1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kikiriki
    02. Kolovoz 2018. 12:49

Aosijek

Hvala Kikiriki :) :)

Ma nema na cemu 😊

Daddy's girl and mommy's world! ❤

Ivana.28
    02. Kolovoz 2018. 13:24

Ja sam u utorak vadila krv i rekla mi je da sa nalazima dodem sada u utorak pa da vidi.. dobila sam nalaze.. Nista ne kuzim i sad cu bit u sto briga do utorka.. pa sam mislila ako neka od vas to kuzi

02. Kolovoz 2018. 13:52

Ne stignem sve citati, samo da napisem da nema tableta ni kod nas... 

Snoopyiica95
    02. Kolovoz 2018. 14:07

https://lmtf.lilypie.com/QVZEp2.png

Ja sam u utorak vadila krv i rekla mi je da sa nalazima dodem sada u utorak pa da vidi.. dobila sam nalaze.. Nista ne kuzim i sad cu bit u sto briga do utorka.. pa sam mislila ako neka od vas to kuzi

Slikaj nalaze pa postavi tu 

Kikiriki
    02. Kolovoz 2018. 15:18

Upravo sam procitala da slike s ultrazvuka s vremenom izblijede na tom papiricu (kao neki racuni) pa ako ih zelite sacuvati onda si ih slikajte ili skenirajte pa da vam ostanu zauvijek za uspomenu. 😊

Dreams
    02. Kolovoz 2018. 15:23

Kikiriki hvala ti na informaciji... Nitko ne želi da izblijedi.

Ivana.28
    02. Kolovoz 2018. 15:50

evo ako neko nesto razumije.. 

Gricko3
    02. Kolovoz 2018. 15:56

Kikiriki

Upravo sam procitala da slike s ultrazvuka s vremenom izblijede na tom papiricu (kao neki racuni) pa ako ih zelite sacuvati onda si ih slikajte ili skenirajte pa da vam ostanu zauvijek za uspomenu. 😊

Moja mama ima slike kad sam ja bila u stomaku izgledaju kao prvog dana :) 

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Aosijek
    02. Kolovoz 2018. 16:49

Jako mi je tezak dan danas, pocelo mi se u 13h toliko spavati na poslu i nakon toga je usljedila glavobolja koja evo sve vise jaca, kao da imam temperaturu tako se osjecam.
    Sad sam dosla s posla i otusirala se i kad sam se brisala primjetim svjezu krv iz bradavice, nemam pojma odakle sad to nisam ni zagrebala ni nista ali evo pomalo krvari. Toliko sam se uplasila da mi nije dobro...
    Sad sam namazala melemom pa se nadam da ce proci i da nije nista. 
    Na kraju sam pocela plakati jer sam sama doma, mm jos nije stigao i eto...mislim da idem spavati...

Kikiriki
    02. Kolovoz 2018. 17:09

https://lmtf.lilypie.com/QVZEp2.png

evo ako neko nesto razumije..

Po ovome rizik ti je jakoo jakoo mali. Test je dobar. Sve si iznad granicnog rizika sto je dobro. Po meni nemas razloga za brigu. Inace ti se to cita npr ovako: 1 trudnoca naprema 5789 trudnoca ima sanse da ce imat npr.trisomniju 21( to je down sindrom npr.), granicni rizik je 1:250 sto je puno veca mogucnost nego tvoja,taman da i imas nesto od granickog rizika (ali nemas!) poslali bi te na dalje pretrage jer ovaj test je samo test vjerojatnosti i cak cure koje imaju granicni rizik zna u vecini slucajeva sve biti ok. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.