1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gricko3
    02. Kolovoz 2018. 11:58

Gonal

Neznam ja sam sva zbunjena i na 100 muka.
    Ja isto mislim da je to plod jer nikad nisam cula da posteljica titra al eto. Tjedan dana agonije opet.

Ni ja nisam nikad cula. Probaj izdrzat jos tjedan dana ili ako si u mogucnosti otidi za dan, dva privatno ili po neko drugo misljenje. Iako tjedan dana nije puno. Ja se stvarno nadam da ce sve bit dobro. Dovoljno da je oplodnja bila koji dan kasnije. U tako maloj trudnoci i dva dana znaci puno. Sretno i javljaj nam ❤

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Aosijek
    02. Kolovoz 2018. 12:01

Cure, hvala svima, sad je puno lakše psihički... u glavi mi je jako pritisak danas, odgađam Lupocet koliko god mogu...

Dreams - zaista je puno lakše, najljepša fotka na svijetu :)
    Bubamara - go girl, nema toga šta mi žene ne možemo, lavice, ako imaš potporu bližnjih slobodno se upusti u biznis. Ja radim puno radno vrijeme, u kancelariji, nije neki naporan posao ali relativno je stresan, velika odgovornost...

Gonal - ja sam 6+1, m 20.06.i isto je dugo tražila danas na uzv dok nije našla " crnu " fleku koja je trudnoća i morala je jako jako zumirati da se išta vidi... možda je jednostavno stariji aparat, svakako otiđi ako imaš mogućnosti privatno i dodatno si plati pregled, nećeš požaliti. Ja sam ovo danas platila 300,00 kn. 

Monikaharmonika - mjesto blizu Osijeka, ima nas dosta na ovom području :) 

Beba
    02. Kolovoz 2018. 12:08

Gonal- pokušaj ostat pozitivna vidjet ćeš da će za tjedan dana sve bit na mjestu .

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Ivana.28
    02. Kolovoz 2018. 12:18

Cure dali je koja od vas radila probir ? 

Aosijek
    02. Kolovoz 2018. 12:25

Moram pitati što je probir ?

Kikiriki
    02. Kolovoz 2018. 12:26

https://lmtf.lilypie.com/QVZEp2.png

Cure dali je koja od vas radila probir ?

Ne,ali idem u cetvrtak. Uh. Malo sam napeta kad se sjetim,ali nadam se da ce sve biti ok. 

Daddy's girl and mommy's world! ❤

Aosijek
    02. Kolovoz 2018. 12:33

Cure jedno off topic pitanje - kako ste postavile potpis - napravila sam sve preko ovog Lilypie i ne vidi mi se sličica nikako kad stavim u potpis, samo tekstualni dio...

Kikiriki
    02. Kolovoz 2018. 12:36

Aosijek

Moram pitati što je probir ?

Evo ti link jer tu ti je bolje objasnjeno nego sto bi ja to svojim rijecima zakomplicirala :  https://www.google.at/amp/s/klokanica.24sata.hr/amp/trudnoca/sve-sto-trebate-znati-o-kombiniranom-probiru-1631

Kikiriki
    02. Kolovoz 2018. 12:46

Aosijek

Cure jedno off topic pitanje - kako ste postavile potpis - napravila sam sve preko ovog Lilypie i ne vidi mi se sličica nikako kad stavim u potpis, samo tekstualni dio…

Aosijek
    02. Kolovoz 2018. 12:48

Hvala Kikiriki :) :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.