Adaptirano mlijeko

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napolitankica🍪
    11. Listopad 2018. 09:44

Ima oko 6.3kg dobro napreduje.

Mommy of 👦

• Student24
    12. Listopad 2018. 10:19

napolitanka55

Ima oko 6.3kg dobro napreduje.

Prema formuli trebao bi papti oko 900ml, što ako jede svaka 4h po 150ml i ima. Možda uskoro poveća volumen. MI bi po tabeli trebali jesti 230ml, ali 200 mu je i dovoljno i nema potrebe da povećavamo. 
    Sretno! :) 

12. Listopad 2018. 13:47

Koja adaptirana koristite? Ima li koja iskustvo s Hippom? Moje najstarije dijete je bilo na Aptamilu, drugo je iskljucivo dojeno, a trecem bih kombinirala pa me zanimaju iskustva. Zapravo se dvoumim izmedu Aptamila i Hippa pa je zanimaju iskustva (znam da to o bebi isto ovisi i tome sto ce njoj odgovarati)

Napolitankica🍪
    12. Listopad 2018. 13:55

justme123

Koja adaptirana koristite? Ima li koja iskustvo s Hippom? Moje najstarije dijete je bilo na Aptamilu, drugo je iskljucivo dojeno, a trecem bih kombinirala pa me zanimaju iskustva. Zapravo se dvoumim izmedu Aptamila i Hippa pa je zanimaju iskustva (znam da to o bebi isto ovisi i tome sto ce njoj odgovarati)

Nan1. Hipp je radio nam tvrde stolice.

Mommy of 👦

Nas_bebac
    12. Listopad 2018. 17:46

Bok cure 
    Imam pitanje malac mi ima zastopan nosic i rekli su mi da mu dajem maksimalno cicu da ne dobije temperaturu, no ja mislim da nemam dovoljno mlijeka jer malac sisa i budi se nakon 1-1.30, sada mene zanima ako mu dam AD hoce li mu to pomoći u podizanju imuniteta isto ili? Jer nebih da je gladan, prije svakog hranjenja ja mu dam cicu pa onda bocicu

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

12. Listopad 2018. 20:12

Nas_bebac

Bok cure
    Imam pitanje malac mi ima zastopan nosic i rekli su mi da mu dajem maksimalno cicu da ne dobije temperaturu, no ja mislim da nemam dovoljno mlijeka jer malac sisa i budi se nakon 1-1.30, sada mene zanima ako mu dam AD hoce li mu to pomoći u podizanju imuniteta isto ili? Jer nebih da je gladan, prije svakog hranjenja ja mu dam cicu pa onda bocicu

Od prije tako kombiniraš s ad-om ili bi sad zbog imuniteta? Mislim da mu je samo tvoje mlijeko bolje za imunitet, ako ga imaš. A ne znam zašto je problem da se budi svakih sat, sat i pol. Moj zna bit svakih pol sata na sisi, a zna i nakon 3, 4, 5 sati. Kako traži tako mu dam.
    I nadam se da će što prije proći nosić 🤞🤞

Nas_bebac
    12. Listopad 2018. 21:29

Cokica

Nas_bebac

Bok cure

Od prije tako kombiniraš s ad-om ili bi sad zbog imuniteta? Mislim da mu je samo tvoje mlijeko bolje za imunitet, ako ga imaš. A ne znam zašto je problem da se budi svakih sat, sat i pol. Moj zna bit svakih pol sata na sisi, a zna i nakon 3, 4, 5 sati. Kako traži tako mu dam.
    I nadam se da će što prije proći nosić 🤞🤞

O prije mu kombiniram 🙂tako su ga naucili u bolnici pa je doma nastavio, doma sam se  birila sa cicanjem sada kao da je ulovio al jos se borimo

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• ian1910
    23. Listopad 2018. 13:01

Cure moj bebač je od bolnice na bebimilu jer nisam imala dovoljno mlijeka. Sad ima dva tjedna i ima jake grčeve. Pedojatricu smo zvali i kaže ako ne treba ne mjenjati hranu a ako mislimo da stvara grčeve onda promjeniti no nije nam rekla kako Dal se mjenja obrok po obrok ili odjednom? Savjetovala je biogaia kapi. Nema redovitu stolicu i mojeg mlijeka jako malo 30ml dnevno :-(
    Sto mi savjetujete ?

23. Listopad 2018. 16:28

ian1910

Cure moj bebač je od bolnice na bebimilu jer nisam imala dovoljno mlijeka. Sad ima dva tjedna i ima jake grčeve. Pedojatricu smo zvali i kaže ako ne treba ne mjenjati hranu a ako mislimo da stvara grčeve onda promjeniti no nije nam rekla kako Dal se mjenja obrok po obrok ili odjednom? Savjetovala je biogaia kapi. Nema redovitu stolicu i mojeg mlijeka jako malo 30ml dnevno :-(
    Sto mi savjetujete ?

Ako ćeš mijenjati ad onda mu promijeniš skroz,znači od jednom. Ima tih formula protiv grčeva puno,od Novalaca isto...a kaj se mlijeka tiče,neznam jesi se probala izdajati?par puta dnevno pa makar i u prazno da navučeš više..i bebicu čim više na sise stavljati

• ian1910
    24. Listopad 2018. 11:46

Beba teško želi sisu. Ja svakim danom uspijem 10ml vise izdojiti.. ne znam jel to slučajnost Al eto.. ali to još nije dovoljno 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.