Update ekipa 🤣
2 stoperice- Ako je doza stoperice premala postoji mogućnost da se folikuli zalijepe za jajnike i to može otežati aspiraciju, odnosno može se desiti da uopće ne mogu izvući sve folikule tj jajne stanice 🤷♀️ 2 doze stoperice to sprječavaju...
OHSS- Na moj amh je moguće, ali imam čak i viška kila i to je kao trenutno dobro što se toga tiče, manji je rizik. U odnosu na to kako sam reagirala na Letrozol, ne pretpostavlja se da će doći do toga. Ukoliko dođe, vraćamo se iduci ciklus na transfer. 🤷♀️
.
U pola konzultacija doktorica je odlučila da će za mene biti neka druga terapija bolja i odlučila mi je promijeniti protokol, dobit ću drugi do kraja tjedna.
1.6 krećemo s postupkom , 7 dan da obavim uzv i 8.6 da lagano krenemo za Prag. Sve ostalo od 9dc ćemo obavljati u Pragu. 🙈 što mi je skroz ok 🤗
.
Dojam pozitivan, doktorica mi je odlična i simpatična i zamislite, zove se Nicole a upravo to ime ćemo muž i ja dati našem djetetu ako bude curica. ☺️☺️☺️
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Drage zene,
pratim vas vec neko vrijeme i stvarno sam saznala puno korisnih stvari. Neke stvari jos moram pohvatati, ali stignem :-)
Kod nas je situacija takva da nema druge opcije osim donacije.
Nismo zasad jos nista konkretno pokrenuli, no ono sto me zasad zanima, da li je netko u Pragu radio inseminaciju ili se odmah odlucuju na IVF?
Tratincice, kako su vec sada odredili da je dan pocetka 1.6.?
Drage zene,
pratim vas vec neko vrijeme i stvarno sam saznala puno korisnih stvari. Neke stvari jos moram pohvatati, ali stignem :-)
Kod nas je situacija takva da nema druge opcije osim donacije.
Nismo zasad jos nista konkretno pokrenuli, no ono sto me zasad zanima, da li je netko u Pragu radio inseminaciju ili se odmah odlucuju na IVF?
Tratincice, kako su vec sada odredili da je dan pocetka 1.6.?
Dobro nam došla, da je bar neka veselija tema, ali lakše je u grupi 🤗
Gdje god sam ja čitala, rekli su da je bilo riječ o Ivf.
E sad, meni je žena iz hzzo rekla da nekad komisija u Petrovoj odluči da će se raditi samo inseminacija a nekad odobre Ivf. Ja također imam nekih problema, pa se to kao smatra i mojoj neplodnosti i s muževe strane, pa nebi trebalo biti problema.
Tvoj doktor na Tiskanici napise vrstu i metodu liječenja koja se preporučuje.
.
Ja koristim progesteron trenutno, pa čim njega prestanem piti na 24dc meni uvijek nakon 4 dana točno u sat dođe M. A kako sada stoji, 1.6 dobijam M pa onda od tada i krećemo. 🙈
Trudimo se od 9/21.
Tratinčice, danas mi je već 37 dan ciklusa i još ništa 😥 idem kod svog ginekologa danas pa se javim. Mislim, kod mene je to normalno, imam dulje cikluse, ali pila sam Inovo i mislila sam da će doći normalno, i još me boli već tjedan dana. A ako mi da duphaston danas, to mi je onda još 2 tjedna čekanja, jer kad god ga pijem, tek nakon 7 dana mi počne krvarenje.
Javi kakva ti je nova terapija za postupak 😊
👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
👱🏻♂️34 - neopstruktivna azoospermia
📍 Zadar
1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
+5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
Veritas uredan - stiže dečko 💙
22.07.2024. 👶🏻💙
Crvenkapice, javi onda što se događa. Ali dobro misliš, sigurno će dati Duphaston ako ne ide samo..al bar znaš da onda krećete 😁🤷♀️
Ti tek nakon 7 dana? Ja nakon 4, uvijek 🤣
.
I ljuudiiii, zvali me iz hzzo, odobreno je sve!! Danas ili sutra će nam poslati na adresu 🥳🥳🥳🥳🥳
Trudimo se od 9/21.
Crvenkapice, javi onda što se događa. Ali dobro misliš, sigurno će dati Duphaston ako ne ide samo..al bar znaš da onda krećete 😁🤷♀️
Ti tek nakon 7 dana? Ja nakon 4, uvijek 🤣
.
I ljuudiiii, zvali me iz hzzo, odobreno je sve!! Danas ili sutra će nam poslati na adresu 🥳🥳🥳🥳🥳
Da, dali su mi Duphaston, nije bilo ovulacije uopće, nema jajnika na cistama 🤷🏻♀️ a ne znam više zašto, luda sam. Ugl pijem sad duphaston 7 dana pa kad krene krvarenje onda počinjemo 💪🏻💪🏻
Odlične vijesti za odobrenjeee 🥳🥳🥳
📍 Zadar
22.07.2024. 👶🏻💙
Sad tek vidim što sam napisala, ispravak: nema cista na jajnicima 😂😂
📍 Zadar
22.07.2024. 👶🏻💙
Pozdrav žene, samo sam preletjela ove stranice dok me nije bilo popodne detaljno pročitam sve. Vidim da ima novih, jako mi je žao, ali nadam se da vam je bar malo lakše ovdje dijele informacije savjeti ali najviše razumijevanje💖
Bila sam danas kod svog ginekologa kaže da mi je sve super, ajde hvala bogu nešto da je kako treba. I tako popričala sam s njim o situaciji i preporučio mi je profesora Dumića, da vidimo što još kaže na cijelu situaciju. On je inače endokrinolog i stara škola ali ga je on jako nahvalio.
Inače dobro smo baš jako u gužvi smo bili, Tratinčice mila hvala što misliš na nas❤❤
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
No-give-up drago mi je da je kod tebe sve dobro, bar nešto 🥰
Sanja, kad je vađenje bete, jel prošao transfer dobro? Javljaj novosti ❤️
Kod nas još ništa, čekam menstruaciju 😴🥲
PixelPro kad vi ulazite u postupak?
📍 Zadar
22.07.2024. 👶🏻💙
Crvenkapice sad su njoj sve pretrage na redu pa krećemo u postupak sredinom 5-og mjeseca.
I vi ste opet brzo u postupku
Sortiraj odgovore
Najstariji