1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kikiriki
    02. Kolovoz 2018. 10:27

Vallyv- ma bit ce sve super,izdrzi s mucninama prestat ce za koj tjedan 😊

Ka_Ri ajojj,bas mi je zao! Brzi oporavak!!

Valentina- ja cim nesto pojedem sam napuhana i zna me boliti stomak od plinova. Navecer izgleda kao da mi je trbuscic jako narasao,a ujutro sam ravna 😂

Beba- cim se ispruzim zaspim. Neka,ajde kada dodu ove nase srecice nece bit vise spavanja pa mozda zato pokusavamo stvoriti rezerve. 😉

https://lmtf.lilypie.com/QVZEp2.png

Za sada hvala Bogu je super .. 12 tj, a do sada je svaka trudnoca zavrsila sa 7, 8 .. Tako da sam presretna i ne zelim nista riskirati😊

Daddy's girl and mommy's world! ❤

bubamara992
    02. Kolovoz 2018. 10:35

Curke,kako ste? Ja sam trenutno pod velikim pritiskom.. imam situaciju koju bih htjela da podijelim sa vama u nadi da mi mozete pomoci u smislu da iznesete svoja misljenja i stavove.. nadam se da vam nece smetati ako malo skrenem s teme.
    Trenutno imam neki poslic koji svakako ne zelim da radim i koji cu svakako napustiti. Nije ni bitno. Pored toga imam "mali sopstveni biznis" kojim se bavim, volim to i na neki nacin imam vec razvijen posao. Trenutno mi se nude novcana sredstva da zaista nesto pokrenem tj da otvorim radnjicu i pravo zapocnem posao,sto oduvijek i zelim i vjerujem da cu uspjeti. Inace imam iskustva u poslu kao i otvaranju firmi. Problem je sto sredstva imam trenutno i samo trenutno, inace ce se uloziti u druge svrhe dok ja ne budem u mogucnosti da radim pa bi onda vidjeli sta ce bit i kako doci do novca. Za sto se ja brinem da bi moglo da potraje ili cak da se ne ostvari... Da li da se upustam u ovo? Imam par ljudi koji su tu da ulete i rade ako zatreba kao i kada se porodim :)) 

Dreams
    02. Kolovoz 2018. 10:37

Ivana pogledat ćemo gdje tko može, ja ću vidjeti popodne...možda da pošalješ upit i preko ako su voljni poslati nznm...razumijem potpuno tvoju brigu ali se stvarno nadam i vjerujem da će sve biti dobro jer skoro da si prošla ovo najgore razdoblje... Molim se za tebe i ti sama misli pozitivno vjerujem da će onda tako i biti...

Ova sparina je stvarno strašna ali mi je lakše kad pomislim da ne moram proživljavati recimo 8 i 9 mj trudnoće u ljetu nekako mi ovo ipak djeluje bolje haha...neka su naše mrvice dobro sve ostalo ćemo mi preživjeti...
    Što se wc a tice i stomaka imam osjećaj da me boli na gutljaj vode koji noću popijem također i kad trebam na wc kako ti Valentina pišeš isto... Valjda je to sad takvo razdoblje... Nemam pojma..

Mučnine nemam osim ako sam gladna što pokušavam izbjeći no dogodi mi se nekada kad moram popiti terapiju pa čekati da prođe sat vremena prije nego nešto jedem ili pijem.
    Ka Ri čuvaj se i budi nam dobro

Dreams
    02. Kolovoz 2018. 10:45

Bubamara ako imaš posao na kojem nisi zadovoljna svakako ga napusti ako imaš prilike tj kada bude najbolje vrijeme za to... Što se ovog drugog posla tice šteta je ne iskoristiti priliku ako ti se pružila no nemoj si dopustiti da se previše živciraš oko svega jer ipak pokrenuti nešto snosi dosta stvari... Vremena, živaca, papira, letanja vamo tamo... Vjerujem da sada to još možeš no nemoj pretjerivati...ako imaš nekog pouzdanog tko to može preuzeti voditi pomoći ili što god trebaš u slučaju da moraš prestati raditi prije nego se to realizira ili kada se konačno pokrene... Onda zgrabi priliku.. No ako nemaš ...stres oko toga kako će sve funkcionirati mogao bi ti biti previše. Želim ti svu sreću što god odlučila... I nadam se da ćeš uspjeti ostvariti tu svoju želju 

Beba
    02. Kolovoz 2018. 10:46

Bubamara ,moj ti je savjet da iskoristiš svaku priliku koja ti se nudi.
    Ja kad sam se preselila i počela sam živjeti sa mm našla sam si siguran posao gdje sam znala da ću dobit ugovor za stalno i tako je i bilo ,jer smo odmah planirali djecu,a znala sam da na tom poslu mogu bez problema na porodični i bolovanje. Inače nikad ne bi radila taj posao,"odmah" se pretvorilo u skoro 3 godine ,išla na mpo i svašta,izgubila sam strpljenje i počela tražit dr posao,išla na testiranja da bi na kraju ipak ostala trudna Ako misliš da bi te to usrećilo učini to. 

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Kikiriki
    02. Kolovoz 2018. 10:48

Bubamara992- uh,ja bi na tvome mjestu iskoristila priliku samo ako zaista imas nekoga tko ce uvijek moci uletiti kada ti ne budes mogla. Posto je to sve veliki stres,i posto ces stalno morati cekati neke redove dok sve to pokrenes zaista ce ti trebati netko kao oslonac i netko voljan ici sve to obavljati umjesto tebe kada se ti budes osjecala iscrpljeno. Ako to imas nema razloga za ne iskoristiti priliku. 😊

Daddy's girl and mommy's world! ❤

Aosijek
    02. Kolovoz 2018. 10:52

Evo i mene.. imamo 2,6mm, 6+1 sam t i titra srculence 

Dreams
    02. Kolovoz 2018. 10:54

Usput ja sam svoj posao ostavila prije mj dana, čak tada još nisam znala da sam trudna niti sam mislila da ću ostati jer trebalo nam je neko vrijeme dok nismo uspjeli...potrefilo se savršeno da sam otišla od tamo...posao je bio divan ali kada te netko ne cijeni onda jednostavno nakon nekog vremena nemaš više što tamo tražiti....želja mi je bila da svoje dijete ne moram ostaviti sa 6 mj dok jedva samostalno sjedi niti da me neki posao silom vrati sa god dana dok još možda nit ne prohoda...tako da ću sa nekih god i pol naći drugi posao kad ću svog bebaca mirne duše moći poslati u jaslice ili naći čuvalicu...i posvetiti se novom poslu bez ogromnih prekida. Svatko od nas ima svoje planove i treba napraviti kako misli da je najbolje za njega i što ga veseli.

bubamara992
    02. Kolovoz 2018. 10:55

Ja vama ne mogu opisati koliko mi ovi vasi odgovori znace i koliko me ohrabruju. Ja imam punu podrsku i zaista imam par osoba na koje se sigurno mogu osloniti i kojima vjerujem. Zelim svim srcem ovo. To je posao koji nece zahtijevati fizicku aktivnost i nece mi biti naporan tako da vjerujem da ja to mogu sve fizicki. Onako me malo strah. Ma bilo bi me strah i da nisam trudna :)
    Hvala vam zaista 😊😊

Dreams
    02. Kolovoz 2018. 10:56

Aosijek divnoooo 😍 nije li osjećaj ajmee? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.