Bebaac je tu i malo srce kucaaa...trudnoća odgovara za 8+1 ajme skoro sam se rastopila tamo 😍
Bebaac je tu i malo srce kucaaa…trudnoća odgovara za 8+1 ajme skoro sam se rastopila tamo 😍
Odlične vijesti
url=https://lilypie.com]
DANTE
Bebaac je tu i malo srce kucaaa…trudnoća odgovara za 8+1 ajme skoro sam se rastopila tamo 😍
Bravo za bebaca i mamu😘
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Dreams bas mi je drago! Ti si isto kao i ja onda! Meni je danas po uzv 8+1 ☺☺☺ jesi trazila slikicuu? 😁
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
wooo hoooo :)
bravo Dreams... evo skakućem pomalo na poslu zbog tebe :) :) :)
jesi dobila kakav pametan savjet da podjeliš s nama ?
Mi smo sinoc imali odnose, puno je intenzivnije i osjecaj je nekako drugaciji, malo mi je bilo nelagodno vjv jer se nisam mogla opustit do kraja jer mi je u mislima bilo samo "beba je tu".. na kraju krajeva bilo je sve okej, ali imam par pitanja, jel penis ne moze doci do bebe? Jel on moze unutri sve to pomrdat? Ipak nas je malo i strah bilo sinoc, pa jel ne moze to nista biti bebi? 🙄 za sad nit imam bolove nit ista, samo mucnine..
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Valentina - koliko god ja čitala da se ne može ništa dogoditi mi zasad izbjegavamo odnose - nije razlog samo briga i strah ( to je ujedno i blokada u glavi ) nego i to što smo u pripremama oko svatova , uređujemo okućnicu, boja se stolarija i ograda i budemo premoreni, navečer u 10 h se ja već " odjavim " i odem spavati jer sam od 6 na nogama...
Odnosi su nešto što ću također pitati gin.na pregledu...
Predivnoo ❤❤❤🙏
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Dreams- tako mi je drago!!! ❤❤😊😊😊😊😊😊 predivne vijesti! 😊😊😊😊😊😊
Valentina- ne moze biti nista i ne moze nikako doci do bebe,jednostavno anatomski ne moze. Beba je u maternici,a ne u rodnici.Zasticena je i izolirana. Ne brini ne moze nista biti 😊
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Draga Dreams toliko mi je dragooo 😄😄 znam koliko si zabrinuta bila. Sad uzivaj!
Sortiraj odgovore
Najstariji