 👶🏻💙

• potonulalađa
    03. Svibanj 2023. 18:46

Hvala na dobrodoslici, vi ste sve toliko tu drage i ljubazne…
    Sto je naj zalosnije nije radio nikakav tezak ni opasan posao, uglavnom nista sto bi moglo tome doprinjeti
    Ja nisam ni detaljne nalaze radila jer dr je uvjerena da cu ostati trudna u mjesec dana, dala mi tablete da malo pobljsam ovulaviju i nakon mjesec dana odlucila je da mog dragog posalje na spermiogram, od tad je prosla godina i pol jer nam je u tom periodu bilo turbulentno sa preseljenjem u drugu drzavu, novi posao itd… zivot uglavnom i malo smo to zanemarili i evo sad krecemo
    Ledi mi se krv u zilama kad citam sve te muke koje prolazite sa svojim muzevima, ponekad si mislim da bi bilo lakse da je u meni problem jer nije mi tesko hodat po doktorima a najgore od svega je onako si mislim di bas njemu koji se boji doktora i nikad nije bio prakticki na sistematskom, uglavnom samnom je sve ok
    Imam mikrocisticne jajnike ali Dr ne vidi problema u tome
    Ali samar u lice nam je dosao kad smo culi njegovu dijagnozu, mi smo okolica Zagreba
    Ne znam ima li koji privatni urolog da se bavi bas azospermijoj, pokusavam razmisljati unaprijed da izbjegnem njegove strahove a i bilo bi nam puno lakse jer zivimo vani pa dolaziti privatno na preglede
    Ima li tko kakva saznanja postoji li neka sansa kod takve dijagnoze da se nadu neki spermici nakon terapija lijekovima a da se nemora na Tese ili M tese🥹😞

Srculence3
    03. Svibanj 2023. 19:58

Pozdrav drage moje♥️♥️ Crvenkapice, sretno tiii, baš sam nekako sigurna da je to to, i da češ tu povesti pozitivnu statistiku grupe🥰🥰
    Potonulalađa nemoj bit obeshrabrena, to je super što je sa 17 mogao imat djecu znači da nije genetski,niti urođeno ili stečeno u mladosti. Možda od stresa ili disbalansa hormona,ili se možda neka zapreka stvorila. Naravno da je moguće sve,i da dobro postavljena hormonska terapija bude rješenje ali ako ne uspije to ima puno opcija. Sretno♥️
    Sretno svima, čitam vas i pratim🤎🤎🤎

👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
    AMH:35
    🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
    M-TESE ❌
    12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
    15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up
    url=https://www.tickerfactory.com]

Crvenkapica94
    03. Svibanj 2023. 20:13

No-give-up živi bili pa vidjeli, da se svi izredamo u idućih par mjeseci 🥳🥳 u kojoj ste vi trenutno fazi? 
    Potonulalađa kao što je rečeno već, moguće da je nekakva opstrukcija ili stres, hormonski disbalans, nikad se ne zna. Možda baš terapija bude dovoljna 💪🏻❤️
    Kod kojeg urologa idete? 

👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
    👱🏻‍♂️34 - neopstruktivna azoospermia
    📍 Zadar
    1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
    2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
    4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
    10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
    +5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
    Veritas uredan - stiže dečko 💙
    22.07.2024. 👶🏻💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.