Uh Tim izdrzi. Ja sam sa 5 tjedana vidila plusic,a prvi pregled je bio sa 6t+3d i jedva sam izdrzala taj tjedan iscekivanja,sada opet za svaki novi termin kod gin. tjedan dana prije sam malo nestrpljiva,pa se malo brinem,pa opet jedva cekam itd. Najradje bi da se moze jednom tjedno ici pogledati bebica 😂 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Bok svima,
Citam vas brzinski preko moba..otisli smo na vikend kod mojih porjesavati za svatove sitnice...rekli smo mojima i njegovima..suza je bilo naravno 😊😊😊
Jutros mi je toliko kvrljivo u zelucu kao da nisam danima jela tako da sam u 6 ustala i isla pojest ostatke od vecere heheh.
Cure iz Osijeka i Valpova pozdrav, ja sam vam u sredini 😊
Ja sam pak plakala za Oliverom cijeli tjedan. Svaki dan nakon sto bih dosla doma nakon posla na tv-u bi bila neka emisija, vikala bih muzu da prebaci, a on nije htio jer ja inace doista nikad ne placem pa mu je bilo veoma zabavno vidjeti moje suze 😂 zvuci okrutno. Onda sam plakala na neku tursku seriju koju niti gledam, ali dok sam vrtila programe taman je bila neka scena radi koje sam plakala jos pola sata. Ne znam ni kako se serija zove.
Ja sam se jucer prebacila iz Zg na moreno i tu sam iduca dva tjedna i koji dan, taman do pregleda. Danas nemam mucnine, ali od sinoc imam neka lagana probadanja u podrucju lijevog jajnika. Pa sam danas preskocila plazu i procitala cijelu knjigu 🙈eto i preporuke, Sluskinjina prica. 👍
Bitno da se mi razumijemo danas isto 100 puta muža pitam jooj ne bole me grudi zasto me ne bole ne voli me više ni trbuh zasto imam osjećaj da ću ja u pon još jednu betu izvadi da mi srce bude na mjestu
Pitanjce,jel se smije piti caj od brusnice? Ono plodove susene brusnice skuhat i piti? Je pila koja,mislim da bi pocela mozda preventivno piti posto sam inace sklona upali mjehura,a brusnica mi je prije jako pomagala.🤔
Brusnica smije. I ja je pijem 😊
Hvalaa! Super,onda cu i ja poceti! 😊😊
Pitanjce,jel se smije piti caj od brusnice? Ono plodove susene brusnice skuhat i piti? Je pila koja,mislim da bi pocela mozda preventivno piti posto sam inace sklona upali mjehura,a brusnica mi je prije jako pomagala.🤔
I ja isto pijem. Nije mi bas dobar nalaz urinokulture a nisu mi odredili nista tocno sta mi je. Tj ja se bas i ne razumin al pijen brusnicu :)
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Gricko,ma super da barem to mozemo piti,jer zaista pomaze. Vjerujem da ce i tebi ocistit bakterijice u urinu.
Inace uvijek dobijem upalu mjehura 2x godisnje,zimi ako slucajno krenem bez papuca ili sjednem gdje na hladno gotovo odma drugi dan upala,a ljeti ako zaspim ispred ventilatora,klime,udjem u hladno more ili cak od intimo sampona ako nisu extra sensitive itd... tako da me bas strah da ne pokupim sada u trudnoci pogotovo sad kad non stop stojim ispred ventilatora jer je pretoplo. Od veceras ide salica brusnice prije spavanja 😊.
Jutro, mi na moru... prevruce je, meni zabranjeno kupanje i tak... ali barem odmaram
Sortiraj odgovore
Najstariji