Ei cure moje..
Ja imam extra zanimljivu pricu sto mi se dogodila nocas ..
Zaspala sam i probudila se negdje oko 2h .. Gladna toliko da vam to ne mogu opisati .. I ok razmisljam sta da jedem tako kasno.. Jel bas mi se i ne cini ok da jedem u 2 🤣
Uzmem si pahuljice i malo mlijeka kao to cu .. Sjednem , zagrabim i pocnem plakat ko nikad u zivotu.. Zbunjena i ne vjerujem , jer neznam uopce zasto placem i ok.. Nakon nekih 15 min plakanje Odem do kupaone umijem se , smirim se kao da i nisam plakala.. Uzmem pahuljice , pogledam ih i ne mogu prestat plakat.. u tom trenutku sam plakala i smijala se sama sebi jel placem iz nepoznatog razloga ( valjda pahuljica) .. Probala sam jos jednom pojest te pahuljice, ali nisam mogla prestat plakat ako bi ih gledala.. Odnjela sam to u kuhinju i prosla me glad i plakanje kao da nista nije bilo 😶 Legla sam u krevet i razmisljam sta se dogada .. Toliko zbunjujuca situacija da to nije normalno .. Ne mogu vjerovat da hormoni mogu toliko utjecati.. Imam sina od 8 . God i ovo mi je druga trudnoca nakon 3 spontana, ali nikada mi se ovo nije dogadalo..
Znam da je ova prica smijesna , ali sam se bas zabrinula pa... Evo da podjelim s vama , ako se nekom da citati toliko hahahahah
Mozda neko ima slicnih iskustava ..
Ne mogu vam opisat koliko mi je drago da vas imam tu na forumu.. Puno lakse se osijecam kada podjelim s vama sve .. 🤗
Ivana vjerujem da si se zabrinula ali istovremeno je i smiješno...ja zadnja dva dana baš muku mučim s jelom jer mi je sve fuj... Najradije bi jela suhe kifle s rajcicom i nektarine... Ostalo sve mi se smuci od same pomisli...a što se plakanja tice...imala sam jednu situaciju gdje me muž molio da napravim nešto nekoliko dana no ja nikako nisam to stigla.. Jedan dan je u šali rekao ma nećeš ić nikud dok to ne napraviš a jaaa u suzeee...čovjek se jadan prepao i šokirao a ja ko dijete kojem roditelji ne daju van dok ne napiše zadaću 😂 kasnije sam se smijala tome skupa s njim... A jadan šta će još morat preživit 😂
Jutro curke moje. Evo da vam se malo javim.
Ivana bas si me nasmijala sa svojim pahuljicama i jelom u 2 po noci😊
Mene vam je jucer strasno bolilo kao da cu mengu dobit svaki cas i evo danas nista. Od simptoma ni traga ni glasa a cicke vise ni ne bole. Ispuhale se jedino sto su zile ostale vidljive.
Ni sama vise neznam sto mislit o svemu ovom kod mene.
Iduci tjedan cu valjda bit pametnija i nadam se da cemo vidjet srculence malo kako kuca.
Svima vam saljem veliku pusu😘
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Dreams Valpovo 🤣 sad mi je jasno zasto nam je ista vremenska prognoza 🤣🤣
Sto se plakanja tice, ja sam postala cmizdrava, neki dan mi je dragi rekao da ne jedem toliko puno po tim vrucinama, ja sam briznula u plac i napala ga da sam mu debela i da me ne voli vise, a on jadan ne znam sta bi 🤣🤣😍
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Hahaha Valentina to je to, bit će toga još više... Nek paze šta pričaju il nek se naviknu na plakanje 😂 oo pa onda da, blizu smo 🙂
Znaci nisam jedina kojoj toliko divljaju hormoni..
Ata se tice simptoma mislim da niko nema razloga za brigu.. Ja jedno vrijeme nisam imala nista od simptoma.. Kao da nisam trudna.. Naravno sva u strahu zasto me ne bole grudi, zasto mi nije muka.. Bilo sta, ali hvala Bogu sve je uredu i kod svale zene su simptomi drukciji.. Neko ima, a neko ih nema uopce .. Dugo nisam imala ni jedan simptom i evo sada iz cista mira placem 🤣🤣
Uzivajte maxinalno koliko mozete i probajte se ne brinut . Znam da je to tesko, ali moramo ostat smirene zbog nasih malih andjeleka ..
Ja sam se nocas tolko naplakala da danas imam katastrofalne glavobolje, a sta rec.. Bit ce bolje.. Samo neka je beba dobro .. A muzevi se moraju naviknuti kako god znaju.. Ovo je tek pocetak 🤣🤣
Zanimljive smo sve mi :) Ovo s plakanjem me bas nasmijalo. Samo se opusti :)
Saljem vam svima pozdrav, evo danas konacno imam malo apetit, ali ne za voce i povrce nego za sve nezdravo. Tako da trenutno tamanim pizzu i uzivam :D
Hahah,ja jos nisam plakala ali ako pregladnim bas postanem jako tuzna. Ono depresivno tuzna da mi se vise nista i ne jede 😂 ,a neki dan sam zapela da ocu jesti sirnicu i mozak oce pitu i bok,a bilo je pretoplo i bila sam preumorna za razvlaciti kore,a dragi nije mogao u ducanu naci gotove kore (mi zivimo u At pa toga ima samo u turskim ducanima) i ja tuzna ko nikad. Cijeli mi je dan propao 🤣😂 eto sad imamo kora rezervnih u frizideru 🤣😂🤣😂
Tim-dobrodosla,meni su simptomi krenuli isto kasnije ali kad su krenuli sam svaki dan imala cjelodnevne mucnine i evo napokon prestale. Ne brini sve je to normalno.😊
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Kikiriki hvala hahahah evo u iščekivanju sam :p pregled mi je za tj dana tek tj i više sljedeći pon je reko da bi trebao srceko vidjet pa mi se to čini ko vječnost još sam k tome od utorka na čuvanju trudnoće pa mislim da će mi trajat i dulje nego što bi mi trajalo da radim.
Sortiraj odgovore
Najstariji