1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivana.28
    03. Kolovoz 2018. 22:21

Kikiriki

E super onda cu i ja sigurno uloviti jer dok stigne cu bit i 13.tt ako ne i vise. Bas sam se mozgala da li uzeti ili ne ali ipak cu uzeti jer 30 $ potrosim i na druge gluposti,a ovo ce mi barem dati malo mira kada se zabrinem oko necega.😊

Vjeruj mi da je to bolje od svakog psihijatra🤣 i vrijedno svake kune 😊

• tim
    03. Kolovoz 2018. 23:25

Evo da se i ja uključi pročitala sam skoro sve stranice od početka... bome ih je puno zadnja m. Mi je bila 01.07 i po tome sam trudna 4tj j 5 dana danas... u po  kad sam isla ginekolog potvrdit reko mi je da mu se čuo od implatacije manje od 2 tj pa je vidio samo malu tockica koju je opisao kao gestacijsku vrećicu i reko mi da dođem za dva tjedna da čujemo srećko... vidim da sve imate hrpu simptoma a ja nemam skoro ništa p me to brine...jedino od simptoma je što stalno pisam... Valjda će i meni doć betu sam bacila danas mi je 4301... Od ponedjeljka kad je bila 490 je super narasla :)

• tim
    03. Kolovoz 2018. 23:26

Oprostite na greškama mob mi sam ispravlja rijeci :p

bubamara992
    04. Kolovoz 2018. 07:12

tim

Evo da se i ja uključi pročitala sam skoro sve stranice od početka… bome ih je puno zadnja m. Mi je bila 01.07 i po tome sam trudna 4tj j 5 dana danas… u po kad sam isla ginekolog potvrdit reko mi je da mu se čuo od implatacije manje od 2 tj pa je vidio samo malu tockica koju je opisao kao gestacijsku vrećicu i reko mi da dođem za dva tjedna da čujemo srećko… vidim da sve imate hrpu simptoma a ja nemam skoro ništa p me to brine…jedino od simptoma je što stalno pisam… Valjda će i meni doć betu sam bacila danas mi je 4301… Od ponedjeljka kad je bila 490 je super narasla :)

Dobrodosla 😊 Jeste rano da se bilo sta vidi. A sto se tice simptoma meni su lagano krenuli tek poslije 6.sedmice. Tako da nemoj da se brines oko toga 😊

• tim
    04. Kolovoz 2018. 07:31

Aha super onda ih još mogu očekivati stalno osluskujem a evo ništa još.... Neznam šta bi mislila s obzirom da imam i dijabetes pa se bojim jel su u mojem slučaju spontani češći nego kod zdravih žena :/

valentina98
    04. Kolovoz 2018. 08:51

Cao cure, evo mene 😊 
    Jucer nisam bila aktivna, spremala sam za more, pa bila kod svekrve, kuhala je paradajz sosa, i normlano spavala sam 😎🤣
    Danas me nekako probada sve u lijevom jajniku.. bas sam se uplasila kad sam se probudila, i napirena sam i stalno imam plinove 😂 mucnine, povracanje nista to.. kao da i nisam trudna 😑
    Kako ste vi danas? Jel vrucina kod vas? 

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

Dreams
    04. Kolovoz 2018. 09:09

Tim dobrodošla...većina nas ima još nekih problema zbog kojih smo u strahu od spontanog ali pokušaj misliti što pozitivnije... Simptomi su malo prisutni malo ne...evo recimo ja sam danas 8+4 i tek jučer me prvi put uhvatila neka mučnina no zbilja podnošljivo...nije mi se jelo...pa sam jela perecu eto nešto da pojedem i kasnije nektarine jer su me toliko pasale... Jutros me nešto probolo par puta kad sam ustala pa sam se opet uplašila ali u pravilu sve je to normlano dok nema strašnih bolova i krvarenja... Tako da ne brini, neki dani će biti puni simptoma i bit će dana potpuno bez njih.

Valentina ti si znači bila vrijedna... Uzivaaaj ma moruu i javi nam se kad stigneš... Vručina je za sada podnošljiva, jučer je isto kiša malo rashladila a danas ćemo vjerovatno past u nesvijest od sparine..  Ali ajde brzo će zima pa ćemo kukat što je zima 😛

valentina98
    04. Kolovoz 2018. 09:17

Dreams

Tim dobrodošla…većina nas ima još nekih problema zbog kojih smo u strahu od spontanog ali pokušaj misliti što pozitivnije… Simptomi su malo prisutni malo ne…evo recimo ja sam danas 8+4 i tek jučer me prvi put uhvatila neka mučnina no zbilja podnošljivo…nije mi se jelo…pa sam jela perecu eto nešto da pojedem i kasnije nektarine jer su me toliko pasale… Jutros me nešto probolo par puta kad sam ustala pa sam se opet uplašila ali u pravilu sve je to normlano dok nema strašnih bolova i krvarenja… Tako da ne brini, neki dani će biti puni simptoma i bit će dana potpuno bez njih.

Valentina ti si znači bila vrijedna… Uzivaaaj ma moruu i javi nam se kad stigneš… Vručina je za sada podnošljiva, jučer je isto kiša malo rashladila a danas ćemo vjerovatno past u nesvijest od sparine.. Ali ajde brzo će zima pa ćemo kukat što je zima 😛

Hvala tii :) iz kojeg si ti mjesta? Kod tebe je svaki dan isto vrijeme kao i kod mene 🤣

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

Dreams
    04. Kolovoz 2018. 09:42

Osijek 😛 ti si isto negdje blizu jel? 

• tim
    04. Kolovoz 2018. 09:44

Dreams hvala na ovim savjetima puno mi olakša kad vidim da vas ima još bez simptomatičnnih trudnica 😉 kolko god da se ne veselim tim simptomima bilo bi mi nekako lakše da ih imam da sam sigurnija da sve to napreduje al očito se samo malo moram strpim al proci ce i to brzo valjda :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.