1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivana.28
    01. Kolovoz 2018. 11:18

Dreams

Bebaac je tu i malo srce kucaaa…trudnoća odgovara za 8+1 ajme skoro sam se rastopila tamo 😍

Wuhuuuu.  Bas mi je drago da je sve dobro.. Samo se cuvajte 😊

01. Kolovoz 2018. 12:26

Super Dreams, sretna sam s tobom :)

Dreams
    01. Kolovoz 2018. 14:47

Hvalaa vam svima punoo,toliko mi je sada lakše...
    Sva sam bila u zvijezdama sve sam je zab pitat šta sam mislila...zapamtila sam te pretrage što moram obavit  krv, urin i ostalo... Nisam je pitala ni za odnose ni ništaaa...idući put ću si sve na papir napisati mada mislim da ću biti prisebnija nego danas...
    Kad je izgovorila beba je tu i srce kuca ajmee... 
    Hvala vam na podršci kad sam bila sva zabrinuta i na tome što se sad veselite samnom... Divno je to...
    Kako ste mi vi danas? Sparina je i opet težak dan kako izdržavate? 

Dreams
    01. Kolovoz 2018. 14:54
    Evoo nas...mrvicaa... 😍
    Evoo nas...mrvicaa... 😍

Aosijek
    01. Kolovoz 2018. 15:01

Dobrodošla mrvica 

Aosijek
    01. Kolovoz 2018. 15:03

Odletio mi je komentar, a nisam ni dovršila hahahaha

Dobrodošla mrvice, baš si slatka :)
    Kako se osjećaš Dreams ?
    Ja sam kukala kak mi donat ne pomaže pa sam danas popila još jedan i sad mi trebaju štapići i dvopek 

Dreams
    01. Kolovoz 2018. 15:22

Aosijek danas se osjećam odlično čak mi ni sparina ne smeta 😂 išla sam u portu sniženje na već sniženu robu je u c&a tak da su veste po 25 i 50kn a materijal divan, odmah sam uzela veće da stanem u zimu... Sve u svemu dobar dan 🙂
    Ajooj za donat...ja ga popijem možda čašu dnevno i to mi taman paše...za wc me spašava jedino kava i ništa drugo . S tim da pijem samo jednu u danu drugih sam se uspjela odreci. 

Kikiriki
    01. Kolovoz 2018. 19:46

Dreams-ajj slikicaa 😍😍😍,bas sam full sretna zbog tebe i da je sve u redu 😊❤. Bas predivno! Sad napokon mozes odahnuti i uzivati! 

AOsijek -😂😂🤣😂 bas si me nasmijala,hahah,osvetio se Donat za klevetanje 😂😂

Uh, danas sam se otopila dok sam skuhala rucak,stalno mi je vruce i fali mi kisika,ma jedva cekam neku kisu uh. Trenutno jedem sladoled da se rashladim 😂 

Daddy's girl and mommy's world! ❤

• vallyv
    01. Kolovoz 2018. 22:58

Ja idem u utorak na drugi pregled prvi je bio u 7om tjednu isla sam privatno, i rekao mi je mon gin kad dode sa godisnjeg da dodem , taman ce mi bit 11 tjedana. 
    Imam uzasne mucnine, prije nebi povracala zadnjih 10 dana bas povratim ali ful malo i to obicno nesto tekuce, pomalo mi se i apetit vraca ali navecer. 
    Jedino me tlak zeza po ovim vrucinama, malo mi se trbuscoc poceo punit kuzim po hlacicama. 
    Nadam se da ce sve bit ok i veselim se pregledu vise nisam toliko u grcu osim sto me je strah imati odnose , ni isra slicno haha.

Dreams
    01. Kolovoz 2018. 22:58

Gonal jesi li i ti išla danas na uzv? 
    Aosijek ti ides sutra ili idući čet? Ako je sutra sretnoo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.