1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dreams
    01. Kolovoz 2018. 09:35

Bebaac je tu i malo srce kucaaa...trudnoća odgovara za 8+1 ajme skoro sam se rastopila tamo 😍

Beba
    01. Kolovoz 2018. 09:38

Dreams

Bebaac je tu i malo srce kucaaa…trudnoća odgovara za 8+1 ajme skoro sam se rastopila tamo 😍

Odlične vijesti

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Gonal
    01. Kolovoz 2018. 09:46

Dreams

Bebaac je tu i malo srce kucaaa…trudnoća odgovara za 8+1 ajme skoro sam se rastopila tamo 😍

Bravo za bebaca i mamu😘

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

valentina98
    01. Kolovoz 2018. 09:50

Dreams bas mi je drago! Ti si isto kao i ja onda! Meni je danas po uzv 8+1 ☺☺☺ jesi trazila slikicuu? 😁

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

Aosijek
    01. Kolovoz 2018. 09:51

wooo hoooo :) 
    bravo Dreams... evo skakućem pomalo na poslu zbog tebe :) :) :)
    jesi dobila kakav pametan savjet da podjeliš s nama ? 

valentina98
    01. Kolovoz 2018. 10:01

Mi smo sinoc imali odnose, puno je intenzivnije i osjecaj je nekako drugaciji, malo mi je bilo nelagodno vjv jer se nisam mogla opustit do kraja jer mi je u mislima bilo samo "beba je tu".. na kraju krajeva bilo je sve okej, ali imam par pitanja, jel penis ne moze doci do bebe? Jel on moze unutri sve to pomrdat? Ipak nas je malo i strah bilo sinoc, pa jel ne moze to nista biti bebi? 🙄 za sad nit imam bolove nit ista, samo mucnine.. 

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

Aosijek
    01. Kolovoz 2018. 10:07

Valentina - koliko god ja čitala da se ne može ništa dogoditi mi zasad izbjegavamo odnose - nije razlog samo briga i strah ( to je ujedno i blokada u glavi ) nego i to što smo u pripremama oko svatova , uređujemo okućnicu, boja se stolarija i ograda i budemo premoreni, navečer u 10 h se ja već " odjavim " i odem spavati jer sam od 6 na nogama... 

Odnosi su nešto što ću također pitati gin.na pregledu...

Gricko3
    01. Kolovoz 2018. 10:18

Dreams

Predivnoo ❤❤❤🙏 

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Kikiriki
    01. Kolovoz 2018. 10:32

Dreams- tako mi je drago!!! ❤❤😊😊😊😊😊😊 predivne vijesti! 😊😊😊😊😊😊

Valentina- ne moze biti nista i ne moze nikako doci do bebe,jednostavno anatomski ne moze. Beba je u maternici,a ne u rodnici.Zasticena je i izolirana. Ne brini ne moze nista biti 😊 

Daddy's girl and mommy's world! ❤

bubamara992
    01. Kolovoz 2018. 10:39

Dreams

Draga Dreams toliko mi je dragooo 😄😄 znam koliko si zabrinuta bila. Sad uzivaj!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.