Drage buduće majke, forumašice, priključujem se vama, ako nemate ništa protiv. Ovih prvih tri mjeseca su mi valjda najgora tri mjeseca u cijelom mom životu. Naime, evo jučer smo na redovitom pregledu potvrdili normalnu trudnoću,11+5tt. Napokon bih trebala odahnuti kad me gin.šalje na probir i još malo krvi van. Ne bih imala problema s tim da mi ovo nije druga trudnoća koja se dogodila nakon prve koja je nažalost završila spontanim pobačajem u 12+5tt. Ostalo možete zbrojiti. Svaki pregled kod gin mi stvara ogroman strah i stres i nikako ne mogu pobjeći tom osjećaju. Stalno mi se u glavi vrte ružne misli, strah….strah i još malo strah. A onda se sjetim kako je moje malo biće u meni već micalo rukicama i onda sam neopisivo sretna..ispričavam se zbog podugog teksta ali tako je malo riječi s kojima bih mogla opisati svoje trenutno psihičko stanje. Želim biti sretna, ali..
Dobrodošla draga, mogu shvatiti tvoj strah,i sama ga osjećam budući da sam teško do nje došla,ono šta meni pomaže je molitva, vjerujem da je moja beba zaštićena u da je sve ok i da će tako i ostati.Ako si vjernica iskreno ti to preporučam,ionako si napravila sve šta je u tvojoj mogućnosti da zašttitiš svoju bebicu.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Oppa, ia ja sam nemirna, proslu trudnocu izgubila s 16tt, sad sam u 13 tt i prva tri mjeseca me nije bilo toliko strah kao sada... sta su ti rekli da je bio uzrok prvog spontanog.
Svako vecer si govorim da mi strah n3 moze nikako pomoci, ali sjecanja su jos tu i bojim se uzasno...
Beba, ti si govorila za briseve? Kakav ti je iscjedak? Ja bih na tvom mjestu trazila bris s pregledom onim velikim s 12tt.
Oppa, ia ja sam nemirna, proslu trudnocu izgubila s 16tt, sad sam u 13 tt i prva tri mjeseca me nije bilo toliko strah kao sada… sta su ti rekli da je bio uzrok prvog spontanog.
Svako vecer si govorim da mi strah n3 moze nikako pomoci, ali sjecanja su jos tu i bojim se uzasno…
Beba, ti si govorila za briseve? Kakav ti je iscjedak? Ja bih na tvom mjestu trazila bris s pregledom onim velikim s 12tt.
U 16. tjednu? Sto je bio razlog?
Uvijek nekako mislim da si nakon tog famoznog 12. tjedna miran, ali ocito nisi.
Meni je bila ecoli, ialo su mi brisevi bili cisti prije trudnoce...
Bit ce sve ok, kako se osjecas? Fizicki
Oppa, ia ja sam nemirna, proslu trudnocu izgubila s 16tt, sad sam u 13 tt i prva tri mjeseca me nije bilo toliko strah kao sada… sta su ti rekli da je bio uzrok prvog spontanog.
Svako vecer si govorim da mi strah n3 moze nikako pomoci, ali sjecanja su jos tu i bojim se uzasno…
Nemam iscjedka,bris će mi uzet sa 12 TT,ali sam nekako računala da će odmah. Sutra sam 9 tj
url=https://lilypie.com]
DANTE
Meni je bila ecoli, ialo su mi brisevi bili cisti prije trudnoce…
Bit ce sve ok, kako se osjecas? Fizicki
Grozno, zao mi je :( U prvoj sam imala e. coli tako da sve znam.
I sada mi se cini da se vratila jer ucestalo mokrim i pecka me. Taman cekam rezultate urinokulture. Iako ju nikad nisam imala nigdje osim u mjehuru. Brisevi prije mjesec dana svi uredni.
Pozdrav svima.
Ja sam trenutno 6t+3d. Bila sam na prvom pregledu na točno 5 tjedana, bile su vidljive dvije GV, ŽV, jedan plod se već dosta nazirao, a za drugi je doktor rekao da vidi točkice. Idući pregled je za manje od tri tjedna, rekao je da ako je sve u redu će se tad vidjeti potpuno i da će kucati srca, a onda idem na daljnje pretrage.
Prije tjedan dana su mi počele mučnine intenziteta kako koji dan, ali recimo kavu nisam popila otad u par navrata sam osjetila blage grčeve slične menstrualnim, a grudi nisam smjela dotaknuti do jučer. Međutim, od jučer su popustile. Ima li tko iskustva s popuštanjem simptoma i je li to uobičajeno? Na par mjesta sam pročitala da se događalo curama, ali opet sam u strahu i razmišljanjima što može biti i što mogu napraviti. Znam (kao i svaka od vas) da bi najidealnije bilo opustiti se, ali ne ide baš... hvala
Cloud - pozdrav i čestitam :)
Simptomi nisu svaki dan tu, dođu i odu, nekad dođe neki novi pa budeš zbunjena i tako u krug... ne brini...
znači li to ako su 2 GV da su dvojajčani ili ?
Tako je i meni bilo u tim tjednima, a i sada je slično. Ponekad me grudi i bradavice bole toliko da mislim da ću plakati. Drugi dan skoro ništa. Sada trenutno osjetim rastezanja u maternici. Valjda beba raste a i trbuh mi se počinje nazirati kao malo ispupčenje.Do neki dan ravna ko daska bila. Danas sam 11tj + 6 d. N
Cloud dobrodošla...
U tom tjednu su mene jedan dan grudi prestale bolit doslovno kao da ih je netko ispuhao... Sva sam se prepala pročitala gomilu gluposti o spontanim na netu, napravila si još goru scenu u glavi... Cure su me tu ohrabrile a sutra i nadalje su me grudi bolile i dalje za poluditi....
Simptomi su tako nepredvidivi, jedan dan ih imaš sve, drugi dan grudi bole, pa neko štreckanje se pojavi... Pa bude ajme zašto sad to jel to normalno? Onda prestane pa ajme zašto sad prestalo jel sve u redu i tako u krug... Zato se ne brini, probaj se opustiti i kad te nešto muči podijeli to s nama jer ovdje su svi puni razumijevanja i podrške 🙂 želim ti urednu trudnoću
Sortiraj odgovore
Najstariji