Crvenkapice vidit cemo sta ce rec koliko je to ampula ...nadam se sretnom ishodu na kraju i da bude manje problema kod nje nego sta je to bilo s menom
I kod vas da bude u 4 mjesecu šta prije ljepih vijesti!
Draga Bubunaki,
najprije želim reći da tebi i suprugu želim svu sreću s donacijom. Nama je ona donijela ispunjenje najveće želje i dala nam neopisivu radost. Silno smo sretni i zahvalni što ta mogućnost postoji.
Ne znam kako je u Grčkoj, ali u Češkoj nema slika, već biraš po karakteristikama. Dobiješ tablicu u kojoj se nalaze navedene rase, boja očiju, kose, građa tijela, visina… Onda odabireš po prioritetima. Npr. ako ti je najvažnije da donor bude bijelac staviš to po 1, onda ti je nor. važna plava kosa, nju staviš pod 2 i tako dalje. U Češkoj je apsolutna anonimnost donora tako da godine i bilo koje druge informacije ne saznaješ. Jedino su svi testirani na HIV i još nekoliko bolesti kojih se više ne mogu sjetiti.
Prije sam pamtila više tih informacija i negdje mi u glavi stoji da se u Makedoniji može odabrati prema slikama.
👩🏻 ✅
👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
postupak s doniram stanicama
bebica stigla 🤍 👶🏻🤍
Tratincice evo me 🫣 imali smo tri stanice i dvi su se oplodile,sutra imam transfer pa cemo sve dalje vidit 😊 kaze dr da idemo dan po dan 🙈🙈
Sretan vam Uskrs cure i decko 🤗🤗
sanjass322@gmail.com
Sanja, odlično! Nije loše! Držim fige 🤞🤗🤗
Momtobe, jeste li mogli tamo platiti karticom ili? Kako je išlo plaćanje? 🤷♀️
.
Svima koje slave Uskrs, želim sretan i blagoslovljen❤☺️
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Zdravo cure! Nazalost, nije doslo do oplodnje j. celije i spermia. Danas su nam javili. Da li mozete da mi kazete da li sme da se radi vise od 3 puta m. tese? Radili smo u Grckoj, ja sam mislila da idemo u Tursku da probamo jos jednom pre nego iscrpimo sve mogucnosti. Ako ne uspe nista, idemo na donora, ali prvo malo da odmorimo glave od svega. Ja se osecam vrlo uznemireno posle svega ovoga i hormona.
Bubunaki žao mi je da nije došlo do oplodnje. 😔 držite se 🌺
sto se tiče mTese najbolje da se posavjetujte s doktorom, ali mislim da sigurno treba pričekati barem nekoliko mjeseci do sljedećeg pokušaja.
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Sretan Uskrs svima
Bubunaki mislim nekih minimalno 6 mjeseci... vidim da vam konstatno nalaze spermije pa se nadam da ce te uspjeti i treci put!
Evo par stranica za terapiju maticnim stanicama.
Neznam da li je ovdje netko i prošao kroz to?
https://www.northcyprusivf.com/treatments/stem-cell-therapy-for-azoospermia/
https://www.lowcostivf.net/stem-cell-therapy-for-azoospermia/
Bubunaki, koliko puta se smije radit ovisi mislim o veličini testisa i razini testosterona, tako da će vam to najbolje doktori reći.
PixelPro, ja sam malo gledala o terapijama općenito, ali iskreno to na cipru ne ulijeva neku sigurnost, nisam našla nigdje ni nikakva iskustva ljudi o tome. Sigurno zadnjih 10ak godina se priča o tome, ali mislim da će to bit ipak za neke buduće generacije...
👩(92) - sve ok
🧑(95) Azoospermija, Anejakulacija
02/23 M-TESE - neuspješno
Sretan Uskrs svima sa zakašnjenjem ❤️
Sanja kako si? Kad je bio transfer, kako se osjećaš?
Meni još menga ne dolazi, nikako da krenemo u novi postupak 😥
👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
👱🏻♂️34 - neopstruktivna azoospermia
📍 Zadar
1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
+5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
Veritas uredan - stiže dečko 💙
22.07.2024. 👶🏻💙
Jutro ljudi 😊
Evo mi sad u 9 sati imamo konzultacije, nadam se da ću dobiti neke odgovore i da ćemo si "kliknuti" s klinikom 🤗
Crvenkapice, pa koliko tebi sad kasni nakon postupka? Dakle da se pripremim na kašnjenje?🙄
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji