7 tjedan, a plod se i dalje ne vidi :(

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dane92
    23. Veljača 2018. 08:50

IVANA84

dane92

IVANA84

dane92

Nadam se Ivana da cemo obje imat pozitivne ishode za koji tjedan. Mi sko takodjer dugo zajedno i radili smo na bebici 1 godinu, tako da isto od pomisli da je mogu izgubit se osjecam uzasno lose.
    Svakako se javljaj, nadam se pozitivnim vjestima

Koliko si ti trudna?

Po ginekologici sam trudna 7+6, medjutim ja sam 28.1 napravila digitalni test i on mi je pokazao 1-2 tjedna trudnoce, te ako je on ispravan, onda ta cijela njihova kalkulacija ide unaprijed 2 tj, i ja se cijelo vrijeme nadam da sam trudna manje. I da je to razlog sto se plod ne vidi i sve, samo ki onda nije jasna ovako visoka beta. Danas ppnovo idem vadit 2 put a nalaz tek u ponedjeljak i onda cemo znati sto dalje

probat ću i ja uzeti taj digitalni test da vidim kako mi on pokazuje.
    po mojem računanju ja sam trudna 5tj+3d (baš sam sada računala u ovom kalendaru što ima u mob. mislim da to sve sada žene imaju taj kalendar "Moj kalendar"

jutros su mi počele i neke mučnine koje do sada nisam imala, neznam dali mi je to sada zbog nervoze i toga što mi je rekao da srce ne kuca a plod stoji.

ma nemam pojma, totalno sam izbezumljena
    evo me na poslu a nije mi do ničega,mogla bi samo plakati (al znam da ni to ne valja)

Meni ti moj kalendar racuna isto sto i ginekolog, a sto se tice da sad radis taj digitalni test neznam koliko bi ti bio uspjesan jer ako si trudna vise od 3 tjedna on ce ti samo pokazati 3+ jer do tada racuna, pa neznam sad koliko ti smisla ima. Znam kako ti je, ja sam takodjer na poslu i mozak mi ne radi a ako ostanem kuci jos mi je gore jer tek onda nemogu izbaciti crne misli iz glave. U momentima osjecam pozitivu i nadu da ce sve biti dobro, a ona me okrene na najgore.. uz svr to poceo mi se pojavljivati lagani smeckasti iscjedak i sad vise neznam ni sto on znaci, jeli to dobro ili lose.. vec 2 veceri za redom imam temperaturu 37,2 

• dane92
    23. Veljača 2018. 08:52

IVANA84

Bubi1986

Ja sam na početku imala sličnih problema GV i ŽV su se vidjele, ali ploda nije bilo. Pojavilo mi se i krvarenje u 6 tjednu, završila sam na hitnoj ( KB Merkur), tamo me doktor(životinja) htio ostaviti u bolnici na kiretaži uz objašnjenje "Nema od toga ništa!"-odbila sam. 5puta sam vadila betu. Nisu baš davali neke nade. Onda se plod i srčeko konačno ukazalo na UZV-u tada sam bila trudna 8+4.

Šaljem vam puno pozitivnih vibrica i sretno!!

Hvala ti puno na ovim rijecima.

Svi spominjete tu betu …. mene nitko na to nije slao

Mene ti privatni ginekolog nije poslao vaditi krv, nego doktorica preko hzzo kod koje idem inace

Grizli
    23. Veljača 2018. 09:04

IVANA84

Bubi1986

Ja sam na početku imala sličnih problema GV i ŽV su se vidjele, ali ploda nije bilo. Pojavilo mi se i krvarenje u 6 tjednu, završila sam na hitnoj ( KB Merkur), tamo me doktor(životinja) htio ostaviti u bolnici na kiretaži uz objašnjenje "Nema od toga ništa!"-odbila sam. 5puta sam vadila betu. Nisu baš davali neke nade. Onda se plod i srčeko konačno ukazalo na UZV-u tada sam bila trudna 8+4.

kod mene ti na prvom nalazu pise AVF sa početkom +m GV od 5 mm sa početnim EO KČS se ne vidi

a šta to znači ja pojma nemam

AVF ti oznacava normalan polozaj maternice, gv je gestacijska vrecica koja je 5mm u tvom slucaju,  eo je embrionalni odjeljak. To ti je ajmo reci prvi oblik djeteta, dakle to se vidi, kčs ti je isto sto i kds a to oznacava otlucaje srca. Dakle tebi se vidi embrionalni odjeljak, al bez otkucaja srca. Sretno

IVANA84
    23. Veljača 2018. 09:14

Grizli

IVANA84

Bubi1986

kod mene ti na prvom nalazu pise AVF sa početkom +m GV od 5 mm sa početnim EO KČS se ne vidi

a šta to znači ja pojma nemam

AVF ti oznacava normalan polozaj maternice, gv je gestacijska vrecica koja je 5mm u tvom slucaju, eo je embrionalni odjeljak. To ti je ajmo reci prvi oblik djeteta, dakle to se vidi, kčs ti je isto sto i kds a to oznacava otlucaje srca. Dakle tebi se vidi embrionalni odjeljak, al bez otkucaja srca. Sretno

hvala ti Grizli....ići ću za par dana kod privatnog ginekologa pa ćemo vidjeti što on kaže

• aunbm123
    23. Veljača 2018. 09:40

มันเป็นความสุขสำหรับทุกคนที่จะตั้ง

IBCBET

• dane92
    23. Veljača 2018. 12:45

Danas mi je beta 9584, veca nego prije 2 dana u vrijednosti od skoro 1000. Jeli to dobar znak? Gonekologica mi se jos ne javlja :)

• Blizančice
    23. Veljača 2018. 13:14

dane92

Danas mi je beta 9584, veca nego prije 2 dana u vrijednosti od skoro 1000. Jeli to dobar znak? Gonekologica mi se jos ne javlja :)

Beta bi se trebala otprilike duplati svakih 2 dana.. ne sad baš točno u brojku no okvirno da... ja sam imala sličan slučaj kada se ispostavilo da se radilo o blizanačkoj trudnoći gdje je jedan blizanac u međuvremenu odumro,a ova beta se pripisivala ovom drugom...

23. Veljača 2018. 13:17

Male Blizancice

dane92

Beta bi se trebala otprilike duplati svakih 2 dana.. ne sad baš točno u brojku no okvirno da… ja sam imala sličan slučaj kada se ispostavilo da se radilo o blizanačkoj trudnoći gdje je jedan blizanac u međuvremenu odumro,a ova beta se pripisivala ovom drugom…

Da,  beta bi se trebala odprilike duplati,  tako da ovo nije pravilan rast. A sto oni tebi vide na uzvu? Imas gestacijsku i zumancanu ali su prazne ili nema bas nicega?

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• dane92
    23. Veljača 2018. 13:26

ProudMomy

Male Blizancice

dane92

Beta bi se trebala otprilike duplati svakih 2 dana.. ne sad baš točno u brojku no okvirno da… ja sam imala sličan slučaj kada se ispostavilo da se radilo o blizanačkoj trudnoći gdje je jedan blizanac u međuvremenu odumro,a ova beta se pripisivala ovom drugom…

Da, beta bi se trebala odprilike duplati, tako da ovo nije pravilan rast. A sto oni tebi vide na uzvu? Imas gestacijsku i zumancanu ali su prazne ili nema bas nicega?

Rekla mi je imam gestacijsku vrecicu bez sigurno vidljivog odjeka ploda, nekako i ja osjecam da ovo joje ishod kakav bi trebao biti :(

23. Veljača 2018. 13:29

dane92

ProudMomy

Male Blizancice

dane92

Da, beta bi se trebala odprilike duplati, tako da ovo nije pravilan rast. A sto oni tebi vide na uzvu? Imas gestacijsku i zumancanu ali su prazne ili nema bas nicega?

Rekla mi je imam gestacijsku vrecicu bez sigurno vidljivog odjeka ploda, nekako i ja osjecam da ovo joje ishod kakav bi trebao biti :(

Ajde ti jos negdje na uzv,  za svaki slucaj. Koliko bi to sad bilo tocno po zm?

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.