Koja adaptirana koristite? Ima li koja iskustvo s Hippom? Moje najstarije dijete je bilo na Aptamilu, drugo je iskljucivo dojeno, a trecem bih kombinirala pa me zanimaju iskustva. Zapravo se dvoumim izmedu Aptamila i Hippa pa je zanimaju iskustva (znam da to o bebi isto ovisi i tome sto ce njoj odgovarati)
Koja adaptirana koristite? Ima li koja iskustvo s Hippom? Moje najstarije dijete je bilo na Aptamilu, drugo je iskljucivo dojeno, a trecem bih kombinirala pa me zanimaju iskustva. Zapravo se dvoumim izmedu Aptamila i Hippa pa je zanimaju iskustva (znam da to o bebi isto ovisi i tome sto ce njoj odgovarati)
Nan1. Hipp je radio nam tvrde stolice.
Mommy of 👦
Bok cure
Imam pitanje malac mi ima zastopan nosic i rekli su mi da mu dajem maksimalno cicu da ne dobije temperaturu, no ja mislim da nemam dovoljno mlijeka jer malac sisa i budi se nakon 1-1.30, sada mene zanima ako mu dam AD hoce li mu to pomoći u podizanju imuniteta isto ili? Jer nebih da je gladan, prije svakog hranjenja ja mu dam cicu pa onda bocicu
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Bok cure
Imam pitanje malac mi ima zastopan nosic i rekli su mi da mu dajem maksimalno cicu da ne dobije temperaturu, no ja mislim da nemam dovoljno mlijeka jer malac sisa i budi se nakon 1-1.30, sada mene zanima ako mu dam AD hoce li mu to pomoći u podizanju imuniteta isto ili? Jer nebih da je gladan, prije svakog hranjenja ja mu dam cicu pa onda bocicu
Od prije tako kombiniraš s ad-om ili bi sad zbog imuniteta? Mislim da mu je samo tvoje mlijeko bolje za imunitet, ako ga imaš. A ne znam zašto je problem da se budi svakih sat, sat i pol. Moj zna bit svakih pol sata na sisi, a zna i nakon 3, 4, 5 sati. Kako traži tako mu dam.
I nadam se da će što prije proći nosić 🤞🤞
Bok cure
Imam pitanje malac mi ima zastopan nosic i rekli su mi da mu dajem maksimalno cicu da ne dobije temperaturu, no ja mislim da nemam dovoljno mlijeka jer malac sisa i budi se nakon 1-1.30, sada mene zanima ako mu dam AD hoce li mu to pomoći u podizanju imuniteta isto ili? Jer nebih da je gladan, prije svakog hranjenja ja mu dam cicu pa onda bocicuOd prije tako kombiniraš s ad-om ili bi sad zbog imuniteta? Mislim da mu je samo tvoje mlijeko bolje za imunitet, ako ga imaš. A ne znam zašto je problem da se budi svakih sat, sat i pol. Moj zna bit svakih pol sata na sisi, a zna i nakon 3, 4, 5 sati. Kako traži tako mu dam.
I nadam se da će što prije proći nosić 🤞🤞
O prije mu kombiniram 🙂tako su ga naucili u bolnici pa je doma nastavio, doma sam se birila sa cicanjem sada kao da je ulovio al jos se borimo
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Cure moj bebač je od bolnice na bebimilu jer nisam imala dovoljno mlijeka. Sad ima dva tjedna i ima jake grčeve. Pedojatricu smo zvali i kaže ako ne treba ne mjenjati hranu a ako mislimo da stvara grčeve onda promjeniti no nije nam rekla kako Dal se mjenja obrok po obrok ili odjednom? Savjetovala je biogaia kapi. Nema redovitu stolicu i mojeg mlijeka jako malo 30ml dnevno :-(
Sto mi savjetujete ?
Cure moj bebač je od bolnice na bebimilu jer nisam imala dovoljno mlijeka. Sad ima dva tjedna i ima jake grčeve. Pedojatricu smo zvali i kaže ako ne treba ne mjenjati hranu a ako mislimo da stvara grčeve onda promjeniti no nije nam rekla kako Dal se mjenja obrok po obrok ili odjednom? Savjetovala je biogaia kapi. Nema redovitu stolicu i mojeg mlijeka jako malo 30ml dnevno :-(
Sto mi savjetujete ?
Ako ćeš mijenjati ad onda mu promijeniš skroz,znači od jednom. Ima tih formula protiv grčeva puno,od Novalaca isto...a kaj se mlijeka tiče,neznam jesi se probala izdajati?par puta dnevno pa makar i u prazno da navučeš više..i bebicu čim više na sise stavljati
Sortiraj odgovore
Najstariji